- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.061
Şapka, eldiven koy canım, kalın değil penye battaniye koydum ben. Evet digerleri fotoğraf ve eve gelirken içinO zaman doğumhane için tulum zıbın çorap bez bide kalın battaniye yeterli mi? Diğerlerini fotograf çekiminde ya da eve gelirken giyer
Ne kadara anlaştınız canım bende bugün bir yerle görüştüm..şimdi çekilecekCanım eğer foto icin giydircenin dısında yedek koymadıysan bi takım daha koy derim şimdi nolcagı belli olmaz ilk dogdugunda giydiği kıyafeti batabilir fotoda ertesi gün cekilcekse foto icin giydircen takım harici yedeğide olsun ben dogum sonrası ve ertesi günde ayagı kalkıncada anlastım foto icin
Benim hastanede şerbet ikramı, kuaför vs varmış. Bebeğe ilk tulumunu yıkayıp ütüleyip hastane giydiriyormuş ama ben onu istemediğimi söyleyeceğim, başka da bi şeyleri yok sanırım pakettehe oda açısından falan iyi diye bende duydum asında. peki hangi hizmetleri alacagınızı konuştunuz mu kızlar. neleri içeriyormuş doğum bilirsek aslında gereksiz şeyler için de kendimizi yormmaış oluruz.
Biz bin liraya anlaştık canım, Doğum öncesi,Doğumda ve ertesi gün çıkmadan önce çekicek. Bir büyük albüm yapıcak 45 pozluk, iki orta boy kanvas tablo ve büyük bir afiş var içinde. Tüm çektiklerini digital olarak verseydi sadece albüm falan istemeseydik 350 lira idiNe kadara anlaştınız canım bende bugün bir yerle görüştüm..şimdi çekilecek
,doğum sonrası..bide 5-6 aylık ken ne zaman istersem işte evde çekim yapıyoruz dedi adam
Ooo kuaför olayına bayıldım....Benim hastanede şerbet ikramı, kuaför vs varmış. Bebeğe ilk tulumunu yıkayıp ütüleyip hastane giydiriyormuş ama ben onu istemediğimi söyleyeceğim, başka da bi şeyleri yok sanırım pakette
3 takım hazırladım zaten bide o 10 lu hastane çıkışlarının her parçasını da üst üste giydirmiyolardır herhalde dimi onu da merak ediyodumCanım eğer foto icin giydircenin dısında yedek koymadıysan bi takım daha koy derim şimdi nolcagı belli olmaz ilk dogdugunda giydiği kıyafeti batabilir fotoda ertesi gün cekilcekse foto icin giydircen takım harici yedeğide olsun ben dogum sonrası ve ertesi günde ayagı kalkıncada anlastım foto icin
Adam dürüst geldi bende sormadım başka bir yere aynı demekki..doğum öncesi dış çekim olacak haftaya ayarlamaya çalışacağım...doğum sonrası doğumhaneye değil ama..onu bende istemem zaten..bide ben ne zaman istersem 6 aylık fln olunca iyi olur o zaman çekiyoruz dedi..kaç poz onu unuttum sormayı..2 tane orta boy çerçevede işte..albüm şu düğün baskısı gibi olanlardan..bide dijitalini istedi eşim veririm dedi..1000 TL fiyatBiz bin liraya anlaştık canım, Doğum öncesi,Doğumda ve ertesi gün çıkmadan önce çekicek. Bir büyük albüm yapıcak 45 pozluk, iki orta boy kanvas tablo ve büyük bir afiş var içinde. Tüm çektiklerini digital olarak verseydi sadece albüm falan istemeseydik 350 lira idi
bizim fotoğrafçı bayan canım, Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı doktorlarla personelle falan da samimi, Doğum koçu gibi tatlı bir kadıncağız.. ben özellikle dogumhanede istiyorum ilk buluşmamızı falan çeksin.. kendimi hiç beğenmiyorum fil gibiyim zaten o yizden dış çekim vs istemedimAdam dürüst geldi bende sormadım başka bir yere aynı demekki..doğum öncesi dış çekim olacak haftaya ayarlamaya çalışacağım...doğum sonrası doğumhaneye değil ama..onu bende istemem zaten..bide ben ne zaman istersem 6 aylık fln olunca iyi olur o zaman çekiyoruz dedi..kaç poz onu unuttum sormayı..2 tane orta boy çerçevede işte..albüm şu düğün baskısı gibi olanlardan..bide dijitalini istedi eşim veririm dedi..1000 TL fiyat
Canım sonuçta evde tek olmayacağız éşlerimiz yanımızda..Eşim varken kim ne yapabilir.Ay nasil guvenip evinize alacaksiniz. Bence arkadas vasitasiyla birini secmek lazim. Ben instagramda cok populer birisinin 700e cektigini duydum. Bin tl cok bence.
Ben dusuuyorum kizkardesim cekecek sagolsun.
Offf bi filde ben! Kötü çıkcam sadece cocuğu mu çektirsem acaba senin annem bir melekti derler ilerde yavruma :)bizim fotoğrafçı bayan canım, Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı doktorlarla personelle falan da samimi, Doğum koçu gibi tatlı bir kadıncağız.. ben özellikle dogumhanede istiyorum ilk buluşmamızı falan çeksin.. kendimi hiç beğenmiyorum fil gibiyim zaten o yizden dış çekim vs istemedim
Kız ben seni çok seviyorum ya :) olunur da bu kadar mı tatlı olunur3 takım hazırladım zaten bide o 10 lu hastane çıkışlarının her parçasını da üst üste giydirmiyolardır herhalde dimi onu da merak ediyodum
Canım analı babalı buyusunler inşallah çok çabuk toparlasinlar sen suan stres içindesiniz sütün o yüzden gelmez hemen, sıcak uygula sicak duşa gir gelir inşallah sütünde yavruların da en kısa zamanda evlerine gelir inşallahKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Canım hepsinin iyi olmasına çok sevindim :) maşallah onlara inşallah en kısa sürede kendi kendilerine nefes alırlar . Allah’ım tez zamanda kavuştursun seni bebişlerinleKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Ayyy gozun aydin canim..Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Canım sonuçta evde tek olmayacağız éşlerimiz yanımızda..Eşim varken kim ne yapabilir..hem devamlı gittiğimiz bir yer
Ayy hastanede verecekler kucağıma, gözlerim gömüldü yanaklarıma nasıl gülerim diye aynada çalışma yapıyorum ama nerden baksan olmuyor yani, elle tutulur bir yanım yok dicem ama her yerim elle tutulur bıngıl bıngıl etOfff bi filde ben! Kötü çıkcam sadece cocuğu mu çektirsem acaba senin annem bir melekti derler ilerde yavruma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?