Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Hiç gerilme canim Gerilcek bisey yok tatliyi seviyorsan o şekerli suyu rahat içersin ben tatliyla çok aram olmadiği için sevmedim tadini şerbet gibi ayni tadi.umarim guzel sonuçlar alirsin devlettemi yaptircaksin canim 😍
İnşallah❤️ tatliyla aram iyidir icmekte sorun yasamam da sonuclari geriyor:) yok benim doktorumun özel muaynehanesi var gebelik paketi dahilinde yapacak ama kanı bir yerlere gonderir saniyorum belki sonucu daha gec alirim.

İnşallah❤️ tatliyla aram iyidir icmekte sorun yasamam da sonuclari geriyor:) yok benim doktorumun özel muaynehanesi var gebelik paketi dahilinde yapacak ama kanı bir yerlere gonderir saniyorum belki sonucu daha gec alirim.
Ben özelde yaptirmiştim ayni gün cikmisti sonuç Guzel gelir inşallah canim kaçta yapilacak yükleme.

Hiç gitmedim dahiliyeye Kuzum 4 ağustosa aldim dahileyeye randevu bakalim dahiliye ne diycek kadin doğum doktorum şu an yillik izinde wtsaptan attim ama bakmadi daha mesaja .
Evet az kalmış ozaman 4 ağustosa kadar takip et 4 ağustosta bir dahiliyeye göster yazıyorsun dimi not almıyosun bunları

Açlik bakmayacakmi canim ben sabah aç gitmiştim ilk aç ölctuler parmaktan 1saat sonra 75 gramlik O sudan içtim kan aldilar sonra 2.saat bidaha aldilar .
Yok ondan yapmayacak benim doktorum. Ama ben zaten 2 hafta once saglik ocaginda aclik baktirmistim onda bir sorun cikmamisti. Daha yuksek bir yukleme yapmak istemiyor bizimki sabah normal 8-9 gibi kahvaltini yapiyorsun 1 gibi seker yuklemesi yapiyor 1 saat sonra kan aliyor.

Arkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dedi 🙏🥹 çok şükür bu haftayı da atlattık
gozun aydin canim 🌸 boyle boyle saglikla gelecekleri gunlere kadar tum haftalari atlatacagiz insallah hep beraber 💕 guzel haber okuyunca burada, kendim almis kadar seviniyorum gercekten ☺️

ayy hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim minnoslarimizi umarim. 🙏🏻 dua ede ede basariyoruz sanirim bunu. 😍

Yok ondan yapmayacak benim doktorum. Ama ben zaten 2 hafta once saglik ocaginda aclik baktirmistim onda bir sorun cikmamisti. Daha yuksek bir yukleme yapmak istemiyor bizimki sabah normal 8-9 gibi kahvaltini yapiyorsun 1 gibi seker yuklemesi yapiyor 1 saat sonra kan aliyor.
Anladim canim inşallah hayirli sonuçlar alirsin♥️

Kızlar isimli takım yaptırmak isteyen varsa ben instagramdan Melizababy sayfasına yaptırdım, kargom geldi bugün çok beğendim. Yaptırmak isteyen varsa aklınızda bulunsun 🌸

Bugün biz de baby boy'umuzu gördük. Pipi şov yapmaktan çekinmeyen bebem,iş yüzünü göstermeye gelince tam tersine dönüyor :)
Önceki kontrollerde eliyle kapatırdı yüzünü,bugün artık kendini aşıp koluyla kapattı :D inatçı bir bebe olmaz umarım :D

Back
X