- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.101
Rabbim yardımcınız olsun, sağ sağlim kucağına alacağın günler de gelecek inşallah.Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Ay canım senin doğum malum oldu bana demek gözün aydın ücüde iyiler cok şükür 3 üde dalyan gibi delikanlı olucak insallah sen sıkıntı yapma sütün gelsin bi an önce e bebekte filan promalt var süt arttırıcı onlardan icebilirsin maya demişlerdi sıcak duş demiş biri bende tavsiye ederimKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Canım dualarımız seninle ve kuzularınla. Biranonce toparlarlar inşallah. Uzulmemeye caliski sütun gelsin. Gelmezsede cok stres yapma neolur. Onlar sağlıklı olsunda mamaylada beslenirlerKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Canımm hayırlı olsun sağsağlim doğdular yamolsun hemen toparlanırlar inşallah. Sütün de gelir. Gelmezse de bişey olmaz yeterki iyi olsun kuzuların. Sağlıkla kucaklayarak eve götürdüğün günleri de gör canım inşallahKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Bizimki de geliyor iki gündür gece. Olsun özlüyorum bu ara hamilelik duygusallığı herhalde gelince mutlu oluyorum :)))Oğlumu kendiyatağında uyuttum uzun zaman sonra bakalım gece saat kaçta gelicek yanıma
Ben de sana yazacaktım nasıl oldu oğlun canım. Sen nasılsın toparlayabildin mi?Canım dualarımız seninle ve kuzularınla. Biranonce toparlarlar inşallah. Uzulmemeye caliski sütun gelsin. Gelmezsede cok stres yapma neolur. Onlar sağlıklı olsunda mamaylada beslenirler
Boşuna uğraşma özet geçeyim ben sanadün gece hiç uyumadım çünkü...geminiwoman nst sancıları 75 lerdeydi yanılmıyorsam her an doğurabilir..EvBoregi ne 15 güne bekleriz doğumu demiş doktoru....sonra kaynana,görümce,elti,kayın dedikodusu yaptık ha bide bir ara kılımı tüyümü ne zaman alsam muhabbeti vardı
Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Evet canım benimki tam da tarif ettiğin gibi. Ama bazen çok sert kayiyor gibi, dün citirt diye ses duydum resmen karnımi çizdi gibi oldu. Bir de karnimin üstünde ellerimi birleştirip telefonla oynayınca falan ittiriyor. Onun harici aynen tarif ettiğin şekilde hissediyorum artik[/QUOTE
Evet bazen sert bazen nazik oluyo hareketleri, ben de elimi ya da kitabımı koyarsam karnima kızıyor ittiriyor baskı oluyor herhalde garibime hoşuma gidiyor ama üzülüyorum rahatsız ediyorum diye :)
Rica ederim canım hareket varsa korkma hiç cansız yumuşak farketmez artık içerde onlar da daraldı biz de artık hayırlısıyla gelsinlerŞunu yazdığın öyle iyi oldu ki anlatamamm.. dünden beri az hissediyorum nerdeyse panik yapcaktım. Hareket ediyo ama böyle bi cansız bi az gibi çok korkmuştum.. teşekkürlerrr..
Ha yok bugün yapmadık dedikoduOkuyamadım zaten kaldı yine. Şimdi yatağa girdim okuyayım diye. Madem öyle diyorsun atlaya atlaya göz atayım
Yaaa geminiwoman her an doğurabilir mi75 çok mu yüksek yani en Yükseği 100 mü ki
Evböreğinden haberim var. Kaynana görümce kayın onlarda da vardım dün. Bugün girip okuyamadım. Devam etti demek. Vay dedikoducular sizi
Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Sağol canım cevabın için. Doktor istersen bi dahiliyeye görün dedi. Bakındım bende. Ekg çektirdim. Ve kan verdim. Bişi yok. Bir de eko çekip bakalım dedi doktor ama istemedim. Kurcalamak istemedim. İnsallah dediğin gibidir. Gebelikten kaynaklı muhtemelen ama. Artık çok zorluyor beni.Canım geçen hafta ben öyleydim burayada yazmıştım hatta nefes alamıyorum ciğerlerim yetmiyor diye dra söyledim yaşlılıktan o diye takıldı bu haftalarda normal dedi bu hafta olmadı allaha şükür belki bebeğin poxisyonundan kaynaklanmıştır
Dualarımız seninle canım benim aramizda 3 gün varmış..Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?