- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.921
Canım Memorialda olacak benimki, doktorum da orda. Medicana da görümcem Doğum yaptı, odalar kasvetli biraz küçük basık gibi.. livi bilmiyorum ama çok övüyorlar, gidip bi gezseydin odaları falan ona göre karar verirdinGiitğim doktor hastanelerle anlaşmalı. Ben ya Liv ya da medicana dşye düşündüm ama blmiyorum da. sen nerde yapacaksın. Ankaradaymışşın
Ayy ben öyle yönlendirmeyeyim:) belki bana ters gelen isimlerden seçmiş arkadaşlar vardır, benimki tecrübe kaynaklı önyargı aslındaBebekler belli bir karakterle doğarmş. Ama biz üstüne ekleyebilir karakterini geliştirebilirmişiz. ismin etkisi bir mikttra belkide vardır ama sen öğretmendin kesinlikle koymam dediğin isim var mı
Aslı canım, yağmurlar ağlak defneler oynak nazlar nazlı oluyor dediler. Aslı mız hem ağlak hem oynak hem nazlı, yok yok maşallah :))Neydi canım önerdiği kız ismi
Bende Ankara dayım..aynı senin doktorun gibi anlaşmalı hastaneleri var..güven ,tobb,medicana..medicana da karar kıldık bizGiitğim doktor hastanelerle anlaşmalı. Ben ya Liv ya da medicana dşye düşündüm ama blmiyorum da. sen nerde yapacaksın. Ankaradaymışşın
Bebekler belli bir karakterle doğarmş. Ama biz üstüne ekleyebilir karakterini geliştirebilirmişiz. ismin etkisi bir mikttra belkide vardır ama sen öğretmendin kesinlikle koymam dediğin isim var mı
Benim de plesenta önde hatta bu yüzden hanımefendinin yüzünü bir kere gördük sadece. Dediğin gbi kaburgalarda yanlarda batma itme şeklinde oluyor daha çok
Ayy çok geçmiş olsun sizin süreç baya sancılı geçmiş, ben en son kuaföre gittiğimde ağlayarak eve geldim, bebek ne tuhaf hareketler yaptı, kokudan mı sesten mi bilmem.. yoluk saçlarla duşta zor sakinleşmiştim ahh bu hormonlarEvBoregi Benim evde seninkinden farksız dolap almıyacaktım normalde..bir baktım dünya kadar eşya oldu..uygun olsun dedim seneye evi değiştirme düşüncemiz var..o zaman tam takım oda yaparım diye...internetten aldım amanınn töve bir daha internetten mobilya almam..uyduruk bi vida sistemi yapmışlar..dolabı bi kurduk ayağa dikmemizle bütün vida yerleri doğru düzgün tutmamış ayrıldı kırıldı..ha bide eşimin başına uçtu adamda yaralandı...aradım mağduriyeti bildirdim..kırılanları geri bekledik her yer heryerde..neyse geldi kendimizce başka vidalarla kurduk sonunda rezil rüsva olduk..idare eder durumda şimdilik..halılar verildi yıkamaya,ev temizlenecek,ufak tefek eksiklerimizi var alınacak..Hiç dolaşmaya halim yok...Ben ise şuan kuaförde Fink atıyom.. bir dokun bin ah işit dedikleri bu olsa gerek...Benim ev bırak çıldırmayı tımarhaneye yatırcam böyle giderse
Bilkentteyiz canım sen?EvBoregi neresindesin canım Ankara da
sağol canım ya nazara mi geldik bilmiyom kazalar dönüyor evde...1 ay öncede mutfak çöpü patladı benim.çok enteresan dimiAyy çok geçmiş olsun sizin süreç baya sancılı geçmiş, ben en son kuaföre gittiğimde ağlayarak eve geldim, bebek ne tuhaf hareketler yaptı, kokudan mı sesten mi bilmem.. yoluk saçlarla duşta zor sakinleşmiştim ahh bu hormonlar
Elvankent canımBilkentteyiz canım sen?
Kizlar gunaydin dunden beri temizlik yapiyorum alerji yapacak nefesini tikayacak herseyi kaldiriyorum evden .ilac veriyorum kuzuya .tekrar olmasin diye moralinide iyi tutmaya calisiyorum.ama bitmis durumdayim.
Bebegin kiyafetlerinide utulemem lazim ama kiyafet odasinin kapisini acinca basliuo hapsurmaya Allahim guc ver sabir ver kafam bi dunya oldu
Ben simdi oglumu dogumdada biyere gonderemem hasta olur die.hastanede benimle mi kalir kuzum .
Benim genetik olarak pihtilasmaya egilimim var ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Cocuklarimin da genetik olarak yatkinligi olacak. K vitamini pıhtılaşmaya yardimci ve bizim gibilerde tehlikeli. O yuzden doktorumla konusup vurdurmayabilirim. Hepatit asisini arastiracagim
İçim rahatladı vallaBen iki hamileliğinde de başından beri kullandım canım zaten 5 dakka bisey tutuyorsun
sağol canım ya nazara mi geldik bilmiyom kazalar dönüyor evde...1 ay öncede mutfak çöpü patladı benim.çok enteresan dimi.hemde tam yanından geçerken..mutfak dehşet alanına döndü..şükür bana bişey olmadı
Kuaför fobim yok çok şükür zaten bizim çünkü bura.ablamla çalışiyoruz.şuan izindeyim tabi.bedavaya geliyo anliyacan benim iş
Ayy evet resmen göze gelmişsiniz, aman bununla gelmiş geçmiş olsun. İnsanın kuaförünün olması ne güzel şeydir kimbilirElvankent canım
Birebir aynı şeyi yaşamısiz mahvolmustuk eve geldiğimizde oğlum yuruyememisti 1 hafta sadece yatmıştı çünkü ve ben onun o halini görünce hüngür hüngür ağladım hastanede güçlü olmak.zorundaydim.cunku eve geldiğimde saldım kendimi Allah'ım.hicbir anneye yasatmasin çok zordu o yüzden şimdi kızıma vurdurucam rota virüsü aşısını kaç lira olursa olsunCanım kalıtımsal pıhtılaşma sorununu mutlaka iletken lazım zaten canım. Nasıl ben gebelik sekerim var diye bildirmem gerektiği gibi.
Aşı konusunda nacizane şunu belirtmek isterim. Belki biliyorsun aşı hafifletilmis viruslerden yapilir ki vücut oba göre antikor üretip bu hastalığı tanıyabilsin ve bir daha aynı mikropla karşılaştığında daha çabuk bir şekilde vücut tedaviye cevap verebilsin. Bu asi olan kisi hasta olmayacak demek degil hasta olsa bile bir salgin yaratmadan daha kisa surede iyilesecek demek. Mesela istege bagli rotavirusu asisi vardir. Eger çocuğuna rotavirusu aşısı yaptırırsan daha hafif atlatır olmadı 3 gün falan hastanede yatar ama yaptirmadigin taktirde mutlaka hastaneye yatacaktır. Çünkü devamlı kusma ve sıvı kaybından dolayı 1 hafta 10 güne yakın sadece serum ile beslenecektir. Ve inanki bu bi anne için çok zor ve sancılı bir süreç ben isteğe bağlı olduğu için yaptırmadım oğluma be hastanede yattım damar bulamadılar son zamanlara doğru topuğundan damar yolu açtılar bir ayağında 13 digerinde 15 igne izi vardi kol ve ellerini saymıyorum bile Çünlü çocuk zaten devamlı hareketli dolayısıyla devamlı damar yolu tıkanıyor. Sen bebekten daha fazla üzülüyorsun. Hemşireler zeytinyağı ile masaj yap damarları çabuk iyileşsin diyorlardı. Rabbim kimseyi düşürmesin.
canım ankara ulusta suluhan var, ister hazır istersen malzeme alabileceğin bir yer. bir kez gitmiştim oldukça uygun ve bol çeşitliydi.Çok teşekkür ederim canım, ortaokulu bekler miydi bilmem, bebegin adını emir mi koysam diye düşündüğüm zamanlarda bir arkadaşım aradı ne koyacaksınız adını diye, bilmem emir güzel geliyor kulağa dedim. Emir gel popomu kemir derler dedi 35 yasında kadınkanım dondu valla, sonra ekledi kerem de koymayın çok küfürlü dalgalar oluyor dedi, o an dedim ki sen ne koyarsan koy bu bebegin adını, insanlar dalga geçmek isterse geçecekler o yüzden buna bi şey bulmasalar bari
Hastane süslerini kendin yapıyorsan daha güzel, ben bilmiyorum Ankara’da malzeme nerden alınır nasıl gidilir, bir de malum sinir sıkışmasından ellerim müsait değil, o yüzden mecbur sipariş verdim. Yoksa çok daha güzelini yapardım valla.. yapanların ellerine sağlık
güle güle kullan çok güzeller, mesajı görmediğim için suluhanı tavsiye etmiştim ben de.Eylülün renkli dünyası canım instagramda , kapı süsümüz bu.. 90 liraya yaptı
Benim de oyle. Kuzumun duzgun fotografi sadece bir tane var. O da erken haftakardan ve olasenta o donem baska birbyerdeydi. Sonradan öne yerlesti. En son kontrolumde esim eve fotografsiz sakin gelme eve almam seni dedidoktora dedim. Yuzunu goremiyorum ki fotograf vereyim dedi. Ben de esim inansin diye videoya cektim. Gercekten hicbir yeri bizim anlayacagimiz cinsten olmuyor gorunmeyince.
Canım Memorialda olacak benimki, doktorum da orda. Medicana da görümcem Doğum yaptı, odalar kasvetli biraz küçük basık gibi.. livi bilmiyorum ama çok övüyorlar, gidip bi gezseydin odaları falan ona göre karar verirdin
Ayy ben öyle yönlendirmeyeyim:) belki bana ters gelen isimlerden seçmiş arkadaşlar vardır, benimki tecrübe kaynaklı önyargı aslında
Bende Ankara dayım..aynı senin doktorun gibi anlaşmalı hastaneleri var..güven ,tobb,medicana..medicana da karar kıldık biz
Ben 7 cm açılmayla sezeryana gidenlerdenm canım ama doktorum kesi yaptığını söylemişti. Diğer türlü 3.750 illaki çok yırtığım olacaktı. Epizyosuz doğum sonrası ya çok dikişle toparlamak zorunda kalıyorlar ya da eskisine göre daha geniş kalıyor sanırım. Eşler arasında zevk açısından sorun oluyormuş.Canım senin normal dogum tecrüben var ya hani iki soru da sana sorayım, epizyo mu nedir ondan işte sana da yaptılar mı? Hemen iyileşti mi? Sonrasında şikayetin var mıydı?
Bende yaşamkent te oturuyorum. Kısmetse koru da yapcam doğumuElvankent canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?