2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım senin paşa nasıl gücü kuvveti yerinde mi
Bu sıralar daha güçlü bir şekilde tekmeliyor. Sabah kontrolum var. Hemde raporumu alıp evde olucam inşallah canım.
bu hafta basi hayatımda ilk defa mahkeme de tanıklık yaptim. İster istemez heyecan oluyor. İnşaallah bebeğim iyidir dua ediyorum canim. Senin bebisinde iyi olucak canım. Ama ne var ki çoğu senin depoları kullanarak. Kardeşiminde buna benzerdi . MasalaMa paşamiz 3850 Gr dünyaya gelmişti.

Inan bunlarin hic birini konusamadik sadece doktorun ultrasyon o seyi gorup sok gecirir gibi davranisi beni korkutmaya yetti. odasindan hemsire ile aldirdi bi anda bende sok oldum herseyi bianda yasadim kizim disarda teyzesiyle ve ben onlara bile haber verditmiyordu. nstde bile sira beklettirmedi bi kac doktoru arayip hemen dogum bolum alindim birsuru evrak soru ardindan perinatoloji incelemesi oldu o doktor ayni seyi gordu. Eve yollayamam evi unut burdasin dedi.hepsine tek tek kizim icin yalvardim. Goreyim son bi opeyim felan diye. dogum kiyafet giydirip servise alindim. Burdada daha doktor gelmedi. Hemsireler soruyorum biz birsey dersek bos olur dedi. Katta hic benim sikayetimle yatan hasta gormedim kata alindimdan beride bi kere nst ve tansiyon bakildi. Sadece ilk kata odama geldimde hungur hungur basladim aglamaya o sira hemsirenin dediklerinden en ufak kanama su bebek hareket azalma agrida hemen sezeryan alincaksin dedi. Bende sabah gelen doktora insallah unutmam ve herbirseyi sorarim. Benim icin cok sitresli bi gundu hastane disinda basima gelmeyen kalmadi.

O nasıl iş ya Allah korusun acil birşey olsa sen mi hemşire doktor peşinde koşacaksın refakatçi de almamışlar iyi olur inşallah herşey buraları habersiz bırakma Allah şifa versin

Inan bende anlamdim plesentada kanama ve damarlanma mi ne gorundu. Yani sonucda kesenin icinde kanama disarda akan kan yokki nst ile sanirim bebegin kalp atislarindami bozukluk bekliyolr bilmiyorum. Bende

Inan bende anlamdim plesentada kanama ve damarlanma mi ne gorundu. Yani sonucda kesenin icinde kanama disarda akan kan yokki nst ile sanirim bebegin kalp atislarindami bozukluk bekliyolr bilmiyorum. Bende
Canım onu anladım da gece boyu doktor görmedim yazmışsın o nasıl oluyor diyorum durumun o kadar riskliyse sürekli kontrol etmeleri gerekmez mi en azından hemşirelerin falan

Canım gecmis olsun üzülme allahtan haftan iyi

canim cok gecmis olsun saglicakla alırsın yavrunu kucagina kizini hic merak etme tayzesi yaninda babadida gelmis bisry olmaz canim sen bebegini ve kendini dusun .. dogum haftanda uygun bisey olnaz Allahin izniyle duamdasin insallh..

Canım zencefil çayı içsen keşke ballı, hemen geçiriyor benim Boğaz yanmamı. Bir tatlı kaşığı zencefil bir tatlı kaşığı bal atıyorum sıcak suya, bir kaç saat içinde geçiyor
Tozu kalmamıştı. Sert olanı vardı evde cnm bugün yapıcam inşallah. Çok sağolasın

Ya bende soda icmistim dolaptan sanki çok alışık biriymisim gibi. Havaların biraz ısınmasına güvenip ama her zaman temkinli olmakta fayda varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…