- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.641
Valla ben de bilmiyorum. Bebek ilk dogdugunda anne ile ten tene temas cok onemliymis ozellikle ilk bir saat. Onyuzden direk dogar dogmaz istiyorsaniz soyleyin dediler.
Ay bende bilmiyordum bugun gebe egitiminde ogrendimanladım sağol canım, nekadar cahilim hiç bişey bilmiyorum iyi ki kk ü var
Bende mesajıma eklemiştim soruyu..arada çok fark var ne biçim ölçüm yapıyor bunlar ya..İnsanın kafasını karıştırmaktan başka bişey değil..o zaman bir öncekini muhtemelen yanlış hesapladılar.aynen şanki haftaya göre gayet iyi kilosu...bizimde yarın kontrolümüz bakalım büyümüş mü bızdıkBenim anlamadigim bu cihazlar arasi bu kadar fark olur mu? Ölçümler hemen hemen birbirleriyle uyumlu şükür . Ama ben kendi doktoruma gittigimde ki her seferinde farkli bir cihazla bakiyor odalar degistigi icin hep yuksekti. Hatta en son 3200 falan demisti ben de son kontrolde sormadim bu salliyor heralde bu kadar yuksek cikar mi diye. Ama birden bire bu kadar az oldugunu duyunca da bi garip oldum. Yoksa simdiki kilosu haftasina gore yine normal dusuk degil.
Insallah kuzum allah razi olsun ben cok dua ettim hepinize rabbim olmayanlarada versin.olanlarinkide bagislasin diye.. hepimiz hayirlisiyla kucagmiza sagsalim alalim.esmerhatun66 dualarımız sen ve yavrularınla, inşallah sağlıkla büyürler mutlu mesut bianda kalabalıklaşan ailenizle yaşarsınız
Bilmiyorum artik hangisi yanlis. Bebegim saglikli olsun cok da bir önemi yok diger seylerin ama insan gercekten napacani bilemiyor. Ultrason olcumlerinin yuzde yuz dogru sonuc vermedigini bildigigm halde takiliyorum iste.Bende mesajıma eklemiştim soruyu..arada çok fark var ne biçim ölçüm yapıyor bunlar ya..İnsanın kafasını karıştırmaktan başka bişey değil..o zaman bir öncekini muhtemelen yanlış hesapladılar.aynen şanki haftaya göre gayet iyi kilosu...bizimde yarın kontrolümüz bakalım büyümüş mü bızdık
Afiyet olsunKızlar biraz önce dayanamadım koca bir bardak gazoz ve cips yedim. Bir kereden birşey olmaz sanırım ya. Çok canım istemişti. Gerçi deli gibi sağlıklı beslenmiyorum ama kola gazoz asitli birşey içmiyordum hiç
Aynen canım, erken doğuracaklar size anlatsın artık :)) gebe öğretmeni olalım bizdeBak ona dikkat etmemişim hayırlısı artık sende yaşayarak tecrübe edeceksin :))
Canım zencefil çayı içsen keşke ballı, hemen geçiriyor benim Boğaz yanmamı. Bir tatlı kaşığı zencefil bir tatlı kaşığı bal atıyorum sıcak suya, bir kaç saat içinde geçiyorboğazının yanması akşam olunca yine başladı. Nöbetçi eczaneye gittik gargara verdi. Yutulmuyor en azından diye. İnşallah faydası olur
Bende içtim deyin rahatlatın beni azcıkAfiyet olsun
insanın elinde değil canım takmamak ister istemez takıyorsun..bu sefer başka doktora mi gittinBilmiyorum artik hangisi yanlis. Bebegim saglikli olsun cok da bir önemi yok diger seylerin ama insan gercekten napacani bilemiyor. Ultrason olcumlerinin yuzde yuz dogru sonuc vermedigini bildigigm halde takiliyorum iste.
Evet bugün gittiğim dr da sezeryanda 38 de alıyoruz, hatta 37 bile olur dedi. Zaten kanım almadı kadını iyice sinir oldum. Ben en azindan 39 dolsun istiyorum. Sezeryan olacaksa bebeğin doğum kanalına girmemesi gerekiyormuş. Acaba 39 bitse bi sıkıntı olur mu valla güvenemiyorum dr lara. Bırakın duran bebek sıkıntı yoksa anne karnında gelişimini tamamlasın nedir bu erken alma sevdası .
Regli olmadığımız halde hamile kalma riskimiz varmı
Bana da 7 mayıs ta falan alırız demişti annem iyi alsın ramazan başlamadan ayağa kalk sen ameliyatlı ben oruc sefil olmayalım diyor ben beklemek istiyordum ama çekiniyorum doktordan tersler falan kırılırım diye...bilemedim...oğlumda 39+3 te başlamıştı doğum bunda verdiği tarih 38+4 falan oluyor...ben de randevu olmasın yine sancıyla gideyim istiyorum nasılsa kanala giremiyor bebek...eşim de alsın söylediği tarihte saatte benim bi daha adrenalin yaşamaya gücüm yok diyor...al sana çok bilinmeyenli denklemCanım ebenin söylediğine göre 38 öncesinde sezeryan yaparlarsa devlete bilgi vermeleri gerekiyormus. Soruşturma falan açılıyormuş sanırım.
Zaten bu sezeryan doktorların çok kolayına geliyor beklemek yok ne zaman gelecek diye. Şu gün şu saat hadi bakalım bebek geldi.
Evet canım yumurtlama gerçekleşiyor. Hatta ebeye sordum yumurtalar olgunlaşıyor ama atılmıyor nereye gidiyor bu yumurtalar. Bilmiyorum dedi. Bence bilim adamları bunu açıklasın. Işte regli olmayınca süt koruyor deniliyor ama yalan sütün koruduğu falan yok siz önleminizi mutlaka alın.
Çok güzel olmuş eline sağlık malzemeleri nerden aldın birde kaça mal ettin tanesini mevlüd için düşünüyorum bende birde yasin ,nazar ayeti alıcamKızlar başladım şişelere inşallah. Çok zevkli ya. Yapmayanlar için söylüyorum hiç ertelemeyin :)
Canım yakınında hastane varsa gitsene bı nst falan girersinOf kızlar sancım var akşam üstü başladı canım baya yanıyor sertleşmemizde başladı bugece dinleneyim İnşallah geçer oğlum nefes alamıyo buhar makinası veriyorum sürekli... Bu arada yaaa ben bugün coraspin içtim mi içmedim mi aklım gitti napayım ki acaba??? Bişey olurmu ki..
Acile gittim bu sefer. Acil doktorunun olcumleri.insanın elinde değil canım takmamak ister istemez takıyorsun..bu sefer başka doktora mi gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?