2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah yaaa 3üz demek. Rabbim size sabır ve dayanma gücü versin. Siz pozitif olup güldükçe onlar iyi olacak insallah. Allahım şifa versin. Tez zamanda kavuşun dilerim

Geçen hafta bende de vardı canım b12 düşüklüğü ve hamilelkil birleşince normal olur dedi. B12 iğnesi yazdı 5 doz. Senin kanda bakıldı mı hepsine

Yaa :)) 3. Bebisimiz ne zaman gelecek derken 5. Bebis bile gelmis masallah. Biran once toparlasin kuzucuklar :) sonra kollarina sigmayacaklar insallah :)

Canım kilosu çok iyi bence benim 35+0 da kilosu 2400 du. Ki suyu 4 ay boyunca az az sızan 38 i gören tanıdıklarım var

Kızlar bebisler nasıl oldu sizler nasılsınız Haydarinna Y Yagmurtanesi4
Canım benim kızım dogum kilosunu gecmeye basladı. Solunum sıkıntısından da kurtulduk. Cok sükür bir sıkıntımız yok suanlık. Emme refleksini ve kilo almasını bekliyoruz. Suan emme refleksi yok diye mideye salınan hortumla besleniyor refleks geldiğinde biberona geccez nasipse. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. amin.. Haydarinna sen nasılsın kuzum bebegin nasıl güzel haberler ver sende insallah

Kuzum öncelikle hayırlı olsun. Bende erken dogum yaptım. Ciğer geliştirici bana da etki etmemiş. Merak etme 10 güne kalmaz ciğerleri toparlanıyor. Kac kilo dogdular annesi? Şişleri inince biraz daha düşcek kiloları korkma olur mu? 10 gün sonra oda toparlanıyor Allahın izniyle. Bebeklerinin adları ne? Kuran okuyamıyorum ama dua okuyorum onların isimlerini de söyleyim kuzum

Birde erken dogum oldugu icin süt hemen gelmez benimde öyleydi. Endişelenme 3. Günden sonra geliyor canım

Karbonhidrat ve şeker bebeğede anneyede kilo yapıyo , hamilelikte iyice pis boğaz oldum çok kızıyorum kendime
Canım yüklenme kendine bence alakası yok ben ömrümde yemedigim kadar ekmek, hamur işi,makarna ve hergün tatlı yedim çikolatalar evde yaptığım ve hazır tatlılar deli gibi. Hiç dikkat etmedim canım ne istediyse yedim ve 91 kiloyu buldum maalesef pişmanım da ama kuzum 35+0 da 2400 idi ki başka hastanede 2200 çıktı . Bide erkek bebekler daha iri oluyor genelde benimki kiz

esmerhatun66 canim benim ne desem bilemedim. Ama emin ol mayis annelerinin bebekleri gayet guclu oluyolar. Sedosun bebegide erken geldi ve oyle hizli yol katettiki masallah. Emin ol senin canlarinda cok guclu olucaklar. Dualarimizi her zaman gonderecegiz eksik etmeyecegiz. Rabbim en kisa surede saglikla kavusmayi nasip etsin size. Dualarim hep sizinle..

Canım geçmiş olsun sana, yavruların da inşallah tez zamanda toparlarlar ve evinize gidersiniz mutlu , mesut Allah sabır,güç versin beklemek çok zor ama güzel olacak inşallah .Allahım sağlık versin ucunu de tüm bebeklere

Boğazım yanıyor kızlar evde kendi kendime geçirmeye mi çalışayim yoksa sağlık ocağına gitsem mi. Doğum da yaklaştı tam zamanını buldu. Hastalanma dan geçirdim derken nazar ettim kendime

Merhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..

Canım Allah sana bağışlasın kuzuyu. 36 haftalık doğum yapmışsın çok şükür bence çok erken değil kaç kilo doğdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…