Kaçıncı haftadasın canım?Selam kızlar kontrole geldim bebek aşağıda çıktı nstye girdim yarım saat bakılacak şimdi . Bebek 1500 gr olmuşben 66
4 kg almışım . Bakalım inşallah sancı falan çıkmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftadasın canım?Selam kızlar kontrole geldim bebek aşağıda çıktı nstye girdim yarım saat bakılacak şimdi . Bebek 1500 gr olmuşben 66
4 kg almışım . Bakalım inşallah sancı falan çıkmaz
29+0Kaçıncı haftadasın canım?
Ay evet yaaÇıkmasıııııın sancı falan istemeyiz kışkışkış de hahah![]()
İnşallahHiç gerilme canim Gerilcek bisey yok tatliyi seviyorsan o şekerli suyu rahat içersin ben tatliyla çok aram olmadiği için sevmedim tadini şerbet gibi ayni tadi.umarim guzel sonuçlar alirsin devlettemi yaptircaksin canim![]()
İnşallaah teşekkür ederimDualarım seninle umarım çıkmaz![]()
Teşekkür ederim canımİyi akşamlar canim çok sukur iyiyizBen bu arabayi aldim henuz gelmedi mağazada hoşuma gitti çift yonlu cokta agir degil ama kullanmadan bisey diyemiyorum kuzum
![]()
Ben özelde yaptirmiştim ayni gün cikmisti sonuç Guzel gelir inşallah canim kaçta yapilacak yükleme.İnşallahtatliyla aram iyidir icmekte sorun yasamam da sonuclari geriyor:) yok benim doktorumun özel muaynehanesi var gebelik paketi dahilinde yapacak ama kanı bir yerlere gonderir saniyorum belki sonucu daha gec alirim.
13.00’de randevumuz var 50 gram tok olandan yapacagiz. 14.00 gibi alir sanirim kani da.Ben özelde yaptirmiştim ayni gün cikmisti sonuç Guzel gelir inşallah canim kaçta yapilacak yükleme.
Evet az kalmış ozaman 4 ağustosa kadar takip et 4 ağustosta bir dahiliyeye göster yazıyorsun dimi not almıyosun bunlarıHiç gitmedim dahiliyeye Kuzum 4 ağustosa aldim dahileyeye randevu bakalim dahiliye ne diycek kadin doğum doktorum şu an yillik izinde wtsaptan attim ama bakmadi daha mesaja .
Canım benim kızım da aşlağıda . Arada leğen kemiklerim açılıyor gibi sızlıyor mesela ama rahim ağzı uzunluğu iyi açılma yoksa Nst temizse sorun etmiyorlar
Evet hergun not aliyorum sabah oglen akşamEvet az kalmış ozaman 4 ağustosa kadar takip et 4 ağustosta bir dahiliyeye göster yazıyorsun dimi not almıyosun bunları
Açlik bakmayacakmi canim ben sabah aç gitmiştim ilk aç ölctuler parmaktan 1saat sonra 75 gramlik O sudan içtim kan aldilar sonra 2.saat bidaha aldilar .13.00’de randevumuz var 50 gram tok olandan yapacagiz. 14.00 gibi alir sanirim kani da.
Yok ondan yapmayacak benim doktorum. Ama ben zaten 2 hafta once saglik ocaginda aclik baktirmistim onda bir sorun cikmamisti. Daha yuksek bir yukleme yapmak istemiyor bizimki sabah normal 8-9 gibi kahvaltini yapiyorsun 1 gibi seker yuklemesi yapiyor 1 saat sonra kan aliyor.Açlik bakmayacakmi canim ben sabah aç gitmiştim ilk aç ölctuler parmaktan 1saat sonra 75 gramlik O sudan içtim kan aldilar sonra 2.saat bidaha aldilar .
gozun aydin canimArkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
Anladim canim inşallah hayirli sonuçlar alirsinYok ondan yapmayacak benim doktorum. Ama ben zaten 2 hafta once saglik ocaginda aclik baktirmistim onda bir sorun cikmamisti. Daha yuksek bir yukleme yapmak istemiyor bizimki sabah normal 8-9 gibi kahvaltini yapiyorsun 1 gibi seker yuklemesi yapiyor 1 saat sonra kan aliyor.