2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bir tarafa tekme diğer tarafa kafa atıyordur annesi :)
Ara yerlere de yumruk

Can'ım işine gelmiyor zor geliyor iki parmakla klavyeye dokunmak. Başından savıyor. Doğum hastanesine gitsen o dr a denk gelmeyeceksin belki de. O da savmış olacak böylece işte.

Dün bebeğimin kıyafetlerini etiketlerinden temizledim.
Az önce de ayırdığım açık renkleri makineye attım. Tüm bunları yaparken o kadar duygulandım ki. 6 yıldır bugünlerin hayalini kurdum durdum ben. Uzak hayal oldu hep. Çok şükür bugünleri yaşatana. Çok şükür
Allahım tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırsın ve tamamlatsın. İmkanı olmayanlara da alacak güç versin. Ne güzel ne tatlı telaşlarmış meğer. Hep diyorum bunca yıl boşuma yanmamışım.

Canim bende dun gittim diyetisyene.guzel bir liste Verdi.1800 kalorilikmis.bugun basladim.az ama sık 've kontrollu gidyorsun bu sekilde.Ne biliyim iyi hiseettim Ben vicdanim daha rahat simdi.
Aynen bana da liste verdi kaç kalorilik olduğunu bilmiyorum ama bayağı ayrıntılı bi liste. Ve bence doyurucu. Ben normalde bu kadar yemiyodum. Resmen aç gezip kilo alıyomuşum. Ekmek bile var listede nasıl mutluyum. Ben hiç yemezdim. Mutlaka ye dedi. İnşallah faydasını görürüm

Eklentiler

• 4BCC5212-AB2F-40BF-AC09-A688C1163C69.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 60
Gecmis olsun canim bende bugun yaptirdim ama cuma gunu sonuc alip gosterecem insAllah. Bu ay bende 4,5 kilo birden almisim kesin benimde yuksek cikar sekerim diye dusunuyorum
Belli olmaz canım. Benim annemde şeker hastası. Biraz da onun etkisi olabilir. Güzel sonuçlar alırsın umarım.

Kızlar dün geceden beri basim dönüyor alnımda ağırlık var neyle ilgilisi olabilir acaba şaştım kaldim

Belli olmaz canım. Benim annemde şeker hastası. Biraz da onun etkisi olabilir. Güzel sonuçlar alırsın umarım.

Insallah canim aslinda bende seker yuklemesi pek yaptirasim yoktu ama doktoruma babam seker hastasi diyince ozaman kesin yaptiralim dedi bakalim hayirlisi

Canım boyanın markası ne
Watsonslarda Naturtint ve Biomagic saç boyası vardı önce Naturtint alacaktım 42,9 Tl indirimi kaçırdım , Biomagic 25 Tl gibi bir rakamdı kumral ton aslında riskli bir renktir ama sıkıntı olmadı çok güzel oldu . Biomagic aldım

Reactions: tmz
Bende dun onlara bakmıştım ama karar verememiştim. O zaman biomagic alayim bende .

dün biz de next2me yi denedik yatağımıza uyacak mı diye
oturdum ağladım çok duygulandım.. senelerdir hep hayalini kurdum ben de.. eşime diyorum nasıl bir mucize değil mi resmen labratuvarda yaptık bu çocuğu
blastokist halini hatırlıyorum transferden önce embriyolog gösterdi.. bi sürü hücreli acayip bir şey
şimdi büyüdü tekmeler atıyo
ay yine ağlıcam

Canım aldın mı sen next2me yi. Nasıl guzel mi? Ben de anne yani olarak onu ya da prego 'yu almayı düşünüyorum. Allahım bebişini içinde sağlıkla gördüğün günleri de göstersin

Canım aldın mı sen next2me yi. Nasıl guzel mi? Ben de anne yani olarak onu ya da prego 'yu almayı düşünüyorum. Allahım bebişini içinde sağlıkla gördüğün günleri de göstersin

Aldım canım bak böyle oldu (yorganı bilerek kaldırdım bitişikliği görünsün diye )
Ben çok beğendim, eşim ön yargılıydı bizim yatağa uymaz diye, çünkü alçak japon tipi
Ama o da çok sevdi
Sadece sabitlene konusundan emin olamadık, kayışları var, tanıtım videosunda tahta bazadan geçiriyo vs, bizim yatak biraz değişik
Ama eşim tamamen kuracağımız zaman iç bazaya sabitlemeyi denicem dedi
Onun dışında zaten fren sistemi olduğu için kaymıyo, sabit duruyo (ben beşik yataktan uzaklaşır bebek düşer diye endişelenmiştim ama gayet sabit durdu, kaymıyo)

Benziyor listelerimiz ama fotograf yukleyemiyorum.becerebilirsem aticam listemi canim.bende de ekmek var.benim oglen yemegi aliskanligim yoktu.Bu listede mecbur kaliyorum:) @secret88

Selam kızlar bu 50 gr lik şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 85 yükleme sonucu 152 cikti.Açlık sınırlar arasında ama yükleme sınır 140 doktorum çok önemsemedi sanki.diyet yapmadigim halde diyetine biraz dikkat et dedi.meyvelerine falan dedi ama hic açık bisey konuşmadı.diyetisyene de yönlendirmedi.dahiliyecide bi 50 gr önermiyoruz 75 gr ligi tekrarlanması diye öneri belirtiyorum dedi ama kadın doğumcu onuda dikkate almadı.sizlerin nasildi değerler,ne zaman tekrar istediler tahlili yada ne zaman diyetisyene yönlendirdiler

Cok guzel olmus canim yaaa.huzurla,saglikla uyusun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…