2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar dun sol göğsümün altindaki ağrı beni hareket edemez hale getirince acile gittik doktor idrar tahlili yaptırdı ve agri kesici parol icebilirsin dedi
Bugun sabah erkenden kendi doktoruma gittik Idrar tahlilinde az bi enfeksiyon gorulmus tek kullanimlik bi antibiyotik verdi
Böbreklere bakti ultrasonla Genisleme buyume vs yok Bu agrilar karnin buyudugu icin oluyor dedi Kalsiyum magnezyum ilacı verdi Cok ağrın olursa parol alirsin dedi
Seker yuklemesi sonucum da 96 cikmis gayet iyiymis

o konuda bilgim yok canım, hamileyken yapılmıyor onu biliyorum
Hem hamileyken hemde emzirme döneminde yapılmadığını biliyorum. Ben yıllar önve lazer yaptırmıştım. 9 yıl oldu çok ince birkaç yerde çıkıyor. Ayrıca şimdi cihazlar gelişmiş gebelikten önce yaptırmıştım eskisi gibi acıtmıyor. Birde emla diye bir krem var, onu sürüp giderseniz ve bir tanede ağrı kesici içerseniz ağrı sızı olmuyor. Ama gebelikte ve emzirme döneminde lazer önerilmiyor.

Aynı belirtiler canım acaba neden? Ben çok tatlı yiyorum acaba şekermi oluştu diye korktum. Şeker yüklemem normaldi ama yüklemeden sonramı çıktıki bu
İnsallah sekerden değildir çok kişide duyuyorum hamilelikten diye düşünüyorum ben artık hamileleik her vücutta farklı tepkiye sebep oluyor çünkü

Kızlar siz böyle az kaldı dedikçe beni bir heyecan sarıyor inşallah tüm bebekler sağlıkla gelsinler. Okuldaki arkdaslar bir ay önce doğum yapınca ben de panik oldum ne çok eksik varmış, yani bir bebeğin ne çok ihtiyacı varmış ıvır zivir. Ben de basladm artık özdilek uyku seti ve ozdilegin bebek bornoz, havlu seti aldm, küvet,kova takımı aldm internetten aldm mağazadan daha uygundu. Kıyafet gördükçe alıyordum ama hastane çıkışı ali cam bi. İc zibin ve penye battaniyem yok hiç. İc zibin giyiliyor mu çok kaç tane olmalı. Sanırım göbeği dusene kadar tulum zor oluyor deli gömleği gibi olan şey göbeğinden rahat giyilsin diyeymis yeni öğrendim

Kızlar alakasız olacak ama sizlere danışayım dedim. Düdüklü tencerem eski tip kapaklılardan ve kullanmaya korkuyorum hiç kullanmadım. Şimdi clipsolu olanlardan alicam. Kullanıpta memnun kaldığınız marka varsa söylermisiniz. Bu cuma bime Netlon diye bir markanınki gelecek hiç duymadım nasıl birşeydir acaba. Fiyatı da çok uygun bilginiz var mı bu konuyla ilgili.

Benim de teyzem aldi hastane cikisini. Bana alma diyor. Ama kim bilir ne zaman elime ulasacak o set. Ben cantami erkenden hazirlamak istiyorum.

Ben aryildiz kullaniyorum cok memnunum. Fissler hakkinda da cok iyi yorumlar var. Ama cok pahali fissler.

Tefalin düduklusu güzel diyorlar benim karaca memnun degilim

Bende Karaca var canım idare eder verilen paraya göre normal yani bence hepsi aynı...ben eski tip aldım ondan daha memnunum clipso luda da mercimek çorbası yapıyorum bişeyler haşlıyorum digeri daha lezzetli ve çabuk pişiriyor o da bu

Ben fissler kullanıyorum kuzum, azcık pahalı ama verdiğin paraya değer, 3 dk da nohut, 5 dk da kuru fasülye pişiyor mis gibi, hangi yemek olursa olsun, yemeği koyuyorum, tezgahın üstünü toplayana kadar pişmiş oluyor, evire çevire kullanırsın senelerce

Benimde aynı canım gecen hafta cok sert vuruyodu bu hafta daha sakin mesela yer değiştiriyo olabilirler iceride vuruyolar

Bide kücük yastık yada emzirme yastıgı koy cnm sezaryanda cok dogrulamayınca alta destek koyuyosun iyi oluyo

Fissler tek gecerim pahalı ama ömürlük gercekten cok memnunum

Anladım canim çok saol çok güzel aydinlattin.sorunsuz bir şekilde alırız insallah bebekleri kucagimiza.iyiki varsın.

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi
1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüz betulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz Fonetik
10.cüz peri masali
11.cüz toist
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz toist
14.cüz W wisne83
15.cüz Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz. dilekbanu
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz m3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…