- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.021
oy kuzucuğum benim inş sağ salim gelecek annesine bebiş, Rabbim dermansız dert vermesin gerçekten. Çok çok zordur tahmin bile edemeyiz ama herşey insan oğlu için. bol bol dua edelim bebiş iyi olsun.slm hanimlar yogun gecen bir gunun ardindan anca firsatim oldu dun dr giittim ntsye baglandim bisey cikmadi gayet her sey normal bebegin beynindeki su fazlalasmis onun icin kilosu agir cikiyor ultrasonda dedi dr. ..
ameliyat icin gun verdi19 nisan ben bari 20 nisan olsun efendimizin dogum gunu dedim ama dr bebek hemen ameliyat olacak cuma gunude drlar burda olsun diyince bisey diyemedim. rabbim hayirlisi ile dogmasini nasip etsin. .. sonra beyin cerrahi ile gorustum cok iyi bir dr ve ustelik gittigim hastanesnin genel müdürü bizi guler yuzle karsiladi cok kibardi icimi rahatlatti " korkulacak bisey yok bebek dogacak dr ok verdigi anada hemen ameliyata alip bebegin kafasindaki basinci dusurecegiz sant takacagiz" dedi korkulacak bisey yok kucuk bebekler aciya dayanikli olur dua et dedi... sonra zaten yine gorusup konusacagiz dedi .. bende rahatladim acikcasi ...Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin.... insallh. tum hastalara sifa versin..
kizlar sizde son gunlerinizin kiymetini bilin kendininizi sacma seylerle uzmeyin.. bakin ben hala cok mutlu ve umutluyum...
Cnm aslında 35-36 haftaya kadar dönmesi beklenir ama dönse bile doğum kanalına giremeyebilirmiş ve 37 den sonra normal doğum başlayabilir bu riskli olabilir. yani normal doğum başlar ama bebek kanalda değildir sezeryan olabilir. o yüzden risk almıyor bazı doktorlar, bazıları alıyor yada devlet normal doğum yaptırmak istiyor son ana kadar bekletip öyle ameliyata alıyor. kuzenim 40 hafta bekledi normal doğum diye diretti suni sancı aldı ama olmadı sezeryan oldu bazen çok zorlamamak lazım.Canım neden hemen sezaryen günü veriyor ki son ana kadar dönebilir yani
Canım benim ya nasıl üzülmez insan çok normal üzülmen. eşin paranoyaya kapılmış bunun için uzman yardımı almalısınız çünkü dna testi pozitif çıksa bile bu kez yumurta kimindi düşüncesine saplanacak belki de Allah korusun test yaptırması bile çok çirkin kırıcı üzücü. bence doğunca herşeyi unutacak kaldı ki senin canın o yaaa taşıyorsun bedeninde o artık senin, Allah'ın emaneti o size. Rabbim güzel günler nasip etsin bu günleri unuttursun sana inş.Kızlar günaydın. Bu sabah yine çok mutsuz uyandım. Kimseyle paylaşamıyorum. Fazla mı büyütüyorum onu da bilmiyorum ama bana birşey söyleyin içim içimi kemiriyor içim acıyor.
Bizim bebeğimiz tüp bebek biliyorsunuz. Normalde eşim hiç istemiyordu güvenmiyordu merkezlere vs. Bir şekilde kendini aşarak böyle bi yola girdik. Ve çok şükür Rabbim nasip etti. Geçen gün "sana bir şey soracağım ama doğruyu söyle dedi" "hiç içinde bir şüphe var mı bebekle ilgili dedi" karışmış vs gibi.
Ben de Yok tabi ki dedim ben Allah'a sığındım içim şükür rahat dedim. Ama o hala rahat olmadığını doktora güvendiğini ama kötü niyetli biri yA sürece dahil olduysa gibi şüphelerinin olduğunu söyledi. Nasıl üzüldüm anlatamam.o yüzden mi hiç sevmiyorsun karnımı o yüzden mi hiç bebeğimizle konuşmuyorsun dokunmuyorsun bunca zamandır dedim. Onunla alakası Yok dedi ama ben o yüzden olduğunu düşünüyorum. Sadece ben değil ikimizin de çocuğu olmayabilir falan dedi sonuçta böyle seyler yaşanmış dedi.
Doğunca DNA testi yaptırmayı düşünüyorum dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam kendi adıma değil yavrum adıma. Bu kendine zehir ettiğin günler geri gelmeyecek dedim.
İçim acıyor ben Doğum yaptığımda da bu adam şüpheyle alacak oğlumu kucağına. Ne düşüneceğimi neye üzüleceğimi gerçekten şaşırdım. Elimde değil anla beni diyor. Anlıyorum ama belki trilyonda bir ihtimal için bize yaşattığı şeyi görmezden de gelemiyorum. Çok üzülüyorum. Fark ettirmemeye çalışıyorum ama gözümün yaşı dinmiyor.
Canım seni ve sıkıntı da olan arkadaşları birebir takip ediyorum aslında gizli gizli yüreğim sizle çarpıyo yemin ederim.... Senin ve diğer arkadaşımın da maşallah imanı tam çok şükür hiç inancınızı kaybetmediniz bu inanç işi biliyorum yaşadıklarım yüzünden hislerinizi çok iyi anlıyorum ve ben biliyorum ki Rabbim sizi yarı yolda bırakmayacak İnş çok az kaldı bu sıkıntılar geçicek İnş canım... Doktor doğru söylemiş gerçekten öyle bebeklerin acıya dayanıklılığı Rabbimin işi biz olsak ni kan versek 1 hafta kolum der gezeriz oysa heryeri hortum olan bebek gayet güzel uyuyabiliyor... Rabbim yarattığına kıyarım hiç biz çiçek eksek gözüne bakarız zarar gelmesin diye bizde ki merhamet onunkinin yanında hiç... Duamızı edip beklicez canım benim sende çok işe yarayacak ve hafta içi olması gerçekten iyi olur en azından doktor çok oluyo hafta sonu sadece nöbetçi doktor oluyo Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah hepimize ve yavrularımıza inşslm hanimlar yogun gecen bir gunun ardindan anca firsatim oldu dun dr giittim ntsye baglandim bisey cikmadi gayet her sey normal bebegin beynindeki su fazlalasmis onun icin kilosu agir cikiyor ultrasonda dedi dr. ..
ameliyat icin gun verdi19 nisan ben bari 20 nisan olsun efendimizin dogum gunu dedim ama dr bebek hemen ameliyat olacak cuma gunude drlar burda olsun diyince bisey diyemedim. rabbim hayirlisi ile dogmasini nasip etsin. .. sonra beyin cerrahi ile gorustum cok iyi bir dr ve ustelik gittigim hastanesnin genel müdürü bizi guler yuzle karsiladi cok kibardi icimi rahatlatti " korkulacak bisey yok bebek dogacak dr ok verdigi anada hemen ameliyata alip bebegin kafasindaki basinci dusurecegiz sant takacagiz" dedi korkulacak bisey yok kucuk bebekler aciya dayanikli olur dua et dedi... sonra zaten yine gorusup konusacagiz dedi .. bende rahatladim acikcasi ...Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin.... insallh. tum hastalara sifa versin..
kizlar sizde son gunlerinizin kiymetini bilin kendininizi sacma seylerle uzmeyin.. bakin ben hala cok mutlu ve umutluyum...
Canım bu arada doğum tarihlerimiz çok yakın olucak benimde nisanın 3. Haftası nasip olursaslm hanimlar yogun gecen bir gunun ardindan anca firsatim oldu dun dr giittim ntsye baglandim bisey cikmadi gayet her sey normal bebegin beynindeki su fazlalasmis onun icin kilosu agir cikiyor ultrasonda dedi dr. ..
Benimki de daha dönmedi yarın kontrol günüm bakalım benmki ne diyecek
Tamamdır yazarım sonucu bende merak ediyorumHaberleşelim inşallah . Bakalım bizler neler bekliyor :)
Haklısın canım zaten kendisi için demiyor sadece. İkimiz için de. Ben bu durumu tamamen aştı sanıyordum ama onun da içini kemiriyormuş hala meğer.Canım benim ya nasıl üzülmez insan çok normal üzülmen. eşin paranoyaya kapılmış bunun için uzman yardımı almalısınız çünkü dna testi pozitif çıksa bile bu kez yumurta kimindi düşüncesine saplanacak belki de Allah korusun test yaptırması bile çok çirkin kırıcı üzücü. bence doğunca herşeyi unutacak kaldı ki senin canın o yaaa taşıyorsun bedeninde o artık senin, Allah'ın emaneti o size. Rabbim güzel günler nasip etsin bu günleri unuttursun sana inş.
Canım bebek hasreti çekmiş ve zor elde ettiğiniz bir bebeğin var eşin aslında bunu akıl edememiştir ama bizim millet biliyosun ağzı boş böyle olaylarda olunca etkilendi muhtemelen .. Eşinle daha sakin konuş onu siz yaratmadınızki 1 damla su ile analık babalık olmuyo eğer olaydı çöpe atmazdık atıklarımızı .. Ve göreceksin bebeğin kocanın kopyası olup onu bu dediğine tekrar tekrar tövbe ettirecek bende bu lafları duymuştum 2. Oğlumda japon firmasında çalışıyodum ozaman doğdum oğlum hapını gibi oysa büyük oğlum dahada çekik onu millet düşünmedi bu japınlamı karıştı dedi yani eşim şüphe etse albaşa derdi... Sen bu güzel günlerin değerini bil boşverKızlar günaydın. Bu sabah yine çok mutsuz uyandım. Kimseyle paylaşamıyorum. Fazla mı büyütüyorum onu da bilmiyorum ama bana birşey söyleyin içim içimi kemiriyor içim acıyor.
Bizim bebeğimiz tüp bebek biliyorsunuz. Normalde eşim hiç istemiyordu güvenmiyordu merkezlere vs. Bir şekilde kendini aşarak böyle bi yola girdik. Ve çok şükür Rabbim nasip etti. Geçen gün "sana bir şey soracağım ama doğruyu söyle dedi" "hiç içinde bir şüphe var mı bebekle ilgili dedi" karışmış vs gibi.
Ben de Yok tabi ki dedim ben Allah'a sığındım içim şükür rahat dedim. Ama o hala rahat olmadığını doktora güvendiğini ama kötü niyetli biri yA sürece dahil olduysa gibi şüphelerinin olduğunu söyledi. Nasıl üzüldüm anlatamam.o yüzden mi hiç sevmiyorsun karnımı o yüzden mi hiç bebeğimizle konuşmuyorsun dokunmuyorsun bunca zamandır dedim. Onunla alakası Yok dedi ama ben o yüzden olduğunu düşünüyorum. Sadece ben değil ikimizin de çocuğu olmayabilir falan dedi sonuçta böyle seyler yaşanmış dedi.
Doğunca DNA testi yaptırmayı düşünüyorum dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam kendi adıma değil yavrum adıma. Bu kendine zehir ettiğin günler geri gelmeyecek dedim.
İçim acıyor ben Doğum yaptığımda da bu adam şüpheyle alacak oğlumu kucağına. Ne düşüneceğimi neye üzüleceğimi gerçekten şaşırdım. Elimde değil anla beni diyor. Anlıyorum ama belki trilyonda bir ihtimal için bize yaşattığı şeyi görmezden de gelemiyorum. Çok üzülüyorum. Fark ettirmemeye çalışıyorum ama gözümün yaşı dinmiyor.
Cnm aslında 35-36 haftaya kadar dönmesi beklenir ama dönse bile doğum kanalına giremeyebilirmiş ve 37 den sonra normal doğum başlayabilir bu riskli olabilir. yani normal doğum başlar ama bebek kanalda değildir sezeryan olabilir. o yüzden risk almıyor bazı doktorlar, bazıları alıyor yada devlet normal doğum yaptırmak istiyor son ana kadar bekletip öyle ameliyata alıyor. kuzenim 40 hafta bekledi normal doğum diye diretti suni sancı aldı ama olmadı sezeryan oldu bazen çok zorlamamak lazım.
Suyum biraz daha çoğalmış ana bn havuç suyunu sadece dört gün içtim a vitamininin fazlası da zararmış . Suyu baya arttırarak içtim . Doktor iyi de diyemem ama fena değil dedi . Tam bi hfta önce 2350 gzüküyodu kilosucanım, suyun durumu ne çıktı? havuc suyu içiyordun işe yaradı mı merak ettim? öncki kontrolde minik kaç kiloydu ki 3ü duyunca sasırdın :)
Kızlar günaydın. Bu sabah yine çok mutsuz uyandım. Kimseyle paylaşamıyorum. Fazla mı büyütüyorum onu da bilmiyorum ama bana birşey söyleyin içim içimi kemiriyor içim acıyor.
ayva jeli sür cnm, ayva çekirdeği ile yapılıyor ya.İnsallah ben memelerimi kaşımaktan parcalamadan önce doğururum.
keşke böyle şeyler söylemese seni üzmese canım valla benim bile içim yandı böyle düşünmesineKızlar günaydın. Bu sabah yine çok mutsuz uyandım. Kimseyle paylaşamıyorum. Fazla mı büyütüyorum onu da bilmiyorum ama bana birşey söyleyin içim içimi kemiriyor içim acıyor.
canım benim yavrum da tüp bebek biliyorsunKızlar günaydın. Bu sabah yine çok mutsuz uyandım. Kimseyle paylaşamıyorum. Fazla mı büyütüyorum onu da bilmiyorum ama bana birşey söyleyin içim içimi kemiriyor içim acıyor.
11 gündür içiyorum ben havuc suyunu, inşallah bi zararı yokturSuyum biraz daha çoğalmış ana bn havuç suyunu sadece dört gün içtim a vitamininin fazlası da zararmış . Suyu baya arttırarak içtim . Doktor iyi de diyemem ama fena değil dedi . Tam bi hfta önce 2350 gzüküyodu kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?