- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.166
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.941
Gidemem ki kuzu tek başıma, inşallah ikinci Doğuma kadar yolları yerleri öğrenirim o zaman kendim hallederim, teşekkür ederimcanım ankara ulusta suluhan var, ister hazır istersen malzeme alabileceğin bir yer. bir kez gitmiştim oldukça uygun ve bol çeşitliydi.
Kişiye özel sormusun canm ama fikrimi belirtmek istedim kuzenim 1 hafta önce doğum yaptı kerem koydular ismini ve çok güzel benceEvBoregi merhaba, öğretmenmişsin o zaman sana sorayim, sence Kerem ismi nasıl...
plesanta anterior benim de, sola yatınca çok hissediyorum.Suan uzandim. Sabah 9 da uyanmistim. Uyandigimdan beri daha yenice dinlenmeye firsatim oldu. Ve basladi hareketleri cok şükür biraz. Yorgunluktan hareketten heralde hissetmedim. Bir de benim plasenta gobegimin ön tarafinda. Boyle oldugunda bebek hareketleri daha az hissediliyormus cocuk genelde sirt tarafina vurdugundan. Ben de hep yan yattigimda yan taraf karin boslugundan hissediyorum hafif hafif. Takmayin diyorum hareketini hissetmedigimde, normaldir diyorum, artik icin de kendince yasama duzeni olan bir canli var belki uyuyordur diyorum ama yok :) hareketi baslayana kadar icim hic rahat etmiyor.
Kişiye özel sormusun canm ama fikrimi belirtmek istedim kuzenim 1 hafta önce doğum yaptı kerem koydular ismini ve çok güzel bence
Ayy bilmiyorum ki düzensiz bence arka arkaya olduğu da oluyor nst de on beş dk durduk 3 büyük sancı çıktı işte. Ama bu sancı yerde falan süründür meyecek mi beni ? bilen söylesin yaaa kızlar
Canım kerem benim de beğendiğim isimlerden ama küfüre uygun diye onunla da dalga geçiyorlarmış, ama dediğim gibi benim ismimle de çok dalga geçtiler, çok beğeniyorsanız koyun bence ne olacak kiEvBoregi merhaba, öğretmenmişsin o zaman sana sorayim, sence Kerem ismi nasıl...
gel gör ki bizim yeğen yemez içmez uyumazsözde isim analisti önermişti bu ismi
Aynen ben de oyleyim. Genel de sola yatinca gissediyorum. Zaten en basindan beri sol tarafta bebegim. Bazen uzun sure sag tarafima yattigimda saga geciyor ama cok cabuk geri sola dogru ilerliyor :)plesanta anterior benim de, sola yatınca çok hissediyorum.
ben de gitmeyi istiyorum ama tek başıma zor, çok kalabalık oluyor. ikincilere erken davranırsak başarabiliriz.Gidemem ki kuzu tek başıma, inşallah ikinci Doğuma kadar yolları yerleri öğrenirim o zaman kendim hallederim, teşekkür ederim
ben de koruda yapıcam, aydan hocaya gidiyorum. koruda da tahlillerimi aslıhan hoca yapıyor.Bende yaşamkent te oturuyorum. Kısmetse koru da yapcam doğumu
Canım Yenidoğan servisi ile ilgili bir fikrim yok, ben odaların konforu rahatlığı açısından falan iyi diyorlar dedim yoksa bilmiyorum, konu aç istersen doğuma hazırlık kısmına, daha çok fikir veren olurenimki dış doktor olduğundan hastanesi yok. Ben de öyle duydum medicana ile iglili ya. Benim bebeğime gün verdi doktor 37 haftalık dogurcam galiba çünkü gelişimi biraz yavaslamış dedi. küvoz ihtiyacı olur diye kararsız kaldım hala bilgi almaya çalışyıorum yenidoağnlarla ilgili. Livi hangi açıdan övüyorlr?
kilosu iyi canım, daha küçük doğanlar bile yaşıyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Herkese merhaba, bugun kontrolüm vardı. 2hafta önce suyum sınırdaydı. Bende düne kadar her gece 1bardak havuc suyu içmiştim hatırlarsanız. Ama malesef işe yaramamışsuyum daha da azalmış. Saraçoğlunun dediği gibi yapmamıştım ama her gece 1bardak içmiştim, bu hFta onun dediği gbi uyguluycam bide. Neyse, doktor erken doğum görünüyor dedi. 37yi görürsek çok iyi sanslıyız dedi. Ben 34+2yim. Karın çevresi 33+4le uyumlu dedi. Kilosu 2300, boyu 47-48cm dedi. Her hafta görmek istiyorum dedi. Gelişimi ve suyu için yapabileceğim bisey varmı diye sorunca, du için hiçbsy yok dedi. Gelişimi için protein ağırlıklı beslen, bolca tavuk eti, süt yumurta dedi. Ama bn zaten günde 2yumurta, badem-ceviz, mutlaka 2bardak ayran, 1-2bardak süt, bal yada pekmez, et, muz tüketiyorum. Anlamadım gitti bu işten. Bu ölçümleri normal, sıkıntı suyunun az olması dedi. Bide nst alındı, çok güzel ondada sıkıntı yok dedi. O an çok kötü oldum, zor tuttum kendimi. Hiç erken doğuma hazırlamamıştım kendimi. Allahtan hayırlısı elbette, teslimiyeti olan biriyim çok şükür. Vardır bundada bir hayır. Bide erken doğum olursa sezaryen mi olur? Sizce kilosu nasıl?
Canım benim yorumumu da yanlış anlama lütfen, allah uzun ömürler versin kerem bebeğe.. bana da arkadasım söyledi böyle derler diye yoksa kerem benim de beğendiğim bir isimKişiye özel sormusun canm ama fikrimi belirtmek istedim kuzenim 1 hafta önce doğum yaptı kerem koydular ismini ve çok güzel bence
Canım.benim hiç stres yapma kilosu suanlik iyi benim yigenimde suyu azdı günde 5 litre su içerdi yengem evet biraz.erken dogdu ama.cok sağlıklı şuanda 8 yaşında doğum kilosu 2200 boyuda 43 cmdiHerkese merhaba, bugun kontrolüm vardı. 2hafta önce suyum sınırdaydı. Bende düne kadar her gece 1bardak havuc suyu içmiştim hatırlarsanız. Ama malesef işe yaramamışsuyum daha da azalmış. Saraçoğlunun dediği gibi yapmamıştım ama her gece 1bardak içmiştim, bu hFta onun dediği gbi uyguluycam bide. Neyse, doktor erken doğum görünüyor dedi. 37yi görürsek çok iyi sanslıyız dedi. Ben 34+2yim. Karın çevresi 33+4le uyumlu dedi. Kilosu 2300, boyu 47-48cm dedi. Her hafta görmek istiyorum dedi. Gelişimi ve suyu için yapabileceğim bisey varmı diye sorunca, du için hiçbsy yok dedi. Gelişimi için protein ağırlıklı beslen, bolca tavuk eti, süt yumurta dedi. Ama bn zaten günde 2yumurta, badem-ceviz, mutlaka 2bardak ayran, 1-2bardak süt, bal yada pekmez, et, muz tüketiyorum. Anlamadım gitti bu işten. Bu ölçümleri normal, sıkıntı suyunun az olması dedi. Bide nst alındı, çok güzel ondada sıkıntı yok dedi. O an çok kötü oldum, zor tuttum kendimi. Hiç erken doğuma hazırlamamıştım kendimi. Allahtan hayırlısı elbette, teslimiyeti olan biriyim çok şükür. Vardır bundada bir hayır. Bide erken doğum olursa sezaryen mi olur? Sizce kilosu nasıl?
Aslı canımMerak ettim acaba adı ne
Tahmini Doğum tarihi 1 mayıs olan tüm bebeklere iri diyorlarKontrolden geldim kuzum 3200 gr iri bebek dedi , hala makat duruş bundan sonra dönme ihtimali %30 dedi dönse bile iri dedi cumartesi tekrar gel dedi , büyük ihtimalle sezeryan olacağım
Hayırlısı artık ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?