- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.761
Canim harika gorunuyor. Hatta bu zamana kadar gorduklerim icin de en iyisi diyebilirim. Belki isimler farkli bir renkte olabilir. Ama her hali ile cok guzelZ
Çok farklı ve güzel olmuş. Beğendim gerçekten.Teşekkür ederim canim. Kadin her asamada foto atti aslinda ama emir alp koyu oldu sanki
Çok farklı ve güzel olmuş. Beğendim gerçekten.
Neden uyku yokkkk . Uyuyamıyorummm. Ben neredeyse yastiksiz yatardim. Şimdi 3 yastık üst üste nefes alamıyorum.
Bu sıralar daha güçlü bir şekilde tekmeliyor. Sabah kontrolum var. Hemde raporumu alıp evde olucam inşallah canım.Canım senin paşa nasıl gücü kuvveti yerinde mi
Ben yaklaşık 2 aydır böyleyim.Tesekkur ederim cnm:)
Beni agrilar ve 20 dakikada 1 gelen tuvaletim uyutmuyor. Sen niye uyumuyorsun
Belki de koyu zenin uzerinde fotograf cektigi icin bize oyke geliyordur :)Teşekkür ederim canim. Kadin her asamada foto atti aslinda ama emir alp koyu oldu sanki
Çok farklı ve güzel olmuş. Beğendim gerçekten.
Neden uyku yokkkk . Uyuyamıyorummm. Ben neredeyse yastiksiz yatardim. Şimdi 3 yastık üst üste nefes alamıyorum.
Belki de koyu zenin uzerinde fotograf cektigi icin bize oyke geliyordur :)
Ben yaklaşık 2 aydır böyleyim.
Bide uykusuz işe gitmek beni daha da ezdi.
Ne yapalim az kalıyor günlerimiz. Belki evde olunca duzelirim.
Çok riskli bir durum varsa bekletmesinler alsınlar bari bir an önce...şu anda serum mu takılı NST mi bağlı ne yapılıyor yani sana...surekli takip eden var mı hemşire falan...plasenta ayrılması başı başına bebeğin hayatını tehlikeye atan bir durum sonuçta...hem bunu ultrasonda kolayca anlayan doktora da tebrikler çoğu zaman anlamıyorlar...peki bebeği alınca ameliyat edecekler mi...yoksa bir süre küvozde bakım mı görecek acaba? Ayyy bir sürü belirsizlik Allah kolaylık versin canım...ordan bir iki ebe hemşire edinseydin kendine destek olurlar
O nasıl iş ya Allah korusun acil birşey olsa sen mi hemşire doktor peşinde koşacaksın refakatçi de almamışlar iyi olur inşallah herşey buraları habersiz bırakma Allah şifa versin
Canım onu anladım da gece boyu doktor görmedim yazmışsın o nasıl oluyor diyorum durumun o kadar riskliyse sürekli kontrol etmeleri gerekmez mi en azından hemşirelerin falanInan bende anlamdim plesentada kanama ve damarlanma mi ne gorundu. Yani sonucda kesenin icinde kanama disarda akan kan yokki nst ile sanirim bebegin kalp atislarindami bozukluk bekliyolr bilmiyorum. Bende
Kızlar biraz önce dayanamadım koca bir bardak gazoz ve cips yedim. Bir kereden birşey olmaz sanırım ya. Çok canım istemişti. Gerçi deli gibi sağlıklı beslenmiyorum ama kola gazoz asitli birşey içmiyordum hiç[/QUOTE
Ben çok kola bagmlısıym bunda da ilkinde de hergün ictim maşallahları var. Büyügu 16aylık gelişimide ilerde maşallah sıkıntı etme sende bi keredn birsey olmaz ah keske bende senin gbi olabilsem
Canım gecmis olsun üzülme allahtan haftan iyiInan bunlarin hic birini konusamadik sadece doktorun ultrasyon o seyi gorup sok gecirir gibi davranisi beni korkutmaya yetti. odasindan hemsire ile aldirdi bi anda bende sok oldum herseyi bianda yasadim kizim disarda teyzesiyle ve ben onlara bile haber verditmiyordu. nstde bile sira beklettirmedi bi kac doktoru arayip hemen dogum bolum alindim birsuru evrak soru ardindan perinatoloji incelemesi oldu o doktor ayni seyi gordu. Eve yollayamam evi unut burdasin dedi.hepsine tek tek kizim icin yalvardim. Goreyim son bi opeyim felan diye. dogum kiyafet giydirip servise alindim. Burdada daha doktor gelmedi. Hemsireler soruyorum biz birsey dersek bos olur dedi. Katta hic benim sikayetimle yatan hasta gormedim kata alindimdan beride bi kere nst ve tansiyon bakildi. Sadece ilk kata odama geldimde hungur hungur basladim aglamaya o sira hemsirenin dediklerinden en ufak kanama su bebek hareket azalma agrida hemen sezeryan alincaksin dedi. Bende sabah gelen doktora insallah unutmam ve herbirseyi sorarim. Benim icin cok sitresli bi gundu hastane disinda basima gelmeyen kalmadi.
İnş canım..Güzel haberlerle gel inşallah canım benim
canim cok gecmis olsun saglicakla alırsın yavrunu kucagina kizini hic merak etme tayzesi yaninda babadida gelmis bisry olmaz canim sen bebegini ve kendini dusun .. dogum haftanda uygun bisey olnaz Allahin izniyle duamdasin insallh..Inan bunlarin hic birini konusamadik sadece doktorun ultrasyon o seyi gorup sok gecirir gibi davranisi beni korkutmaya yetti. odasindan hemsire ile aldirdi bi anda bende sok oldum herseyi bianda yasadim kizim disarda teyzesiyle ve ben onlara bile haber verditmiyordu. nstde bile sira beklettirmedi bi kac doktoru arayip hemen dogum bolum alindim birsuru evrak soru ardindan perinatoloji incelemesi oldu o doktor ayni seyi gordu. Eve yollayamam evi unut burdasin dedi.hepsine tek tek kizim icin yalvardim. Goreyim son bi opeyim felan diye. dogum kiyafet giydirip servise alindim. Burdada daha doktor gelmedi. Hemsireler soruyorum biz birsey dersek bos olur dedi. Katta hic benim sikayetimle yatan hasta gormedim kata alindimdan beride bi kere nst ve tansiyon bakildi. Sadece ilk kata odama geldimde hungur hungur basladim aglamaya o sira hemsirenin dediklerinden en ufak kanama su bebek hareket azalma agrida hemen sezeryan alincaksin dedi. Bende sabah gelen doktora insallah unutmam ve herbirseyi sorarim. Benim icin cok sitresli bi gundu hastane disinda basima gelmeyen kalmadi.
Tozu kalmamıştı. Sert olanı vardı evde cnm bugün yapıcam inşallah. Çok sağolasınCanım zencefil çayı içsen keşke ballı, hemen geçiriyor benim Boğaz yanmamı. Bir tatlı kaşığı zencefil bir tatlı kaşığı bal atıyorum sıcak suya, bir kaç saat içinde geçiyor
Ya bende soda icmistim dolaptan sanki çok alışık biriymisim gibi. Havaların biraz ısınmasına güvenip ama her zaman temkinli olmakta fayda varmış.Kolay gelsin canim cok cici olmuslar
Canim eskiden normal biliyorlardi buda yeni cikti bi tutturamiyorlar
Dikkat et canim benimde bogazim fena sana soyluyorum ama dolaptan su iciyorum aslinda
Bisey olmaz canim ben buara iciyorum icim yaniyo sanki
Belki bi rahatsizligi vardir canim hic normal degil cunku
Canim ya ictiysen .bugece icme en iyisi faxlasida iyi degildr diye biliyorum.
Bende anlamiyorum ya yuruyus yaparken doguracagiz gb bu gidisle
Gelsin bakalim gelince bir de kendi duvarinda cek gonder bence cok guzel.Duvarim acik mavi. Oyle mi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?