2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
cok guzeller canim ellerine saglik :)
Sağol canım benim :) 15 güne doğum mu ay az kalmış ya :))) hafi hayırlısı olsun inşallah
Eline sağlık çok güzel olmuş güle güle dağıt
Çok teşekkür ederiz canım amin inşallah gününde telaşsız dağıtalım
Çok sağol canım
Teşekkürler canım, şarkhandan aldım hepsini
Şişelerin tanesi kapağıve tıpası dahil 1.40
Çiçekli süsler beyaz pembe ayrı ayrı aldım. 100 lüsü 15
Püsküller 10 tl o da 100 lü sanırım valla hatırlamıyorum.
Kolonya bir kilosu 10 tl
140 tl ye falan geldi 50 tanesi canım yani.

Ayhh bugün yine çoook hamileyim.. 45 dk yürüdüm geldim şimdi karnım taşş gibi normal mi karnın böyle sertleşmesi yaa.. doktorda yürü diyo sürekli ne yapcam şaşırdım..

Şişesi büyük gibi bende haftasonu gittim ama sanki malzemeleri pahalı söylediler, pleksiyidemi aynı yerde yaptırdın adını hayırlıyormusun mağazanın

Biraz sıkıntılı durum ama Bebeğinin haftası güzel hiç stres yapma ben de 36 doldurayım diye dua ediyorum Allah ne demişse o olur

Aynen arkadasim btek kizimda oluyo aklim ondan ikk defa ayriyim gece koymumda uyurdum o kodu bana cok malesef
Insallah sag salim cocuklarimiz aliriz kucamiza bu sıkıntıli gunlerde gecer

Canım hastane kapılarında çengel oluyormuş zaten kapı süsleri için, kolay takılıyormuş. Eşin takar en kötü, hemşire bile takar söylersen.. yapmak istiyorsan yani istemiyorsan o ayrı
Aynen canim oyleymis cok kolay olur ozaman hem ucuzada gelir .
Canim ben bile heyecan yaptim vakitlice gelsin ins .
canim cok gecmis oksun nasil simdi oglun canim yaa.. rabbim sifa versin inssllh.
Ikidebir tikaniyo napicam bilmiyorum.icim aciyo ona
Eve asla kimyasal sokma ben temizliğimi sirke karbonat ve bitkisel yüzey temizleyicilerle yaptırıyorum
Ben beceremedim oyle olmayi ya yani oyle yumusaticidir, kokulu deterjandir yillardir bulunmaz bizim evde ama camasir suyundanda vazgecmedim hic

Kontrolden geldim kuzum 3200 gr iri bebek dedi , hala makat duruş bundan sonra dönme ihtimali %30 dedi dönse bile iri dedi cumartesi tekrar gel dedi , büyük ihtimalle sezeryan olacağım
Hayırlısı artık ne diyelim
Canim hayirlisi olsun ins

Aynen arkadasim btek kizimda oluyo aklim ondan ikk defa ayriyim gece koymumda uyurdum o kodu bana cok malesef
Insallah sag salim cocuklarimiz aliriz kucamiza bu sıkıntıli gunlerde gecer
Çok riskli bir durum varsa bekletmesinler alsınlar bari bir an önce...şu anda serum mu takılı NST mi bağlı ne yapılıyor yani sana...surekli takip eden var mı hemşire falan...plasenta ayrılması başı başına bebeğin hayatını tehlikeye atan bir durum sonuçta...hem bunu ultrasonda kolayca anlayan doktora da tebrikler çoğu zaman anlamıyorlar...peki bebeği alınca ameliyat edecekler mi...yoksa bir süre küvozde bakım mı görecek acaba? Ayyy bir sürü belirsizlik Allah kolaylık versin canım...ordan bir iki ebe hemşire edinseydin kendine destek olurlar

Doktoru aradım yarın gidicem nst gircem nasipse benim gün içinde ara ara oluyo kasılmalar ama genede korkuyorum inşallah gerçek sancı değildir birkaç hafta daha geçse dert etmicem hayırlısı inşallah canım

Hiç korkma aynısını yasadm ben hep iki doktora gidiyorum iki ayrı ozel hastanede 30 da gittiğim doktorda 1700 çıktı kızım 32 de diğer doktorda 1700 çıktı gene. Doktorlara soylemedm tabi ben bi kayıp yasadm guvenemedigimden iki doktora gidiyorum diye. Eşim aa nasıl olur iki hafta önce zaten 1700 dü dedi cimdikledm eşimi susturdm geç dank etti her ultrason çok farklı ölçülür yanılma payları da çok farklı +/- 350 gr yazıyor kağıtta 350 gr az mi ya bu kadar yanılma olmamalı ama çok daha fazlası oluyor doganlardan duyuyoruz hiç kafana takma yani önemsiz bişey

Kizlar dun alintilayip telefon elimde uyuyakalmisim .
Cok yoruluyorum buara oglumu doktora goturup getirip ugrasiyorum.
Dungece kivrana kivrana uyudum. Agridan canim cikti.kac kere uyandim bilmiyorum.
Cati agrisi icin bacak arana yastik koy dedi doktor ama pek bi ise yaramadi bukez .
Ben ilk hamileligimin kiymetini bilmemisim.

Kızlar bu arada daha doktor beni hiç NST ye sokmadı geçen hamileliğimde de başka hastane doktorlaydım yine 1 ya da 2 kere girdim...Geçen pzt kontrole gittim dogum iznine de ayrıldım ultrasonla baktı 20 gun sonra gel dedi...ben mi çok rahatım siz mi paniksiniz...yoksa bu doktor beni umursamıyor mu acaba gevşek mi anlayamadım yani...kadın doğum hastanesine falan gidip zorla NST ye mi girsem ben de

Canım ben de daha hiç nst ye girmedim bende mi bi tuhaflık var acaba diyordum tam

Kızlar başladım şişelere inşallah. Çok zevkli ya. Yapmayanlar için söylüyorum hiç ertelemeyin :)
Kolay gelsin canim cok cici olmuslar
Canim eskiden normal biliyorlardi buda yeni cikti bi tutturamiyorlar
boğazının yanması akşam olunca yine başladı. Nöbetçi eczaneye gittik gargara verdi. Yutulmuyor en azından diye. İnşallah faydası olur
Dikkat et canim benimde bogazim fena sana soyluyorum ama dolaptan su iciyorum aslinda

Bisey olmaz canim ben buara iciyorum icim yaniyo sanki
Belki bi rahatsizligi vardir canim hic normal degil cunku
Canim ya ictiysen .bugece icme en iyisi faxlasida iyi degildr diye biliyorum.
Ayhh bugün yine çoook hamileyim.. 45 dk yürüdüm geldim şimdi karnım taşş gibi normal mi karnın böyle sertleşmesi yaa.. doktorda yürü diyo sürekli ne yapcam şaşırdım..
Bende anlamiyorum ya yuruyus yaparken doguracagiz gb bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…