2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şubat ayı sanki hızlı geçiyor banamı öulö geliyo ki ben süresür gün sayıyorum bide günleri az bu ayın siz bide marttaki heyecanı görün bizde İnşallah .. Martın sonu gelince hepimiz dahada heyecan lı olucaz İnşallah rabbim hepimize güzel telaş versin inş dün arkadaşın bebişini sevdim ... 3 aylık ama daha kokusu üstünde doya doya sevmek istedim ama şimdi yalnış anlar diye bıraktım Rabbim yavrularımızı doya doya sevmek koklamak nasip etsin inş

Günaydın kızlar sabah ilk idrara gittiğimde idrarımda baya koku hissettim sanki baharat kokusu gibi böyle bişey yaşıyormusunuz
Ben gün boyu çok su içiyorum ama ilaçlarla alakalı hergün demir hapı, 2-3 günde bir vitamin içiyorum.
Göbek büyüdüğü için herduş sonrası Bebeyağı sürüyordum şimdi lierac jel aldım haftada 1 ondan, sonraki banyomdan sonra yine bebeyağı sürüyorum.

Aynen oyle. 8 hafta sonra dogum zamanina girmis olacagiz :) cok heyecanli gercekten. Vakit kalmamis gibi hissediyorum. Elim ayagima dilasiyor daha hicbir seyi hazir degil:)

Aynen bende acele etkin diye sanki herşey bi haftada yutulacak gibi geliyor sanki ucundan biraz biraz başlık gibi hissediyorum

Ben sus hediyelik vs yapmayacagim zaten devlette doguracam. Canta alsam ben de baslayacagim hazirliklara ama daha canta alamadim.

Çanta bende almadım daha kardeşlerimden biri yurda kaliyordu artık okul bitti evde ne büyük ne küçük bebemle beni doğumda idare eder diye düşünüyorum bi çanta götürürüm gibi düşünüyorum. Bende kapı süsü için bi kaç birşey almıştım ama asıl parçaları oğlumla ilgili sıkıntı çıkınca askıya almıştım. şimdi herkez illa bana süpriz yapmak için evi süslemek istiyor ama ben yokken evimde biri sevmiyorum kendim yapım diyorum. Kizimdayken bende yapmadım. devlette doğrucam için bende hastane suslemicem hemde onca emek kirlensin istemiyorum. Kizimdayken bunlar boş yapma boş masraf deyip yapmama engel oldular bi baktım yapma diyenler hep yaptı. O yüzden sadece odama kapı süsü yapicam geri birşey bende yapmicam.

Ben devlette doğursam için sadece evdeki kapı süslemeyi düşünüyorum. Ama eğlenceli birşeyler yapmak ben sadece şu alci çerçeve bulamadım sadece harf ve kurdela aldım gerisi kaldı. Doğum cantasida telefonuma not tutuyorum eksikleri asa indim mi içime sinen birşey varsa alıp listeden siliyorum ama bu yavaslıkla biticek gibi degil sanirim

Ben bugün tüm kıyafetlerini yıkadım akşama ütü yapip hazirlayacam oğlumun ve benim malzemeleri. Allah sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bende aldım bi kaç birşey yıkadım mecbur ama ütülemedim hurç koydum tozlanmasın diye. burda bi kaç birşey evdeki rutubetten dolayı rutubetlendini gördüm. bu yüzden yıkayıp iyice kurutup hurcaa koydum. Ani birşey olursa bi ütü vurur hemen çantada hazırlarım diye düşündüm. Ama eksik bi dünya. daha hastane çıkışı bile almadım. bi kaç alt üst takım tırnak makası biberon çıngırak gibi biseyler aldım. Bahanesi birşey alma ben alicam deyip duruyor oda memlekette. görümce bi çanta hazırlamış bana yani oglunun kiyafetlerinden elbisede alamıyorum pek artık şampuanı beziydi pişik kremdi felan alicam.

İcinde bir sey kalmasin canim. Ne istiyorsan yap. Ben suslemelerden hediyeliklerden hoslanmiyorum o yuzden eve de yapmam. Benim oyle idareten bile kullanabilecegim cantam yok. Kucuk yani cantalarim. Mecbur almam gerek.

Seninde çok bişey kalmamış ufak seyleride halledersin nasılsa

Arkadaşlar gece çok susayan benim gibi her uyandığında dili damağına yapışan ve sanki gün içinde çok yol yürümüş gibi ayak tabanları ağrıyan varmı
Ben varım canım uyku arasında dilim damagim kuruyor sanki şeker hastaları gibi susuyorum sekerimde normal çıkmıştı.yanıma su koyuyorum yatarken. Ayaklarım da hep ağrıyor hem yanıyor

Canım eşinin dediklerine hiç takilma erkek kafası böyle çalışıyor ışte, senin nasil üzüldüğünü, ne kadar hassas olduğunu anlayamiyorlar . Onun dediklerini ciddiye alıp kendini sakin uzme hamilelikte hormonlardan zaten hassaslik hat safhada. Sen caninin istediğini ye, ic, dinlen, bebegini düşün. Bebeğin için mutlu ,güzel vakitler geçir kimsenin canını sikmasina izin verme canım. Hepsi aynı bu erkeklerin boşver.

Ben varım canım uyku arasında dilim damagim kuruyor sanki şeker hastaları gibi susuyorum sekerimde normal çıkmıştı.yanıma su koyuyorum yatarken. Ayaklarım da hep ağrıyor hem yanıyor

Aynı belirtiler canım acaba neden? Ben çok tatlı yiyorum acaba şekermi oluştu diye korktum. Şeker yüklemem normaldi ama yüklemeden sonramı çıktıki bu

Beyaz sabun işe yaradı mı canım çıktı mı sarı lekeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…