2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çanta hazırlıkları kremler şampuanlar konuşulmuş ben hiç bişi almadım daha almayı da düşünmüyorum ama acaba ben mi ağırdan alıyorum? daha çok var gibi geliyor bana mı öyle geliyor?

Merhaba bildigim kadariyla aciklamak isterim ki 32. Haftada doktordan raporunu alip isverene teslim edip ayrilabiliyorsun.tabi son 1 yil icinde 90 gun sigortali gorunuyor olman lazim.fakat 32. Haftadan once ayrilabiliyor musun ayrilirsan haklara sahipligin devam ediyor mu ben de merak edoyorum

Merhaba hosbuldum.26. Haftadayim.bugun kontrolumuze gittik 1 kilo 40 gram cikti.tansiyonum 130 70 di doktorum yuksek buldu kizimi da tombik buldu aclik tokluk kan sekeri istedi.tokluk 134 cikti bakalim doktor ne diyecek
1040 gr baya tombikmiş en fazla 28.haftadasindir.

Çanta hazırlıkları kremler şampuanlar konuşulmuş ben hiç bişi almadım daha almayı da düşünmüyorum ama acaba ben mi ağırdan alıyorum? daha çok var gibi geliyor bana mı öyle geliyor?
Bende son bir ay kala almayı düşünüyorum canim. :)

Bende son bir ay kala almayı düşünüyorum canim. :)

Benim gibi düşünen birini görünce sevindim :) kötü ilgisiz alakasız hissettim birden kendimi

Bende o tarz hicbisey almadm daha. Magazalara girip bakiyorum ama daha bunlara erken deyip almadan cikiyorum. Islak mendil konusunda ise joker baby de indirim vardi onlarda enson. Unibaby nin yeni dogan islak mendillerini tavsiye etti kuzenim. Saf su ve pamuktan olusuyormus sadece. Bir kac boy buyuk kutu yapmislar 12li 24 lu paketler falan. Belki onlardan bitane alirim. Bozulmaz bayatlamaz sonucta..

cumartesi günü doktor randevum var şekler yüklemesi için. Bu konuyu birde ona sorayım öncesiyle alakalı yapılabilcek birşey var mı diye

ben başta belki pamuk ıslatıp kullanırım. Bas edemezsem ıslak mendil alırım. O konuda bilmiyorum. Islak mendili de sevmem normal de. İçindeki kimyasalları düşününce :) yenidoganin elbette farklıdır içeriği

Günaydın kızlar..

Bebek bezi ıslak mendil şampuan vs bakım ürünlerini alanlar hangi markalardan aldınız acaba ne iyi ??

Bu ara alıcam da araştırıyorum
Bebek bezi prime alicam. Islak mendil yerine islak pamuk aldim e bebekten baby me. Sampuan unibaby kopuk sampuan aldim. Camasirlarini yikamak icin granul sabun aldim ilk etapta. Sonra da uni baby nin sivi deterjanini aldim.Alt degistirirken bez kullaniliyor ya onlardan aldim. Ama hepsnden birer tane. Cildine uygun olmazsa filan degistirebilmek icin. Bakim seti aldim cuzdan seklinde. Icinde tirnak makasi torpu tarak filan var.

Ne güzel baya eksiğini almışsın canım gülerek sağlıkla kullanın inşallah, ben de bakıym söylediğin malzemelere teşekkür ederim

Sağol kuzum, inşallah :)

Bende hiçbişey almadım daha. Geçen pazar şöyle bir çıkıp gezdik nerde ne var diye. Çok heveslendim ama erken geldi banada. Oğlumda da 30lu haftalarda yapmıştık alışverişi:)

Benim erken Doğum tehlikesi vardı ve hastanede yoğun bakım ünitesi yoktu. Doktor numarasını vermiyordu bir şey olursa acile çağırıyordu. Doğuma da nöbetç giriyordu akşam olursa. Şu an bu problemleri çözdüm çok şükür. Doğum yapacağım hastane de özellere göre hem uygun (fiyat olarak) hem de doktorum çok iyi. Numarasını veriyor 24 saat ulaşıyorum ve Doğuma o giriyor saat kaç olursa olsun

kızlar şu alısverıs listelerinizin fotolarını atabılır mısınız? ben daha bısey almaya baslamadım besık ve arabası hariç. nerden baslasam bılemedim.:) deneyimli anneler hangılerını daha cok almak iyi olur hangılerı gereksız tereddutte kalıyorum.

Ben ön tarafta değil de kuyruk sokumunda hissediyorum sandalyede otururken oradan 2 ye ayrilacakmis gibi. Oradan yanlara genusliyorum sanki
Bende öyleydim kalçam kırılmış gibi ağrıyordu , hareket ettikçe azalıyordu. Dinlenip kalkınca daha br artıyordu ama bu hamileliğimde ki farklı çatı ağrısı resmen ve sanki kireçlemiş gibi kıt kıt ses geliyor.
Magnzeyumu ihmal etmiştim yeniden başladım sende kullan canım çok faydası var o kuyruk sokumu ağrısına.

Arkadasim bisey alamiyosan para biriktir. Sonra git bir gun bir cirpida hepsini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…