2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben de koruda yapıcam, aydan hocaya gidiyorum. koruda da tahlillerimi aslıhan hoca yapıyor.
Ben Ahmet beye gidiyorum. Arkadaşımın da doktoruydu. Hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah. Yarında kontrolüm var bakalım ne kadar oldu prensesim

Benim de o minik topuklarini tutasim geliyor ya Allah'ım çok şükür bu duyguları yaşadık, yasayamayanlara da nasip etsin inşallah

Amin inşallah canim

Biraz fazla uyusun hemen basında alacaksın soluğu nefesini dinlerken bulacaksın kendini. Aynen minikoglan ın dediği gibi

Bende nefes dinleme potansiyelim olduğunu dusunmuyordum. Ama gel gorki varmış. Durmadan eğilip nefesini dinliyordum.

Riskli durumlarda ona gore tetbir alırlar sanırım canım. Rabbim öyle bir durumla karsilastirmasin bizi. Bir avazda doğuralım hepimiz.
Ama herkesin bir açılma hızı oluyor bence de suni sanci bunu hızlandırmiyor ama bu benim düşüncem.
Ay bilen biri aydınlatsın şu suni sanci konusunu

Kontrolden geldim kuzum 3200 gr iri bebek dedi , hala makat duruş bundan sonra dönme ihtimali %30 dedi dönse bile iri dedi cumartesi tekrar gel dedi , büyük ihtimalle sezeryan olacağım
Hayırlısı artık ne diyelim
Maşallah canım . Olsun sezeryan en azından tarihi belli olur . Benimde gecen hafta 3000 gr dı . Ama ondan önceki haftada 2350 bi hafta da 650 gr almış gözüküyordu . Yarın kontrolüm var benimde acaba 3 kg dediği doğrumuydu çok merak ediyorum

Canım hiç üzülme ya keske suyu biraz artsaydı bnmki gibi . 34+0 ken bnm 2350 gramdı . Bi hafta sonra 3000 gr gzüktü . Ne kadar doğru bilemedim ama yarın kontrolüm var o zamn anlarım. Eğer kilosu doğruyda bn o hafta çok makarna tüketmiştim kesin ondan kilo almıştır diyorum .

Tahmini Doğum tarihi 1 mayıs olan tüm bebeklere iri diyorlar Ben de cumartesi tekrar gideceğim, sıkma canını kuzum vardır bunda da bir hayır

Seninki kaç gr canım, ben kendimi suçlu hissediyorum hiç yediğime içtiğime dikkat etmedim hem kendim şiştim hem bebek şişti bende 96 kiloyu gördüm o dikişler nasıl tutacak acaba

Karbonhidrat ve şeker bebeğede anneyede kilo yapıyo , hamilelikte iyice pis boğaz oldum çok kızıyorum kendime

Az kaldi hepimiz yasayip gorecez insallah

Karbonhidrat ve şeker bebeğede anneyede kilo yapıyo , hamilelikte iyice pis boğaz oldum çok kızıyorum kendime
Valla bnde hiç dikkat etmedim ama bebek zayıf olsada makat duruşmuş ztn normal olmazmış . Bnde çok kilo almasın diye adam akıllı muz kasar tahin falan yemedim . Eğer bnmki de kilo almaya devam ederse sezeryan için yalvarırım herhalde doktoruma

Seninki kaç gr canım, ben kendimi suçlu hissediyorum hiç yediğime içtiğime dikkat etmedim hem kendim şiştim hem bebek şişti bende 96 kiloyu gördüm o dikişler nasıl tutacak acaba
Benim bebis de iri galiba. Ben de 92 kilo oldum :/ en son 1 ay onceki kontrolde 3 un ustunde diyordu. Son kontrolde sormadim bile korkumdan. Saglikla gelsinler insallah.

Makat duruştadamı oluyo bu genital bölgede kemik ağrısı , ara ara oluyo bende ve bebeğin hıçkırığı hep altta bu nasıl makat duruş ben anlamadım

A a o kadar açılma ile neden sezeryana girmek zorunda kaldin?

Makat duruştadamı oluyo bu genital bölgede kemik ağrısı , ara ara oluyo bende ve bebeğin hıçkırığı hep altta bu nasıl makat duruş ben anlamadım
Ben maalesef bu kemik ağrısını bilmiyorum bnde olmuyor . Ama hıçkırık hep altta ve ayakları hep göğsümün altında

Kızlar bebeği iri olanlar üzülmeyin. Inanin zayıf olmasi daha da uzuyor.34 haftada 1950 gr çıktı bugün çok üzüldüm. kilo aldirmak içinde yemedigim kalmadı olmuyor olmuyor.tansiyonum da yükselmeye başladı.14 e 9 çıktı. Idrar verdim protein varmı diye bakılacak. ilk hamileliğin de preklampsi yaşadım. Çok endişeliyim yine offf.ustune bide oğlumun sınavları kötü geldi.iyice çöktü moralim.offff

İnsallah idrarin temiz cikar canim. Benim de son iki kontroldur 14/9 cikiyor tansiyonum. Ama cok şükür idrarda protein görünmüyor.

Kızlar bu bebe yukardan bastirdikca asagidan cikcak gibi oluyo ya bugün 4-5 defa oldu hala oluyo çıktı çıkacak diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…