2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben de daha hiç nst ye girmedim bende mi bi tuhaflık var acaba diyordum tam
Ultrasonda biraz sancı kasılma gibi şeyler görup mü Nst istiyorlar acaba...Sevgi de böyle soğukkanlıydı şimdiki doktorum da ona benziyor...bir yandan iyi diyorum beni korkutmasın olur olmaz telaşlandırmasın...ama doğumum başlayınca eşimle konuşmuş Sevgi Hanım...Kilis ten Antep e gidecektik doğuma...65 km...çabuk yetiştir kadını demiş eşime ve biz gittiğimizde kapıda hazır kollarıni acmış beni bekliyordu sagolsun...

Canım bende çok kanlı canlı sayılmam ama senin kadar da değilim. Allah kolalık versin.

Sabah doktoruma bi sorayim canim yine de tesekkur ederim

Canım ben de daha hiç nst ye girmedim bende mi bi tuhaflık var acaba diyordum tam
Nasılsın diyor ilk girince ben de iyiyim çok şükür iyi diyelim iyi olalım falan diyorum...ondan mı acaba...yani hamileyim sonuçta o kadarcık ağrı sızı vs normaldir diye anlatmıyorum çok detaylı...yanlış mı yapıyorum acaba

ama bu sefer diyabet vs derken hiç pekmez falan içemedim düşüyor diye demir verdi doktor

Ay canım bu diyabet yedi bitirdi bizi. Ben üzüm tuketiyordum bide şimdi demirim düştü biraz ama doktor vermedi vitamin ilacından alırsın dedi. Decavit kullanıyorum sadece.

Eşimde aynısını söylüyo.. açlıktan çocuk büyümücek yürürken de doğurcan yeter artık diye ama doktorun önünde de süt dökmüş kedi :) doğumdan sonra da yürümeye devam malum kilolar gitmek zorunda ofhh

Bana da demedi hiç nst falan hatta ben ne olduğunu bile hala tam olarak anlayamadım.. napıcaklar bize o dediğiniz şeyde?

Ben de sankoda ibrahim beyde karar kildim canım, o da soğukkanlı. Gayet iyi bi problem yok 2 haftaya görüşürüz sonra artik 1er hafta aralıkla goruşcez dedi geçen gittiğimde. Karnım sertlesiyor dedim, sorun yok normal ama çok aşırı sık olursa haberim olsun dedi. Ikinci defa gittim içim rahatladı ilkinde emin olamamıştım şimdi oldum çok şükür. Hastane personelini de severim inşallah sorunsuz olur her şey

Ilgincmis bilmiyordum
Borek yap canim bide patates salatasi .
Hic birseylerle ugrasmanin vakti degil cunku

Aynen ben de anlatmıyorum arada adet agrilarim oluyor ama unutuyorum gidiyor. Superim diyorum adama, çok şükür de bi sorun yok gerçi

ben de girmedim hiç

semabsrn @Aarohi sormayın canım beni de yedi bitirdi kadın yürü yürü...iyi oluyor diyorum hadi dinç kalıyorum yoksa yerimden kalkmıycam hantallaşcam...onu yeme bunu yeme ne pişireceğimi ne yiyeceğimi saşırdım...2 hafta onden gidiyor diye beni mahfetti kadın belki senin ultrason fazla gösteriyor değil mi nerden bilcez...geçen de diyor ki sende diyabet yok bence böyle ölçüm olmaz gebelik diyabetinde bile diyor...e dedim yasakları yemiyom heralde yesem vurur 160 a 170 e ...kahvaltı sonrası ölçüm önemli diyor zaten kahvaltıda bisey yok ki...haslanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, domates; bazen yarım dilim ekmek tokluk anca 109-115 falan yani...amaaan napayım şaşırttılar bizi iyice...çocuğum gıdasız kalıyor gibi geliyor bana hala

Valla ben de bilmiyorum. Bebek ilk dogdugunda anne ile ten tene temas cok onemliymis ozellikle ilk bir saat. Onyuzden direk dogar dogmaz istiyorsaniz soyleyin dediler.

Canım bende kuzenim de devlette doğurduk. Ikimiz de birşey söylememiştik ama hemen kucagimiza verdiler.
Hatta ben ilk dogumhanede emzirdim. Normal doğumda bebek doğduktan yarim saat sonra kadar eşi çıkıyor o arada emzirmem için vermişlerdi.

ben oglumda cok yurumustum aah ah agri olmayinca tabi
Dogumum hic te oyle pit die olmadi .saatlerce bekledim.
Yengem hic yurumedi yeminle hic kaldrmadi totisini ya bukadin nasil dogurcak diodumyarim saatte yapti dogumunu .

Annem çok kızıyo. Eskiden biz gebelik şekeri mi biliyoduk ne bulduysak onu yerdil sıfır hareketle doğum yapardık şimdi amma kurcalıyosunuz diyo.. bazen düşünüyorum haklı gibi.. köylerde kadınlar doktor görmeden çatır çatır doğuruyo çok mu irdeliyoruz acaba yaa?

ben oglumda cok yurumustum aah ah agri olmayinca tabi
Dogumum hic te oyle pit die olmadi .saatlerce bekledim.
Yengem hic yurumedi yeminle hic kaldrmadi totisini ya bukadin nasil dogurcak diodumyarim saatte yapti dogumunu .
Benim ki kolay doğum için değil canım şekerim çıkmasın diye yürüyorum.. ama tükendim valla artık sanki hayatımın sonuna kadar hamile yaşıyacakmışım gibi geliyo artık

Bana da demedi hiç nst falan hatta ben ne olduğunu bile hala tam olarak anlayamadım.. napıcaklar bize o dediğiniz şeyde?
Karnına kemer gibi bir şey bağlıyorlar uzanıyorsun bebeğin kalp atışlarını ölçüp kaydediyor o alet kalp atışlarındaki iniş çıkışlardan sancı kasılma olup olmadığını bebeğin içeride iyi olup olmadığını yorumluyor doktor...Non Stres Test açılımı...yani bebek stres altında mı değil mi gelmeye çalışıyor mu yerinde rahat mı kalp atışlarından anlaşılıyor böylece

Bilmiyorum artik hangisi yanlis. Bebegim saglikli olsun cok da bir önemi yok diger seylerin ama insan gercekten napacani bilemiyor. Ultrason olcumlerinin yuzde yuz dogru sonuc vermedigini bildigigm halde takiliyorum iste.
Kafası nerdeydi dönmüş mü aşağıya

Ya 6 yıl önce bile ben çok iyiymişim bebegim 3-4 hafta önde görünüyordu doktorum sadece abur cubur yeme zararlı şeyler yeme diyordu...25 küsür kilo aldım dana gibiydim ama çocugum da ben de çok saglıklıydik...abartıyorlar bence doktorların da gözü korkmuş tedbirli olcaz diye napacaklarını şaşırmışlar...bu devirde doğumda anneye ya da bebeğe bişey olsa Allah korusun doktoru yaşatmazlar...bence onların da üzerinde çok baskı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…