2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Giitğim doktor hastanelerle anlaşmalı. Ben ya Liv ya da medicana dşye düşündüm ama blmiyorum da. sen nerde yapacaksın. Ankaradaymışşın
Canım Memorialda olacak benimki, doktorum da orda. Medicana da görümcem Doğum yaptı, odalar kasvetli biraz küçük basık gibi.. livi bilmiyorum ama çok övüyorlar, gidip bi gezseydin odaları falan ona göre karar verirdin

Bebekler belli bir karakterle doğarmş. Ama biz üstüne ekleyebilir karakterini geliştirebilirmişiz. ismin etkisi bir mikttra belkide vardır ama sen öğretmendin kesinlikle koymam dediğin isim var mı
Ayy ben öyle yönlendirmeyeyim:) belki bana ters gelen isimlerden seçmiş arkadaşlar vardır, benimki tecrübe kaynaklı önyargı aslında

Bende Ankara dayım..aynı senin doktorun gibi anlaşmalı hastaneleri var..güven ,tobb,medicana..medicana da karar kıldık biz

Ayy çok geçmiş olsun sizin süreç baya sancılı geçmiş, ben en son kuaföre gittiğimde ağlayarak eve geldim, bebek ne tuhaf hareketler yaptı, kokudan mı sesten mi bilmem.. yoluk saçlarla duşta zor sakinleşmiştim ahh bu hormonlar

sağol canım ya nazara mi geldik bilmiyom kazalar dönüyor evde...1 ay öncede mutfak çöpü patladı benim.çok enteresan dimi.hemde tam yanından geçerken..mutfak dehşet alanına döndü..şükür bana bişey olmadı
Kuaför fobim yok çok şükür zaten bizim çünkü bura.ablamla çalışiyoruz.şuan izindeyim tabi.bedavaya geliyo anliyacan benim iş

Eve asla kimyasal sokma ben temizliğimi sirke karbonat ve bitkisel yüzey temizleyicilerle yaptırıyorum

Canım kalıtımsal pıhtılaşma sorununu mutlaka iletken lazım zaten canım. Nasıl ben gebelik sekerim var diye bildirmem gerektiği gibi.

Aşı konusunda nacizane şunu belirtmek isterim. Belki biliyorsun aşı hafifletilmis viruslerden yapilir ki vücut oba göre antikor üretip bu hastalığı tanıyabilsin ve bir daha aynı mikropla karşılaştığında daha çabuk bir şekilde vücut tedaviye cevap verebilsin. Bu asi olan kisi hasta olmayacak demek degil hasta olsa bile bir salgin yaratmadan daha kisa surede iyilesecek demek. Mesela istege bagli rotavirusu asisi vardir. Eger çocuğuna rotavirusu aşısı yaptırırsan daha hafif atlatır olmadı 3 gün falan hastanede yatar ama yaptirmadigin taktirde mutlaka hastaneye yatacaktır. Çünkü devamlı kusma ve sıvı kaybından dolayı 1 hafta 10 güne yakın sadece serum ile beslenecektir. Ve inanki bu bi anne için çok zor ve sancılı bir süreç ben isteğe bağlı olduğu için yaptırmadım oğluma be hastanede yattım damar bulamadılar son zamanlara doğru topuğundan damar yolu açtılar bir ayağında 13 digerinde 15 igne izi vardi kol ve ellerini saymıyorum bile Çünlü çocuk zaten devamlı hareketli dolayısıyla devamlı damar yolu tıkanıyor. Sen bebekten daha fazla üzülüyorsun. Hemşireler zeytinyağı ile masaj yap damarları çabuk iyileşsin diyorlardı. Rabbim kimseyi düşürmesin.

Elvankent canım
Ayy evet resmen göze gelmişsiniz, aman bununla gelmiş geçmiş olsun. İnsanın kuaförünün olması ne güzel şeydir kimbilir

Birebir aynı şeyi yaşamısiz mahvolmustuk eve geldiğimizde oğlum yuruyememisti 1 hafta sadece yatmıştı çünkü ve ben onun o halini görünce hüngür hüngür ağladım hastanede güçlü olmak.zorundaydim.cunku eve geldiğimde saldım kendimi Allah'ım.hicbir anneye yasatmasin çok zordu o yüzden şimdi kızıma vurdurucam rota virüsü aşısını kaç lira olursa olsun

canım ankara ulusta suluhan var, ister hazır istersen malzeme alabileceğin bir yer. bir kez gitmiştim oldukça uygun ve bol çeşitliydi.

Biz 5. aylarda sürekli onun için hevesleniyorduk. Geldik sona artık kabullendık iyi mi değil mi ona bakıyouz

Benimki dış doktor olduğundan hastanesi yok. Ben de öyle duydum medicana ile iglili ya. Benim bebeğime gün verdi doktor 37 haftalık dogurcam galiba çünkü gelişimi biraz yavaslamış dedi. küvoz ihtiyacı olur diye kararsız kaldım hala bilgi almaya çalışyıorum yenidoağnlarla ilgili. Livi hangi açıdan övüyorlr?

Ayy ben öyle yönlendirmeyeyim:) belki bana ters gelen isimlerden seçmiş arkadaşlar vardır, benimki tecrübe kaynaklı önyargı aslında

Bizim isim belli zaten canım cinsiyetten beri

Bende Ankara dayım..aynı senin doktorun gibi anlaşmalı hastaneleri var..güven ,tobb,medicana..medicana da karar kıldık biz

Siz arastırdınız mı hangi açıdan medicanayı tercih edeceksiniz. Fikir olsun diye soruyorum. Belki karar vermemi kolaylastırı.

Canım senin normal dogum tecrüben var ya hani iki soru da sana sorayım, epizyo mu nedir ondan işte sana da yaptılar mı? Hemen iyileşti mi? Sonrasında şikayetin var mıydı?
Ben 7 cm açılmayla sezeryana gidenlerdenm canım ama doktorum kesi yaptığını söylemişti. Diğer türlü 3.750 illaki çok yırtığım olacaktı. Epizyosuz doğum sonrası ya çok dikişle toparlamak zorunda kalıyorlar ya da eskisine göre daha geniş kalıyor sanırım. Eşler arasında zevk açısından sorun oluyormuş.
Ama arkadaşımın kesiği vardı çok rahat iyileşti onun bir dikişi vardı. Ben krşı değilim ama doğal doğum olsun diye karşı olan da çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…