2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba hosbuldum.26. Haftadayim.bugun kontrolumuze gittik 1 kilo 40 gram cikti.tansiyonum 130 70 di doktorum yuksek buldu kizimi da tombik buldu aclik tokluk kan sekeri istedi.tokluk 134 cikti bakalim doktor ne diyecek
Yoktur inşallah şeker de genetiğe bağlı tombik olur bebeğiniz...
Diğer hamilrliğimde insülin kullanarak geçirdim son üç ayı. Bende haftaya yaptıracağım bakalım yüklemeyi...kaçıncı bebek ?

Arkadasim bisey alamiyosan para biriktir. Sonra git bir gun bir cirpida hepsini al.
canım alabılırım ama nelerı alsam neler gereksız o konuda merak edıyorum sadece. bana kalırsa herseyı alırım ama sonra cogunu kullanmayada bılırız. neler cok kullanılıyorsa ondan cok alırız dıye düşünüyorum.

Çanta hazırlıkları kremler şampuanlar konuşulmuş ben hiç bişi almadım daha almayı da düşünmüyorum ama acaba ben mi ağırdan alıyorum? daha çok var gibi geliyor bana mı öyle geliyor?
Bende öyleyim yaa sadece birkaç parça örgüden yelek falan ördüm hiçbirşey almadım ama bencede erken diğerlerinde yedinci ay bittiğinde hazırladım hatta ikincide 8. Ayda hazırlık yaptım.
Gün geçmez gibi geliyor bana şimdiden hazırlık yapınca :)

Canim inan pamuk işi cok konforlu biz de yenidoganken yapariz diyoduk hala bırakamadik 6 li paketli pamuklar oluyor ondan aliyoruz 35 tl ye baya bi gidiyo ha evde su icerikli islak mendilde var ama hani pamugumuz bittiyse falan kullaniyoruz

Günaydın kızlar..

Bebek bezi ıslak mendil şampuan vs bakım ürünlerini alanlar hangi markalardan aldınız acaba ne iyi ??

Bu ara alıcam da araştırıyorum
Canim ben hosgeldin bebek bakim kutusu almistim onun icinden prima premium care yenidogan bebek bezi unibaby nin kopuk sampuani bakim kremleri filan vardi. Ama birde mustelaninkini almayi dusunuyorum. Bebek bezide alacagim tekrar 1 ve 2 numara ama arkadaslarim sleepy den cok memnun onu alasim var primadan sonra hastaneden eve gelince ona gecerim diyorum insallah pisik yapmaz.
Canim ben liste yapmistim ama aldiklarimi karaladim o yuzden listem bozuldu internetten bulabilirsin guzel listeler var. biz gecen gun alisverise ciktik zibinlarini ve 0-3 ay kiyafetlerini aldik. 10-12 tane zibin aldim mesela. Cok gidiyor cunku. Agiz bezlerini muslin bezlerini aldim biberonu emzigi aldim. Aldikca listeden karaladim. Bence arada cikip cikip almak daha mantikli. Yoksa insanin kafasi cok karisiyor. Bide ben pek son aylara birakma taraftari degilim cunku agirlasicaz boyle gezemicez. Ben ciktikca bir oyuncak dahi olsa aliyorum mutlu oluyorum:) kizimin ilk kitaplari bile hazir:) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin.

2. Tetanoz asimida oldum cok sukur:)
Bide ben sey sorucam kizlar bu besik isinin icinden bir turlu cikamadim. Bi el ativerin:)
Simdi kizima hir oda yapacagim buyuyen besik dolap sifonyer. Ayriyeten bir yasina kadar yanimda yatirmak istiyorum anne yani besik alacagim. Birde diyorlarki ilk zamanlar kullanmak icin birde anne dizi al Allahim kafam karisti anne yani anne dizi derken.
Anne dizide odadan odaya tasimak icin cok iyiymis. Ama onuda alsam her yer besik olucak sonra onlari kaldircak yer aricam bide. Almasam cocugu nereye koyucam. Ay bilmiyorum yaa siz napicaksiniz

cok tesekkur ederım canım. aynen son zamanlarda zor olur haklısın. Allah saglıkla huzurla kullanmayı nasıp etsin inş.

Günaydın kızlar..

Bebek bezi ıslak mendil şampuan vs bakım ürünlerini alanlar hangi markalardan aldınız acaba ne iyi ??

Bu ara alıcam da araştırıyorum
Ben bebeğimin akla gelen herşeyini aldım ıslak mendil olarak da alışveriş sitesinden unibaby nin yenidoğan ıslak mendili var sadece ıslak pamukmuş çok araştırdım ve 12li olarak onu aldım. Pişik için sudocrem aldım şampuan dalin kullancam sonuçta hepimiz onunla büyüdük:)

Yoktur inşallah şeker de genetiğe bağlı tombik olur bebeğiniz...
Diğer hamilrliğimde insülin kullanarak geçirdim son üç ayı. Bende haftaya yaptıracağım bakalım yüklemeyi...kaçıncı bebek ?
Ilk bebegim.insallah bir sorun cikmaz sizde de.134 u de sinirda buldu doktorum.tatliyi karbonhidrati dusur dedi.bunu gel de acligima anlat.

Bende birşey almadım, hatta hiçbirşey

Ya kıyamam. Sen ki tatlış sevgi dolu poncik bir insansın. Lutfen lutfen duymamış oluyum:)

Bende hiçbişey almadım daha. Geçen pazar şöyle bir çıkıp gezdik nerde ne var diye. Çok heveslendim ama erken geldi banada. Oğlumda da 30lu haftalarda yapmıştık alışverişi:)

Içimi rahatlattınız şuan mutlu oldum :) çok teşekkürler
chemistry_eng sana ayrı kalp :)) iyi güldüm

Magnezyum vermedi doktor bana. decavitin için de var diye heralde. günde 1 muz yiyorum süt pek içmiyordum kalsiyum eksikliği de yapıyormuş. süt içicem inş.

Kızlar günaydın benim gibi aşırı uykuya düşen var mı dün yoruldum bugün kalkamadım sabah bir de gece uykuya dalmada zorluk yaşıyorum aklımdan bi sürü şey geçiyor Doğum ve sonrası alınacaklar vs zaten bebişte durmuyor çamların kilitlerini düşünüyorum gece ya çıkar düşerse allahım ben ne yaparım diyorum kafam yastıktayken hep aklım bunlarda benim gibi olan var mı

Dalin candır dimi haklısın canım :))) herkes dalin kullanıyor çevremde :) teşekkürler bilgilerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…