2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Rabbim yardımcınız olsun, sağ sağlim kucağına alacağın günler de gelecek inşallah.

Ay canım senin doğum malum oldu bana demek gözün aydın ücüde iyiler cok şükür 3 üde dalyan gibi delikanlı olucak insallah sen sıkıntı yapma sütün gelsin bi an önce e bebekte filan promalt var süt arttırıcı onlardan icebilirsin maya demişlerdi sıcak duş demiş biri bende tavsiye ederim

Canım dualarımız seninle ve kuzularınla. Biranonce toparlarlar inşallah. Uzulmemeye caliski sütun gelsin. Gelmezsede cok stres yapma neolur. Onlar sağlıklı olsunda mamaylada beslenirler

Canımm hayırlı olsun sağsağlim doğdular yamolsun hemen toparlanırlar inşallah. Sütün de gelir. Gelmezse de bişey olmaz yeterki iyi olsun kuzuların. Sağlıkla kucaklayarak eve götürdüğün günleri de gör canım inşallah

Canım dualarımız seninle ve kuzularınla. Biranonce toparlarlar inşallah. Uzulmemeye caliski sütun gelsin. Gelmezsede cok stres yapma neolur. Onlar sağlıklı olsunda mamaylada beslenirler
Ben de sana yazacaktım nasıl oldu oğlun canım. Sen nasılsın toparlayabildin mi?

Oyyy yesin teyzoslari onları ya mercimekler geldi mı sağ salim çok şükür, Allah bi an önce bıngıl bıngıl boğum boğum olmalarını nasip etsin canım. Bi an önce kucağına al evine getir inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde esmerhatun66

Okuyamadım zaten kaldı yine. Şimdi yatağa girdim okuyayım diye. Madem öyle diyorsun atlaya atlaya göz atayım
Yaaa geminiwoman her an doğurabilir mi75 çok mu yüksek yani en Yükseği 100 mü ki
Evböreğinden haberim var. Kaynana görümce kayın onlarda da vardım dün. Bugün girip okuyamadım. Devam etti demek. Vay dedikoducular sizi

Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim güzel günlerini sağlıcakla göstersin inşallah. Daha bugün geçtin aklımdan inan naptı acaba diye. Onlar güçlüdür annesi sen merak etme iyi olacak hepside. Biran önce büyüyüp evinizi şenlendirecekler.

Şunu yazdığın öyle iyi oldu ki anlatamamm.. dünden beri az hissediyorum nerdeyse panik yapcaktım. Hareket ediyo ama böyle bi cansız bi az gibi çok korkmuştum.. teşekkürlerrr..
Rica ederim canım hareket varsa korkma hiç cansız yumuşak farketmez artık içerde onlar da daraldı biz de artık hayırlısıyla gelsinler

esmerhatun66 canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün kuzularını
Çok güzel yaa 3 minicik yavru, inşallah en kısa zamanda toparlanacaklar sağ salim evinize döneceksiniz

Ha yok bugün yapmadık dedikodubilmiyorum ki canım en yükseği kaç..ama bayağı yüksek evet

Canım gözün aydın. Rabbim sana sabir ve dirayet bebislerine güç kuvvet versin inşallah en yakın zamanda kucağına alırsın minikleri

Sağol canım cevabın için. Doktor istersen bi dahiliyeye görün dedi. Bakındım bende. Ekg çektirdim. Ve kan verdim. Bişi yok. Bir de eko çekip bakalım dedi doktor ama istemedim. Kurcalamak istemedim. İnsallah dediğin gibidir. Gebelikten kaynaklı muhtemelen ama. Artık çok zorluyor beni.

esmerhatun66 Canım başka bir başlıkta okumuştum maya sütü artırıyormuş. Biraz mayayı su ile yutacakmissin. Eger midem kaldirmaz deesen mayali yiyecekler mesela pogaca yiyebilirsin. Ve tabii ki bol bol su. Su anda uzuntuden dolayi gelmiyor olabilir. Insallah en yakin zamanda kucagina alicaksin bebisleri.

Dualarımız seninle canım benim aramizda 3 gün varmış..
inşallah sağ salim hep birlikte çıkarsınız. Allahım korusun günahsız melekleri. Inanıyorum ben hep birlikte çıkacağımıza dirayetli ol sütün gelsin onlar için en önemli şey şuan belki de senin sütündür.
Haberdar et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…