- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.081
Ne bileyim ne akla hizmet 10 parça o zaman onlar hastane çıkışı bi de sandım ki madem aldınız bizde üst üste giydiririz yaparlar :) şimdiye kadar hiç ilgi alanıma giren konular değildi bakmadım nasıl giydiryolar. Ben kesin cocuğu isilik falan yaparım hepsini üst üste giydirip :)) soran olursada hepsi bi kutudan çıktı giydircem tabi derim :))Kız ben seni çok seviyorum ya :) olunur da bu kadar mı tatlı olunurgiydirmezler üstüste giydirirler mi hiç şaşkın
dış çekime heveslendim bende...doğumhanede yanılmıyorsam çekimleri var doktorum müsade aldığı kişileri her doğumunu paylaşıyor nerdeyse..bence öyle değilsindir işte hamilelik garip psikolojilere sokuyor insanıbizim fotoğrafçı bayan canım, Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı doktorlarla personelle falan da samimi, Doğum koçu gibi tatlı bir kadıncağız.. ben özellikle dogumhanede istiyorum ilk buluşmamızı falan çeksin.. kendimi hiç beğenmiyorum fil gibiyim zaten o yizden dış çekim vs istemedim
Yaa ben kahroluyorum kendime baktıkcaAyy hastanede verecekler kucağıma, gözlerim gömüldü yanaklarıma nasıl gülerim diye aynada çalışma yapıyorum ama nerden baksan olmuyor yani, elle tutulur bir yanım yok dicem ama her yerim elle tutulur bıngıl bıngıl et
Geçmiş olsun ve gözün aydın. Allah güç kuvvet versin sanada meleklerine de. İnşallah en kısa zamanda bebeklerinle birlikte sarmaş dolaş olursunKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Canım öncelikle hayırlı olsun..Rabbim en kısa zamanda evlatlarını sağlıklarına kavuştursun...Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Ayy kuzucum ömürlü olsun bebeklerin, şansları bol bahtları açık olsun inşallah. Bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar ki sar sarmala kuzularını.. dualarımız sizinle.. Allah’a emanetsinizKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Canim memorial bebk bezi vermiyor muDogumhaneye 10 lu seti koymadım kuzum, değişik parçaları birleştirdim diyim ben sana. Yoksa 10lu setler de olur tabi, bez koymayı unutmayasın
3. 4. Ve 5. Bebislerimiz gelmiste haberimiz yokmus. Allah'a sukur iyiler daha da iyi olacaklar sen icini ferah tut. Kac gr dogdular. Erken dogum riskin vardi kasilmalari durduramadilar herhalde canim. Kizlarr @geminiwoman sanirim 3. Degil 6. Bebegimiz olucak :)Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Çorap giydirilmiyor mu canım neden çıkardın ki ?
Teşekkür ederim canım. Bende bebeğe ayrı çanta hazirlamayi düşünmüyorum. Hepsi 1 çantaya sığar tahminen. Ebeye vereceklerimi hastane cikisindaki battaniyeye sarar oyle koyarım yada ayrı bi kese yaptiririm duruma göre artık.
Aynen canım bende karışıklık olmasın diye ilk giyeceklerini ayrı koymayı düşünüyorum. O zaman hastane cikisini komple
ben önlügü çıkarmadım niyeyse
Oyyy canım benimm vallaha usenmeden üç kere okudum yazini:)Allahımmm 3 yaramaz bi arada he:)çok duygulandim vallaha Rabbim pitir pitir etrafında dolanıp sana kocaman sarildiklari günleri de gostersin:)çok mutlu oldum heyecanlandım.Dualarımız sizinle canimKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Sosyal medyada paylaşılmayacak ve üçüncü kişilere gösterilmeyecek diye sözleşme imzaladık. Doktorumuza da sorduk usülden tabiki çektirebilirsiniz dedi, ayy kızların çoğu biliyor benim eşim bebek karışır diye çok korkuyor fotoğrafçıyı çözüm buldu, her anını çeker böylece karışmaz bebek diye tuttu işin açığı, yoksa hayatta vermezdi o parayı..dış çekime heveslendim bende...doğumhanede yanılmıyorsam çekimleri var doktorum müsade aldığı kişileri her doğumunu paylaşıyor nerdeyse..bence öyle değilsindir işte hamilelik garip psikolojilere sokuyor insanı
Hıhhh işte ben de öyle hallerdeyim tek umudum dogum sonrası fıtı fıtı aldıklarımı hemen verebilmek.. umut fakirin ekmeği tabi ama en azından azimli olduğumu düşünüyorum. Bakalım hayırlısı artık :)Yaa ben kahroluyorum kendime baktıkcatam zayıfladım bi oh dedim yine şiştim.. resmen şişkoluk kaderim! Şuraya bi öncesi sonrası bi de şimdisi fotosu atsam oturur ağlarsın :) kalkıp haline bi şükür namazı kılarsın o derece iddalıyım yani :))
Kız annelik güzelliği çöker öyle deme..şiştiysek şiştik ne yapalım yani ..Ayy hastanede verecekler kucağıma, gözlerim gömüldü yanaklarıma nasıl gülerim diye aynada çalışma yapıyorum ama nerden baksan olmuyor yani, elle tutulur bir yanım yok dicem ama her yerim elle tutulur bıngıl bıngıl et
Allah iyiliğini versin kızNe bileyim ne akla hizmet 10 parça o zaman onlar hastane çıkışı bi de sandım ki madem aldınız bizde üst üste giydiririz yaparlar :) şimdiye kadar hiç ilgi alanıma giren konular değildi bakmadım nasıl giydiryolar. Ben kesin cocuğu isilik falan yaparım hepsini üst üste giydirip :)) soran olursada hepsi bi kutudan çıktı giydircem tabi derim :))
İnşallh hep beraber zayıflayalım.. yoksa nefesimi tutmak suretiyle intihar edebilirim :)Hıhhh işte ben de öyle hallerdeyim tek umudum dogum sonrası fıtı fıtı aldıklarımı hemen verebilmek.. umut fakirin ekmeği tabi ama en azından azimli olduğumu düşünüyorum. Bakalım hayırlısı artık :)
Bezi söylemediler canım bilmiyorum , Hastene çıkışı giydiriyorlar Memorial yazıyor üstünde. Yıkayıp ütülüyorlarmış öyle giydiriyorlarmış ama ben onu istemiyorum, hazırladım dogumhane için deCanim memorial bebk bezi vermiyor mu
Kız annelik güzelliği çöker öyle deme..şiştiysek şiştik ne yapalım yani ..olsun güzel çıkarız yinede
İnşallh hep beraber zayıflayalım.. yoksa nefesimi tutmak suretiyle intihar edebilirim :)
Bende kan pıhtılaşması vardi dusuklerim oyuzden olmuş. bu gebeliğim boyunca iğne vuruldum çok şükür 1 ayım kaldı doğuma. Fakat öncesin de 3.5 yıl gebelik oluşmadı bende çok doktor gezdim fakat burdaki doktorlar yetersiz. Izmır özel kent hastanesi dilek arslan ona gittim çokta araştırma yapıp onu tercih ettim. Tüm tahlil sonuçlarıma baktı 2 ilaç yazdı 3 Aya hamile kalırsın dedi ve yıllardır hamile kalamayan ben 3. Aya hamile kaldım. Şuan ise ezcan yalçıner le devam ediyorum. Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin. Burdaki doktorlar bir sorun buldu mu tedavinin hangi surecindesinSizin tedaviyle mi oldu,nerde tedavi gördünüz? Ben de Canakkale deyim ama bir doktor tutturamadım
İzin almadan koymuyor canım doktorSosyal medyada paylaşılmayacak ve üçüncü kişilere gösterilmeyecek diye sözleşme imzaladık. Doktorumuza da sorduk usülden tabiki çektirebilirsiniz dedi, ayy kızların çoğu biliyor benim eşim bebek karışır diye çok korkuyor fotoğrafçıyı çözüm buldu, her anını çeker böylece karışmaz bebek diye tuttu işin açığı, yoksa hayatta vermezdi o parayı..
Canım kaç gündür aklımdasın hep yazıcam unutuyorum araya başka konular giriyor...zaten üçüz olunca bu haftalarda doğmaları normal...Gülben Ergen in ikizleri 28 haftalık falan doğmuşlardı galiba epey uğraşmıştı o zamanlar...bak şimdi ikisi de aslan gibiler öteki büyük oğlana yetişmişler...senin de öyle olacak inşallah...çok güçlüdür o pitırcıklar...sen duşunu al ye iç yat dinlen enerji topla sütünü sağ...gelir o...sadece emzirmeyi çok çok isteyeceksin...senin sütün onlara en büyük şifa olacak inşallah...Allah kolaylık versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin...Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Doğru nasip olur olmaz Allah’ın işi, bu bebeleri sağlıkla kucaklayalım da gerisi nasip kısmet. Hıııı o karıştırma fobili komik adam benimkiİzin almadan koymuyor canım doktor
Ay dimi şimdi hatırladım seninkinin karıştırma fobisi vardı..Sağolsun benim eşim ne istersem yaptı o kadar sene bebeği bekleyince..imkanlarımız dahilinde ne istersen yaparım dedi baştan..bende istiyorum ne yapiyim.. bir daha nasip olur mu olmaz mı..
Aman benim gibi mayıs sonu olanlardan biraz daha uzak olsun o haberler :)Kızlar buraya yazıyorum şurda 10 gün sonra bizim topik çatırdamaya başlar yavaş yavaşacaba bugün kim doğurdu diye bakarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?