- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.981
Canim döndü mü senin ki gittin mi kontrole ne durumdasin?Kızlar bu bebe yukardan bastirdikca asagidan cikcak gibi oluyo ya bugün 4-5 defa oldu hala oluyo çıktı çıkacak diyorum
Canim hic bi bilgim yok daha ama döndü gibi hissediyorum çünkü yukarda 2 yerde ittiriyo beni midenin altindan. Ayaklar galiba. Daha kontrole gitmedim cuma günü gidicem. Inşallah doğum pozisyonundadirCanim döndü mü senin ki gittin mi kontrole ne durumdasin?
Ay yok cnm estağfurullah. Hiç aklıma bile gelmedi inan kiCanım benim yorumumu da yanlış anlama lütfen, allah uzun ömürler versin kerem bebeğe.. bana da arkadasım söyledi böyle derler diye yoksa kerem benim de beğendiğim bir isim
Aynı durumdayım inan kızımı aldım kreşten yolda yürümekten korktum resmen çıkacak sandımKızlar bu bebe yukardan bastirdikca asagidan cikcak gibi oluyo ya bugün 4-5 defa oldu hala oluyo çıktı çıkacak diyorum
Tatlım bizim beslenmemizle ilgisi yokmuş ki, benimki de aynı 3200 dü cumartesi ama bana hiç olumsuz konuşmadı doktor, kilosuyla ilgili yorum yapmadı bile hatta, kafasından ötürü kolay doğmaz bu bebek dedim ben, o da daha kolay doğar sezeryanla alırız dedi güldü. Bu arada ben de 94 kilo oldum, dikiş tutmaz konusu da olmadı, moralini bozma senSeninki kaç gr canım, ben kendimi suçlu hissediyorum hiç yediğime içtiğime dikkat etmedim hem kendim şiştim hem bebek şişti bende 96 kiloyu gördüm o dikişler nasıl tutacak acaba
Ay ben de iki gun denedim dayanamadim biraktimCanim hic bi bilgim yok daha ama döndü gibi hissediyorum çünkü yukarda 2 yerde ittiriyo beni midenin altindan. Ayaklar galiba. Daha kontrole gitmedim cuma günü gidicem. Inşallah doğum pozisyonundadirdönmesi için şaklaban oldum evde
Inşallah donmuslerdir canım ya tabi hayırlısı ama dönmedi diye sezeryan olmak istemiyorumAy ben de iki gun denedim dayanamadim biraktimgecen gece döndüğünü hissettim, bildigin yer degistirdi karnimda. Sonra bi ferahladim oh dedim döndü. Sonra iki gun karnim cok gergindi. Simdi geri yukari cikti gibi hissediyorum ya yukari cikti ya da yan duruyor. Hickirmiyor da fark ediyim. Sabah biraz hickirdi. Ben nerden geliyor bu hickirik diye fark edene kadar geri kesildi.
İnsalİnş dönmüştür bende geri dönecek diye korkuyorumAy ben de iki gun denedim dayanamadim biraktimgecen gece döndüğünü hissettim, bildigin yer degistirdi karnimda. Sonra bi ferahladim oh dedim döndü. Sonra iki gun karnim cok gergindi. Simdi geri yukari cikti gibi hissediyorum ya yukari cikti ya da yan duruyor. Hickirmiyor da fark ediyim. Sabah biraz hickirdi. Ben nerden geliyor bu hickirik diye fark edene kadar geri kesildi.
Birebir aynı şeyi yaşamısiz mahvolmustuk eve geldiğimizde oğlum yuruyememisti 1 hafta sadece yatmıştı çünkü ve ben onun o halini görünce hüngür hüngür ağladım hastanede güçlü olmak.zorundaydim.cunku eve geldiğimde saldım kendimi Allah'ım.hicbir anneye yasatmasin çok zordu o yüzden şimdi kızıma vurdurucam rota virüsü aşısını kaç lira olursa olsun
İnsallah ya insallah donmuslerdir. Ben de basindan beri o kadar istemiyorum ki sezeryani. Ama icimde de bir his sanki bebegim dönse bile sezeryana mecbur kalacakmisim gibi soyluyorInşallah donmuslerdir canım ya tabi hayırlısı ama dönmedi diye sezeryan olmak istemiyorum
Korkma kiz korkma. Benim ki dogum pozisyonundaydi. Burdan bir arkadas yazdi sonra bebegim tekrar yukari cikmis diye. Allah allah dedim donen bebek geri donuyormuymus diye, korktum o gun. Ve o gece bebegimin yukari ciktigini hissettim malesef ve yanilmadim :/İnsalİnş dönmüştür bende geri dönecek diye korkuyorum
Çok yıpratıcı bir süreç biz ne yemek ne şu hicbisey kalmıyordu migdesinde bir hafta git gel serum.taktirdik aynı devam.etti hiç iyileşmedi en son 39.5 ateşle acil gittik yatış yapıldı hatirladikca kötü oluyorum ben nerden kaptığı oda biliyorum pipisi iltihaplanmisti acile gitmiştik ordan kaptı kesin ve kesin çünkü önünüzden acile giren çocuk kusuyodu off neyse hatirlamiyim daha fazlaCanım çeken bilir gerçekten. Birde benim oğlum çok ağır bir tabloda çizmiyordu. Yanı yemek yiyor kusmuyor ama çok aşırı ishali vardı. Ona rağmen çok zor atlattık. Ve en önemlisi nasıl bulasti evde dururken anlamadım sanırım gelen biri bulastirdi özellikle parklar bu konuda çok riskli oluyor
Ben her damar yolu açmaya götürmek için geldiklerinde aglamay başlıyordum hemşireler sen gelme annesi diyordu. Ben dayanamadım yani
Erken doğumlar genelde sezeryan oluyor canım ama belki senin bıdık erken gelmek ister sancıların başlar hiç belli olmaz.erken doğum olursa sezaryen mi olur? Sizce kilosu nasıl?
Bugün gebe okuluna gittim normal doğum istemekle alakalı önce isteyeceksin diye anlattılar. İyiki gitmişim psikolojik olarak o kadar rahatladım ki. Doğumhane yi gezdik. Tek kişilik odalar. İstediğin herşeyi yapabilirsin müzik dinle pilates topu var üstüne oturup hafif hafif zıpla vs o kadar güzel anlattı ki.İnsallah ya insallah donmuslerdir. Ben de basindan beri o kadar istemiyorum ki sezeryani. Ama icimde de bir his sanki bebegim dönse bile sezeryana mecbur kalacakmisim gibi soyluyorcunku normal dogumu aşırı istiyorum ya o yüzden:/
Korkma kiz korkma. Benim ki dogum pozisyonundaydi. Burdan bir arkadas yazdi sonra bebegim tekrar yukari cikmis diye. Allah allah dedim donen bebek geri donuyormuymus diye, korktum o gun. Ve o gece bebegimin yukari ciktigini hissettim malesef ve yanilmadim :/
Benim hep sert hele geceleri. Bu sanci mi degil mi ben anlayamiyorum. O yuzden faydali ilamayacam. Ama 37. Hafta icindeymissin erken gelmeye calisiyor da denilmez :) zamani bence:)Kizlar ya sancilanan var mi aranizda? Benim gunde en az 5 kez belden ve alt karindan ciddi sancim oluyo. Boyle regl agrisi gibi ama nefesimi anlik kestigini soyleyebilirim. Tabi o anda karnimda bildiginiz duvar gibi tas oluyo. Ortalama 1 dk suruyo geciyo ama duzensiz. Nst ye carsamba giricem. Artik normalmi yoksa kizim erkenmi gelmeye calisiyo anlamadim
Kendimi hazir sanip aslinda hazir olmadigim icin daha erken diyorum :) sertken aci hissetmiyosan mubtemelen kasilmadir o gulum ama tabi sanciyi hissetmiyoda olabilirsin.Benim hep sert hele geceleri. Bu sanci mi degil mi ben anlayamiyorum. O yuzden faydali ilamayacam. Ama 37. Hafta icindeymissin erken gelmeye calisiyor da denilmez :) zamani bence:)
Doğum sancısı düzenli ve sık olurmuş dakikaya bir belden başlayıp kasiklara inermis. Ama birde ebe kız çocuklari daha aceleci 38 de oluyor genelde erkek çocukları 40 i buluyor dediKizlar ya sancilanan var mi aranizda? Benim gunde en az 5 kez belden ve alt karindan ciddi sancim oluyo. Boyle regl agrisi gibi ama nefesimi anlik kestigini soyleyebilirim. Tabi o anda karnimda bildiginiz duvar gibi tas oluyo. Ortalama 1 dk suruyo geciyo ama duzensiz. Nst ye carsamba giricem. Artik normalmi yoksa kizim erkenmi gelmeye calisiyo anlamadim
Ne bileyim canım iyi tarafları da var kötü taraflarıda ...kolay iş yok sonuçta..Ayy evet resmen göze gelmişsiniz, aman bununla gelmiş geçmiş olsun. İnsanın kuaförünün olması ne güzel şeydir kimbilir
Canım hem ulaşım açısından yakın bana..hemde araştırırım kadarıyla olası bir aksilik olursa inş olmaz yenidoğan yoğun bakımı iyi diye duydum ..Ne kadar doğru bilmem ama...akrabalardan hemşire var orda onlarda yardımcı olurlar diye düşündük...aslında güvende kardeşim çalışıyor ama nerdeyse iki misli fiyat çok fazla geldi oradaBiz 5. aylarda sürekli onun için hevesleniyorduk. Geldik sona artık kabullendık iyi mi değil mi ona bakıyouz
Benimki dış doktor olduğundan hastanesi yok. Ben de öyle duydum medicana ile iglili ya. Benim bebeğime gün verdi doktor 37 haftalık dogurcam galiba çünkü gelişimi biraz yavaslamış dedi. küvoz ihtiyacı olur diye kararsız kaldım hala bilgi almaya çalışyıorum yenidoağnlarla ilgili. Livi hangi açıdan övüyorlr?
Bizim isim belli zaten canım cinsiyetten beri
Siz arastırdınız mı hangi açıdan medicanayı tercih edeceksiniz. Fikir olsun diye soruyorum. Belki karar vermemi kolaylastırı.
Kızlar bebeği iri olanlar üzülmeyin. Inanin zayıf olmasi daha da uzuyor.34 haftada 1950 gr çıktı bugün çok üzüldüm. kilo aldirmak içinde yemedigim kalmadı olmuyor olmuyor.tansiyonum da yükselmeye başladı.14 e 9 çıktı. Idrar verdim protein varmı diye bakılacak. ilk hamileliğin de preklampsi yaşadım. Çok endişeliyim yine offf.ustune bide oğlumun sınavları kötü geldi.iyice çöktü moralim.offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?