- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.361
Biraz da Son dönemlere girdik ya canım artık hastalık halsizlik hepsi birbirine karişti. Biraz sabretcez artık. Senin baya az kalmis
Canım bu bahsettiğin belirtiler şekerle de alakalı olabilir. Şekerine bi baktır istersen. Şeker yükselince çok susuzluk ve ayaklarda agrı ve yanma yapar.
ayak tabanlarında birşey yok ama gece baş ucumda su şişesiyle yaptı yorum.gece 2 kere kesin kalkıp su iciyorum
Canım bu sanırım genelde oluyo ben hiç yorgan almıyorum incecik bir battaniye oda karnımı örtüyorum ayaklarımı nereye koysam diye düşünüyorum gece bende susazıyorum ama içemiyorum korkudan midem deki asit sabahlatıyor su daha feci yapıyor beni her gebeliğimde aynı oldum suya hasret kaldım gündüz zorla içmeye çalışıyorum . Anne olmak hiç kolay değil cana can katmak....
İnsallah onemli bir sey degildir canim. İnternetten de bakabilirsin. Gecmis olsun
Doktor fazla mi dedi kilosuna
Benim icin de oyle. Sabredecegiz ama az kaldi. Allah hayirlisiyla kucagimizanalmak nasip etsin.
Aynen oyle. 8 hafta sonra dogum zamanina girmis olacagiz :) cok heyecanli gercekten. Vakit kalmamis gibi hissediyorum. Elim ayagima dilasiyor daha hicbir seyi hazir degil:)Amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız kucamıza şubat anneleri baktımda galiba hepsi doğurmuş. Yavaşsan bizede geliyor sira
Ben sus hediyelik vs yapmayacagim zaten devlette doguracam. Canta alsam ben de baslayacagim hazirliklara ama daha canta alamadim.Kızlar doğum çantası için hazırlık yapmaya başlayan oldumu ben ufak ufak başladım biseler almaya ama cabuk yoruluyorum artık bide kızımla zor oluyor. Hep kucak istiyor. Ben artıkın yavaş yavaş alım hazırlık diyorum zaten bi günde hepsini almıyorum aldığım içine sinsin istiyorum. Kapı süsü felan yapiyormusunuz bende yapmayı düşünüyorum ama evdeki kapıma asım diyorum.
Gözün aydın canım enfeksiyon falan çıkmışmıydıArkadaşlar ben tahlilimi tekrarlattım az evvel sonucu aldım bu kez idrarda protein görülmedi. Hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bütün arkadaşlarım için güzel haberler getirsin yeni gün
Bende birkaçeksikle birlikte aldım ama çantayı hazırlamadım henüz. Kapı süsümü ve hediyelikleri kendim yapıyorum kapı süsünü izne ayrılınca yapcam malzemeleri aldım hediyelikleri yaptım sağolsun kuzenim yardım etti onlar hazır sadece kolonyaları doldurulacakKızlar doğum çantası için hazırlık yapmaya başlayan oldumu ben ufak ufak başladım biseler almaya ama cabuk yoruluyorum artık bide kızımla zor oluyor. Hep kucak istiyor. Ben artıkın yavaş yavaş alım hazırlık diyorum zaten bi günde hepsini almıyorum aldığım içine sinsin istiyorum. Kapı süsü felan yapiyormusunuz bende yapmayı düşünüyorum ama evdeki kapıma asım diyorum.
Canim neler koyacaksin hastane cantana? Fikir verir misin? Suslemeler ve hediyelikler disinda.Bende birkaçeksikle birlikte aldım ama çantayı hazırlamadım henüz. Kapı süsümü ve hediyelikleri kendim yapıyorum kapı süsünü izne ayrılınca yapcam malzemeleri aldım hediyelikleri yaptım sağolsun kuzenim yardım etti onlar hazır sadece kolonyaları doldurulacak
Ben bugün tüm kıyafetlerini yıkadım akşama ütü yapip hazirlayacam oğlumun ve benim malzemeleri. Allah sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar doğum çantası için hazırlık yapmaya başlayan oldumu ben ufak ufak başladım biseler almaya ama cabuk yoruluyorum artık bide kızımla zor oluyor. Hep kucak istiyor. Ben artıkın yavaş yavaş alım hazırlık diyorum zaten bi günde hepsini almıyorum aldığım içine sinsin istiyorum. Kapı süsü felan yapiyormusunuz bende yapmayı düşünüyorum ama evdeki kapıma asım diyorum.
Canım 28. Haftadaki iğneyi olası bir kanamaya karşı yapıyorlar. Ben olmayacagım iğneyi. Benim ilk bebek indirekt coombs testim her ay yapılmadı. İki kere yaptırdım negatifti. Bu arada bebek kayıplarında 8 haftadan büyüksede iğneyi olman gerekir senin yapılmış zaten. İçin rahat etsin istersen olabilirsin iğneyi. Asıl önemli olan doğumdan sonra eğerki bebeğin kan grubu pozitifse o zaman iğne yapılacak. Önemli olan o. Önceden bu 28. Haftadaki iğne yapılmıyormuş bile. Buradada doktorlarda fikir ayrılığı var. Benim ilk doktorum yaptıracaktı. Doktoru değiştirdim. Şimdiki doktorum şart değil dedi. Hiç bir hastasına yaptırmamış bugüne kadar. Bana bıraktı bende kendisine güveniyorum. Olmayacağım sonuç olarak.Canim bende gebeligin başından beri indirect coombs testi yapildi her ay bi kere.şimdiye kadar neggatif çıktı.28de yine yapılması gerekirmi iğnenin sence?ayrıca bundan onceki üç kaybimdada uyusmazlik iğnesi olmuştum.
Canım akşam listeme bakıp yazayım sana olurmu okula geldimCanim neler koyacaksin hastane cantana? Fikir verir misin? Suslemeler ve hediyelikler disinda.
Canım korkulacak bişey yok belki yediğin bişeyle alakalı anlık yükselmiştir şekerin. Hem belki şeker değildir. Bi ölçtürmende fayda var açlık tokluk baktır. Yüklemende çıkmadıysa bişey yoktur zaten.Bende bundan korkuyorum açıkçası
Tamam canim.Canım akşam listeme bakıp yazayım sana olurmu okula geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?