2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
çok teşekkür ederim.

Kızlar nasılsınız? Ben bugün dr a gittim. Devlet hastanesine. Sinirlerim bozuldu. Gitmek zorunda olanlara Allah yardım etsin. Kan testlerim vardı. Onları söyledim. Son iki gündür olan ağrımı söyledim. Ya muayene ya tahlil dedi. Ben şok oldum. Dikkate bile almadı ağrıyı. Kendi doktoruna git nts ye bağlasınlar dedi. İnsanın yüzüne bile bakmıyorlar. Evet şikayetiniz ne diyor. Ulan ne şikayeti görmüyor musun hamileyim diye yüzüne cırlayasım geldi. Ayrıca 10 gün boyunca muayene olamayacakmışım. Tahlilleri yazan doktora gösterecekmişim. Ya sizene devlet bana ücretsiz muayene hakkı vermiş. Kraldan çok kralcılar vallahi. Eşim de başka bölüme muayene olmuştu. Ona da ayrı tavrı göstermiş dr. Ne vardı hadi çabuk söyle hadi hadi gibi tavırlar. Sonra diyorlar ki doktorlar niye dövülüyor :)) tabi bu işin trajikomik tarafı. Öyle bir şey tabi ki istemem. Ama gerçekten insana insan gibi davranmak ne bilmiyorlar. Bakanlığa şikayet edeceğim Zaten. Böyleleri yapmasın bu işi.

Neyse böyle işte. Ayrıca bebek arabamız geldi. Kraft london. Kurduk baktık hemen. Biz çok beğendik. Hem rengini hem kumaşını kalitesini. Baston tipi düşünenlere fikir olsun.

Eklentiler

• IMG_4160.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4161.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_4162.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar konumuzla alakası yok ama kafayı yicem sizce bu koltuk gri mi? Kahve mi? Ben mi renk körü oldum bu adamlar eğleniyo mu benimle beynim durdu...

Eklentiler

• 1545673C-B573-4B1F-B6EE-F81E1157385F.webp
    11 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar buarada saçını boyayan varmı. Valla aynaya bakamaz oldum sinirlerim bozuluyor kendimi cok bakımsız görüyorum.
ben de boyatmadım, sanırım boyatmaycağım da
benim saçlar kızıl, dipler baya çıkınca kötü göründü ama en azından beyaz yok çok şükür

Kızlar rapor almak için druma gittim gelmişken ultrasondada bakalım dedi benim oğluş 2,5 hafta önden gidiyormuş 1364 gr olmuş dikkat edelim şeker çıkmasın dedi meyveyi azaltmaya çalış dedi onun dışında sorun yok allaha şükür kafanada takma biraz yürüyüş yap birazda meyve ve karbonhidratı azalt dedi

Ben daha fazla dayanamayıp boyadım ve süper oldu . Gebelik önceside kendim boyardım, bitkisel boya daha güzel saçlarım yumuşacık oldu 3 hafta oldu akma falan yok , beyazları mükemmel kapattı. Kumrala boyuyorum saçlarımı son ayda sadece uçlara sarı ışıltı attrıcam

Reactions: tmz
75 grlik Seker yuklememi yaptirdim ve yuksek cikti 2. Saatte yapilan olcum sonucu 165. Doktorum diyetisyene yonlendirdi bugun itibariyle diyete basladim. Benim gibi hizli kilo alan ve bebegi haftasina gore onden giden varsa yuklemeyi ihmal etmeyin
Canim bende dun gittim diyetisyene.guzel bir liste Verdi.1800 kalorilikmis.bugun basladim.az ama sık 've kontrollu gidyorsun bu sekilde.Ne biliyim iyi hiseettim Ben vicdanim daha rahat simdi.

Kizlar benim dün akşam yemekten sonra karnım ilk defa aşırı gerildi.Aman dedim ne oluyor böyle olursa çalışmam da zor ve daha çok var.Allahtan sabah biraz rahatladım. Zor günler başlıyor mu ne
Aynen canim cok erken geliyor banada ilerde nasil olurum diye korktum
Diyecek hicbirsey bulamadim Rabbim kimseye yasatmasin o huznu.
Dunden beri sancim var .Cok korkuyorum birazdan gidecegim doktoruma
Kızlar biberon olayını nasıl yapacaksınız marka ve boyut hakkında bilgi verirmisiniz hastaneye götürmek için alcam bir tane avent yada dr brown düşünüyorum
Bende ayni markalari arastirdim buldum canim .avent aldim cam olanini aldim .
Bende tum gun hirsizlari dusunup gece onlarla bogusuyorum.biyakinim yasadida etkisinde bn kaldim

slm kızlar. aranızda calcımax-d3 kullanan var mı. Reçeteyi okuyunca hamilelikte kullanmayın yazıyor. biraz araştırdım. Doktorların birçoğu önermiyor.Çocukta zeka ve beden gerilemesine neden oluyormuş. Ben bıraktım bol bol süt içeceğim bilginiz olsun canlar.

Canim bizdede durum ayni ustelik bebegim 2_3aylikken tasinma durumuda var .onun masrafida geriyor

Aventi kaçlık aldın canım

O zaman her ihtimale karsi cantaya atmakta fayda var.

Biyandan oyle dusunuyorum biyandan sanci olunca kaybetme korkuduyla pismanlik duyuyorum.ne yapacagim bilmiyorum.
Ya bazilari hic devlet ozel farketmiyor sikayet etmek lazim.gecen gayet lux bi hastanede dr bizi birakti cikti odadan 10 dk gelmedi.kapinin onunde bi kizla muhabbet etti.hasta olunca sikayette edemiyorsun.
Kızlar konumuzla alakası yok ama kafayı yicem sizce bu koltuk gri mi? Kahve mi? Ben mi renk körü oldum bu adamlar eğleniyo mu benimle beynim durdu...
Canim kahve koltuk .gri ne alaka anlamadim.bzde mobilyaciyiz
Allah korusun .dikkat et canim

Kızlar biberon olayını nasıl yapacaksınız marka ve boyut hakkında bilgi verirmisiniz hastaneye götürmek için alcam bir tane avent yada dr brown düşünüyorum
Can'ım bana suavinex marka hediye geldi. Alan arkadaşım baya araştırmış. Çok tavsiye edilen bir markaymış meğer. Ben de baktım biraz.
Sen de bir bak istersen yorumlarına. Boyu da orta boy. İdeal şimdilik bence.

Oyyyy yerimmm maşallah ona yaaa kocaman olmuş.
Can'ım hangi marka ile boyadın? Benim beyazlarım Yok ama saçımı kestirip boyamayı düşünüyorum. İyice salmış hissettim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…