- 26 Haziran 2009
- 380
- 351
- 323
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.441
Ben normalde çikolata tatlı türleri çok severim ama şimdi dahada çok canım çekiyor bende öyle yapayım bariBende şeker den ve kilodan dolayı diyetisyene gidiyorum,aynı durumdayim.. diyetisyene aynısını sordum kendime engel olamıyorum sürekli şeker tatlı yemek istiyorum dedim.. oda bir adet çubuk tarçını suyun içine atıp gun içinde tarçınlı su içmemi ve gece yatarken de bir kase yoğurdun içine bir çay kaşığı toz tarçını atıp yememi tavsiye etti..şeker isteğimi kesecekmis...
Benim saçlar bembeyaz genetik. Ben kına kullanıyorum yıllardır, el yakılan kınalardan. Koyu kızıl oluyor, tavsiye ederim.
benim de yüksek çıktı, hatta çok yüksek75 grlik Seker yuklememi yaptirdim ve yuksek cikti 2. Saatte yapilan olcum sonucu 165. Doktorum diyetisyene yonlendirdi bugun itibariyle diyete basladim. Benim gibi hizli kilo alan ve bebegi haftasina gore onden giden varsa yuklemeyi ihmal etmeyin
ben bir perinatologa gidiyorum. sırt üstü yatmamaya çalıştığımı söyledim, kendine eziyet etme bu haftalarda birşey olmaz dedi. ondan sonra daha rahat uyumaya başladım.Ya ne bileyim tüm doktorlar yatma diyince korkuyorum inş bişey olmaz
Kızlar sararmış kıyafetleri veya savunma bekleticem makinede ıslatıp bekletsem olurmu
kizlar benimde oglumdan kalma kiyafetler vardi idilbaby den almistim gecen cikardim sapsari lekeler var internetten arastirdim cok zor cikiyormus hatta cikmiyormus sandik lekesi deniyormus bende kuru temizlenmeye goturdum adam bu lekeyi ben cikaramam e bebekten bir leke cikarici tavsiye etti gönderdi eve geldim sicak suyaa kuvete bastim sabun camasir sosasida kattim azcik sabunla biraz citiledim az once sikip makineye attim uzun programda 70 de yikanacak inslh cikar diye umut ediyorumBen leğen de sıcak suda beklettim 1 gece. Sonraki gün 60 derecede makineye attım
ben sabahlari ferratom iciyorum kan ilaciCanım genelde 3 aydan sonra folik asit kesip vitamin takviyesine başlıyor doktorlar ben decavit kullanıyorum. Ilk gebeligimde de ayni ilaci kullanmistim
gerçektenmi çok sağol canımben bir perinatologa gidiyorum. sırt üstü yatmamaya çalıştığımı söyledim, kendine eziyet etme bu haftalarda birşey olmaz dedi. ondan sonra daha rahat uyumaya başladım.
Canim muscoflex i bilmiyorum.ama fastjel cok iyi gelmisti banaKızlar benim bel fıtığın tuttu yine.. Muscoflex mi yoksa fastjel mi hangisini kullanmalıyım deneyimi olan var mı.. (doktor ikisini de verdi fakat ben birini kullanmak istiyorum ağır gelir diye korkuyorum)
DecavitKizlar iyi aksamlar hepunize umarim herkes iyidir tabi minnaklarda iyidir artik agirlastik veben cok bitkin dusuyorum gece uykusuzlugu ates basmasi istahsizlik dogal olarak birde ilgi bekleyen 19 aylik prensesim var yorgun dusuyorum bir arkadasim vitamin takviyesi aliyirmusun diye sordu kan ilaci disinda hicbir ilac kullanmiyorum size doktorunuz tarafindan vitamin takviyesi verildimi omega b12 .vs.vs.
Yaa bi de bişey dicem bu ben hastanede staj yaparken gelen bi adamdı.. böyle 45-50 yaşlarında bi adam annesi öldükten sonra ağır depresyona girmiş intihara teşebbüs etmiş nedeni araştırılıyo falan.. psikiyatrlar hocalar tek tek görüşme yapıyo.. adamın derdi aynen şu çıktı.. ölen annesi 80 li yaşlarında ölmüş ve adam annesini ölene kadar emmiş.... ciddi ciddi hergün annesini emermiş anne birden ölünce ememeyince depresyona girmiş.. töbe yarabbim ben böyle şeylerden korkuyorum işte.. :)
Henuz durdurabilen birini gormedim aramizda .Ben canim birsey cekmeden once su iciyorum bazen o durduruyor beni.kuruincir ceviz yiyorum seker ihtiyacini baskiliyor.Kizlar bu arada ben cok sekerli seyler tuketmeye basladim ya. Canim istiyor. Aslinda hic yemek istemiyorum Ama engel de olamiyorum kendime. Normalde hic bu kadar yemem, her seyi hamilelige de baglamak istemiyorum. Nasil durduracam kendimi.
Ben anlamiyorum boyle kadinlari yazik cocuga kotuluk bu baska birsey degil.Oğlum 6 yaşında olacak yakında, 1 yıldır oturduğumuz evde rüzgar çok ses yapıyor gece bazen kalkıp geliyor eşime al götür orda uyut gel diyorum ben de çocukla hiç rahat edemiyorum ne yatakta ne odada 3 aylıkken odasına koyduk park yatağını...1buçuk yaşına kadar kendim baktım sonra da öglene kadar birlikteydik 12 de bıraksam 5 gibi alıyordum zaten 1-2 saat uyuyordu orda...oyle fazla bir ayrılık acısı da yaşamadı çok şükür ben de ne kadar canım yansa da ona yansıtmıyordum...2 sene emdi sütten kesmek zor geldi en çok...bir de ben bana fazla bağımlı olmasını istemedim aslında okuldan bi şikayetle gelirse mesela ögretmeni ara söyle derse sen bunu çözebilirsin baş edebilirsin derim gizlice bir mesaj atarım ögretmeni bi sorar mısınız derdi neymiş açılamıyor size gibisinden o kadar...12 yıllık oğretmen ve 6 yıllık anneyim annesi zor bırakırsa çocuk alışmıyor orasını yapayalnız ve caresiz kaldığı bir yer gibi görüyor...odayla başlıyor aslında ne kadar çabuk benimserlerse o kadar iyi...istediği avize takılabilir mesela maymunlu köpekli vs Anne olmak zor gerçekten ne yaparsak yapalım acaba yanlış mı hissi var ister istemez...Güçlü bireyler yetiştirmeliyiz...Geçen yıl 2.sınıf okutuyorum bir annemiz her öğlen geliyor ziyafet sofrası kuruyor ve oğluna elleriyle yediriyor ve çocuk nerdeyse obez...Dönem boyunca anlattım dinlemedi, öz bakım becerilerine geliştirilmeli verdim ögretmen görüşüne de imalı bir cümle yazdım, çıldırmış geldi hocam bu ne dersler iyi öz bakım geliştirilmeli...e dedim yemek bile yiyemiyor 8 yaşında çocuk daha ne olsun...artık bu yıl akıllandı kadıncağız bıraktı kendi yiyor okula arkadaşlarıyla gelip gidiyor zayıfladı sosyalleşti...kendine geldi çocuğum oh bee...bunları da yapmamak lazım
Evet canim yapar erfluKizlar dün okulda son derste o kadar güçsüzdüm ki sınıftan cikip ogretmenler odasindaki koltuga gidio uyuyasim geldi Bugun okul yerine doktora gittim tabi sesim kısık bogazlarim şiş burnum tikali bi halde 3 gün raporluyum Ayrica yediklerimin surekli göğüs hizasinda kalmasi bunun verdigi tikaniklik ve yediklerimin bir sure sonra agzima geri gelmesi de hamilelik reflüsü olduğumu gösteriyormus
Kaç çıkmıştı senin? Kendin bi rahatsızlık duyuyor musunbenim de yüksek çıktı, hatta çok yüksek
doktorumda randevum gelecek hafta. o yüzden o günü beklemeden hemen endokrinolojiye randevu aldım. bugün gideceğim. tam sınırdaymış. insülin başlanabilirmiş. umarım diyetle düzeltebilirim.
Onu denedim yine de kesmedi ;( Sabah yataktan kalkamıyorum o derece kötü..Gecmis olsun canim muscoflex kullanmistm sanirim kas gevsetici muscoril hapinin jeliydi sanirim bu. Hapinin zararli oldugunu duyduktan sonra jelini kullandm hep. Sicak su torbasi koy belinin altina 've yatmaya calis iyi geliyor canim. Kantoran yagi da agriya iyi geliyodu benim
fastjel iyi diye duydum çok yerden açıkçası cesaret edemiyorum derinin rengini aciyor dediler doğru mu..Canim muscoflex i bilmiyorum.ama fastjel cok iyi gelmisti bana
Kaç çıktı acaba hemen niye insülin dedi. Beni endokrinolojiye hiç göndermedi direk diyetisyrn dedi.benim de yüksek çıktı, hatta çok yüksek
doktorumda randevum gelecek hafta. o yüzden o günü beklemeden hemen endokrinolojiye randevu aldım. bugün gideceğim. tam sınırdaymış. insülin başlanabilirmiş. umarım diyetle düzeltebilirim.
Inşallah çıkar sonucu yazar mısın buraya. Ben bir kaç ay önce daha hamile değilken yıkadım oğlumdan kalanlari. Bi bakayım derken şok olmuştum. Bazılarında çok fazla sarı leke olmuştu . Internette çok araştırdım çoğu yerde çıkmayacağı yazıyordu. Sonra beyaz katı sabun rendesi koyarak çamaşırları 1 gece legende sıcak suda bekletip 60 derece de yıkayınca çıkacağı yazıyordu. Gerçekten de şaşırtıcı derece de çoğu çıktı. Sadece 2 tulumda kol ve yakada hafif kalmış. Onları çıkaramadımkizlar benimde oglumdan kalma kiyafetler vardi idilbaby den almistim gecen cikardim sapsari lekeler var internetten arastirdim cok zor cikiyormus hatta cikmiyormus sandik lekesi deniyormus bende kuru temizlenmeye goturdum adam bu lekeyi ben cikaramam e bebekten bir leke cikarici tavsiye etti gönderdi eve geldim sicak suyaa kuvete bastim sabun camasir sosasida kattim azcik sabunla biraz citiledim az once sikip makineye attim uzun programda 70 de yikanacak inslh cikar diye umut ediyorum
ben sabahlari ferratom iciyorum kan ilaci
oglen marincap spesial (omega 3 )
gece decavit ve vicium-d3 ( kalsiyum.cinko.magnezyum ve vitamin d3 )
gece 2 bardak süt
Ben hala ilk oğlanınkileri çıkarmadım bakalım neyle karşılaşacağım , geçen rüyamda acil doğuma gitmem gerektiğini gördüğümden beri alışverişe başladım her aldığımda bidahakine evde neler var ona göre alacağım desemde alıyorumInşallah çıkar sonucu yazar mısın buraya. Ben bir kaç ay önce daha hamile değilken yıkadım oğlumdan kalanlari. Bi bakayım derken şok olmuştum. Bazılarında çok fazla sarı leke olmuştu . Internette çok araştırdım çoğu yerde çıkmayacağı yazıyordu. Sonra beyaz katı sabun rendesi koyarak çamaşırları 1 gece legende sıcak suda bekletip 60 derece de yıkayınca çıkacağı yazıyordu. Gerçekten de şaşırtıcı derece de çoğu çıktı. Sadece 2 tulumda kol ve yakada hafif kalmış. Onları çıkaramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?