2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sagolasın canım benim içime su serptin, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.. hazırlığımızı yaptık nasılsa bekleriz ne zaman gelirse ama ilk bebek diye sanırım çok heyecan yapıyorum. Hepimiz dikkat edelim kendimize, biz de telefonu falan duymasak bizimki Doğuma gitti herhalde diyorlarmış, karnım burnumda resmen :)

Hamilelikden sonra emzirmeyi birakinca aklimda olsun bari. Sağol canım
Inşallah geçer hepimizinki

Dikkat et canım yorgunluk stres erken doğumun dostu.
Ciktin mi

Bende adalat kullandım simdi günde 1 kere kullaniyorum pazsrtesi gittim 1 hafta 10 gün sonra gel dedi sonra yine 10 gun sonra gel dicek

slm hanimlar yogun gecen bir gunun ardindan anca firsatim oldu dun dr giittim ntsye baglandim bisey cikmadi gayet her sey normal bebegin beynindeki su fazlalasmis onun icin kilosu agir cikiyor ultrasonda dedi dr. ..
ameliyat icin gun verdi 19 nisan ben bari 20 nisan olsun efendimizin dogum gunu dedim ama dr bebek hemen ameliyat olacak cuma gunude drlar burda olsun diyince bisey diyemedim. rabbim hayirlisi ile dogmasini nasip etsin. .. sonra beyin cerrahi ile gorustum cok iyi bir dr ve ustelik gittigim hastanesnin genel müdürü bizi guler yuzle karsiladi cok kibardi icimi rahatlatti " korkulacak bisey yok bebek dogacak dr ok verdigi anada hemen ameliyata alip bebegin kafasindaki basinci dusurecegiz sant takacagiz" dedi korkulacak bisey yok kucuk bebekler aciya dayanikli olur dua et dedi... sonra zaten yine gorusup konusacagiz dedi .. bende rahatladim acikcasi ...Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin.... insallh. tum hastalara sifa versin..
kizlar sizde son gunlerinizin kiymetini bilin kendininizi sacma seylerle uzmeyin.. bakin ben hala cok mutlu ve umutluyum...

canım, suyun durumu ne çıktı? havuc suyu içiyordun işe yaradı mı merak ettim? öncki kontrolde minik kaç kiloydu ki 3ü duyunca sasırdın :)

Çok şükür güzel haberler bunlar canm. İnşallah herşey yolunda ilerler. Allah böyle doktorların sayısını artirsin.

Çok sevindim canım. Rabbim güç veriyor gerçekten. Doktorun bakış açısı rahatlatması da cok güzel.hadi baklm az kaldı yavaş yavaş gelsin güzel haberler herkesten inşallah :)

Muhakkak gulum vucudumuzun ne tepki verecegini bilemeyiz. Sezeryan isterim cok zor gecer normal istemem kolay gecer bilemem. Su cati muayenesi bi olsunda o zaman kararlastiracagiz artik hayirlisj neyse hepimiz icin o olshn ♡

Masallah canim her sey daha iyi olacak Allah'ın izniyle ben inanıyorum, hem çok çok çok şükür doktorlar var hastaneler var imkanlar var. Ya olmasaydı, Allah'a gerçekten çok şükür. Dermansiz dert vermesin kimseye inşallah.

Sağlıkla kucağına al yavruşu bize güzel haberlerle gel, Allah onun da yardımcısı olsun senin de. Hem yeni doğan bebegin vücudu çok çabuk iyileşip toparlıyor inanki büyük insan gibi değil onlar.

İçimi okuyup yazmışsınız. Benim ilk gebeliğim. Yarın kontrolüm var. Kızım en son makat gelişti. Dönecek mi ya da döndümü bakıcaz. Dönmediyse on nisana kadar bekşlicez yine dönmezse sezeryan günü veririm demişti. sezeryan bile olsa krndiliğindrn başlar mı acaba doğum? Gününden önce gelir mi? Ne olacak bilmiyorum ve belirsizlik çok huzursuz edici

Canım neden hemen sezaryen günü veriyor ki son ana kadar dönebilir yani

Bu günler gececek. Kucagina sapasaglam alacaksin ins. O' na sığındık

Canım ben muhasebeciyim, sigortadan tamamen çıkış yapılmıyor aktif olarak gözüküyorsun sistemde ama sadece izinli olduğun süreçte sigorta primin yatmıyor sigorta primi sistemde yatarken eksik günün varsa belirtiyorsun analık izninde de primden kesilmiş oluyor. Zaten izinli olduğun günlerde primin yatamaz yüklü cezalar ödenir. Kötü bir durum aslında ama devlet şu gözle bakıyor gelmiyorsa eğer sigorta da nasıl gözükür diyor. Ama hak kaybı dediğin ne oluyor bilmiyorum normalde hakkın kaybolmaz aktif olursun ama prim günün eksik olur sadece.

Canım neden hemen sezaryen günü veriyor ki son ana kadar dönebilir yani

Aslında benimde kafam çok katıştı o konuda. 37 ye kadar dönerse döner dnmezse dönmez, dönsede kanala giremez dedi. Ondan dedi, onbeşinden sonra sezeryan gün veririm diye. Doktorum çok konuşan bi tip değil bide net bir adam. Çok konuşamıyoruz :) ama o gün verae bile ben beklesemmi.diye düşünüyorum. Belki son an döner. Dönmezse alır diyorum ama bilemiyorum

Ben çok şaşırdım yani son anda döndü diyenler var 37 daha çok erken gibi geldi, Allah bilir belki 40ta da dönmez ama en azından beklenmesi gerekmez mi ki, başka doktora da bi gitsen

Ben çok şaşırdım yani son anda döndü diyenler var 37 daha çok erken gibi geldi, Allah bilir belki 40ta da dönmez ama en azından beklenmesi gerekmez mi ki, başka doktora da bi gitsen

Aynı düşüncedeyiz. Beklemekten yanayım aslında. Bana da erken geldi ama doktorum sanki kolaya kaçtı gibi geliyo azcık. Olmadı başka doktor denerim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…