2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kız ben seni çok seviyorum ya :) olunur da bu kadar mı tatlı olunur giydirmezler üstüste giydirirler mi hiç şaşkın
Ne bileyim ne akla hizmet 10 parça o zaman onlar hastane çıkışı bi de sandım ki madem aldınız bizde üst üste giydiririz yaparlar :) şimdiye kadar hiç ilgi alanıma giren konular değildi bakmadım nasıl giydiryolar. Ben kesin cocuğu isilik falan yaparım hepsini üst üste giydirip :)) soran olursada hepsi bi kutudan çıktı giydircem tabi derim :))

dış çekime heveslendim bende...doğumhanede yanılmıyorsam çekimleri var doktorum müsade aldığı kişileri her doğumunu paylaşıyor nerdeyse..bence öyle değilsindir işte hamilelik garip psikolojilere sokuyor insanı

Yaa ben kahroluyorum kendime baktıkca tam zayıfladım bi oh dedim yine şiştim.. resmen şişkoluk kaderim! Şuraya bi öncesi sonrası bi de şimdisi fotosu atsam oturur ağlarsın :) kalkıp haline bi şükür namazı kılarsın o derece iddalıyım yani :))

Geçmiş olsun ve gözün aydın. Allah güç kuvvet versin sanada meleklerine de. İnşallah en kısa zamanda bebeklerinle birlikte sarmaş dolaş olursun

Canım öncelikle hayırlı olsun..Rabbim en kısa zamanda evlatlarını sağlıklarına kavuştursun...

Ayy kuzucum ömürlü olsun bebeklerin, şansları bol bahtları açık olsun inşallah. Bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar ki sar sarmala kuzularını.. dualarımız sizinle.. Allah’a emanetsiniz

Dogumhaneye 10 lu seti koymadım kuzum, değişik parçaları birleştirdim diyim ben sana. Yoksa 10lu setler de olur tabi, bez koymayı unutmayasın
Canim memorial bebk bezi vermiyor mu
3. 4. Ve 5. Bebislerimiz gelmiste haberimiz yokmus. Allah'a sukur iyiler daha da iyi olacaklar sen icini ferah tut. Kac gr dogdular. Erken dogum riskin vardi kasilmalari durduramadilar herhalde canim. Kizlarr @geminiwoman sanirim 3. Degil 6. Bebegimiz olucak :)

Oyyy canım benimm vallaha usenmeden üç kere okudum yazini:)Allahımmm 3 yaramaz bi arada he:)çok duygulandim vallaha Rabbim pitir pitir etrafında dolanıp sana kocaman sarildiklari günleri de gostersin:)çok mutlu oldum heyecanlandım.Dualarımız sizinle canim

Sosyal medyada paylaşılmayacak ve üçüncü kişilere gösterilmeyecek diye sözleşme imzaladık. Doktorumuza da sorduk usülden tabiki çektirebilirsiniz dedi, ayy kızların çoğu biliyor benim eşim bebek karışır diye çok korkuyor fotoğrafçıyı çözüm buldu, her anını çeker böylece karışmaz bebek diye tuttu işin açığı, yoksa hayatta vermezdi o parayı..

Hıhhh işte ben de öyle hallerdeyim tek umudum dogum sonrası fıtı fıtı aldıklarımı hemen verebilmek.. umut fakirin ekmeği tabi ama en azından azimli olduğumu düşünüyorum. Bakalım hayırlısı artık :)

Kız annelik güzelliği çöker öyle deme..şiştiysek şiştik ne yapalım yani ..olsun güzel çıkarız yinede

Allah iyiliğini versin kız

İnşallh hep beraber zayıflayalım.. yoksa nefesimi tutmak suretiyle intihar edebilirim :)

Sizin tedaviyle mi oldu,nerde tedavi gördünüz? Ben de Canakkale deyim ama bir doktor tutturamadım
Bende kan pıhtılaşması vardi dusuklerim oyuzden olmuş. bu gebeliğim boyunca iğne vuruldum çok şükür 1 ayım kaldı doğuma. Fakat öncesin de 3.5 yıl gebelik oluşmadı bende çok doktor gezdim fakat burdaki doktorlar yetersiz. Izmır özel kent hastanesi dilek arslan ona gittim çokta araştırma yapıp onu tercih ettim. Tüm tahlil sonuçlarıma baktı 2 ilaç yazdı 3 Aya hamile kalırsın dedi ve yıllardır hamile kalamayan ben 3. Aya hamile kaldım. Şuan ise ezcan yalçıner le devam ediyorum. Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin. Burdaki doktorlar bir sorun buldu mu tedavinin hangi surecindesin

İzin almadan koymuyor canım doktor
Ay dimi şimdi hatırladım seninkinin karıştırma fobisi vardı..Sağolsun benim eşim ne istersem yaptı o kadar sene bebeği bekleyince..imkanlarımız dahilinde ne istersen yaparım dedi baştan..bende istiyorum ne yapiyim..bir daha nasip olur mu olmaz mı..

Canım kaç gündür aklımdasın hep yazıcam unutuyorum araya başka konular giriyor...zaten üçüz olunca bu haftalarda doğmaları normal...Gülben Ergen in ikizleri 28 haftalık falan doğmuşlardı galiba epey uğraşmıştı o zamanlar...bak şimdi ikisi de aslan gibiler öteki büyük oğlana yetişmişler...senin de öyle olacak inşallah...çok güçlüdür o pitırcıklar...sen duşunu al ye iç yat dinlen enerji topla sütünü sağ...gelir o...sadece emzirmeyi çok çok isteyeceksin...senin sütün onlara en büyük şifa olacak inşallah...Allah kolaylık versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin...

Doğru nasip olur olmaz Allah’ın işi, bu bebeleri sağlıkla kucaklayalım da gerisi nasip kısmet. Hıııı o karıştırma fobili komik adam benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…