- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.101
Canim benimde oyleydi dinlen dedi.Tüm gece genital bölgenin üst kısmı özellikle dönerken dehşet ötesi ağrıyor üst kemikler var ya benim gibi olan varmı?erken doğurmam inş yaa
Zeyno sensin demi.İşte yeni cicilerimiz babannemizin çeyizinin bir parçası
Yok canım bazen sertleşiyor tüm gün ama nst de bişey çıkmıyor gaz sancısı olabilir diyorum çünkü iki haftadır bu durum varÇoğumuzun öyle canım, çok erken başladı hatta ben de dahil bazı arkadaşların. Sadece o üst kısım acıyorsa sorun yok çatı agrısı, vücut Doğuma hazırlanıyor ama başka şikayetin var mı kuzum?
Erken doğum kabusumuz oldu zatenCanim benimde oyleydi dinlen dedi.
Erken dogum olmamasi icin dikkat etmemiz gerekiyor
Evet 2 oğlum var elhamdülillahZeyno sensin demi.
İki oğlun vardı
Geçen seneki haziran grubundanmıydın canım sen Rabbim geçen sene ni imtihan verdi İnş busene hayırlısıyla nasip olurZeyno sensin demi.
İki oğlun vardı
Aynen yaa yataktan donmek bukadar zor olurmumus dger hamileligimde boyle birsey yoktu.Erken doğum kabusumuz oldu zatenultra dinleniyorum inanki ama yatakta dönerken 50 kiloyu kaldırıyormuş gibi enerji harcıyorum bi ondan korkuyorum
Canım bende de arada adet sancısı gibi ağrılar oluyor.normaldir herhaldekizlar kendimi her an adet olcakmis gibi hissediyorum ya sanki sivi geldi gelecek belkide normalde adet zamanimdir bi haftaya belki gecer ama yogun belirtiler ve hissiyat var
Denemedim ama alınamıyor diye biliyorum.çalışabilir raporu aldıktan sonra herhangi bir sağlık problemin olursa doğum iznine ayrılıyorsun.çünkü yasal çalışma süreni geçmiş oluyorsun.merhabalar, arkadaşlar çalışabilir raporu aldıktan sonra, normal 1-2 günlük rapor alabiliyor muyuz? deneyen var mı?
Haydarinna nasıl oldunuz bebişin ne durumda canım
Ölçüyor musun açlık tokluk? Dayanamayıp bir parça yersen üstüne ayran içebilirsin şeker emilimini önlüyormuş ve yürü ya da müzik aç egzersiz falan yap...biz de 2-3 hafta öndeyiz diye doktor kızıyordu son gittiğimde 5-6 güne düşmüştü...her gün yürüyorum 9 kilo aldım artık almıyorum...sadece tatlı değil beyaz ekmek hamurişi pirinç patates bezelye havuç hepsi de yükseltiyor...anlık yükselmelerden çok düşmemesi kötüymüş...hiç baş edemezsen insülin falan veriyorlar...bu arada bir tanıdığın 2.gebeliğinde gebelik şekeri çıkmış 3.de çıkmamış ve 39 yaşında...birinde olup digerinde olmayabiliyormuşher doktora gidiş bir problem yoruldum artık suyum fazla sekerim yüksek ve ben tatlı bir şey yemedigim zaman depresyona giriyorum herşey batıyor bana herkesin yaptığı inanılmaz sinirli ve huysuz oldum sizler nasıl baş ediyorsunuz acaba birde şu su fazlalığı ne kadar riskli
Kilo almaya başlamasına sevindim canım yakinda anne sütü alacağı zamanda gelir inşallah göğsüne yatırıp emzirecegin zamanlarda yakındırCanım hala ağızdan anne sütü verilmiyor kusuyor. Kan değerlerinde kalsiyum fazlalığı çıktı anneden geçip geçmediğini kontrol etmek için bendende kan aldılar. Cuma akşamı 9 da hastaneden aradılar ayakta röntgen çekilecek anne babasının tutması gerekiyor dediler yüreğim ağzıma geldi kötü bişey varda söylemiyormusunuz dedim ne kadar hayır Yok deselerde 1 saatlik yolu 20 dk gittik. Çok şükür bişey yokmuş bağırsaklara bakmak için karnının röntgenini çektiler ayakta ilk defa kucağıma aldım :) ama hala endişelerim devam ediyor. Şu an serumla kilo alıyor 970 düşen oğlum 12 günde serumla 1070 çıktı. Sabırla bekliyorum canım merakın için çok teşekkür ederim sağolasın
Benimde suyum.fazla.doktorum ilerde çocuğunu. Şeker hastası olmasını istemiyosan ekmek tatlı şeker yok dikkatli besleniceksin dediher doktora gidiş bir problem yoruldum artık suyum fazla sekerim yüksek ve ben tatlı bir şey yemedigim zaman depresyona giriyorum herşey batıyor bana herkesin yaptığı inanılmaz sinirli ve huysuz oldum sizler nasıl baş ediyorsunuz acaba birde şu su fazlalığı ne kadar riskli
Oturmak bidaha obur tarafa yatmak hayal gibi birsey benim icin mumkun degilkızlar, yatakta sağa sola dönerken yattığımız yerden değilde oturur pozisyona geelip öyle dönmemiz gerekirmiş. nerede okudugumu hatırlamıyorumbelki de burada okudum bilemedim şimdi
Basedemiyorum canim esime kizip duruyorum.her doktora gidiş bir problem yoruldum artık suyum fazla sekerim yüksek ve ben tatlı bir şey yemedigim zaman depresyona giriyorum herşey batıyor bana herkesin yaptığı inanılmaz sinirli ve huysuz oldum sizler nasıl baş ediyorsunuz acaba birde şu su fazlalığı ne kadar riskli
Canim insallah yoluna girecek hersey unutucaksin bugunleri.kendimi senin yerine koyunca ne cektigini anlayabiliyorum.Canım hala ağızdan anne sütü verilmiyor kusuyor. Kan değerlerinde kalsiyum fazlalığı çıktı anneden geçip geçmediğini kontrol etmek için bendende kan aldılar. Cuma akşamı 9 da hastaneden aradılar ayakta röntgen çekilecek anne babasının tutması gerekiyor dediler yüreğim ağzıma geldi kötü bişey varda söylemiyormusunuz dedim ne kadar hayır Yok deselerde 1 saatlik yolu 20 dk gittik. Çok şükür bişey yokmuş bağırsaklara bakmak için karnının röntgenini çektiler ayakta ilk defa kucağıma aldım :) ama hala endişelerim devam ediyor. Şu an serumla kilo alıyor 970 düşen oğlum 12 günde serumla 1070 çıktı. Sabırla bekliyorum canım merakın için çok teşekkür ederim sağolasın
Amin canım inşallahKilo almaya başlamasına sevindim canım yakinda anne sütü alacağı zamanda gelir inşallah göğsüne yatırıp emzirecegin zamanlarda yakındır
Sanırım hepimiz öyleyiz, az günümüz kaldı canım ha gayretYok canım bazen sertleşiyor tüm gün ama nst de bişey çıkmıyor gaz sancısı olabilir diyorum çünkü iki haftadır bu durum var
Ama psikolojikmen ha doğurdum ha doğuracam her gece dua ederek uyuyorum
canım benim endişeli olman çok normal ama bak şükür minik büyüyor elhamdülillah .. O çok iyi olucak annesi İnş en yakın zamanda hep kucağında olucakCanım hala ağızdan anne sütü verilmiyor kusuyor. Kan değerlerinde kalsiyum fazlalığı çıktı anneden geçip geçmediğini kontrol etmek için bendende kan aldılar. Cuma akşamı 9 da hastaneden aradılar ayakta röntgen çekilecek anne babasının tutması gerekiyor dediler yüreğim ağzıma geldi kötü bişey varda söylemiyormusunuz dedim ne kadar hayır Yok deselerde 1 saatlik yolu 20 dk gittik. Çok şükür bişey yokmuş bağırsaklara bakmak için karnının röntgenini çektiler ayakta ilk defa kucağıma aldım :) ama hala endişelerim devam ediyor. Şu an serumla kilo alıyor 970 düşen oğlum 12 günde serumla 1070 çıktı. Sabırla bekliyorum canım merakın için çok teşekkür ederim sağolasın
Canım sertleşmek doğum sancısı değilki ı yüzden nts de çıkmaz o bebek hareketi sonuçta ... Ağrılı şekilde olursa ozaman sıkıntı Allah korusunSanırım hepimiz öyleyiz, az günümüz kaldı canım ha gayretbenim de bebek geriliyor bi köşeye ama dediğin gibi nst de bi şey çıkmadı, hatta nst bağlı iken sertleşti yine de doktor bi şey demedi, demek ki önemli bir durum değil siye düşündüm ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?