- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.201
Günaydın. biz bugün tam 6+0 ız. göğüs hassasiyeti ve bel ağrım var. Ara ara da kasık da batma oluyor ama çok seyrek.Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bakalım bugün ? Belirtiler ne alemde ?
Bel ağrısı bende ayakta çok durduğumda oluyor. Sizde devamli mi oluyor ?Günaydın. biz bugün tam 6+0 ız. göğüs hassasiyeti ve bel ağrım var. Ara ara da kasık da batma oluyor ama çok seyrek.
benim belirtiler soyle..hergun varolan basagrisi sik idrara cikma bide gogus hassasiyyeti var.sivilcelendim bide kizimda yokduGünaydın güzel anneler.Nasılsınız bakalım bugün ? Belirtiler ne alemde ?
guzel haberlerle gelGünaydın güzel anne adayları ben Dr randevuma geldim
gecmis olsun canim hamilelikde grip cok yoruyor insanigünaydın aşırı derecede grip oldum hamileliğin halsizliğiyle birleşince işe falan gidemedim ilaç da alamıyorum zencefil limon idare ediyorum, tam mevsim geçişi dikkat edin anneler hastalanmayın çok fena oluyor insan
Aaa negüzel biz de 6+0 olduk bugün.ptesi kalp atışı için gidicez çok çok çokkk heyecanlıyımmmm. Benim sabah bulantılarım başladı hafiften,belim enbaşından beri ağrıyor,göğüs hassasiyetim de var ama onun progestandan olduğunu düşünüyorum ama en en en önemlisi karnım 5aylık gibi şişti Yok böyle bişeyGünaydın. biz bugün tam 6+0 ız. göğüs hassasiyeti ve bel ağrım var. Ara ara da kasık da batma oluyor ama çok seyrek.
Aaa negüzel biz de 6+0 olduk bugün.ptesi kalp atışı için gidicez çok çok çokkk heyecanlıyımmmm. Benim sabah bulantılarım başladı hafiften,belim enbaşından beri ağrıyor,göğüs hassasiyetim de var ama onun progestandan olduğunu düşünüyorum ama en en en önemlisi karnım 5aylık gibi şişti Yok böyle bişeyzayıf bi insanım hiç karnım yok normalde ama şuanda top gibi önümde kocaman çıkıntı var çok komik
Bende de normalde hafif hafif var ama ayakta çok durunca daha da şiddetleniyorBel ağrısı bende ayakta çok durduğumda oluyor. Sizde devamli mi oluyor ?
Kizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadidüşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
Canım bilmiyorumki yaa allah korusun kalbi galanmı durdu diye korkuyorum
Cok üzüldüm seni cok iyi anliyoruz.konunun arkasından kısa zamanda hamile kalan duymustum en kisa zamanda bebegine kavusacaksın insAmin canim sagol
Sağol canim amin inşallahCok üzüldüm seni cok iyi anliyoruz.konunun arkasından kısa zamanda hamile kalan duymustum en kisa zamanda bebegine kavusacaksın ins
Amin canim inşallah tekrarlamaz ilk hamileligim cok sorunsuzduCanım çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim en kısa sürede..
Pıt pıtlari dinledim çok şükür yaguzel haberlerle gel
Amin canim inşallah tekrarlamaz ilk hamileligim cok sorunsuzdubundan sonraki de oyle olur inşallah
Pıt pıtlari dinledim çok şükür yainşallah herkrscikler dinler şimdi 1 ay sonra gideceğim bakalım zaman su gibi aksın
İnşallah devam ediyordur canım gerçi bu sabah yine bulantım oldu çıkaramadım ama göğüslerimdeki dolgunluk yokCanım benim arkadaşımın 9 haftalıkken kalbi durmuş ama 12.hafta öğrendi. Bhcg vücudu kolay terketmiyor öyle hemen belirti kesildi diye kötü düşünme. Rabbim sağlıcakla devam ettirsin inşallah.
İnşallah devam ediyordur canım gerçi bu sabah yine bulantım oldu çıkaramadım ama göğüslerimdeki dolgunluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?