2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim döndü mü senin ki gittin mi kontrole ne durumdasin?
Canim hic bi bilgim yok daha ama döndü gibi hissediyorum çünkü yukarda 2 yerde ittiriyo beni midenin altindan. Ayaklar galiba. Daha kontrole gitmedim cuma günü gidicem. Inşallah doğum pozisyonundadir dönmesi için şaklaban oldum evde

Seninki kaç gr canım, ben kendimi suçlu hissediyorum hiç yediğime içtiğime dikkat etmedim hem kendim şiştim hem bebek şişti bende 96 kiloyu gördüm o dikişler nasıl tutacak acaba
Tatlım bizim beslenmemizle ilgisi yokmuş ki, benimki de aynı 3200 dü cumartesi ama bana hiç olumsuz konuşmadı doktor, kilosuyla ilgili yorum yapmadı bile hatta, kafasından ötürü kolay doğmaz bu bebek dedim ben, o da daha kolay doğar sezeryanla alırız dedi güldü. Bu arada ben de 94 kilo oldum, dikiş tutmaz konusu da olmadı, moralini bozma sen

Ay ben de iki gun denedim dayanamadim biraktim gecen gece döndüğünü hissettim, bildigin yer degistirdi karnimda. Sonra bi ferahladim oh dedim döndü. Sonra iki gun karnim cok gergindi. Simdi geri yukari cikti gibi hissediyorum ya yukari cikti ya da yan duruyor. Hickirmiyor da fark ediyim. Sabah biraz hickirdi. Ben nerden geliyor bu hickirik diye fark edene kadar geri kesildi.

Inşallah donmuslerdir canım ya tabi hayırlısı ama dönmedi diye sezeryan olmak istemiyorum

İnsalİnş dönmüştür bende geri dönecek diye korkuyorum

Canım çeken bilir gerçekten. Birde benim oğlum çok ağır bir tabloda çizmiyordu. Yanı yemek yiyor kusmuyor ama çok aşırı ishali vardı. Ona rağmen çok zor atlattık. Ve en önemlisi nasıl bulasti evde dururken anlamadım sanırım gelen biri bulastirdi özellikle parklar bu konuda çok riskli oluyor
Ben her damar yolu açmaya götürmek için geldiklerinde aglamay başlıyordum hemşireler sen gelme annesi diyordu. Ben dayanamadım yani

Inşallah donmuslerdir canım ya tabi hayırlısı ama dönmedi diye sezeryan olmak istemiyorum
İnsallah ya insallah donmuslerdir. Ben de basindan beri o kadar istemiyorum ki sezeryani. Ama icimde de bir his sanki bebegim dönse bile sezeryana mecbur kalacakmisim gibi soyluyor cunku normal dogumu aşırı istiyorum ya o yüzden:/

İnsalİnş dönmüştür bende geri dönecek diye korkuyorum
Korkma kiz korkma. Benim ki dogum pozisyonundaydi. Burdan bir arkadas yazdi sonra bebegim tekrar yukari cikmis diye. Allah allah dedim donen bebek geri donuyormuymus diye, korktum o gun. Ve o gece bebegimin yukari ciktigini hissettim malesef ve yanilmadim :/

Çok yıpratıcı bir süreç biz ne yemek ne şu hicbisey kalmıyordu migdesinde bir hafta git gel serum.taktirdik aynı devam.etti hiç iyileşmedi en son 39.5 ateşle acil gittik yatış yapıldı hatirladikca kötü oluyorum ben nerden kaptığı oda biliyorum pipisi iltihaplanmisti acile gitmiştik ordan kaptı kesin ve kesin çünkü önünüzden acile giren çocuk kusuyodu off neyse hatirlamiyim daha fazla

Kizlar ya sancilanan var mi aranizda? Benim gunde en az 5 kez belden ve alt karindan ciddi sancim oluyo. Boyle regl agrisi gibi ama nefesimi anlik kestigini soyleyebilirim. Tabi o anda karnimda bildiginiz duvar gibi tas oluyo. Ortalama 1 dk suruyo geciyo ama duzensiz. Nst ye carsamba giricem. Artik normalmi yoksa kizim erkenmi gelmeye calisiyo anlamadim

erken doğum olursa sezaryen mi olur? Sizce kilosu nasıl?
Erken doğumlar genelde sezeryan oluyor canım ama belki senin bıdık erken gelmek ister sancıların başlar hiç belli olmaz.
Kilosuda çok geri değil. Hep böyle geriden mı geliyordu. Mesela benim kızım genelde 1 hafta geriden geliyor bazen bu 3 güne iniyor bazen 9 güne çıkıyor ama genelde geri. Bende bu geri durumlarını gelişim zamanlarında ultrason girmememe bağlıyorum. Bu arada oğlumda 1 hafta geriydi ve zamanında 2915 kg ile normal doğurdum.
Inşallah bu hafta suyun biraz daha çoğalırsa zamanında doğum yaparsin

EvBoregi canım gördüm instagramda hepsi cok güzel olmus saglıkla kavus insallah oglusuna :)

Ben hala hastane cantasını tam hazırlayamadım ya eksiğim yok aslında ama bavula yerleşmiyo bi türlü yedek koyanlar kac kıyafet koydunuz ben bi hastane cıkısının al üstünü koydum ici filan dogunca giydirmeye bide tulumunu koydum yedek olarak ertesi gün fotoğraf cekilirken giydirmeyede iki takım koydum yeterlidir heralde dimi
Nisanın 15 inden sonra bende temizliğe baslıcam artık yapılcak cok sey var halıları filan vericem perdeler yıkancak duvarlar silincek biri gelcek yoksa mümkün değil yapamam dolapların icini yapmıstım yüzleri silinir yine kapılar lambalar filan ay düşününce fena oluyorum

Bugün gebe okuluna gittim normal doğum istemekle alakalı önce isteyeceksin diye anlattılar. İyiki gitmişim psikolojik olarak o kadar rahatladım ki. Doğumhane yi gezdik. Tek kişilik odalar. İstediğin herşeyi yapabilirsin müzik dinle pilates topu var üstüne oturup hafif hafif zıpla vs o kadar güzel anlattı ki.

Benim hep sert hele geceleri. Bu sanci mi degil mi ben anlayamiyorum. O yuzden faydali ilamayacam. Ama 37. Hafta icindeymissin erken gelmeye calisiyor da denilmez :) zamani bence:)

Benim hep sert hele geceleri. Bu sanci mi degil mi ben anlayamiyorum. O yuzden faydali ilamayacam. Ama 37. Hafta icindeymissin erken gelmeye calisiyor da denilmez :) zamani bence:)
Kendimi hazir sanip aslinda hazir olmadigim icin daha erken diyorum :) sertken aci hissetmiyosan mubtemelen kasilmadir o gulum ama tabi sanciyi hissetmiyoda olabilirsin.

Doğum sancısı düzenli ve sık olurmuş dakikaya bir belden başlayıp kasiklara inermis. Ama birde ebe kız çocuklari daha aceleci 38 de oluyor genelde erkek çocukları 40 i buluyor dedi

Ayy evet resmen göze gelmişsiniz, aman bununla gelmiş geçmiş olsun. İnsanın kuaförünün olması ne güzel şeydir kimbilir
Ne bileyim canım iyi tarafları da var kötü taraflarıda ...kolay iş yok sonuçta..
.... Canım hem ulaşım açısından yakın bana..hemde araştırırım kadarıyla olası bir aksilik olursa inş olmaz yenidoğan yoğun bakımı iyi diye duydum ..Ne kadar doğru bilmem ama...akrabalardan hemşire var orda onlarda yardımcı olurlar diye düşündük...aslında güvende kardeşim çalışıyor ama nerdeyse iki misli fiyat çok fazla geldi orada

Canım inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya gelir ama fazla iri olmasıda sağlıklı değil, ama sen kilo için şekerli karbonhidratlı şeyler ye muz bol meyve ekmek bunlar kilo yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…