- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.161
Bi tanıdıgımın arkadası canım onada cekmişti doğum öncesi doğum sonrası bide ertesi gün ben abisiyle ilk karsılasmasını filan istedim daha cok hatıra kalsın diyeKimle anlastin canim fotograf isini.
Teşekkürler canım 2,580 canım, ama sütüm gelmiyor. Mama da vermiyorlarmış, nasıl olacak bilmiyorumCanım Allah sana bağışlasın kuzuyu. 36 haftalık doğum yapmışsın çok şükür bence çok erken değil kaç kilo doğdu?
Amin canım inşallah hangi secenekler var senin istediğin bir isim var mı
Sağol canım, erken durum vardı, sütün gelmesini bekliyoruzCanım gözün aydın plesanta durumdan dolayı erken dogma duruma vardı senin dimi haftası iyi cnm hemen toparlar insallah kuzun koynuna gelir dualarımız sizinle iki bebeğimiz vardı 6 oldu bile :)
Bol su tatlı şeyler ye gelicektir göğüslerini sıcak suya tut duş aldır bol bolTeşekkürler canım 2,580 canım, ama sütüm gelmiyor. Mama da vermiyorlarmış, nasıl olacak bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Ay maşallah bu Mayıs bebekleri erkenci sağlıklı olsunlar inş. Ben gece 10 da sızmışim artık takatim kalmayınca yani böyle çok ağrılı değil ama şiddetli geçen regl dönemi gibi bir de o kasılmalarda cnm acıyor. Bebeğim kudurmus vurmaktan ama uyanmamisim eşim anlatıyor sonra yine başladı gece on kez kalktım. Sabahtan beri de saate bakıyorum kasılma gelince yarim saatte 3 kez en az 50 sn sürüyor. Ben böyle bir hafta çekersem ooo dışarı da çıkamıyorum evde biraz hareket yapıyorum işte.Canim memorial bebk bezi vermiyor mu
3. 4. Ve 5. Bebislerimiz gelmiste haberimiz yokmus. Allah'a sukur iyiler daha da iyi olacaklar sen icini ferah tut. Kac gr dogdular. Erken dogum riskin vardi kasilmalari durduramadilar herhalde canim. Kizlarrtgb34 sanirim 3. Degil 6. Bebegimiz olucak :)
Herkese merhaba, bugun kontrolüm vardı. 2hafta önce suyum sınırdaydı. Bende düne kadar her gece 1bardak havuc suyu içmiştim hatırlarsanız. Ama malesef işe yaramamışsuyum daha da azalmış. Saraçoğlunun dediği gibi yapmamıştım ama her gece 1bardak içmiştim, bu hFta onun dediği gbi uyguluycam bide. Neyse, doktor erken doğum görünüyor dedi. 37yi görürsek çok iyi sanslıyız dedi. Ben 34+2yim. Karın çevresi 33+4le uyumlu dedi. Kilosu 2300, boyu 47-48cm dedi. Her hafta görmek istiyorum dedi. Gelişimi ve suyu için yapabileceğim bisey varmı diye sorunca, du için hiçbsy yok dedi. Gelişimi için protein ağırlıklı beslen, bolca tavuk eti, süt yumurta dedi. Ama bn zaten günde 2yumurta, badem-ceviz, mutlaka 2bardak ayran, 1-2bardak süt, bal yada pekmez, et, muz tüketiyorum. Anlamadım gitti bu işten. Bu ölçümleri normal, sıkıntı suyunun az olması dedi. Bide nst alındı, çok güzel ondada sıkıntı yok dedi. O an çok kötü oldum, zor tuttum kendimi. Hiç erken doğuma hazırlamamıştım kendimi. Allahtan hayırlısı elbette, teslimiyeti olan biriyim çok şükür. Vardır bundada bir hayır. Bide erken doğum olursa sezaryen mi olur? Sizce kilosu nasıl?
Canım maşallah minige gayet iyi, sütun gelmesi için sıcak dus al göğüslerine masaj yaparak. Bir de hastanede vardir sağma makinesi ile sağ. Gelir hiç merak etme canım benimTeşekkürler canım 2,580 canım, ama sütüm gelmiyor. Mama da vermiyorlarmış, nasıl olacak bilmiyorum
Gözünüz aydın canım Allah yardımcınız olsun inşallah yakın zamanda sağlıklı sahatli kucağına alırsın bebişiniMerhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Ay maşallah kuzucuklar hoş gelmişler. Allah'ım korusun meleklerini, dayan anneleri onlar inş kocaman olacaklar.Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
Allah yardım etsin canım açılman varmıydı senin doktorunda demiştir heralde açılma oldukça hızlanır mesela 4 den sonra 5cm 5 den sonra 6 daha da hızlı açılır Oyüzden 10 demişti ama illa 10 gün değil seninle açılmanla ilgili durum Rabbim yardım edecektir biliyorum dayanılmaz bir ağrı değil 7 den sonra farkı anlarsın zaten canım şimdi sen fazla oturma poponun üstüne istirahat ederken uzan muhakkak çünkü başı yerleşti bebeğin Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ... Araya kaynayan olcak mı bakalım ben dahil....Ay maşallah bu Mayıs bebekleri erkenci sağlıklı olsunlar inş. Ben gece 10 da sızmışim artık takatim kalmayınca yani böyle çok ağrılı değil ama şiddetli geçen regl dönemi gibi bir de o kasılmalarda cnm acıyor. Bebeğim kudurmus vurmaktan ama uyanmamisim eşim anlatıyor sonra yine başladı gece on kez kalktım. Sabahtan beri de saate bakıyorum kasılma gelince yarim saatte 3 kez en az 50 sn sürüyor. Ben böyle bir hafta çekersem ooo dışarı da çıkamıyorum evde biraz hareket yapıyorum işte.
Hayırlı haberlerle gel canım inşallahHaninlar ne cok sey kacirmisim erken dogumda olmus bu gun bizimde kontrolumuz var. Erken dogum yapan arkadaalarimiz insallah bebeginizi biran once kavusursuzunuz. Guclu olun cogu bebek kuveze giriyo 39 haftâlik yengem normal dogum yapti cocuk solunum sıkıntisindan 8 gun yatti uengemin sutu gitti hersey birazda moral sonra sut sahgma makinesi felan zamanla toparladi sutude geldi. Oncelikle siz inanin bu gunleri atlaticaniza guclu olmaniz gerektin moral bozmamaniza ki sutunuzde gelsin bebeginize sifa olsun niye gelmiyo diye dert etmeyiz 39 hafta olmasina rahmen yengemin 3 gun sutu yoktu sonra az az gelmeye basladi. Zamanla cogaldi uyuyyun dinlenin bebekleriniz hayatta ve doktor kontrolu altinda bunlar hep gececek biliyorum zor lahusalik ve duugusal zamanlar ama bebeklerimizin guclu anneye ihtiyaci var.
Merhaba arkadaşlar, bende 2 Nisan öğleden sonra doğum yaptım, normal tarih 5 - 6 mayıstı. Pazartesi sabah 05.00 te acil kanamayla geldik hastaneye. Plesanta previa arks önü kapattığı için bu ikinci büyük kanamaydı. 15 gün önce yine gece olmuştu. Öğlen 12 gibi çıkmıştık. Bu defa öyle olmado, kanama aralıklarla devam etti, kasılma başladı, ilaç verildi ama içimden büyük kan parçaları düşmeye başladı. Saat 12 gibi dr um riske atmayalım alalım dedi. Dpğum 16.00 gibi gerçekleşti. Epidural sezeryan, bebeğim yoğun bakımda, oksijen desteği alıyor, herşey o kadar ani oldu ki, rüya içindeymişim gibi. Operasyon sırasında kanamam çok olmuş, kan takviyesi falan yapıldı. 35+1 de doğum gerçekleşti, minik kuşumun yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor, inşallah ek kısa sürede erken doğum yapan arkadaşların hepsi minik kuşlarını sağlıkla kucağına alır..
Kizlar selamunaleykum.nasilsiniz ?bir mayis annesi olmayi arzulayan ama nisana bile gelemeyen ben 31 martta dogum yaptim :).bugunde taburcu oldum.bebeklerimiz kuvezdeler malesef.tabiki ultrasonda cikan kilolarinn altinda ve cigerleri gelismemis bi sekilde dogdular.hic umdugumiz gibi olmadi okadarda ciger gelistrici olmustum ama hic bi faydasi olmamis bebeklerden biri direkcigerinden nefes aliyo dier ikisi burnundaoksijen aletine baglilar.2 gundur az az sutverilmeye baslndi.. tabikide norml bibebege gore cok ama cok kucukler.serceparmagim kadar ayaklari var :) o kadarkucuk vucutta dusunn bi ton makina bagliicim eriyo.. cok uzuluyorum iki gundurperisanim sutum gelmiyo ne denediysekolmadi.. ama bu kadar olunsuzlugunyaninda o kadar guzellerdi ki ... rabbiminverdigi guzellikler insan bakmayakiyamiyo.. 3 can birden.. ole simariklar kihabire hortumlarini cekistiriyolar artiksarip sarmalamislar dursunlar diye :) sutdisinda goremiyosun dokunmak yasakfotoraf yasak.. diyorum ki ben dogurdumonu ne demek yasak benim melegim o :)ben dogumumda herkese dua ettimallahim insallh herkese nasip eder diyesagsalim kucaklarina alirlar diye sizdebenim meleklerime dua edin olurmuteyzeleri bi an once gelsinler iyilessinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?