- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.281
Bir tarafa tekme diğer tarafa kafa atıyordur annesi :)Bebegim gece o kadar hareketliydi ki :) cok tatli hareket etmeleri. Artik buyudu heralde baya, cunku eskiden tek bir noktada hissederdim simdi nerdeyse ayni anda 3-4 farkli noktada hissediyorum. Bu hareketlerde tuhafima giden bir sey vardi kizlar. Tam gobek deligimin orda ve sol karin boslugu taragimda ayni anda baya hareket etti. Nasil bu kadar saniyesi saniyesine ayni hareket ediyor olabilir. Acaba hickirik midir?
Can'ım işine gelmiyor zor geliyor iki parmakla klavyeye dokunmak. Başından savıyor. Doğum hastanesine gitsen o dr a denk gelmeyeceksin belki de. O da savmış olacak böylece işte.Aynen ben de canım bi idrarımda değişiklik hissettim ve sağlık ocağı tahlillerine güvenemedim bu da bize yakın semt polikliniği ve büyük hastaneden her gün 1 doktor burada oluyor sırayla, kadın doğum uzmanı kendisi de...ama doğum hastanesine gidilip ordan tekrar sıra alınacakmış bir kere sira aldım bekledim girdim zaten saat 10 oldu...tahlil de alıyorlar burdan büyük hastaneye gönderiyorlar niye böyle yaptı anlamadım...zaten yeterince zor bizim için hayat her yerde hamileler öncelikli hastadır yazarken bunlar bizi zorladıkça zorluyor
Aynen bana da liste verdi kaç kalorilik olduğunu bilmiyorum ama bayağı ayrıntılı bi liste. Ve bence doyurucu. Ben normalde bu kadar yemiyodum. Resmen aç gezip kilo alıyomuşum. Ekmek bile var listede nasıl mutluyum. Ben hiç yemezdim. Mutlaka ye dedi. İnşallah faydasını görürümCanim bende dun gittim diyetisyene.guzel bir liste Verdi.1800 kalorilikmis.bugun basladim.az ama sık 've kontrollu gidyorsun bu sekilde.Ne biliyim iyi hiseettim Ben vicdanim daha rahat simdi.
Belli olmaz canım. Benim annemde şeker hastası. Biraz da onun etkisi olabilir. Güzel sonuçlar alırsın umarım.Gecmis olsun canim bende bugun yaptirdim ama cuma gunu sonuc alip gosterecem insAllah. Bu ay bende 4,5 kilo birden almisim kesin benimde yuksek cikar sekerim diye dusunuyorum
Canım bide zahmet olmazsa kilonu boyunu ve listeni paylaşabilir misinCanim bende dun gittim diyetisyene.guzel bir liste Verdi.1800 kalorilikmis.bugun basladim.az ama sık 've kontrollu gidyorsun bu sekilde.Ne biliyim iyi hiseettim Ben vicdanim daha rahat simdi.
Valla benim eşim de hiç anlamaz renkten. Ona göre ana renkler var sadece. Lilaya pembeye mor der. Turkuaza mavi
Erkeklerin çoğu böyle bence. Renkten anlamıyorlar.
Belli olmaz canım. Benim annemde şeker hastası. Biraz da onun etkisi olabilir. Güzel sonuçlar alırsın umarım.
Yerim ben onun kafasini
Bir tarafa tekme diğer tarafa kafa atıyordur annesi :)
Ara yerlere de yumruk
Watsonslarda Naturtint ve Biomagic saç boyası vardı önce Naturtint alacaktım 42,9 Tl indirimi kaçırdım , Biomagic 25 Tl gibi bir rakamdı kumral ton aslında riskli bir renktir ama sıkıntı olmadı çok güzel oldu . Biomagic aldımCanım boyanın markası ne
Bende dun onlara bakmıştım ama karar verememiştim. O zaman biomagic alayim bende .Watsonslarda Naturtint ve Biomagic saç boyası vardı önce Naturtint alacaktım 42,9 Tl indirimi kaçırdım , Biomagic 25 Tl gibi bir rakamdı kumral ton aslında riskli bir renktir ama sıkıntı olmadı çok güzel oldu . Biomagic aldım
Evet galiba öyle olcak canımMaşallah annesi yumuş yumuş bi bebiş olcak İnş bu bebiş Rabbim bağışlasın
dün biz de next2me yi denedik yatağımıza uyacak mı diyeDün bebeğimin kıyafetlerini etiketlerinden temizledim.
Az önce de ayırdığım açık renkleri makineye attım. Tüm bunları yaparken o kadar duygulandım ki. 6 yıldır bugünlerin hayalini kurdum durdum ben. Uzak hayal oldu hep. Çok şükür bugünleri yaşatana. Çok şükür
Allahım tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırsın ve tamamlatsın. İmkanı olmayanlara da alacak güç versin. Ne güzel ne tatlı telaşlarmış meğer. Hep diyorum bunca yıl boşuma yanmamışım.
Vizonun biraz koyusu gibi. Kahve ama hafif grilik var. Tabiki gri demem ben bu koltuğaKızlar konumuzla alakası yok ama kafayı yicem sizce bu koltuk gri mi? Kahve mi? Ben mi renk körü oldum bu adamlar eğleniyo mu benimle beynim durdu...
Canım aldın mı sen next2me yi. Nasıl guzel mi? Ben de anne yani olarak onu ya da prego 'yu almayı düşünüyorum. Allahım bebişini içinde sağlıkla gördüğün günleri de göstersindün biz de next2me yi denedik yatağımıza uyacak mı diye
oturdum ağladım çok duygulandım.. senelerdir hep hayalini kurdum ben de.. eşime diyorum nasıl bir mucize değil mi resmen labratuvarda yaptık bu çocuğu
blastokist halini hatırlıyorum transferden önce embriyolog gösterdi.. bi sürü hücreli acayip bir şey
şimdi büyüdü tekmeler atıyo
ay yine ağlıcam
Canım aldın mı sen next2me yi. Nasıl guzel mi? Ben de anne yani olarak onu ya da prego 'yu almayı düşünüyorum. Allahım bebişini içinde sağlıkla gördüğün günleri de göstersin
Benziyor listelerimiz ama fotograf yukleyemiyorum.becerebilirsem aticam listemi canim.bende de ekmek var.benim oglen yemegi aliskanligim yoktu.Bu listede mecbur kaliyorum:) @secret88Aynen bana da liste verdi kaç kalorilik olduğunu bilmiyorum ama bayağı ayrıntılı bi liste. Ve bence doyurucu. Ben normalde bu kadar yemiyodum. Resmen aç gezip kilo alıyomuşum. Ekmek bile var listede nasıl mutluyum. Ben hiç yemezdim. Mutlaka ye dedi. İnşallah faydasını görürüm
Cok guzel olmus canim yaaa.huzurla,saglikla uyusun insallah.Eki Görüntüle 2107711
Aldım canım bak böyle oldu (yorganı bilerek kaldırdım bitişikliği görünsün diye)
Ben çok beğendim, eşim ön yargılıydı bizim yatağa uymaz diye, çünkü alçak japon tipi
Ama o da çok sevdi
Sadece sabitlene konusundan emin olamadık, kayışları var, tanıtım videosunda tahta bazadan geçiriyo vs, bizim yatak biraz değişik
Ama eşim tamamen kuracağımız zaman iç bazaya sabitlemeyi denicem dedi
Onun dışında zaten fren sistemi olduğu için kaymıyo, sabit duruyo (ben beşik yataktan uzaklaşır bebek düşer diye endişelenmiştim ama gayet sabit durdu, kaymıyo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?