- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.821
Yoktur inşallah şeker de genetiğe bağlı tombik olur bebeğiniz...Merhaba hosbuldum.26. Haftadayim.bugun kontrolumuze gittik 1 kilo 40 gram cikti.tansiyonum 130 70 di doktorum yuksek buldu kizimi da tombik buldu aclik tokluk kan sekeri istedi.tokluk 134 cikti bakalim doktor ne diyecek
canım alabılırım ama nelerı alsam neler gereksız o konuda merak edıyorum sadece. bana kalırsa herseyı alırımArkadasim bisey alamiyosan para biriktir. Sonra git bir gun bir cirpida hepsini al.
Bende öyleyim yaa sadece birkaç parça örgüden yelek falan ördüm hiçbirşey almadım ama bencede erken diğerlerinde yedinci ay bittiğinde hazırladım hatta ikincide 8. Ayda hazırlık yaptım.Çanta hazırlıkları kremler şampuanlar konuşulmuş ben hiç bişi almadım daha almayı da düşünmüyorum ama acaba ben mi ağırdan alıyorum? daha çok var gibi geliyor bana mı öyle geliyor?
Canim inan pamuk işi cok konforlu biz de yenidoganken yapariz diyoduk hala bırakamadik 6 li paketli pamuklar oluyor ondan aliyoruz 35 tl ye baya bi gidiyo ha evde su icerikli islak mendilde var ama hani pamugumuz bittiyse falan kullaniyoruzOnu bende düşünüyordum. Yengem ayni senin dediğin gibi yapmıştı. Arkadasım Yok ya ne gerek var demişti. Dedim galiba devir değişti sanırım gerek kalmadı bunlara. Pamukları ıslatıp koyuyordu oyle kullanıyordu. Özellikle Yen'i doğduğunda daha iyi olarak düşünüyorum.
Mustelayi senden öğrendim :) ondan almayı dusunuyorum
Canim ben hosgeldin bebek bakim kutusu almistim onun icinden prima premium care yenidogan bebek bezi unibaby nin kopuk sampuani bakim kremleri filan vardi. Ama birde mustelaninkini almayi dusunuyorum. Bebek bezide alacagim tekrar 1 ve 2 numara ama arkadaslarim sleepy den cok memnun onu alasim var primadan sonra hastaneden eve gelince ona gecerim diyorum insallah pisik yapmaz.Günaydın kızlar..
Bebek bezi ıslak mendil şampuan vs bakım ürünlerini alanlar hangi markalardan aldınız acaba ne iyi ??
Bu ara alıcam da araştırıyorum
Canim ben liste yapmistim ama aldiklarimi karaladim o yuzden listem bozuldu internetten bulabilirsin guzel listeler var. biz gecen gun alisverise ciktik zibinlarini ve 0-3 ay kiyafetlerini aldik. 10-12 tane zibin aldim mesela. Cok gidiyor cunku. Agiz bezlerini muslin bezlerini aldim biberonu emzigi aldim. Aldikca listeden karaladim. Bence arada cikip cikip almak daha mantikli. Yoksa insanin kafasi cok karisiyor. Bide ben pek son aylara birakma taraftari degilim cunku agirlasicaz boyle gezemicez. Ben ciktikca bir oyuncak dahi olsa aliyorum mutlu oluyorum:) kizimin ilk kitaplari bile hazir:) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin.canım alabılırım ama nelerı alsam neler gereksız o konuda merak edıyorum sadece. bana kalırsa herseyı alırımama sonra cogunu kullanmayada bılırız. neler cok kullanılıyorsa ondan cok alırız dıye düşünüyorum.
Aaa bos roolon sisesi cok mantikliymis:)Bende bebekler yeni doğduğunda boş bir rollon şişesine zeytinyağı doldurup pamuk ile temizlerim hep.
Pratik oluyor hEm bebekte pişik falan olmuyordu...
Canim ben hosgeldin bebek bakim kutusu almistim onun icinden prima premium care yenidogan bebek bezi unibaby nin kopuk sampuani bakim kremleri filan vardi. Ama birde mustelaninkini almayi dusunuyorum. Bebek bezide alacagim tekrar 1 ve 2 numara ama arkadaslarim sleepy den cok memnun onu alasim var primadan sonra hastaneden eve gelince ona gecerim diyorum insallah pisik yapmaz.
Canim ben liste yapmistim ama aldiklarimi karaladim o yuzden listem bozuldu internetten bulabilirsin guzel listeler var. biz gecen gun alisverise ciktik zibinlarini ve 0-3 ay kiyafetlerini aldik. 10-12 tane zibin aldim mesela. Cok gidiyor cunku. Agiz bezlerini muslin bezlerini aldim biberonu emzigi aldim. Aldikca listeden karaladim. Bence arada cikip cikip almak daha mantikli. Yoksa insanin kafasi cok karisiyor. Bide ben pek son aylara birakma taraftari degilim cunku agirlasicaz boyle gezemicez. Ben ciktikca bir oyuncak dahi olsa aliyorum mutlu oluyorum:) kizimin ilk kitaplari bile hazir:) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin.
Merhaba doktorum da tombik oldugunu soyledi.insallah ileriki aylarda bir aksilik cikmaz.bu arada 26. Haftaya girdim bugun sat 1 haziran1040 gr baya tombikmiş en fazla 28.haftadasindir.
Ben bebeğimin akla gelen herşeyini aldım ıslak mendil olarak da alışveriş sitesinden unibaby nin yenidoğan ıslak mendili var sadece ıslak pamukmuş çok araştırdım ve 12li olarak onu aldım. Pişik için sudocrem aldım şampuan dalin kullancam sonuçta hepimiz onunla büyüdük:)Günaydın kızlar..
Bebek bezi ıslak mendil şampuan vs bakım ürünlerini alanlar hangi markalardan aldınız acaba ne iyi ??
Bu ara alıcam da araştırıyorum
Ilk bebegim.insallah bir sorun cikmaz sizde de.134 u de sinirda buldu doktorum.tatliyi karbonhidrati dusur dedi.bunu gel de acligima anlat.Yoktur inşallah şeker de genetiğe bağlı tombik olur bebeğiniz...
Diğer hamilrliğimde insülin kullanarak geçirdim son üç ayı. Bende haftaya yaptıracağım bakalım yüklemeyi...kaçıncı bebek ?
Bende birşey almadım, hatta hiçbirşey
Bende o tarz hicbisey almadm daha. Magazalara girip bakiyorum ama daha bunlara erken deyip almadan cikiyorum. Islak mendil konusunda ise joker baby de indirim vardi onlarda enson. Unibaby nin yeni dogan islak mendillerini tavsiye etti kuzenim. Saf su ve pamuktan olusuyormus sadece. Bir kac boy buyuk kutu yapmislar 12li 24 lu paketler falan. Belki onlardan bitane alirim. Bozulmaz bayatlamaz sonucta..
Ya kıyamam. Sen ki tatlış sevgi dolu poncik bir insansın. Lutfen lutfen duymamış oluyum:)
ben bebeğe ait hiçbirşey almadım hediye geliyor hevesli çok maşallah_kvrckmom_ chemistry_eng st kendim hastanede kullanıcağım mazemelerimi alıcam sadece bebek alışverişi 30. hafta itibariyle inşallah
Bende hiçbişey almadım daha. Geçen pazar şöyle bir çıkıp gezdik nerde ne var diye. Çok heveslendim ama erken geldi banada. Oğlumda da 30lu haftalarda yapmıştık alışverişi:)
Içimi rahatlattınız şuan mutlu oldum :) çok teşekkürlerBende öyleyim yaa sadece birkaç parça örgüden yelek falan ördüm hiçbirşey almadım ama bencede erken diğerlerinde yedinci ay bittiğinde hazırladım hatta ikincide 8. Ayda hazırlık yaptım.
Gün geçmez gibi geliyor bana şimdiden hazırlık yapınca :)
Çok mantıklı ya, tuttum bunu :)Bende bebekler yeni doğduğunda boş bir rollon şişesine zeytinyağı doldurup pamuk ile temizlerim hep.
Mesaj tekrarı..Bende bebekler yeni doğduğunda boş bir rollon şişesine zeytinyağı doldurup pamuk ile temizlerim hep.
Magnezyum vermedi doktor bana. decavitin için de var diye heralde. günde 1 muz yiyorum süt pek içmiyordum kalsiyum eksikliği de yapıyormuş. süt içicem inş.Bende öyleydim kalçam kırılmış gibi ağrıyordu , hareket ettikçe azalıyordu. Dinlenip kalkınca daha br artıyordu ama bu hamileliğimde ki farklı çatı ağrısı resmen ve sanki kireçlemiş gibi kıt kıt ses geliyor.
Magnzeyumu ihmal etmiştim yeniden başladım sende kullan canım çok faydası var o kuyruk sokumu ağrısına.
Dalin candır dimi haklısın canım :))) herkes dalin kullanıyor çevremde :) teşekkürler bilgilerin için :)Ben bebeğimin akla gelen herşeyini aldım ıslak mendil olarak da alışveriş sitesinden unibaby nin yenidoğan ıslak mendili var sadece ıslak pamukmuş çok araştırdım ve 12li olarak onu aldım. Pişik için sudocrem aldım şampuan dalin kullancam sonuçta hepimiz onunla büyüdük:)
Evet zor , insana yasaklar daha cazip geliyor :)Ilk bebegim.insallah bir sorun cikmaz sizde de.134 u de sinirda buldu doktorum.tatliyi karbonhidrati dusur dedi.bunu gel de acligima anlat.
Katılım mı yoğundur nedir bdv yıkılıyordu dün fake konularla :)Mesaj tekrarı..
Site bugün ne çok donup takılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?