- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.141
Ayy bebisler ne kadar aceleci davranmaya başladılar. Canım geçmiş olsun ve gözün aydın. Allah sağlıklı mutlu ömurler versin. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp evinize gidersinizMerhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Sabah 6 da geldi girdi koynuma :))Bizimki de geliyor iki gündür gece. Olsun özlüyorum bu ara hamilelik duygusallığı herhalde gelince mutlu oluyorum :)))
Çok sevindim canım benim bi an önce kucağına al da evinize gidin inşallah cuk cuk emsin annesiniCanım benim kızım dogum kilosunu gecmeye basladı. Solunum sıkıntısından da kurtulduk. Cok sükür bir sıkıntımız yok suanlık. Emme refleksini ve kilo almasını bekliyoruz. Suan emme refleksi yok diye mideye salınan hortumla besleniyor refleks geldiğinde biberona geccez nasipse. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. amin.. @Haydarinna sen nasılsın kuzum bebegin nasıl güzel haberler ver sende insallah
canım hayırlı olsun..tez zamanda toparlar inş annesi..çok riskli dönemde değil çok şükür kiMerhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Dün aklıma geldin mesajlarına baktım martın sonunda kalmış hiç yazmamışsın Allah Allah dedim ama üçüz yorgunluğuna vurdum .. Demekki malum oldu bana .. Gözün aydın Rabbim yavrularını bağışlasın canım İnş çabuk toparlayacaklar annesi meleklerin kaç kilo doğdular 1650 üstüydü enson hatırlıyorum.. Rabbim bu dönemde yardımcın olsun senin ve yavrularının inşKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Allah razi olsun teyzesi insallah.rabbim yavrularimizi korusun insallah :)oyyy kıyamam ben onlara
bir an çnce toparlanıp evlerine gelsinler inşallah, her şey gönlünüzce olsun canım
Ay evet canm ya inan ole yipranmis durumdayim ki ne yazdigimi goremiyorum.gece gunduz süt sagma derdindeyim canm cok skliyo malesef.evet en buyuk.olann kilosu 1 hafta once 1900 falan geldi.tabi biz diyoruz oh tamm 2 kilo.olmus.ama suanki kilosu 1650 hic almamis ve cigeri gelmismemis hic.doktorum keske 1 kilo olsaydi da cigerleri gelismis olsaydi cok skntili bi durum deyince ben bittim tabi.bakalim rabbim neylerse guzel eyler.onlar beni hic birakmadi hep direndiler insallah bunda sonrasida allahin izni ile geleck biliuorum iyi olacaklar :)Dün aklıma geldin mesajlarına baktım martın sonunda kalmış hiç yazmamışsın Allah Allah dedim ama üçüz yorgunluğuna vurdum .. Demekki malum oldu bana .. Gözün aydın Rabbim yavrularını bağışlasın canım İnş çabuk toparlayacaklar annesi meleklerin kaç kilo doğdular 1650 üstüydü enson hatırlıyorum.. Rabbim bu dönemde yardımcın olsun senin ve yavrularının inş
Canım gözün aydın plesanta durumdan dolayı erken dogma duruma vardı senin dimi haftası iyi cnm hemen toparlar insallah kuzun koynuna gelir dualarımız sizinle iki bebeğimiz vardı 6 oldu bile :)Merhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Insallah canm rabbim buyuk biz hic yilmicaz allahin izni ile :)esmerhatun66 Canim cok sevindim. Tebrik ederim. Sen moralini bozma, iyi bile dayandin. Cabuk toparlarlar ins. Saglicakla evinize cikarsiniz.
Kimle anlastin canim fotograf isini.Canım eğer foto icin giydircenin dısında yedek koymadıysan bi takım daha koy derim şimdi nolcagı belli olmaz ilk dogdugunda giydiği kıyafeti batabilir fotoda ertesi gün cekilcekse foto icin giydircen takım harici yedeğide olsun ben dogum sonrası ve ertesi günde ayagı kalkıncada anlastım foto icin
İnş canım üçüz onlar çok çabuk toparlayacak merak etme... Rabbim onarım daracık yerde bu hale getirdi saba bağışlayacak İnş ... Sütün gelecek merak etme bol su tüket ve sağ bol bol güzel haberler bekliyoruz inşAy evet canm ya inan ole yipranmis durumdayim ki ne yazdigimi goremiyorum.gece gunduz süt sagma derdindeyim canm cok skliyo malesef.evet en buyuk.olann kilosu 1 hafta once 1900 falan geldi.tabi biz diyoruz oh tamm 2 kilo.olmus.ama suanki kilosu 1650 hic almamis ve cigeri gelmismemis hic.doktorum keske 1 kilo olsaydi da cigerleri gelismis olsaydi cok skntili bi durum deyince ben bittim tabi.bakalim rabbim neylerse guzel eyler.onlar beni hic birakmadi hep direndiler insallah bunda sonrasida allahin izni ile geleck biliuorum iyi olacaklar :)
Gözün aydın canım geçmiş olsun Rabbim yavrunu bağışlasın İnş.... Maşallah haftan iyi şükür kilo nasıl bebişin ciğerleri çabuk toparlar İnş haftan yeterli çünkü .. Allaha emanet olun güzel haberler bekliyoruzMerhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Ah agzindan bal damliyo valla bole sozler duymuya ole ihtiyacim varki.. evet haklisin rabbim nasip ettiyse vardir bi bildgi ...M
İnş canım üçüz onlar çok çabuk toparlayacak merak etme... Rabbim onarım daracık yerde bu hale getirdi saba bağışlayacak İnş ... Sütün gelecek merak etme bol su tüket ve sağ bol bol güzel haberler bekliyoruz inş
Gözünüz aydın canım inşallah ilerleyen günlerde sağlıklı sahatli bir biçimde kucağına alırsın bebişlerini moralini yüksek tutmaya çalış Allah yardıncınız olsunKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Canım zaten erken doğuma haxırlıklıydın hatta sana demiştim hatırlıyormusun 32 mucize diye... Çok iyi bile durdu minikler sen şimdi güçlü ol bol ye vitaminli süte geçince bol bol beslensinler o oburlara süt yetiştiremeyeceksin annesi eteğini tutup ağlatacak onlarAh agzindan bal damliyo valla bole sozler duymuya ole ihtiyacim varki.. evet haklisin rabbim nasip ettiyse vardir bi bildgi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?