- 26 Mayıs 2014
- 348
- 182
- 73
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.241
çok teşekkür ederim.Ben tek gittim. 75 grlık yükleme için ilk aç olarak kan alınıyo daha sonra şekeri içiyosunuz içtikten bir saat sonra tekrar kan alınıyo. 1 saat sonra yine kan alınıyor. Bu süreçte gezerek oyalanamıyorsunuz sonucu etkilememesi için. Eczaneden kendi şekerli içeceğini almanı tavsiye ederim. Limonlu elmalı gazoz gibi bişeymiş çok daha kolay içiliyormuş. Ben direk şekerli su içtim gerçekten kötüydü tadı. Ama sonrasında midem bulanmadı. Bide bi arkadaşım yüklemeden 2 saat açlıktan sonra bayılcak gibi oldum dedi. Yanınızda biri olsa iyi olabilir.
Kızlar konumuzla alakası yok ama kafayı yicem sizce bu koltuk gri mi? Kahve mi? Ben mi renk körü oldum bu adamlar eğleniyo mu benimle beynim durdu...
Getiren adama anlatamadım bi türlü resmen dalga geçti benimle grinin 50 tonu var bu da bi tonu diye ama şimdi gidip istikbale canlarına okucam! Çok sinirlendim çünkü..Kahve canım.
ben de boyatmadım, sanırım boyatmaycağım daKızlar buarada saçını boyayan varmı. Valla aynaya bakamaz oldum sinirlerim bozuluyor kendimi cok bakımsız görüyorum.
İnşallah öyledir teşk ederimdemekki sıkıntı yok sizde, bebeğiniz rahatsız olsaydı zaten tepki verirdi
Kahve kesinlikleKızlar konumuzla alakası yok ama kafayı yicem sizce bu koltuk gri mi? Kahve mi? Ben mi renk körü oldum bu adamlar eğleniyo mu benimle beynim durdu...
Hic zannetmiyorum oyle birsey olacagini.sirtustu yatan birsuru kisi varYa ben hep sırtüstü yatıyorum yan hiç rahat edemiyorum bebek zarar görüyomudur az giden kan oksijen zekasını felan etkilermi
Ben daha fazla dayanamayıp boyadım ve süper oldu . Gebelik önceside kendim boyardım, bitkisel boya daha güzel saçlarım yumuşacık oldu 3 hafta oldu akma falan yok , beyazları mükemmel kapattı. Kumrala boyuyorum saçlarımı son ayda sadece uçlara sarı ışıltı attrıcamya resmen renk cümbüşü. Beyaz siyah akmış boya .... Birde o beyazlar daha kalın telli hepsi havada duruyor. Bu hafta sonu organik boya alıp kendim boyamayı düşünüyorum balkona oturup boyayacam artik camida acarım kokusu etkilemez
Canim bende dun gittim diyetisyene.guzel bir liste Verdi.1800 kalorilikmis.bugun basladim.az ama sık 've kontrollu gidyorsun bu sekilde.Ne biliyim iyi hiseettim Ben vicdanim daha rahat simdi.75 grlik Seker yuklememi yaptirdim ve yuksek cikti 2. Saatte yapilan olcum sonucu 165. Doktorum diyetisyene yonlendirdi bugun itibariyle diyete basladim. Benim gibi hizli kilo alan ve bebegi haftasina gore onden giden varsa yuklemeyi ihmal etmeyin
Aynen canim cok erken geliyor banada ilerde nasil olurum diye korktumKizlar benim dün akşam yemekten sonra karnım ilk defa aşırı gerildi.Aman dedim ne oluyor böyle olursa çalışmam da zor ve daha çok var.Allahtan sabah biraz rahatladım. Zor günler başlıyor mu ne
Diyecek hicbirsey bulamadim Rabbim kimseye yasatmasin o huznu.Ay Allahım sen o günleri göster sarıp ta yavrularımızı sağlıklı sıhhatli evimize getirelim İnşallah.... Düşününce bile gözlerim doluyor... Okadar hayallerim geçen yıl yıkıldı okadar acıdıki canım Rabbim bidaha yaşatmasın İnş. Hiçbir anneye düşmanıma bile...ben hala öyle bişeyler almadım yaa off bi başlasam varya ama napıyorum parasını kenara koyuyorum gidip alıp gelicem İnşallah 30 haftalık olayım bi İnşallah zaten babanne annane yapıyorlar ufak tefekleri büyük eşyaları tam zaten sadece şifonyer boşalacak silinecek yerleştirilcek onun içinde çok erken vakit zaman gelince uça uça yaparım İnş... Okadar heyecanlı oluyo ki mimik minik kıyafetleri yerleştirmek herbirini hayallerle öpe öpe koymak.... Rabbim annelere nasıl bi duygu vermiş içi hayaliyle dolu dolu olan canlılarız biz elhamdülillah... Rabbim bütün isteyen kardeşlerimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü yavrular nasip etsin kimsenin kucağı boş evi sessiz yüreği acılı kalmasın İnş...
Bende ayni markalari arastirdim buldum canim .avent aldim cam olanini aldim .Kızlar biberon olayını nasıl yapacaksınız marka ve boyut hakkında bilgi verirmisiniz hastaneye götürmek için alcam bir tane avent yada dr brown düşünüyorum
Bende tum gun hirsizlari dusunup gece onlarla bogusuyorum.biyakinim yasadida etkisinde bn kaldimBu arada bugün rüyamda hepinizden önce doğum yapıyormuşum çok rahat bir doğum oluyormuş kanamamda olmuyormuş çok mutlu bir şekilde uyanmıştım akşam yatmadan önce eşime heyecan yerini kırkuya bırakmaya başladı doğum nasıl olcak acaba ya yine kanamam olursa demiştim ondan etkilenmişim:)
Ya ne bileyim tüm doktorlar yatma diyince korkuyorum inş bişey olmazHic zannetmiyorum oyle birsey olacagini.sirtustu yatan birsuru kisi var
Canim bizdede durum ayni ustelik bebegim 2_3aylikken tasinma durumuda var .onun masrafida geriyorDün il dısına gittik. bi cesaret eşimi e bebek idil baby ve joker magazalrına soktum. Sanırm fiyatlar baya bi ürküttü nasıl yapıcaz ,nasıl alıcaz ,çok pahalı ,yaşlandık beee... gibi türlü türlü cumleler kurdu. Hadi sunu alalım diyorum el atmıyo. Bari su zıbınlardan alakım nasıl tatlı diyorum evet yaaa diyo gülüyo. Önce beni sallamıyo almak istemiyo sandım. Ama bebek arabası falan bakınca anladım ki kendi içinde fırtınalar kopuyo. Alabilcez mi nasıl yapıcaz. Aksam biraz konusturmaya calıstım babaannesi anneannesi alır dedi. Bugune kadar hiç düşünmeden harcama yaptık sanırım onun sorununu yasıyorum
Aventi kaçlık aldın canımAynen canim cok erken geliyor banada ilerde nasil olurum diye korktum
Diyecek hicbirsey bulamadim Rabbim kimseye yasatmasin o huznu.
Dunden beri sancim var .Cok korkuyorum birazdan gidecegim doktoruma
Bende ayni markalari arastirdim buldum canim .avent aldim cam olanini aldim .
Bende tum gun hirsizlari dusunup gece onlarla bogusuyorum.biyakinim yasadida etkisinde bn kaldim
O zaman her ihtimale karsi cantaya atmakta fayda var.Anım benim sezeryan olcağı için ilk etapta hemen süt gelmeyebiliyor gelene kadar hem emzirip hem vermiştim ilk gece ertesi gün gerek kalmadı bazen eve çıkana kadar gelmeyeniliyor bu seferde çocuğun kan şekeri düşüyor sarılığa eğilimi artıyor
Biyandan oyle dusunuyorum biyandan sanci olunca kaybetme korkuduyla pismanlik duyuyorum.ne yapacagim bilmiyorum.canım çok geçmiş olsun, inşallah şimdi iyisindir
kızlar bende gece saçma sapan rüyalar görmeye başladım :S dün 2 bebk mağzası dolaştım toplam 1 saat sürdü , hemen yoruldum tıkanır gibi oldum, toplam 4 kilo aldım çok da almadım ama yorulmaya başladım, şimdiden böyle oluyorsam ileriki haftalarda napıcam bilemedim o yüzden alışverişi bu ay içinde olabildiğince bitirmek istiyorum, buna karar verdim
Ya bazilari hic devlet ozel farketmiyor sikayet etmek lazim.gecen gayet lux bi hastanede dr bizi birakti cikti odadan 10 dk gelmedi.kapinin onunde bi kizla muhabbet etti.hasta olunca sikayette edemiyorsun.Kızlar nasılsınız? Ben bugün dr a gittim. Devlet hastanesine. Sinirlerim bozuldu. Gitmek zorunda olanlara Allah yardım etsin. Kan testlerim vardı. Onları söyledim. Son iki gündür olan ağrımı söyledim. Ya muayene ya tahlil dedi. Ben şok oldum. Dikkate bile almadı ağrıyı. Kendi doktoruna git nts ye bağlasınlar dedi. İnsanın yüzüne bile bakmıyorlar. Evet şikayetiniz ne diyor. Ulan ne şikayeti görmüyor musun hamileyim diye yüzüne cırlayasım geldi. Ayrıca 10 gün boyunca muayene olamayacakmışım. Tahlilleri yazan doktora gösterecekmişim. Ya sizene devlet bana ücretsiz muayene hakkı vermiş. Kraldan çok kralcılar vallahi. Eşim de başka bölüme muayene olmuştu. Ona da ayrı tavrı göstermiş dr. Ne vardı hadi çabuk söyle hadi hadi gibi tavırlar. Sonra diyorlar ki doktorlar niye dövülüyor :)) tabi bu işin trajikomik tarafı. Öyle bir şey tabi ki istemem. Ama gerçekten insana insan gibi davranmak ne bilmiyorlar. Bakanlığa şikayet edeceğim Zaten. Böyleleri yapmasın bu işi.
Neyse böyle işte. Ayrıca bebek arabamız geldi. Kraft london. Kurduk baktık hemen. Biz çok beğendik. Hem rengini hem kumaşını kalitesini. Baston tipi düşünenlere fikir olsun.
Canim kahve koltuk .gri ne alaka anlamadim.bzde mobilyaciyizKızlar konumuzla alakası yok ama kafayı yicem sizce bu koltuk gri mi? Kahve mi? Ben mi renk körü oldum bu adamlar eğleniyo mu benimle beynim durdu...
Allah korusun .dikkat et canimKızlar rapor almak için druma gittim gelmişken ultrasondada bakalım dedi benim oğluş 2,5 hafta önden gidiyormuş 1364 gr olmuş dikkat edelim şeker çıkmasın dedi meyveyi azaltmaya çalış dedi onun dışında sorun yok allaha şükür kafanada takma biraz yürüyüş yap birazda meyve ve karbonhidratı azalt dedi
Can'ım bana suavinex marka hediye geldi. Alan arkadaşım baya araştırmış. Çok tavsiye edilen bir markaymış meğer. Ben de baktım biraz.Kızlar biberon olayını nasıl yapacaksınız marka ve boyut hakkında bilgi verirmisiniz hastaneye götürmek için alcam bir tane avent yada dr brown düşünüyorum
Oyyyy yerimmm maşallah ona yaaaKızlar rapor almak için druma gittim gelmişken ultrasondada bakalım dedi benim oğluş 2,5 hafta önden gidiyormuş 1364 gr olmuş dikkat edelim şeker çıkmasın dedi meyveyi azaltmaya çalış dedi onun dışında sorun yok allaha şükür kafanada takma biraz yürüyüş yap birazda meyve ve karbonhidratı azalt dedi
Can'ım hangi marka ile boyadın? Benim beyazlarım Yok ama saçımı kestirip boyamayı düşünüyorum. İyice salmış hissettim kendimi.Ben daha fazla dayanamayıp boyadım ve süper oldu . Gebelik önceside kendim boyardım, bitkisel boya daha güzel saçlarım yumuşacık oldu 3 hafta oldu akma falan yok , beyazları mükemmel kapattı. Kumrala boyuyorum saçlarımı son ayda sadece uçlara sarı ışıltı attrıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?