2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben normalde çikolata tatlı türleri çok severim ama şimdi dahada çok canım çekiyor bende öyle yapayım bari

75 grlik Seker yuklememi yaptirdim ve yuksek cikti 2. Saatte yapilan olcum sonucu 165. Doktorum diyetisyene yonlendirdi bugun itibariyle diyete basladim. Benim gibi hizli kilo alan ve bebegi haftasina gore onden giden varsa yuklemeyi ihmal etmeyin
benim de yüksek çıktı, hatta çok yüksek
doktorumda randevum gelecek hafta. o yüzden o günü beklemeden hemen endokrinolojiye randevu aldım. bugün gideceğim. tam sınırdaymış. insülin başlanabilirmiş. umarım diyetle düzeltebilirim.

Kızlar sararmış kıyafetleri veya savunma bekleticem makinede ıslatıp bekletsem olurmu

Ben leğen de sıcak suda beklettim 1 gece. Sonraki gün 60 derecede makineye attım
kizlar benimde oglumdan kalma kiyafetler vardi idilbaby den almistim gecen cikardim sapsari lekeler var internetten arastirdim cok zor cikiyormus hatta cikmiyormus sandik lekesi deniyormus bende kuru temizlenmeye goturdum adam bu lekeyi ben cikaramam e bebekten bir leke cikarici tavsiye etti gönderdi eve geldim sicak suyaa kuvete bastim sabun camasir sosasida kattim azcik sabunla biraz citiledim az once sikip makineye attim uzun programda 70 de yikanacak inslh cikar diye umut ediyorum
Canım genelde 3 aydan sonra folik asit kesip vitamin takviyesine başlıyor doktorlar ben decavit kullanıyorum. Ilk gebeligimde de ayni ilaci kullanmistim
ben sabahlari ferratom iciyorum kan ilaci
oglen marincap spesial (omega 3 )
gece decavit ve vicium-d3 ( kalsiyum.cinko.magnezyum ve vitamin d3 )
gece 2 bardak süt

Kizlar gunaydin .
Dun doktoruma gittim herseye bakti bi sorun olmadigini soyledi.cok rahatladim.kiloda almamisim 1 kilo eksideyim.26.haftayla uyumlu dedi.840 gr.mis.
Kramplar icin magnezyum verdi.kasilmalara da iyi gelecekmis .idrar tahlili istedi.sancilarim bel agrilarim idrar yollariyla alakali olabilirmis.hamilelikte iyi degilmis .oda bugun bakilacak ins

Decavit
Bemiks
Devit3 kulkaniyordum .dunde magnezyum ekledi.

yok artik
Kizlar bu arada ben cok sekerli seyler tuketmeye basladim ya. Canim istiyor. Aslinda hic yemek istemiyorum Ama engel de olamiyorum kendime. Normalde hic bu kadar yemem, her seyi hamilelige de baglamak istemiyorum. Nasil durduracam kendimi.
Henuz durdurabilen birini gormedim aramizda .Ben canim birsey cekmeden once su iciyorum bazen o durduruyor beni.kuruincir ceviz yiyorum seker ihtiyacini baskiliyor.
Ben anlamiyorum boyle kadinlari yazik cocuga kotuluk bu baska birsey degil.

Evet canim yapar erflu cok gecmis olsun .

Kaç çıkmıştı senin? Kendin bi rahatsızlık duyuyor musun

Merhaba hanımlar, konuya yanlışlıkla tıklamışım. Farkedince çıktım ama sonra tekrar girdim. 2014 mayıs annesiyim ben de

Kendi hamileliğindeki heyecanlar geldi aklıma hamileliğim hayatımın en güzel dönemiydi, çok mutluydum. Çok kısıtlı bütçeyle çok güzel şeyler almıştım. Herşeyi tek tek incelemek, bebeğim için en iyisini seçmeye çalışmak. Tekmelerle uyanmak, en sevdiğim yüzüstü uykuya hasret kalmak ama en çok da merak etmek...

Ayyy çok duygulandım yaa

Hepinize sağlıklı, kolay doğumlar diliyorum Hamilelik döneminin kıymetini bilin. Bol bol uyuyun, kalan zamanlarda gezin, bolca nazlanın, güzel alışverişler yapın, günlük tutun, kendinizi şımartın

Çünkü yakında bunları yapmaya vaktiniz kalmayabilir

Onu denedim yine de kesmedi ;( Sabah yataktan kalkamıyorum o derece kötü..
Canim muscoflex i bilmiyorum.ama fastjel cok iyi gelmisti bana
fastjel iyi diye duydum çok yerden açıkçası cesaret edemiyorum derinin rengini aciyor dediler doğru mu..

Kızlar bende bel fıtığı var arada anı hareket edince nüksediyor.. Dün düşüyordum az daha kaydım.. Refleksi olarak uzanarak ankde tutundum fakat belimi incittim.. Simdi ayaga dahi kalkamiyorum bacaklarimdan guc gitti belimin ağrısını söylemiyorum bile.. Jel haricinde hiçbirşey kullanamıyorum doğal olarak.. Sadece yatma ile geçecek biliyorum 3. Ayimda da benzer bir durum yasamistim oradan biliyorum.. Doktora gitmek istemedim acikcasi bir omceki gidisimde yazdigi jelleri kullanirim zaten baska mudehale yapmayacaklar diye dusundum.. Rapor vermelerini istemiyorum bu kez de doğum iznini 32.haftada başlatırlar diye korkuyorum.. Çünkü hemen ise dönmek istemiyorum en azından 1 ayını doğum sonrasına atayim 3aylikken ise başlayım istiyorum.. Uzun bir açıklamadan sonra sorum şu ki bu 32. Haftada verilen rapor ile çalışabilir ya da ise devam edebilir diyorlar ya.. Bunu ne gibi faktörlere hangi muayene bulgularına bakarak diyorlar acaba.. Her türlü 32yi uzatamayacaksam şuan çektiğim sıkıntıya değmez gidip rapor alırım..

Kaç çıktı acaba hemen niye insülin dedi. Beni endokrinolojiye hiç göndermedi direk diyetisyrn dedi.

Inşallah çıkar sonucu yazar mısın buraya. Ben bir kaç ay önce daha hamile değilken yıkadım oğlumdan kalanlari. Bi bakayım derken şok olmuştum. Bazılarında çok fazla sarı leke olmuştu . Internette çok araştırdım çoğu yerde çıkmayacağı yazıyordu. Sonra beyaz katı sabun rendesi koyarak çamaşırları 1 gece legende sıcak suda bekletip 60 derece de yıkayınca çıkacağı yazıyordu. Gerçekten de şaşırtıcı derece de çoğu çıktı. Sadece 2 tulumda kol ve yakada hafif kalmış. Onları çıkaramadım

Ben hala ilk oğlanınkileri çıkarmadım bakalım neyle karşılaşacağım , geçen rüyamda acil doğuma gitmem gerektiğini gördüğümden beri alışverişe başladım her aldığımda bidahakine evde neler var ona göre alacağım desemde alıyorum
Bende ilk 5 ay toplam 3 kilo alıp, son 3 hafta 3 kilo aldım ilk oğlanda da böyle olmuştı 5. aydan sonra çok hızlı alıyorum ama busefer dahada fazla oldu sanki.53 kiloyla hamile kaldım, şuan 58.8 olmuşum. haftada1 kilo nedemek daha çok vakit var.
İlkinde de doğumdan sonra çok güzel morilimi bozmuşlardı sanki hala doğum yapmamışsın gibi göbek duruyor diyorlardı.Kıyafet almak istemedim biryere giderken oturup ağlıyordum ama noldu eski bedenime 34 bedene geri dönmüştüm.Sizde aldığınız kilolar kalacak diye üzülmeyin çoğu gidecek

Ha birde aniden kilo alınca bu hafta şeker yüklemesi yaptırıcam şeker çıkacak diye korkmaya başladım, biraz daha dikkatli yiyorum artık ekmek dilimlerim sayılı abur cubur hergün değil haftada 1-2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…