2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar biraz önce dayanamadım koca bir bardak gazoz ve cips yedim. Bir kereden birşey olmaz sanırım ya. Çok canım istemişti. Gerçi deli gibi sağlıklı beslenmiyorum ama kola gazoz asitli birşey içmiyordum hiç

Acile kadinin biri geldi. Alt tarafi alttan muayene olacak. Bir çığlık atiyor bir çığlık atiyor. Esim icerde dogum yapan var sanmis. İnanamazsiniz ya. Tamam ben de korkuyorum vajinal muayeneden ama bu kadar da degildir bence. Alt tarafi iki parmak giriyor. Kocasiyla nasil beraber oluyor bu diye dusunmeden edemedim. Resmen hastaneyi birbirine katti.

Bende mesajıma eklemiştim soruyu..arada çok fark var ne biçim ölçüm yapıyor bunlar ya..İnsanın kafasını karıştırmaktan başka bişey değil..o zaman bir öncekini muhtemelen yanlış hesapladılar.aynen şanki haftaya göre gayet iyi kilosu...bizimde yarın kontrolümüz bakalım büyümüş mü bızdık

esmerhatun66 dualarımız sen ve yavrularınla, inşallah sağlıkla büyürler mutlu mesut bianda kalabalıklaşan ailenizle yaşarsınız
Insallah kuzum allah razi olsun ben cok dua ettim hepinize rabbim olmayanlarada versin.olanlarinkide bagislasin diye.. hepimiz hayirlisiyla kucagmiza sagsalim alalim.

Bilmiyorum artik hangisi yanlis. Bebegim saglikli olsun cok da bir önemi yok diger seylerin ama insan gercekten napacani bilemiyor. Ultrason olcumlerinin yuzde yuz dogru sonuc vermedigini bildigigm halde takiliyorum iste.

boğazının yanması akşam olunca yine başladı. Nöbetçi eczaneye gittik gargara verdi. Yutulmuyor en azından diye. İnşallah faydası olur
Canım zencefil çayı içsen keşke ballı, hemen geçiriyor benim Boğaz yanmamı. Bir tatlı kaşığı zencefil bir tatlı kaşığı bal atıyorum sıcak suya, bir kaç saat içinde geçiyor

Bilmiyorum artik hangisi yanlis. Bebegim saglikli olsun cok da bir önemi yok diger seylerin ama insan gercekten napacani bilemiyor. Ultrason olcumlerinin yuzde yuz dogru sonuc vermedigini bildigigm halde takiliyorum iste.
insanın elinde değil canım takmamak ister istemez takıyorsun..bu sefer başka doktora mi gittin

Canım ebenin söylediğine göre 38 öncesinde sezeryan yaparlarsa devlete bilgi vermeleri gerekiyormus. Soruşturma falan açılıyormuş sanırım.
Zaten bu sezeryan doktorların çok kolayına geliyor beklemek yok ne zaman gelecek diye. Şu gün şu saat hadi bakalım bebek geldi.

Of kızlar sancım var akşam üstü başladı canım baya yanıyor sertleşmemizde başladı bugece dinleneyim İnşallah geçer oğlum nefes alamıyo buhar makinası veriyorum sürekli... Bu arada yaaa ben bugün coraspin içtim mi içmedim mi aklım gitti napayım ki acaba??? Bişey olurmu ki..

Regli olmadığımız halde hamile kalma riskimiz varmı

Evet canım yumurtlama gerçekleşiyor. Hatta ebeye sordum yumurtalar olgunlaşıyor ama atılmıyor nereye gidiyor bu yumurtalar. Bilmiyorum dedi. Bence bilim adamları bunu açıklasın. Işte regli olmayınca süt koruyor deniliyor ama yalan sütün koruduğu falan yok siz önleminizi mutlaka alın.

Bana da 7 mayıs ta falan alırız demişti annem iyi alsın ramazan başlamadan ayağa kalk sen ameliyatlı ben oruc sefil olmayalım diyor ben beklemek istiyordum ama çekiniyorum doktordan tersler falan kırılırım diye...bilemedim...oğlumda 39+3 te başlamıştı doğum bunda verdiği tarih 38+4 falan oluyor...ben de randevu olmasın yine sancıyla gideyim istiyorum nasılsa kanala giremiyor bebek...eşim de alsın söylediği tarihte saatte benim bi daha adrenalin yaşamaya gücüm yok diyor...al sana çok bilinmeyenli denklem

hmmm anladım canım sağol

Kızlar başladım şişelere inşallah. Çok zevkli ya. Yapmayanlar için söylüyorum hiç ertelemeyin :)
Çok güzel olmuş eline sağlık malzemeleri nerden aldın birde kaça mal ettin tanesini mevlüd için düşünüyorum bende birde yasin ,nazar ayeti alıcam
Hastane için aldığım 10lu yenidoğan seti 0-3 aylık büyük gibi geldi, diğerleri 5li set isim nakışlı tulumlardan mı alsam diyorum birisi almıştı nerdendi acaba

Canım yakınında hastane varsa gitsene bı nst falan girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…