- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.801
canım geçen bende sancılandım senin gibi..Gece uykudan uyandıracak kadar..adım dahi atamıyordum..sanırım o gün ceyran yaptı ev..ertesi gün yataktan çıkmadım sıcak tuttum kendimi afedersin gaz fln çıkarınca anca rahatladımKizlar gunaydin ben bi halt ettim simdi akil verin bna
Ayaklar ciplak gezdim dun sismisti biraz yaniyordu sanki.
Sabaha kadar sanci yapti miyomlarimdan oluyorum.
Napcam nasil gecer bu sanci
Aslında yediklerimizden cok stres daha etkili bence.. bilerel geriyolar resmen bizi. 90 tokluk ne demek ya! Kafayı yemiş sanırım!!Benimde sinirlerim gergin açlıktan sanırım birde bana en son gittiğim devlet hastanesindeki doktor tokluk sekerim 95 i geçmeyecek dedi yoksa insulin başlarız dedi. Ben bi cirladim nasıl yani ac kalayım o zaman dedim. Yediklerim zaten diyette yazan şeyler ayrıca diyabet hemşiresi 140 dedi deye söyledim pek benim söylediklerini takmadı o beni takmayınca bende onu takmadım hatta o sinirle o gün fast food yedim kfc ye gittik eşimle ve şeker bir cıktı bir daha inmek bilmedi
Zaten bilerel vicdanlara oynuyolar bence zaten hamileyiz hassasız bi de hep en kötü senaryolarla geliyolar iyice manyak olduk..Aynen canım olacakla öleceğin önüne gecikmez derler ama işte söylediklerini duyunca insan vicdan yapıyor. Ya benim yüzünden bebeğime birşey olursa diyor ve ac kalıyor.
Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip edip, sağlıklı sıhhatli huzurlu ömürler yazdın alınlarına
şişe varsa pet şişeye doldur öyle koy canımAynen dogum yaparim bu sanciyla dedim artik
Sicak su torbamda yok .utuyle havlu isittik oda sogudu hemen
Insallah bebegine saglikla kavusursun....onlar bakmasalar bile sen kendini surekli hatirlat,Allah kolaylik versinInan bunlarin hic birini konusamadik sadece doktorun ultrasyon o seyi gorup sok gecirir gibi davranisi beni korkutmaya yetti. odasindan hemsire ile aldirdi bi anda bende sok oldum herseyi bianda yasadim kizim disarda teyzesiyle ve ben onlara bile haber verditmiyordu. nstde bile sira beklettirmedi bi kac doktoru arayip hemen dogum bolum alindim birsuru evrak soru ardindan perinatoloji incelemesi oldu o doktor ayni seyi gordu. Eve yollayamam evi unut burdasin dedi.hepsine tek tek kizim icin yalvardim. Goreyim son bi opeyim felan diye. dogum kiyafet giydirip servise alindim. Burdada daha doktor gelmedi. Hemsireler soruyorum biz birsey dersek bos olur dedi. Katta hic benim sikayetimle yatan hasta gormedim kata alindimdan beride bi kere nst ve tansiyon bakildi. Sadece ilk kata odama geldimde hungur hungur basladim aglamaya o sira hemsirenin dediklerinden en ufak kanama su bebek hareket azalma agrida hemen sezeryan alincaksin dedi. Bende sabah gelen doktora insallah unutmam ve herbirseyi sorarim. Benim icin cok sitresli bi gundu hastane disinda basima gelmeyen kalmadi.
tşk cnm haklısın bu gece denemekte fayda varDeniz suyu kullan canim yada tuzlu su geceleri aciyor burnu vs
Allah yardımcın olsun canım inşallah ikiniz de sağlıklı bir şekilde çıkarsınız hastaneden bebeğin haftası iyi ama ciğer geliştirici falan vuruyorlar mı yine deOnu bende anlamadim zatenn boyleyse eve gitsem ne fark ederdi ki diye dusundum. bu servise perinatoloji bakiyor sanirim fenalasirsak yandaki hasta haber vericek. Bu kadar icin eve gitmeme neden sakinca olsun bu kadar kendimi bende bakarim mesela hala doktoru bekliyorum konusmak icin kanama olan bolgemde agri var mesela bunu hemsire dedim kasilma haric agrilar nstde cikmazmis onemsemediler doktora soylicem bide o agiran bolgemde plasenta kanamasi varmis uzun zamandir cekiyordum bebek asada hani dogum hazirligi diyordum. Dun orasi kanama alani cikti. Sonuc arastirma hastanesi yogunlukdan oturu boyle belkide ama dedin gibi bu kadari evdede olur
bencede benim açlık 105 110 ınsülin kulanmama rağmen bugün yine kontrol var endokrinde bakalım ne diyecek benim açlığı 9 sanda çıktığında açlıktan bayılacak gibi oluyorumAslında yediklerimizden cok stres daha etkili bence.. bilerel geriyolar resmen bizi. 90 tokluk ne demek ya! Kafayı yemiş sanırım!!
Allah yardımcın olsun canım inşallah ikiniz de sağlıklı bir şekilde çıkarsınız hastaneden bebeğin haftası iyi ama ciğer geliştirici falan vuruyorlar mı yine de
Aaa çok sevindim ya dönmez inşallah bi daha yaramazDogrudur canim. Ben bilmedigim icin duyunca sasirdim ve sevindim acikcasi.
Dönmüş cok şükür. Ama ben benim bebise fazla guvenmiyorum artik. Cunku tekme vurmak yerine taklalar atmayi tercih esiyor hu ara. Heran gerincikabilir kafasi.
Hay Allah'ım bu devletteki doktorlar neden böyle ağzından kerpetenle laf alınıyorKizlar ben doktordan hic birsey anlamadim. Farkli dokor geldi soru soramadan gitti dustum pesine diger hastadan cikinca sordum hani doguma kadarmi burdayim diye doktor bi kac gun burdasn ama degisir dedi dogum olabilir dedi gitti ben kalka kaldim. Hic birsey anlayamadim
Benim 29.haftamda olmuştu erken doğum sancısı.o kasılmalar sancı dedi doktorum ara ara belirsiz ve kısa süreli olması onemli diil ama düzenli araliklarla ve gecmezse hemen gel dedi.Doktoru aradım yarın gidicem nst gircem nasipse benim gün içinde ara ara oluyo kasılmalar ama genede korkuyorum inşallah gerçek sancı değildir birkaç hafta daha geçse dert etmicem hayırlısı inşallah canım
Canım başka bi hastaneye gidemez misin? Ya durum önemliyse Allah korusun birşey falan olur sonradan pişmanlık yaşama, eşini ara bi söyle bakalım. Burda ilgilenecekleri yokKizlar ben doktordan hic birsey anlamadim. Farkli dokor geldi soru soramadan gitti dustum pesine diger hastadan cikinca sordum hani doguma kadarmi burdayim diye doktor bi kac gun burdasn ama degisir dedi dogum olabilir dedi gitti ben kalka kaldim. Hic birsey anlayamadim
Canım orda durman senin için tabiki daha iyi heran müdahale edebilirler. Bnm ateşim yüksek diye iki gün yatırdılar hastanede düşün ne ilaç ne serum verdiler sadece tansiyon ayeş takibi . Hem evde olsan böyle yatamazsın kızınla ilgilenirsin bişeyler yaparsın evde tehlikeli olur . İnşallah çok güzel haberler alırsın .Onu bende anlamadim zatenn boyleyse eve gitsem ne fark ederdi ki diye dusundum. bu servise perinatoloji bakiyor sanirim fenalasirsak yandaki hasta haber vericek. Bu kadar icin eve gitmeme neden sakinca olsun bu kadar kendimi bende bakarim mesela hala doktoru bekliyorum konusmak icin kanama olan bolgemde agri var mesela bunu hemsire dedim kasilma haric agrilar nstde cikmazmis onemsemediler doktora soylicem bide o agiran bolgemde plasenta kanamasi varmis uzun zamandir cekiyordum bebek asada hani dogum hazirligi diyordum. Dun orasi kanama alani cikti. Sonuc arastirma hastanesi yogunlukdan oturu boyle belkide ama dedin gibi bu kadari evdede olur
Yakının ziyaret saatinde geldiğinde görüşmek istesin onlara daha net anlatıyor doktorlarKizlar ben doktordan hic birsey anlamadim. Farkli dokor geldi soru soramadan gitti dustum pesine diger hastadan cikinca sordum hani doguma kadarmi burdayim diye doktor bi kac gun burdasn ama degisir dedi dogum olabilir dedi gitti ben kalka kaldim. Hic birsey anlayamadim
canım araştırma hastanesi Bira, öyle oluyo başıma geldi malesef hep ayrı doktor gelir hepsi öyle bakar gider ama emin ol sıkıntı olduğu sn müdahale edecektir.. Sen şimdi düşünme ne olcak diye riskin var yatmalısın dedilerse onu düşün yat ordan ameliyat olmadan çıkmazsın artık İnş sağlıklı sıhhatli bebeğin ve sen olarak ordan çıkarsınız dualarım seninle .. Duygularını çok iyi anlıyorum canım sabır İnşallahKizlar ben doktordan hic birsey anlamadim. Farkli dokor geldi soru soramadan gitti dustum pesine diger hastadan cikinca sordum hani doguma kadarmi burdayim diye doktor bi kac gun burdasn ama degisir dedi dogum olabilir dedi gitti ben kalka kaldim. Hic birsey anlayamadim
Canım kanama riskli değil mi acaba. Bebeğin hreketleri nasıl şuanda. Bir de nst ye bağlı mısın şuanda. Hanimplasenta ayrılmak üzereyken bebek de hareketlerde azalma olmaz mıInan bunlarin hic birini konusamadik sadece doktorun ultrasyon o seyi gorup sok gecirir gibi davranisi beni korkutmaya yetti. odasindan hemsire ile aldirdi bi anda bende sok oldum herseyi bianda yasadim kizim disarda teyzesiyle ve ben onlara bile haber verditmiyordu. nstde bile sira beklettirmedi bi kac doktoru arayip hemen dogum bolum alindim birsuru evrak soru ardindan perinatoloji incelemesi oldu o doktor ayni seyi gordu. Eve yollayamam evi unut burdasin dedi.hepsine tek tek kizim icin yalvardim. Goreyim son bi opeyim felan diye. dogum kiyafet giydirip servise alindim. Burdada daha doktor gelmedi. Hemsireler soruyorum biz birsey dersek bos olur dedi. Katta hic benim sikayetimle yatan hasta gormedim kata alindimdan beride bi kere nst ve tansiyon bakildi. Sadece ilk kata odama geldimde hungur hungur basladim aglamaya o sira hemsirenin dediklerinden en ufak kanama su bebek hareket azalma agrida hemen sezeryan alincaksin dedi. Bende sabah gelen doktora insallah unutmam ve herbirseyi sorarim. Benim icin cok sitresli bi gundu hastane disinda basima gelmeyen kalmadi.
Onu bende anlamadim zatenn boyleyse eve gitsem ne fark ederdi ki diye dusundum. bu servise perinatoloji bakiyor sanirim fenalasirsak yandaki hasta haber vericek. Bu kadar icin eve gitmeme neden sakinca olsun bu kadar kendimi bende bakarim mesela hala doktoru bekliyorum konusmak icin kanama olan bolgemde agri var mesela bunu hemsire dedim kasilma haric agrilar nstde cikmazmis onemsemediler doktora soylicem bide o agiran bolgemde plasenta kanamasi varmis uzun zamandir cekiyordum bebek asada hani dogum hazirligi diyordum. Dun orasi kanama alani cikti. Sonuc arastirma hastanesi yogunlukdan oturu boyle belkide ama dedin gibi bu kadari evdede olur
Yok hic birsey yok dese bana evde istiraaat et da cok darlandim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?