- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.381
Tamam canim.Canım akşam listeme bakıp yazayım sana olurmu okula geldim
Enfeksiyon çok azdı ama asıl önemlisi protein, gebelikte o çok riskliymişGözün aydın canım enfeksiyon falan çıkmışmıydı
Demedi deme 8 haftaya kalmaz 36 37 de gelir bazı aceleci minnaklarAynen oyle. 8 hafta sonra dogum zamanina girmis olacagiz :) cok heyecanli gercekten. Vakit kalmamis gibi hissediyorum. Elim ayagima dilasiyor daha hicbir seyi hazir degil:)
Yaa heyecandan elim ayagim dolaniyor cok heyecanli degil mi gercekten :) insallah hepimiz sag salim kucagimiza alalim da. Gerisi onemli degil.Demedi deme 8 haftaya kalmaz 36 37 de gelir bazı aceleci minnaklar
Ben gün boyu çok su içiyorum ama ilaçlarla alakalı hergün demir hapı, 2-3 günde bir vitamin içiyorum.Günaydın kızlar sabah ilk idrara gittiğimde idrarımda baya koku hissettim sanki baharat kokusu gibi böyle bişey yaşıyormusunuz
Yaa heyecandan elim ayagim dolaniyor cok heyecanli degil mi gercekten :) insallah hepimiz sag salim kucagimiza alalim da. Gerisi onemli degil.Demedi deme 8 haftaya kalmaz 36 37 de gelir bazı aceleci minnaklar
Aynen oyle. 8 hafta sonra dogum zamanina girmis olacagiz :) cok heyecanli gercekten. Vakit kalmamis gibi hissediyorum. Elim ayagima dilasiyor daha hicbir seyi hazir degil:)
Ben sus hediyelik vs yapmayacagim zaten devlette doguracam. Canta alsam ben de baslayacagim hazirliklara ama daha canta alamadim.
Bende birkaçeksikle birlikte aldım ama çantayı hazırlamadım henüz. Kapı süsümü ve hediyelikleri kendim yapıyorum kapı süsünü izne ayrılınca yapcam malzemeleri aldım hediyelikleri yaptım sağolsun kuzenim yardım etti onlar hazır sadece kolonyaları doldurulacak
Ben bugün tüm kıyafetlerini yıkadım akşama ütü yapip hazirlayacam oğlumun ve benim malzemeleri. Allah sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İcinde bir sey kalmasin canim. Ne istiyorsan yap. Ben suslemelerden hediyeliklerden hoslanmiyorum o yuzden eve de yapmam. Benim oyle idareten bile kullanabilecegim cantam yok. Kucuk yani cantalarim. Mecbur almam gerek.Çanta bende almadım daha kardeşlerimden biri yurda kaliyordu artık okul bitti evde ne büyük ne küçük bebemle beni doğumda idare eder diye düşünüyorum bi çanta götürürüm gibi düşünüyorum. Bende kapı süsü için bi kaç birşey almıştım ama asıl parçaları oğlumla ilgili sıkıntı çıkınca askıya almıştım. şimdi herkez illa bana süpriz yapmak için evi süslemek istiyor ama ben yokken evimde biri sevmiyorum kendim yapım diyorum. Kizimdayken bende yapmadım. devlette doğrucam için bende hastane suslemicem hemde onca emek kirlensin istemiyorum. Kizimdayken bunlar boş yapma boş masraf deyip yapmama engel oldular bi baktım yapma diyenler hep yaptı. O yüzden sadece odama kapı süsü yapicam geri birşey bende yapmicam.
Seninde çok bişey kalmamış ufak seyleride halledersin nasılsaBende aldım bi kaç birşey yıkadım mecbur ama ütülemedim hurç koydum tozlanmasın diye. burda bi kaç birşey evdeki rutubetten dolayı rutubetlendini gördüm. bu yüzden yıkayıp iyice kurutup hurcaa koydum. Ani birşey olursa bi ütü vurur hemen çantada hazırlarım diye düşündüm. Ama eksik bi dünya. daha hastane çıkışı bile almadım. bi kaç alt üst takım tırnak makası biberon çıngırak gibi biseyler aldım. Bahanesi birşey alma ben alicam deyip duruyor oda memlekette. görümce bi çanta hazırlamış bana yani oglunun kiyafetlerinden elbisede alamıyorum pek artık şampuanı beziydi pişik kremdi felan alicam.
Ben varım canım uyku arasında dilim damagim kuruyor sanki şeker hastaları gibi susuyorum sekerimde normal çıkmıştı.yanıma su koyuyorum yatarken. Ayaklarım da hep ağrıyor hem yanıyorArkadaşlar gece çok susayan benim gibi her uyandığında dili damağına yapışan ve sanki gün içinde çok yol yürümüş gibi ayak tabanları ağrıyan varmı
Canım eşinin dediklerine hiç takilma erkek kafası böyle çalışıyor ışte, senin nasil üzüldüğünü, ne kadar hassas olduğunu anlayamiyorlar . Onun dediklerini ciddiye alıp kendini sakin uzme hamilelikte hormonlardan zaten hassaslik hat safhada. Sen caninin istediğini ye, ic, dinlen, bebegini düşün. Bebeğin için mutlu ,güzel vakitler geçir kimsenin canını sikmasina izin verme canım. Hepsi aynı bu erkeklerin boşver.Dün gece okumaya basladım baya birikmiş mesajları. Benimde gerilik var gobek cevresi 10 gün kadar geri boy 1 hafta ileri. O kadar yıkıldım ki yazılanları okuyunca. Tahin pekmez yemedim muz yiyodum kasılma için doktor 1 ayda iki kilo aldım diye kızdı ce yemeyi bıraktım. Cerez konusunda gevsek davrandım tüm bu düşüncelerle savaşırken eşime dedim ki tahin pekmez yiyince kilo alıyomus bebek bana dediği laf senin hiçbişey yediğin yok ne istedin de almadım. Hamile kuzeni var o iki yumurta yiyomus günde bak diyo o yiyo bebegı kocaman olmus. Nasıl canım yandı anlatamam. Ve tabi ki basladım aglamaya. Ve yine suclandım ben aglayınca bebek de üzülüyomus neden boyle yapıyomusum. Bir kere de su kadını üzmeyim dediklerime dikkat edeyim biraz el üstünde tutayım dediği yok. Ve herseyin suclusu yine ben oldum. Dedşm bak beni germe strese sokma o da etkiliymiş sende stres olma dedi bana. Gelde olma gelde dayan
Ben varım canım uyku arasında dilim damagim kuruyor sanki şeker hastaları gibi susuyorum sekerimde normal çıkmıştı.yanıma su koyuyorum yatarken. Ayaklarım da hep ağrıyor hem yanıyor
Beyaz sabun işe yaradı mı canım çıktı mı sarı lekelerHastane çantam..
Bebek icin
Bir tulum
Bir alt üst takım
İki citcitli badi
Penye battaniye
Peluş battaniye
15 adet bez
Islak mendil
Emzik
Kendim için
2 takım pijama
3 külot
2atlet
2sutyen
Bikactane göğüs pedi
Pet
Kağıt havlu
Küçük el havlusu
Çember
Pipet
Sanırım bu kadar oglumdada bu kadar koymuştum yetmişti
Bikac tanesinde kaldı malesef ama çok rahatsız edici biçimde değil çoğu ciktiBeyaz sabun işe yaradı mı canım çıktı mı sarı lekeler
Ben yarın yaptıracağım iğneyi. Test sonucum negatif. Dr um la konuştum, iğne için geç değil değil dedi.evet cnm yapildi sorun yok sukur hersey yolunda benimde 2. cocugum bu ilkinde de vurunmustum hem 28. haftada hemde dogumdan sonra vurunmustum
Çok sık olmuşlar, eline sağlık canım ne kadara mal oldu sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?