- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.401
Hem hamileyken hemde emzirme döneminde yapılmadığını biliyorum. Ben yıllar önve lazer yaptırmıştım. 9 yıl oldu çok ince birkaç yerde çıkıyor. Ayrıca şimdi cihazlar gelişmiş gebelikten önce yaptırmıştım eskisi gibi acıtmıyor. Birde emla diye bir krem var, onu sürüp giderseniz ve bir tanede ağrı kesici içerseniz ağrı sızı olmuyor. Ama gebelikte ve emzirme döneminde lazer önerilmiyor.o konuda bilgim yok canım, hamileyken yapılmıyor onu biliyorum
İnsallah sekerden değildir çok kişide duyuyorum hamilelikten diye düşünüyorum ben artık hamileleik her vücutta farklı tepkiye sebep oluyor çünküAynı belirtiler canım acaba neden? Ben çok tatlı yiyorum acaba şekermi oluştu diye korktum. Şeker yüklemem normaldi ama yüklemeden sonramı çıktıki bu
Aynen benim de öyle oldu. 2-3 parça da çok hafif kaldı diğerleri çıktı ama genel olarak temizlendi kıyafetlerBikac tanesinde kaldı malesef ama çok rahatsız edici biçimde değil çoğu cikti
Ben aryildiz kullaniyorum cok memnunum. Fissler hakkinda da cok iyi yorumlar var. Ama cok pahali fissler.Kızlar alakasız olacak ama sizlere danışayım dedim. Düdüklü tencerem eski tip kapaklılardan ve kullanmaya korkuyorum hiç kullanmadım. Şimdi clipsolu olanlardan alicam. Kullanıpta memnun kaldığınız marka varsa söylermisiniz. Bu cuma bime Netlon diye bir markanınki gelecek hiç duymadım nasıl birşeydir acaba. Fiyatı da çok uygun bilginiz var mı bu konuyla ilgili.
İdare eder canım.gece giydiririm onlarıda :)Aynen benim de öyle oldu. 2-3 parça da çok hafif kaldı diğerleri çıktı ama genel olarak temizlendi kıyafetler
Tefalin düduklusu güzel diyorlar benim karaca memnun degilimKızlar alakasız olacak ama sizlere danışayım dedim. Düdüklü tencerem eski tip kapaklılardan ve kullanmaya korkuyorum hiç kullanmadım. Şimdi clipsolu olanlardan alicam. Kullanıpta memnun kaldığınız marka varsa söylermisiniz. Bu cuma bime Netlon diye bir markanınki gelecek hiç duymadım nasıl birşeydir acaba. Fiyatı da çok uygun bilginiz var mı bu konuyla ilgili.
Bende Karaca var canım idare eder verilen paraya göre normal yani bence hepsi aynı...ben eski tip aldım ondan daha memnunum clipso luda da mercimek çorbası yapıyorum bişeyler haşlıyorum digeri daha lezzetli ve çabuk pişiriyor o da buKızlar alakasız olacak ama sizlere danışayım dedim. Düdüklü tencerem eski tip kapaklılardan ve kullanmaya korkuyorum hiç kullanmadım. Şimdi clipsolu olanlardan alicam. Kullanıpta memnun kaldığınız marka varsa söylermisiniz. Bu cuma bime Netlon diye bir markanınki gelecek hiç duymadım nasıl birşeydir acaba. Fiyatı da çok uygun bilginiz var mı bu konuyla ilgili.
sevindim cnm yaptirman iyi olurBen yarın yaptıracağım iğneyi. Test sonucum negatif. Dr um la konuştum, iğne için geç değil değil dedi.
Canoım tanesi 3yada 3.5₺ye geldi eşim hesaplamıştı net bilemedim.35 tane yaptımÇok sık olmuşlar, eline sağlık canım ne kadara mal oldu sana.
Ben fissler kullanıyorum kuzum, azcık pahalı ama verdiğin paraya değer, 3 dk da nohut, 5 dk da kuru fasülye pişiyor mis gibi, hangi yemek olursa olsun, yemeği koyuyorum, tezgahın üstünü toplayana kadar pişmiş oluyor, evire çevire kullanırsın senelerceKızlar alakasız olacak ama sizlere danışayım dedim. Düdüklü tencerem eski tip kapaklılardan ve kullanmaya korkuyorum hiç kullanmadım. Şimdi clipsolu olanlardan alicam. Kullanıpta memnun kaldığınız marka varsa söylermisiniz. Bu cuma bime Netlon diye bir markanınki gelecek hiç duymadım nasıl birşeydir acaba. Fiyatı da çok uygun bilginiz var mı bu konuyla ilgili.
Kızlar günaydın, ya ben yine streslerdeyim.. iki gün önce hoopidi hoopidi zipliyodu sanki göbeğimi patlatacak ti, iki gündür çok hafifledi ve hareket etmiyor... Böle aniden degisirmi hissiyat.. yada kabızlık var 2 gundur ondan hissetmiyo olabilirmiyim..
Hastane çantam..
Bebek icin
Bir tulum
Bir alt üst takım
İki citcitli badi
Penye battaniye
Peluş battaniye
15 adet bez
Islak mendil
Emzik
Kendim için
2 takım pijama
3 külot
2atlet
2sutyen
Bikactane göğüs pedi
Pet
Kağıt havlu
Küçük el havlusu
Çember
Pipet
Sanırım bu kadar oglumdada bu kadar koymuştum yetmişti
Fissler tek gecerim pahalı ama ömürlük gercekten cok memnunumKızlar alakasız olacak ama sizlere danışayım dedim. Düdüklü tencerem eski tip kapaklılardan ve kullanmaya korkuyorum hiç kullanmadım. Şimdi clipsolu olanlardan alicam. Kullanıpta memnun kaldığınız marka varsa söylermisiniz. Bu cuma bime Netlon diye bir markanınki gelecek hiç duymadım nasıl birşeydir acaba. Fiyatı da çok uygun bilginiz var mı bu konuyla ilgili.
Anladım canim çok saol çok güzel aydinlattin.sorunsuz bir şekilde alırız insallah bebekleri kucagimiza.iyiki varsın.Canım 28. Haftadaki iğneyi olası bir kanamaya karşı yapıyorlar. Ben olmayacagım iğneyi. Benim ilk bebek indirekt coombs testim her ay yapılmadı. İki kere yaptırdım negatifti. Bu arada bebek kayıplarında 8 haftadan büyüksede iğneyi olman gerekir senin yapılmış zaten. İçin rahat etsin istersen olabilirsin iğneyi. Asıl önemli olan doğumdan sonra eğerki bebeğin kan grubu pozitifse o zaman iğne yapılacak. Önemli olan o. Önceden bu 28. Haftadaki iğne yapılmıyormuş bile. Buradada doktorlarda fikir ayrılığı var. Benim ilk doktorum yaptıracaktı. Doktoru değiştirdim. Şimdiki doktorum şart değil dedi. Hiç bir hastasına yaptırmamış bugüne kadar. Bana bıraktı bende kendisine güveniyorum. Olmayacağım sonuç olarak.
Açlık normal de yükleme sınırın üzerinde çıkmışyaptırdım açlık 84 yüklemede 50 lik 152 çıktı
Biz anneyiz, hickimse yavrularimizi bizden daha cok dusunmez, onlarin iyiligini bizden baska kimse bu kadar cok istemez.
Kaç çıktı 50 likten sonra değerin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?