2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
O zaman doğumhane için tulum zıbın çorap bez bide kalın battaniye yeterli mi? Diğerlerini fotograf çekiminde ya da eve gelirken giyer
Şapka, eldiven koy canım, kalın değil penye battaniye koydum ben. Evet digerleri fotoğraf ve eve gelirken için

Ne kadara anlaştınız canım bende bugün bir yerle görüştüm..şimdi çekilecek
,doğum sonrası..bide 5-6 aylık ken ne zaman istersem işte evde çekim yapıyoruz dedi adam

Benim hastanede şerbet ikramı, kuaför vs varmış. Bebeğe ilk tulumunu yıkayıp ütüleyip hastane giydiriyormuş ama ben onu istemediğimi söyleyeceğim, başka da bi şeyleri yok sanırım pakette

Ne kadara anlaştınız canım bende bugün bir yerle görüştüm..şimdi çekilecek
,doğum sonrası..bide 5-6 aylık ken ne zaman istersem işte evde çekim yapıyoruz dedi adam
Biz bin liraya anlaştık canım, Doğum öncesi,Doğumda ve ertesi gün çıkmadan önce çekicek. Bir büyük albüm yapıcak 45 pozluk, iki orta boy kanvas tablo ve büyük bir afiş var içinde. Tüm çektiklerini digital olarak verseydi sadece albüm falan istemeseydik 350 lira idi

Benim hastanede şerbet ikramı, kuaför vs varmış. Bebeğe ilk tulumunu yıkayıp ütüleyip hastane giydiriyormuş ama ben onu istemediğimi söyleyeceğim, başka da bi şeyleri yok sanırım pakette
Ooo kuaför olayına bayıldım.... ben hiç sormadım daha içinde dışında ne var..o halde kendimde yapamam saçımı başımı...iyi olursam deniycem tabi..fön makinemi alırım ..o ara halim olurmu bilmem..biz kadınlar süsümüzdende vazgeçmiyoruzTatil günü olsa ablam yapar ne güzel

3 takım hazırladım zaten bide o 10 lu hastane çıkışlarının her parçasını da üst üste giydirmiyolardır herhalde dimi onu da merak ediyodum

Adam dürüst geldi bende sormadım başka bir yere aynı demekki..doğum öncesi dış çekim olacak haftaya ayarlamaya çalışacağım...doğum sonrası doğumhaneye değil ama..onu bende istemem zaten..bide ben ne zaman istersem 6 aylık fln olunca iyi olur o zaman çekiyoruz dedi..kaç poz onu unuttum sormayı..2 tane orta boy çerçevede işte..albüm şu düğün baskısı gibi olanlardan..bide dijitalini istedi eşim veririm dedi..1000 TL fiyat

Ay nasil guvenip evinize alacaksiniz. Bence arkadas vasitasiyla birini secmek lazim. Ben instagramda cok populer birisinin 700e cektigini duydum. Bin tl cok bence.
Ben dusuuyorum kizkardesim cekecek sagolsun.

bizim fotoğrafçı bayan canım, Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı doktorlarla personelle falan da samimi, Doğum koçu gibi tatlı bir kadıncağız.. ben özellikle dogumhanede istiyorum ilk buluşmamızı falan çeksin.. kendimi hiç beğenmiyorum fil gibiyim zaten o yizden dış çekim vs istemedim

Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..

Ay nasil guvenip evinize alacaksiniz. Bence arkadas vasitasiyla birini secmek lazim. Ben instagramda cok populer birisinin 700e cektigini duydum. Bin tl cok bence.
Ben dusuuyorum kizkardesim cekecek sagolsun.
Canım sonuçta evde tek olmayacağız éşlerimiz yanımızda..Eşim varken kim ne yapabilir..hem devamlı gittiğimiz bir yer

Oğlumu kendi yatağında uyuttum uzun zaman sonra bakalım gece saat kaçta gelicek yanıma

Offf bi filde ben! Kötü çıkcam sadece cocuğu mu çektirsem acaba senin annem bir melekti derler ilerde yavruma :)

3 takım hazırladım zaten bide o 10 lu hastane çıkışlarının her parçasını da üst üste giydirmiyolardır herhalde dimi onu da merak ediyodum
Kız ben seni çok seviyorum ya :) olunur da bu kadar mı tatlı olunur giydirmezler üstüste giydirirler mi hiç şaşkın

Canım analı babalı buyusunler inşallah çok çabuk toparlasinlar sen suan stres içindesiniz sütün o yüzden gelmez hemen, sıcak uygula sicak duşa gir gelir inşallah sütünde yavruların da en kısa zamanda evlerine gelir inşallah

Canım hepsinin iyi olmasına çok sevindim :) maşallah onlara inşallah en kısa sürede kendi kendilerine nefes alırlar . Allah’ım tez zamanda kavuştursun seni bebişlerinle

Ayyy gozun aydin canim..
Rabbim acil sifalar versin meleklerine de bian once evinize donun insallah

Offf bi filde ben! Kötü çıkcam sadece cocuğu mu çektirsem acaba senin annem bir melekti derler ilerde yavruma :)
Ayy hastanede verecekler kucağıma, gözlerim gömüldü yanaklarıma nasıl gülerim diye aynada çalışma yapıyorum ama nerden baksan olmuyor yani, elle tutulur bir yanım yok dicem ama her yerim elle tutulur bıngıl bıngıl et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…