- 24 Mart 2024
- 173
- 254
- 23
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
75 gramlık olanla yapıldıKızlar doktora gösteremedim ama normal olduğunu düşünüyorum. Bilenler bakabilir mi?
Açlık yüksek gece çokmu geç yeyip yatıyorsun ağır birşeyler ? Yok bugün şöyle yemeğe başlayınca yap 1 saat tut ve 2 ci saatini tut onlara bak buçukların pek bir önemi yok canımBugun 1 buçuk 2saate yakin ölecyim bakalim ne cikacak sabah açlik 106 çikti![]()
Bence biraz fazla düşükler .Kızlar doktora gösteremedim ama normal olduğunu düşünüyorum. Bilenler bakabilir mi?
Diyetin tek mutlu eden yani sabit kilomda kalmamAyyy evet evet sefamız olsunarkadaşım hamile neler yiyor neler bende yemiyorum neyse en azından baya zayıfladım ahahah tesellim bu
![]()
Yok kuzum saat 11gibi aksam bi bardak ayran içtim iki tane ceviz ici yedim hepsi bu.ikisinide ölçeyim bakalim ne cikacakAçlık yüksek gece çokmu geç yeyip yatıyorsun ağır birşeyler ? Yok bugün şöyle yemeğe başlayınca yap 1 saat tut ve 2 ci saatini tut onlara bak buçukların pek bir önemi yok canım
Açlık biraz yüksek canım. 28 ile 32 ci haftası hormon yükselmesi ve hormonel değişiklikler oluyormuş,dün benim şeker uzamanım söyledi o sıralar yükselmeler olabilir ama 50% yani 4/5 gün aynı sonucu alırsan sınır üzerinde bize bildirmen lazım dediler. Sen dahileyeyemi gidiyorsun ?Yok kuzum saat 11gibi aksam bi bardak ayran içtim iki tane ceviz ici yedim hepsi bu.ikisinide ölçeyim bakalim ne cikacak
Bende gün aşırı olcuyorum şekerimi.Sabah aclikta benimde bazen yüksek çıkıyor.Diyabet hemşiresi bana aslında ne kadar aç kalırsan düşmek yerine bazen yükselebilir demisti.Aksam geç saatlerde bir meyve veya salatalık yiyince sabah daha düşük çıkabiliyor.Bugun 1 buçuk 2saate yakin ölecyim bakalim ne cikacak sabah açlik 106 çikti![]()
Hiç gitmedim dahiliyeye Kuzum 4 ağustosa aldim dahileyeye randevu bakalim dahiliye ne diycek kadin doğum doktorum şu an yillik izinde wtsaptan attim ama bakmadi daha mesaja .Açlık biraz yüksek canım. 28 ile 32 ci haftası hormon yükselmesi ve hormonel değişiklikler oluyormuş,dün benim şeker uzamanım söyledi o sıralar yükselmeler olabilir ama 50% yani 4/5 gün aynı sonucu alırsan sınır üzerinde bize bildirmen lazım dediler. Sen dahileyeyemi gidiyorsun ?
Açlık şekeri düşük çıkmış ama diğerleri iyi gibi.Kızlar doktora gösteremedim ama normal olduğunu düşünüyorum. Bilenler bakabilir mi?
Meyve yükseltiyor kuzum ya salatalik olurdaBende gün aşırı olcuyorum şekerimi.Sabah aclikta benimde bazen yüksek çıkıyor.Diyabet hemşiresi bana aslında ne kadar aç kalırsan düşmek yerine bazen yükselebilir demisti.Aksam geç saatlerde bir meyve veya salatalık yiyince sabah daha düşük çıkabiliyor.
Bende açlık 110 çıkınca Dr 11. haftada 50 mg şeker yuklemesi yaptı onda da sınırda çıkınca hem diyet hem de evde olçmemi söyledi.Aslinda olcuyorum devamlı , şeker yokta işte ailede şeker öyküsü olunca doktor temkinli ilerliyor ve bebek buyuyunce çıkabilir olcmeme devam etmemi söylüyorMeyve yükseltiyor kuzum ya salatalik olurda
sendedemi vardi şeker ?![]()
Seninkide cok yuksek 95 alti olmasi lazimmiş açlik![]()
Yüksek aşkım 3 haftadır ölçüyorum hep yüksekBence ekmeklede alakasi yok ya ben bunu anladim yukselcekse her turlu yukseliyo
Meyve yemeyin gece yoğurtla da olsa bence yemeyin. Onun yerine yoğurt ceviz, badem ikilisi olabilir.Meyve yükseltiyor kuzum ya salatalik olurda
sendedemi vardi şeker ?![]()
Ben yogurt yemesemde ayran içiyorum yaninda ceviz yada Badem yiyorumMeyve yemeyin gece yoğurtla da olsa bence yemeyin. Onun yerine yoğurt ceviz, badem ikilisi olabilir.
Sabah korkumdan hiç ekmek yemedim valla birazdan ölçecegim bakalim kaç cikacakYüksek aşkım 3 haftadır ölçüyorum hep yüksekİnsülin verseler kafam rahatlayacak bebek açısından en azından daha iyi hissedeceğim de bakalım haftaya hayırlısıyla muayenede netleşir artık inşallah.
Bak mesela şöyle söyleyim benim herhangi bir öğünde şekerim yüksek çıktıysa birkaç gün boyunca kendine gelemiyor. Belki senin de öyledir. Ekmeği biraz değiştir yarım tam buğdayı sabah çeyrek akşam çeyrek olacak şekilde günde 1 ekmek tüket. Sabah aç 99 çıkmıştı tok 93 çıktı. Ekmek tüketmedim.
Evet canım yerlerde geziyordu şimdi de yüksek doktoruna bi danış bunları. Ben de merat ettim yaz ölçünceSabah korkumdan hiç ekmek yemedim valla birazdan ölçecegim bakalim kaç cikacakBenimde muhtemelen oyle oldu acliklar cok dusuk cikarken bi anda yukselmeye basladi.
Anladim kuzum gecmis olsun sanada inşallah bebişlerimizi sağlicakla kucagimza aliriz hepimiz Çok az zamanimiz kaldi bebişleri etkilemeden bi doğum yapsaydik.Bende açlık 110 çıkınca Dr 11. haftada 50 mg şeker yuklemesi yaptı onda da sınırda çıkınca hem diyet hem de evde olçmemi söyledi.Aslinda olcuyorum devamlı , şeker yokta işte ailede şeker öyküsü olunca doktor temkinli ilerliyor ve bebek buyuyunce çıkabilir olcmeme devam etmemi söylüyor
Tamam canim yazarimEvet canım yerlerde geziyordu şimdi de yüksek doktoruna bi danış bunları. Ben de merat ettim yaz ölçünce