- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.101
Eksi seyler seviyor musun bilmiyorum ama. Yeşil mercimek haşlayıp biraz salatalık turşusu dilimliyorum. Buzlukta mısırım varsa haşlayıp atıyorum. Tatlı kırmızı biber fırında pişirip dilimliyorum. Bir sürü seyler böyle koyuyorum. Zeytinyağı limon tuz. Biraz buzdolabında durunca cok seviyorum ben. :)Kızlar ben çok fazla acıkıyorum saat başı bişeyler yemek istiyorum ama canım hiçbişey istemiyor yapacak yemek dahi bulamıyorum, bu ara kokulara çok hassasım hemen midem kalkıyo..
15. Haftama gircem 1 kg aldım daha çok az yiyip kalkıyorum sürekli acıkmakdan da sıkıldım
siz neler yiyosunuz.. tok tutan ama hafif şeyler tavsiyesi olan var mı..
Ben regenesis max kullanıyorum. Bana da iyi geliyor sanki iyi hissediyorum. Kilo yapmaz bence. :)merhaba kızlar bugün gittik kontrole Allaha şükür her şey yolundaymış boyu 7 cm ense kalınlığı suyu iyi dedi cinsiyet tahmininde de bulundu ama kesin değil dedi bir ay sonra kesinleşirmiş kıza benzetti hayırlısı ama sevindim kız deyince, aslında tam bir erkek annesiyim ama kız da istiyomuşum zor olan ben şimdi bir ay nasıl beklicembu arada ayrıntılı usg istedi bir de balık yağı verdi bana bu balık yağı çok kilo yapar mı acaba ben öyle biliyorum da çok kilo almaktan çok korkuyorum
Evde var kestane bali ama tadi cok kotu geliyor. Bulantimdan dolayi sirkeyi agzima alamam ama belki bala zorlayabilirim kendimi. Tesekkur ederim canimBöyle konularda cok bisey demek istemiyorum. Hani istemeden bisey yaparım diye. Doğal elma sirkesini annem bize Boğaz'ımız kötü olunca azıcık verirdi Boğaz'larınızda tutun derdi. Onlar hala yapıyor memlekette. Ama hamilelikte zararı olur mu bilmiyorum. Bir de kestane balı olur bizim oralarda. Hem mide de sorunu olan icin hem de Boğaz'ı kötü olan icin bir kaşık ilaç niyetine içirirler.
benim bebek 12+2 deyken hemen gösterdi dr. hiç tereddütsüz kız dedi. dün 15+2 idim ama ultrasonda 16 +5 mi ne görünüyomuş. farklı dr. a gitmiştim cinsiyetini sordum kız dedi tereddüt etmeden. böyle söyleyen dr. lar görünce şaşırıyorum.Bugünkü doktorda erkeğe benzettiyani başa döndük %50-50 artık haftaya cuma tekrar gidicem
erkek gibi geldi bana.Cinsiyet tahmini yapan bir arkadas vardi bana da yapabilir misiniz 12 haftalik Eki Görüntüle 2044342
öyle anlatınca canım çekti ama hiç hazırlayasım yok :)Eksi seyler seviyor musun bilmiyorum ama. Yeşil mercimek haşlayıp biraz salatalık turşusu dilimliyorum. Buzlukta mısırım varsa haşlayıp atıyorum. Tatlı kırmızı biber fırında pişirip dilimliyorum. Bir sürü seyler böyle koyuyorum. Zeytinyağı limon tuz. Biraz buzdolabında durunca cok seviyorum ben. :)
Tesekkur ederim cevabin icin doktor da ilk erkek dedi ama emin olamadi size de sormak istedimbenim bebek 12+2 deyken hemen gösterdi dr. hiç tereddütsüz kız dedi. dün 15+2 idim ama ultrasonda 16 +5 mi ne görünüyomuş. farklı dr. a gitmiştim cinsiyetini sordum kız dedi tereddüt etmeden. böyle söyleyen dr. lar görünce şaşırıyorum.
erkek gibi geldi bana.
öyle anlatınca canım çekti ama hiç hazırlayasım yok :)
Buyruk gelin ben hazırlarım. :) is yerinde mecbur ayakta olduğum icin. Eve gittiğimde de tempoya devam :)benim bebek 12+2 deyken hemen gösterdi dr. hiç tereddütsüz kız dedi. dün 15+2 idim ama ultrasonda 16 +5 mi ne görünüyomuş. farklı dr. a gitmiştim cinsiyetini sordum kız dedi tereddüt etmeden. böyle söyleyen dr. lar görünce şaşırıyorum.
erkek gibi geldi bana.
öyle anlatınca canım çekti ama hiç hazırlayasım yok :)
Deniycem canım teşekkür ederim.. hep ekşi ve tuzlu yiyorum tansiyonum da hep 9 a 6 tuzu fazla kaçırınca da kötü oluyorum sıkıntılıyım biraz :)Eksi seyler seviyor musun bilmiyorum ama. Yeşil mercimek haşlayıp biraz salatalık turşusu dilimliyorum. Buzlukta mısırım varsa haşlayıp atıyorum. Tatlı kırmızı biber fırında pişirip dilimliyorum. Bir sürü seyler böyle koyuyorum. Zeytinyağı limon tuz. Biraz buzdolabında durunca cok seviyorum ben. :)
Canım geçmiş olsun, normalde olsa bitkisel şeyler tavsiye edicem ama hamile olunca iş değişiyor. Bir de antibiyotik verdiyse enfeksiyon görmüş olabilir. Verdiği ilaç sanırım augmentin ya da türevidir. Gebelikte kullanıldığını ilkinde tecrübe etmiştim. Yinede için rahat değilse dr.una danışmadan alma. Evde ballı limonlu ılık su içebilirsin yumuşatıyor ve soğuk algınlığına da iyi geliyor. Midendeki safrayı geçirmek içinde haşlanmış patates yiyebilirsin. Kısa bir süre önce aynı durumdaydım. Ama suyu kontrollü iç. Eğer ayaktayken daha cok bulantı kusma oluyorsa bunları yarı yatar halde ye yavaş yavaş. Kusmadan önce kurtulmuştum bende.Kizlar temizlik yapcam diye sanirim usutmusum. Sabahtan beri hic bisey yiyemiyorum kusuyorum sadece sari sari. Soguk soguk terliyorum. Basimin agrisi vucudumun kasiklarimin agrisi hic kesilmiyor. Doktora gittim izinliymis acilde baktilar bogazlarin kotu olmus dediler 1000 mg lik antibiyotik verdiler ama guvenemedim kullanmak istemiyorum. Evde neler yapabilirim bilgilerinizi paylasir misiniz benimle ?
Evet patates püresi güzel oluyor. Ben bir de bu yeşil mercimek tarifini buğdayı başlayacakta yapıyorum. Cok hoş oluyor.Deniycem canım teşekkür ederim.. hep ekşi ve tuzlu yiyorum tansiyonum da hep 9 a 6 tuzu fazla kaçırınca da kötü oluyorum sıkıntılıyım biraz :)
1 saattir yout.. dan hafif yemek izliyorum patates püresi yapcam şimdi..
Canım iyi geçmesine sevindim.. kendi doktorun mu yaptı ayrıntılı ultrasonu başkasına mı yönlendirdi bi de cinsiyetiniz kesin belli oldu mu ayrıntılıda kesin cinsiyet belli olur yani dimiKızlar ben de doktordan çıktım, ayrıntılı ultrasona girdim her şey yolunda çok şükür ama sadece rahim ağzı uzunluğum 32 cm miş bu da ileride biraz sıkıntı olabilirmiş fazla ayakta kalmamam lazımmış...
Makarna salatası da olabilir mesela biraz önce izledim istediğin sebzeyi doğrayıp haşladığın malzemeye karıştırıyosun yoğurtsuz mayonezsiz :)Evet patates püresi güzel oluyor. Ben bir de bu yeşil mercimek tarifini buğdayı başlayacakta yapıyorum. Cok hoş oluyor.
Bende eksi seyler seviyorum. Tatlı hiç aklıma gelmez. Bu akşam da evde yemek Yok. Haftasojundan hazırladığım menüleri bitirdik günlük olarak. Bu akşam kaldık öyle :)))
Cok saçma gelebilir ama ben seni kaç hafta önce rüyamda gördüm. Ama bide bu nick ve profil resminle :)) senin kızın varmış. Ve bu bebeğinin cinsiyetini kızın ve esin sana sürpriz yaparak anlatacakmış. Kızın bir hikaye kitabı veriyormuş. Anne bunu oku bunun içinde cinsiyeti diyormuş. :)Canım geçmiş olsun, normalde olsa bitkisel şeyler tavsiye edicem ama hamile olunca iş değişiyor. Bir de antibiyotik verdiyse enfeksiyon görmüş olabilir. Verdiği ilaç sanırım augmentin ya da türevidir. Gebelikte kullanıldığını ilkinde tecrübe etmiştim. Yinede için rahat değilse dr.una danışmadan alma. Evde ballı limonlu ılık su içebilirsin yumuşatıyor ve soğuk algınlığına da iyi geliyor. Midendeki safrayı geçirmek içinde haşlanmış patates yiyebilirsin. Kısa bir süre önce aynı durumdaydım. Ama suyu kontrollü iç. Eğer ayaktayken daha cok bulantı kusma oluyorsa bunları yarı yatar halde ye yavaş yavaş. Kusmadan önce kurtulmuştum bende.
Yumurtayı sevmeyen eşim var :)))))))Makarna salatası da olabilir mesela biraz önce izledim istediğin sebzeyi doğrayıp haşladığın malzemeye karıştırıyosun yoğurtsuz mayonezsiz :)
Akşam yemek önerim de menemen yapabilirsin canım :)
Sevindim canım çok şükür bizim de geçen hafta 2 li taramamız temiz çıktı ama benim bıdığım hiç dönmedi göstermedi bize cinsiyetini merak ediyorum haftaya gidicem yine inşallah belli olur :)İkili tarama da doktor bize erkek gibi ama emin değilim dedi. Bizde hiç kendimizi erkek yada kız diye kaptırmadık. Öyle diğer kontrolü bekliyoruz :)))
İkili tarama sonuçları iyi çıktı Allah'a şükür.
Ben de sevmem yumurtayı hiç :) eşim bayılır ama :)Yumurtayı sevmeyen eşim var :)))))))
Ama kahvaltılık yaparız sanırım evet. Burada bizde aşçı gibi tarifler verdik. Grup sallanacak :)
okudum netten yapmaz yazıyor benim de halsizliğim için verdi galiba iyi gelir inşallahBen regenesis max kullanıyorum. Bana da iyi geliyor sanki iyi hissediyorum. Kilo yapmaz bence. :)
renkli ultrasyon ayrıntılı usg değil mi canım nasıl oluyo o ben ilk defa giricem de merak ettimKızlar ben de doktordan çıktım, ayrıntılı ultrasona girdim her şey yolunda çok şükür ama sadece rahim ağzı uzunluğum 32 cm miş bu da ileride biraz sıkıntı olabilirmiş fazla ayakta kalmamam lazımmış...
Oh ne güzel gözünaydın canım. Dikkat edersin herşey yolunda olsunda.Kızlar ben de doktordan çıktım, ayrıntılı ultrasona girdim her şey yolunda çok şükür ama sadece rahim ağzı uzunluğum 32 cm miş bu da ileride biraz sıkıntı olabilirmiş fazla ayakta kalmamam lazımmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?