- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.121
Maşallah yaaa 3üz demek. Rabbim size sabır ve dayanma gücü versin. Siz pozitif olup güldükçe onlar iyi olacak insallah. Allahım şifa versin. Tez zamanda kavuşun dilerimKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Geçen hafta bende de vardı canım b12 düşüklüğü ve hamilelkil birleşince normal olur dedi. B12 iğnesi yazdı 5 doz. Senin kanda bakıldı mı hepsineSağol canım cevabın için. Doktor istersen bi dahiliyeye görün dedi. Bakındım bende. Ekg çektirdim. Ve kan verdim. Bişi yok. Bir de eko çekip bakalım dedi doktor ama istemedim. Kurcalamak istemedim. İnsallah dediğin gibidir. Gebelikten kaynaklı muhtemelen ama. Artık çok zorluyor beni.
Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Canım kilosu çok iyi bence benim 35+0 da kilosu 2400 du. Ki suyu 4 ay boyunca az az sızan 38 i gören tanıdıklarım varHerkese merhaba, bugun kontrolüm vardı. 2hafta önce suyum sınırdaydı. Bende düne kadar her gece 1bardak havuc suyu içmiştim hatırlarsanız. Ama malesef işe yaramamışsuyum daha da azalmış. Saraçoğlunun dediği gibi yapmamıştım ama her gece 1bardak içmiştim, bu hFta onun dediği gbi uyguluycam bide. Neyse, doktor erken doğum görünüyor dedi. 37yi görürsek çok iyi sanslıyız dedi. Ben 34+2yim. Karın çevresi 33+4le uyumlu dedi. Kilosu 2300, boyu 47-48cm dedi. Her hafta görmek istiyorum dedi. Gelişimi ve suyu için yapabileceğim bisey varmı diye sorunca, du için hiçbsy yok dedi. Gelişimi için protein ağırlıklı beslen, bolca tavuk eti, süt yumurta dedi. Ama bn zaten günde 2yumurta, badem-ceviz, mutlaka 2bardak ayran, 1-2bardak süt, bal yada pekmez, et, muz tüketiyorum. Anlamadım gitti bu işten. Bu ölçümleri normal, sıkıntı suyunun az olması dedi. Bide nst alındı, çok güzel ondada sıkıntı yok dedi. O an çok kötü oldum, zor tuttum kendimi. Hiç erken doğuma hazırlamamıştım kendimi. Allahtan hayırlısı elbette, teslimiyeti olan biriyim çok şükür. Vardır bundada bir hayır. Bide erken doğum olursa sezaryen mi olur? Sizce kilosu nasıl?
Canım benim kızım dogum kilosunu gecmeye basladı. Solunum sıkıntısından da kurtulduk. Cok sükür bir sıkıntımız yok suanlık. Emme refleksini ve kilo almasını bekliyoruz. Suan emme refleksi yok diye mideye salınan hortumla besleniyor refleks geldiğinde biberona geccez nasipse. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. amin..
Kuzum öncelikle hayırlı olsun. Bende erken dogum yaptım. Ciğer geliştirici bana da etki etmemiş. Merak etme 10 güne kalmaz ciğerleri toparlanıyor. Kac kilo dogdular annesi? Şişleri inince biraz daha düşcek kiloları korkma olur mu? 10 gün sonra oda toparlanıyor Allahın izniyle. Bebeklerinin adları ne? Kuran okuyamıyorum ama dua okuyorum onların isimlerini de söyleyim kuzumKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Birde erken dogum oldugu icin süt hemen gelmez benimde öyleydi. Endişelenme 3. Günden sonra geliyor canımKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Canım yüklenme kendine bence alakası yok ben ömrümde yemedigim kadar ekmek, hamur işi,makarna ve hergün tatlı yedim çikolatalar evde yaptığım ve hazır tatlılar deli gibi. Hiç dikkat etmedim canım ne istediyse yedim ve 91 kiloyu buldum maalesef pişmanım da ama kuzum 35+0 da 2400 idi ki başka hastanede 2200 çıktı . Bide erkek bebekler daha iri oluyor genelde benimki kizKarbonhidrat ve şeker bebeğede anneyede kilo yapıyo , hamilelikte iyice pis boğaz oldum çok kızıyorum kendime
Mayisin kaci senin?Aman benim gibi mayıs sonu olanlardan biraz daha uzak olsun o haberler :)
Canım geçmiş olsun sana, yavruların da inşallah tez zamanda toparlarlar ve evinize gidersiniz mutlu , mesut Allah sabır,güç versin beklemek çok zor ama güzel olacak inşallah .Allahım sağlık versin ucunu de tüm bebeklereKizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
28 mayıs benim sata göre çıkan tarih :)Mayisin kaci senin?
Ben Mayis 27 de bekliyorum insallah. :)
Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..[/QUOTE
Cok gecmis olsun. bebeklerinin kisa zamanda buyumesini ve kuvezden cikmasini diliyorum.
Sut konusunda cok sikinti yapmayin. Sagmaya calismaya devam edin, zamanla gelir sutunuz diye umuyorum. Siz yeterki bu konuda kararli ve olumlu olun. Sutunuz gelmezse de dunyanin sonu degil. Genel olarak emzirme taraftari olsak da, formulle beslenen bebeklerle formulsuz beslenen bebekler arasinda pek bir fark olmuyormus. Kendinize de dikkat edin, 3 tane bebis eve cikinca isiniz kolay olmayacak.
Canım Allah sana bağışlasın kuzuyu. 36 haftalık doğum yapmışsın çok şükür bence çok erken değil kaç kilo doğdu?Merhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?