2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın kızlar dün burayada yazmıştım bebek aşağıya çok bastırıyor resmen çıkacak gibi hissediyorum yolda zor yürüdüm diye canımda acıyordu baya akşam ne olduysa hıçkırıklarını göbek hizamda hissettim ve nefes almakta yine zorlandım bebeğin başı aşağıda dediğinde drum gerçekten hıçkırıklarını aşağıda hissediyordum dün böyle olunca döndümü yine acaba dedim

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin rabbim. Çabuk toparlanır merak etme kilosu ve haftası bence çok iyi. Dualarımız erken doğum yapan bütün arkadaşlarla

Ay maşallah bu Mayıs bebekleri erkenci sağlıklı olsunlar inş. Ben gece 10 da sızmışim artık takatim kalmayınca yani böyle çok ağrılı değil ama şiddetli geçen regl dönemi gibi bir de o kasılmalarda cnm acıyor. Bebeğim kudurmus vurmaktan ama uyanmamisim eşim anlatıyor sonra yine başladı gece on kez kalktım. Sabahtan beri de saate bakıyorum kasılma gelince yarim saatte 3 kez en az 50 sn sürüyor. Ben böyle bir hafta çekersem ooo dışarı da çıkamıyorum evde biraz hareket yapıyorum işte.

Arkadasim hic uzulme insallah hersey iyi olacak hem doktor kontrolu altindasin bebegine saglikli sihatli kavusacaksin insallah kucukopo doganlar anne kucana kavustumu cabuk toparliyor hersey iyi olacak Allahin izniyle

Gözünüz aydın canım Allah yardımcınız olsun inşallah yakın zamanda sağlıklı sahatli kucağına alırsın bebişini

Ay maşallah kuzucuklar hoş gelmişler. Allah'ım korusun meleklerini, dayan anneleri onlar inş kocaman olacaklar.

Allah yardım etsin canım açılman varmıydı senin doktorunda demiştir heralde açılma oldukça hızlanır mesela 4 den sonra 5cm 5 den sonra 6 daha da hızlı açılır Oyüzden 10 demişti ama illa 10 gün değil seninle açılmanla ilgili durum Rabbim yardım edecektir biliyorum dayanılmaz bir ağrı değil 7 den sonra farkı anlarsın zaten canım şimdi sen fazla oturma poponun üstüne istirahat ederken uzan muhakkak çünkü başı yerleşti bebeğin Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ... Araya kaynayan olcak mı bakalım ben dahil....

Haninlar ne cok sey kacirmisim erken dogumda olmus bu gun bizimde kontrolumuz var. Erken dogum yapan arkadaalarimiz insallah bebeginizi biran once kavusursuzunuz. Guclu olun cogu bebek kuveze giriyo 39 haftâlik yengem normal dogum yapti cocuk solunum sıkıntisindan 8 gun yatti uengemin sutu gitti hersey birazda moral sonra sut sahgma makinesi felan zamanla toparladi sutude geldi. Oncelikle siz inanin bu gunleri atlaticaniza guclu olmaniz gerektin moral bozmamaniza ki sutunuzde gelsin bebeginize sifa olsun niye gelmiyo diye dert etmeyiz 39 hafta olmasina rahmen yengemin 3 gun sutu yoktu sonra az az gelmeye basladi. Zamanla cogaldi uyuyyun dinlenin bebekleriniz hayatta ve doktor kontrolu altinda bunlar hep gececek biliyorum zor lahusalik ve duugusal zamanlar ama bebeklerimizin guclu anneye ihtiyaci var.

Hayırlı haberlerle gel canım inşallah

esmerhatun66 ve Z zeynepada33 gozunuz aydin cnm bebislerinize biran once kavusun ins en kisa zamanda toparlanacaklar ins..
Mayis anneleri aceleci cikti galiba hayirlisi olsun saglikla gelsin hepside bende gobegimin asagi indini hissediyrm once 2 parmak sigiyrdu simdi 3 olmus nisanin sonuna dogum yaparim gibi geliyr hayirlisi bakalim daha randevuma 10 gun var bakalim ne dicek sezeryana gun vercekmi

Maasallah bebeğinin kilosu cok iyi. Haftan tehlikeli degilmis. Kisa surede cikarsiniz ins. Mama vermeyip ac mi birakiyorlar. Kiyamam ben ona. Senin de sütün hemencecik gelsin ins

Masallah 3uz annemize bebeklerinde sana kavusacak biraz sabir gerekiyor. Uyu dinlen yemene dikkat et guclu ol hersey iyi olucak yavrularinla guzel zamanlarin olacak annesi. Hem onlar bibeve gelsin sen onlari tosuncuk ediceksin. Duam hepimize hepimiz sagsalim sonunda kavusalim insallah

Arkadasim gozun aydin insallah yakinda kavusacaksin minik bebegine sabirli ol hersey guzel olacak insallah ikinizde saglik sihatli olun bunlarda gecceek insallah

Uyyy biz mayis annelerine noliii boyle tokili asa usaklar zyeni nesil ne aceleci ula butun guzel annelerimiz dualarimiz hepi birbirimiz icin kuvezdende cikacaklar insallah moral bozmayin benim haftam ileri olsada bebegimde sorun var ameliuat olabilir gelisim gerilide basladi bakalim bu hafta doktor ne dicek sizin yadiniz bu sureclerden bende gecicem gibi gozukuyor dogar dogmaz kalbinede bakilacak sorun gozukuyor. Ama biz guclu olucaz bunlarida atlaticaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…