- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.661
Anladım canım her zaman gittiğin yerde bakılınca anlarsın ancak..Acile gittim bu sefer. Acil doktorunun olcumleri.
Arada herkes yapıyodurBende içtim deyin rahatlatın beni azcık
Sağol canım benim :) 15 güne doğum mu ay az kalmış ya :))) hafi hayırlısı olsun inşallahcok guzeller canim ellerine saglik :)
Çok teşekkür ederiz canım amin inşallah gününde telaşsız dağıtalımEline sağlık çok güzel olmuş güle güle dağıt
Çok sağol canımGyno ferro sanal kullanıyorum canım benim..düşmüştü kanım 4.ayda halsizliğim çok oluyordu sanırım iyi geldi tekrarlanmadı şikayetlerim..yeniden de bakılmadı bir daha..Şuan ne alemde bende merak ediyorum..belki bu kontrolde ister tahlil
Çok çok beğendim canım..ellerine sağlık
Şükür neyse ki eşin gelmiş ya. .
AC karın çevresi cnm..ama tek bi şeyi baz almıyorlar..kafa, karın , bacak boyu hepsi farklı çıkabiliyor..hepsini bir araya getirip ortalama hafta hesaplıyorlar..onu takma kafana ama kilosu için bişey diyemeceğim..son kontrolünle şimdiki arasında kilo alımı var dimi
Teşekkürler canım, şarkhandan aldım hepsiniÇok güzel olmuş eline sağlık malzemeleri nerden aldın birde kaça mal ettin tanesini mevlüd için düşünüyorum bende birde yasin ,nazar ayeti alıcam
Hastane için aldığım 10lu yenidoğan seti 0-3 aylık büyük gibi geldi, diğerleri 5li set isim nakışlı tulumlardan mı alsam diyorum birisi almıştı nerdendi acaba
Bugünkü yanlış olabilir canım. Son gittiğinde verdikleri kağıda bak hastanede. Ordan hesap yaprsın onda da 3 üstü dediyse sorun yok.Acile gittim bu sefer. Acil doktorunun olcumleri.
Harika HarikaKızlar başladım şişelere inşallah. Çok zevkli ya. Yapmayanlar için söylüyorum hiç ertelemeyin :)
Şişesi büyük gibi bende haftasonu gittim ama sanki malzemeleri pahalı söylediler, pleksiyidemi aynı yerde yaptırdın adını hayırlıyormusun mağazanınTeşekkürler canım, şarkhandan aldım hepsini
Şişelerin tanesi kapağıve tıpası dahil 1.40
Çiçekli süsler beyaz pembe ayrı ayrı aldım. 100 lüsü 15
Püsküller 10 tl o da 100 lü sanırım valla hatırlamıyorum.
Kolonya bir kilosu 10 tl
140 tl ye falan geldi 50 tanesi canım yani.
Persembe gidecem tekrar bakalim onda ne cikacak.Bugünkü yanlış olabilir canım. Son gittiğinde verdikleri kağıda bak hastanede. Ordan hesap yaprsın onda da 3 üstü dediyse sorun yok.
weryew canım nöbetçi Dr falan yokmu? İnşallah sağ Salim atlatıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın duamız seninle ...
Biraz sıkıntılı durum ama Bebeğinin haftası güzel hiç stres yapma ben de 36 doldurayım diye dua ediyorum Allah ne demişse o olur
Aynen canim oyleymis cok kolay olur ozaman hem ucuzada gelir .Canım hastane kapılarında çengel oluyormuş zaten kapı süsleri için, kolay takılıyormuş. Eşin takar en kötü, hemşire bile takar söylersen.. yapmak istiyorsan yani istemiyorsan o ayrı
Canim ben bile heyecan yaptim vakitlice gelsin ins .Kızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
Ikidebir tikaniyo napicam bilmiyorum.icim aciyo onacanim cok gecmis oksun nasil simdi oglun canim yaa.. rabbim sifa versin inssllh.
Ben beceremedim oyle olmayi ya yani oyle yumusaticidir, kokulu deterjandir yillardir bulunmaz bizim evde ama camasir suyundanda vazgecmedim hicEve asla kimyasal sokma ben temizliğimi sirke karbonat ve bitkisel yüzey temizleyicilerle yaptırıyorum
Canim hayirlisi olsun insKontrolden geldim kuzum 3200 gr iri bebek dedi , hala makat duruş bundan sonra dönme ihtimali %30 dedi dönse bile iri dedi cumartesi tekrar gel dedi , büyük ihtimalle sezeryan olacağım
Hayırlısı artık ne diyelim
Çok riskli bir durum varsa bekletmesinler alsınlar bari bir an önce...şu anda serum mu takılı NST mi bağlı ne yapılıyor yani sana...surekli takip eden var mı hemşire falan...plasenta ayrılması başı başına bebeğin hayatını tehlikeye atan bir durum sonuçta...hem bunu ultrasonda kolayca anlayan doktora da tebrikler çoğu zaman anlamıyorlar...peki bebeği alınca ameliyat edecekler mi...yoksa bir süre küvozde bakım mı görecek acaba? Ayyy bir sürü belirsizlik Allah kolaylık versin canım...ordan bir iki ebe hemşire edinseydin kendine destek olurlarAynen arkadasim btek kizimda oluyo aklim ondan ikk defa ayriyim gece koymumda uyurdum o kodu bana cok malesef
Insallah sag salim cocuklarimiz aliriz kucamiza bu sıkıntıli gunlerde gecer
Doktoru aradım yarın gidicem nst gircem nasipse benim gün içinde ara ara oluyo kasılmalar ama genede korkuyorum inşallah gerçek sancı değildir birkaç hafta daha geçse dert etmicem hayırlısı inşallah canımSancı varsa nst de çıkar canım
Düzenli araliklarla ve geçmeyen kasılma ise hemen git hastaneye ama gün içinde belli belirsiz geliyorsa önemli diil diye biliyorum
Benim 15 dk da bir 2 dakkalik oluyordu ve 3 saat sürünce gittim ve erken doğum diye sancıları durdurdular. Böyle olursa gecmezse ihmal etme derim
Hiç korkma aynısını yasadm ben hep iki doktora gidiyorum iki ayrı ozel hastanede 30 da gittiğim doktorda 1700 çıktı kızım 32 de diğer doktorda 1700 çıktı gene. Doktorlara soylemedm tabi ben bi kayıp yasadm guvenemedigimden iki doktora gidiyorum diye. Eşim aa nasıl olur iki hafta önce zaten 1700 dü dedi cimdikledm eşimi susturdm geç dank etti her ultrason çok farklı ölçülür yanılma payları da çok farklı +/- 350 gr yazıyor kağıtta 350 gr az mi ya bu kadar yanılma olmamalı ama çok daha fazlası oluyor doganlardan duyuyoruz hiç kafana takma yani önemsiz bişeyValla canım anlamadim bişey. Bir de normalde kafası 2 hafta büyük giden bebeğin bu dr da haftasinda çıktı. Hiçbişey anlamadım. 33+0 ım boy, karin çevresi hepsi gününde kafa 33+4. Devlette kafamız hep büyük gidiyordu. Inşallah cihaz farkıdır
Kızlar başladım şişelere inşallah. Çok zevkli ya. Yapmayanlar için söylüyorum hiç ertelemeyin :)
Valla müthişsiniz kızlar. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarıniz
Canım ben de daha hiç nst ye girmedim bende mi bi tuhaflık var acaba diyordum tamKızlar bu arada daha doktor beni hiç NST ye sokmadı geçen hamileliğimde de başka hastane doktorlaydım yine 1 ya da 2 kere girdim...Geçen pzt kontrole gittim dogum iznine de ayrıldım ultrasonla baktı 20 gun sonra gel dedi...ben mi çok rahatım siz mi paniksiniz...yoksa bu doktor beni umursamıyor mu acaba gevşek mi anlayamadım yani...kadın doğum hastanesine falan gidip zorla NST ye mi girsem ben de
Kolay gelsin canim cok cici olmuslarKızlar başladım şişelere inşallah. Çok zevkli ya. Yapmayanlar için söylüyorum hiç ertelemeyin :)
Canim eskiden normal biliyorlardi buda yeni cikti bi tutturamiyorlarKizlR basim cok agiriyordu acile geldim tansiyonum yüksekmiş olabilir mi diye. Neyse sukur tansiyonum normal cikti. Doktor bebegime bakti 2650 gram dediac 34 haftalik dedi ne oluyosa digerlerini hatirlamiyorum. Bu cocuk bugune kadar her kontrolde kilosu da diger degerleri de hep önde cikti. Yine ayni hastanenin aciline gittim sonuclar bu. Neye inanacam ben simdi? Tamam yuzde yuz dogru tahmin yapamaz makinalar ama bu kadar fark olmasi sizce normal mi?
Dikkat et canim benimde bogazim fena sana soyluyorum ama dolaptan su iciyorum aslindaboğazının yanması akşam olunca yine başladı. Nöbetçi eczaneye gittik gargara verdi. Yutulmuyor en azından diye. İnşallah faydası olur
Bisey olmaz canim ben buara iciyorum icim yaniyo sankiKızlar biraz önce dayanamadım koca bir bardak gazoz ve cips yedim. Bir kereden birşey olmaz sanırım ya. Çok canım istemişti. Gerçi deli gibi sağlıklı beslenmiyorum ama kola gazoz asitli birşey içmiyordum hiç
Belki bi rahatsizligi vardir canim hic normal degil cunkuAcile kadinin biri geldi. Alt tarafi alttan muayene olacak. Bir çığlık atiyor bir çığlık atiyor. Esim icerde dogum yapan var sanmis. İnanamazsiniz ya. Tamam ben de korkuyorum vajinal muayeneden ama bu kadar da degildir bence. Alt tarafi iki parmak giriyor. Kocasiyla nasil beraber oluyor bu diye dusunmeden edemedim. Resmen hastaneyi birbirine katti.
Canim ya ictiysen .bugece icme en iyisi faxlasida iyi degildr diye biliyorum.Of kızlar sancım var akşam üstü başladı canım baya yanıyor sertleşmemizde başladı bugece dinleneyim İnşallah geçer oğlum nefes alamıyo buhar makinası veriyorum sürekli... Bu arada yaaa ben bugün coraspin içtim mi içmedim mi aklım gitti napayım ki acaba??? Bişey olurmu ki..
Bende anlamiyorum ya yuruyus yaparken doguracagiz gb bu gidisleAyhh bugün yine çoook hamileyim.. 45 dk yürüdüm geldim şimdi karnım taşş gibi normal mi karnın böyle sertleşmesi yaa.. doktorda yürü diyo sürekli ne yapcam şaşırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?