2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Eksi seyler seviyor musun bilmiyorum ama. Yeşil mercimek haşlayıp biraz salatalık turşusu dilimliyorum. Buzlukta mısırım varsa haşlayıp atıyorum. Tatlı kırmızı biber fırında pişirip dilimliyorum. Bir sürü seyler böyle koyuyorum. Zeytinyağı limon tuz. Biraz buzdolabında durunca cok seviyorum ben. :)

Ben regenesis max kullanıyorum. Bana da iyi geliyor sanki iyi hissediyorum. Kilo yapmaz bence. :)

Evde var kestane bali ama tadi cok kotu geliyor. Bulantimdan dolayi sirkeyi agzima alamam ama belki bala zorlayabilirim kendimi. Tesekkur ederim canim

Bugünkü doktorda erkeğe benzetti yani başa döndük %50-50 artık haftaya cuma tekrar gidicem
benim bebek 12+2 deyken hemen gösterdi dr. hiç tereddütsüz kız dedi. dün 15+2 idim ama ultrasonda 16 +5 mi ne görünüyomuş. farklı dr. a gitmiştim cinsiyetini sordum kız dedi tereddüt etmeden. böyle söyleyen dr. lar görünce şaşırıyorum.
Cinsiyet tahmini yapan bir arkadas vardi bana da yapabilir misiniz 12 haftalik Eki Görüntüle 2044342
erkek gibi geldi bana.
öyle anlatınca canım çekti ama hiç hazırlayasım yok :)

Tesekkur ederim cevabin icin doktor da ilk erkek dedi ama emin olamadi size de sormak istedim

Kızlar ben de doktordan çıktım, ayrıntılı ultrasona girdim her şey yolunda çok şükür ama sadece rahim ağzı uzunluğum 32 cm miş bu da ileride biraz sıkıntı olabilirmiş fazla ayakta kalmamam lazımmış...

Buyruk gelin ben hazırlarım. :) is yerinde mecbur ayakta olduğum icin. Eve gittiğimde de tempoya devam :)

Deniycem canım teşekkür ederim.. hep ekşi ve tuzlu yiyorum tansiyonum da hep 9 a 6 tuzu fazla kaçırınca da kötü oluyorum sıkıntılıyım biraz :)

1 saattir yout.. dan hafif yemek izliyorum patates püresi yapcam şimdi..

Canım geçmiş olsun, normalde olsa bitkisel şeyler tavsiye edicem ama hamile olunca iş değişiyor. Bir de antibiyotik verdiyse enfeksiyon görmüş olabilir. Verdiği ilaç sanırım augmentin ya da türevidir. Gebelikte kullanıldığını ilkinde tecrübe etmiştim. Yinede için rahat değilse dr.una danışmadan alma. Evde ballı limonlu ılık su içebilirsin yumuşatıyor ve soğuk algınlığına da iyi geliyor. Midendeki safrayı geçirmek içinde haşlanmış patates yiyebilirsin. Kısa bir süre önce aynı durumdaydım. Ama suyu kontrollü iç. Eğer ayaktayken daha cok bulantı kusma oluyorsa bunları yarı yatar halde ye yavaş yavaş. Kusmadan önce kurtulmuştum bende.

Evet patates püresi güzel oluyor. Ben bir de bu yeşil mercimek tarifini buğdayı başlayacakta yapıyorum. Cok hoş oluyor.
Bende eksi seyler seviyorum. Tatlı hiç aklıma gelmez. Bu akşam da evde yemek Yok. Haftasojundan hazırladığım menüleri bitirdik günlük olarak. Bu akşam kaldık öyle :)))

Canım iyi geçmesine sevindim.. kendi doktorun mu yaptı ayrıntılı ultrasonu başkasına mı yönlendirdi bi de cinsiyetiniz kesin belli oldu mu ayrıntılıda kesin cinsiyet belli olur yani dimi

Makarna salatası da olabilir mesela biraz önce izledim istediğin sebzeyi doğrayıp haşladığın malzemeye karıştırıyosun yoğurtsuz mayonezsiz :)

Akşam yemek önerim de menemen yapabilirsin canım :)

Cok saçma gelebilir ama ben seni kaç hafta önce rüyamda gördüm. Ama bide bu nick ve profil resminle :)) senin kızın varmış. Ve bu bebeğinin cinsiyetini kızın ve esin sana sürpriz yaparak anlatacakmış. Kızın bir hikaye kitabı veriyormuş. Anne bunu oku bunun içinde cinsiyeti diyormuş. :)

Makarna salatası da olabilir mesela biraz önce izledim istediğin sebzeyi doğrayıp haşladığın malzemeye karıştırıyosun yoğurtsuz mayonezsiz :)

Akşam yemek önerim de menemen yapabilirsin canım :)
Yumurtayı sevmeyen eşim var :)))))))
Ama kahvaltılık yaparız sanırım evet. Burada bizde aşçı gibi tarifler verdik. Grup sallanacak :)

Sevindim canım çok şükür bizim de geçen hafta 2 li taramamız temiz çıktı ama benim bıdığım hiç dönmedi göstermedi bize cinsiyetini merak ediyorum haftaya gidicem yine inşallah belli olur :)

Yumurtayı sevmeyen eşim var :)))))))
Ama kahvaltılık yaparız sanırım evet. Burada bizde aşçı gibi tarifler verdik. Grup sallanacak :)
Ben de sevmem yumurtayı hiç :) eşim bayılır ama :)

Sallansın grup ya herkes yemek önerisi versin valla birbirine güzel olur beynim patlıyo hergün ne yesem ne faydalı ne değil diye :)

renkli ultrasyon ayrıntılı usg değil mi canım nasıl oluyo o ben ilk defa giricem de merak ettim

Oh ne güzel gözünaydın canım. Dikkat edersin herşey yolunda olsunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…