- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.041
Konuştum Can'ım. Sakince konuştum. Anla beni keşke elimde olsa diyor. Ama kızamıyorum ona da çünkü bu Yen'i bir düşünce değil. Tedaviden çok önce de hep söylerdi güvenemem içimde hep bi şüphe kalır diye. Ay valla inş bana benzer diye dua ediyordum ama şimdi inş ona benzer diyorum. Gerçi Yen'i doğan tüm bebekler birbirine benziyor nerdeyse :)Canım bebek hasreti çekmiş ve zor elde ettiğiniz bir bebeğin var eşin aslında bunu akıl edememiştir ama bizim millet biliyosun ağzı boş böyle olaylarda olunca etkilendi muhtemelen .. Eşinle daha sakin konuş onu siz yaratmadınızki 1 damla su ile analık babalık olmuyo eğer olaydı çöpe atmazdık atıklarımızı .. Ve göreceksin bebeğin kocanın kopyası olup onu bu dediğine tekrar tekrar tövbe ettirecek bende bu lafları duymuştum 2. Oğlumda japon firmasında çalışıyodum ozaman doğdum oğlum hapını gibi oysa büyük oğlum dahada çekik onu millet düşünmedi bu japınlamı karıştı dedi yani eşim şüphe etse albaşa derdi... Sen bu güzel günlerin değerini bil boşver
Amin kuzum inş.Dolunay22 ne dicemi bilemedim inşallah kolaylıkla atlatırsiniz bu Aranizdaki sıkıntıyı
Kötü niyetten kastettiği hastanede laboratuvarda çalışan erkek aslında. Yurtdışında böyle bi haber çıkmıştı. Dr un biri tüm hastalarını kendi spermi ile döllemişti. Adamın 20 den fazla çocuğu vardı bilinen. Kötü niyet dediği bu. Tabi böyle bi ihtimali ben imkan dahilinde göremiyorum. Eşi alır almaz beni de yumurta toplamaya aldılar zaten. Orda bir sürü çalışan hemşire var. Onu açıkladım. O aynı anda bir araya getirildiğini bilmiyormuş. Rabbim onun gönlüne de ferahlık versinCanım böyle birşey çok mümkün gibi durmuyor bence. Kötü niyetten kastı nedir eşinin ne düşünceyle söylüyor anlamadım ama başka birilerinin kolay kolay bu sürece dahil olabileceğini düşünmüyorum. Uzun süreçten sonra gelen bu hamilelik belkide çıkmaza sokmuştur eşini baba olma yükü anne olma yükünden daha ağır geliyor genelde. Biz içimizde hissettiğimiz doğal iç güdülerimizle ilk hamile kaldığımız gün hemen anne moduna girebiliyoruz ama onlar öyle değil bazı erkeklere hatta bence çoğu erkeğe ilk babalık ağır geliyor hemen sindiremiyorlar. Belkide eşin böyle bir süreci başka şeyleri kafasında kurarak atlatmaya kendini öyle rahatlatmaya çalışıyordur. Çok üzücü gerçekten şimdi ne diyebilirsin insan şaşırır hani onunda kendince kafasında kurduğu birşey var inanmışta buna. Ama hiç üzülme internetten araştırmalar yap yazılar oku kendi kendine konuşarak onu rahatlatmaya çalış bence. Dna testi bence en yıpratıcı kısmı olmuş. Belkide bebeğin tıpkı babasına benzeyecek ki inşallah babasına benzerde seni daha ilerleryen zamanlarda daha çok yıpratmaz.
İnternetten araştırma yaptım tabi ki böyle bi ihtimal var ama o kadar düşük ihtimal ki.
Bi hastanede çalışan bi dr da itirafta bulunmuş. Reklam yapmak için sözde hademelerden parayla tanıdıklardan örnek alınmış tutma oranı yüksek olsun diye. Ama ben inanmıyorum da bunlara. Artık internetten suçluyu bulmak bile kolay. Bi şikayetle ortaya çıkardı bu durum.
Aşılama sırasında da birinin spermi karışmış. Hemşire hatası. Tabi bu fark edilmiş ve bebeği aldırmışlar. Böyle örnekler var. Ama milyonda bir ihtimal belki. Benim gönlüm rahat.
Evet canım biliyorum. İşin komik tarafı ne aslında biliyor musun? Benim de 5 embriyom var dondurulmuş. Hadi onları transfer ettirsek anlarım dedim. Üstünden zaman geçince karışabilir falan. Yok bu bizimse onlar da bizimdir diyor :)) onun tek şüphesi döllenme esnasında yaşanabilmiş bir durum yani.canım benim yavrum da tüp bebek biliyorsun
eşin çok fazla senaryo mu okumuş anlayamadım ama aklımızın ucundan bile geçmedi bu bizim
12 tane dondurulmuş embriyom var geride, bazen annem der ya onları başkasına verirlerse diye vs
eşinin paranoyası da pek sağlıklı değil, keşke bunu aşmak için bi psikoloğa gitse
ama onun yüzünü görünce tüm şüpheleri diner gibi geliyo, erkekler çünkü babalığı hemen içselleştiremiyorlar
sen üzme kendini, öyle bir hata yapmaları hiç mümkün değil günümüz şartlarında
Bazen ben de annen gibi düşünüyorum :)) biz dondurmaktan vazgeçersek böyle bişey yaparlar mı diye :)) Kıbrıs ta normal bir durum sonuçta bu.