2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar gunaydin ben bi halt ettim simdi akil verin bna
Ayaklar ciplak gezdim dun sismisti biraz yaniyordu sanki.
Sabaha kadar sanci yapti miyomlarimdan oluyorum.
Napcam nasil gecer bu sanci
canım geçen bende sancılandım senin gibi..Gece uykudan uyandıracak kadar..adım dahi atamıyordum..sanırım o gün ceyran yaptı ev..ertesi gün yataktan çıkmadım sıcak tuttum kendimi afedersin gaz fln çıkarınca anca rahatladım

Aslında yediklerimizden cok stres daha etkili bence.. bilerel geriyolar resmen bizi. 90 tokluk ne demek ya! Kafayı yemiş sanırım!!

Zaten bilerel vicdanlara oynuyolar bence zaten hamileyiz hassasız bi de hep en kötü senaryolarla geliyolar iyice manyak olduk..

Insallah bebegine saglikla kavusursun....onlar bakmasalar bile sen kendini surekli hatirlat,Allah kolaylik versin

Allah yardımcın olsun canım inşallah ikiniz de sağlıklı bir şekilde çıkarsınız hastaneden bebeğin haftası iyi ama ciğer geliştirici falan vuruyorlar mı yine de

Aslında yediklerimizden cok stres daha etkili bence.. bilerel geriyolar resmen bizi. 90 tokluk ne demek ya! Kafayı yemiş sanırım!!
bencede benim açlık 105 110 ınsülin kulanmama rağmen bugün yine kontrol var endokrinde bakalım ne diyecek benim açlığı 9 sanda çıktığında açlıktan bayılacak gibi oluyorum

Kizlar ben doktordan hic birsey anlamadim. Farkli dokor geldi soru soramadan gitti dustum pesine diger hastadan cikinca sordum hani doguma kadarmi burdayim diye doktor bi kac gun burdasn ama degisir dedi dogum olabilir dedi gitti ben kalka kaldim. Hic birsey anlayamadim

Allah yardımcın olsun canım inşallah ikiniz de sağlıklı bir şekilde çıkarsınız hastaneden bebeğin haftası iyi ama ciğer geliştirici falan vuruyorlar mı yine de

Yok hic birsey yok dese bana evde istiraaat et da cok darlandim ya

Aaa çok sevindim ya dönmez inşallah bi daha yaramaz

Hay Allah'ım bu devletteki doktorlar neden böyle ağzından kerpetenle laf alınıyor

Benim 29.haftamda olmuştu erken doğum sancısı.o kasılmalar sancı dedi doktorum ara ara belirsiz ve kısa süreli olması onemli diil ama düzenli araliklarla ve gecmezse hemen gel dedi.
Hayırlısı ile sağlıkla alalım KUCAGIMIZA ins.
Bizde 10 gün önce 2kg olmustuk bakalım bugün gitcem kac olmuş bizimki

Canım başka bi hastaneye gidemez misin? Ya durum önemliyse Allah korusun birşey falan olur sonradan pişmanlık yaşama, eşini ara bi söyle bakalım. Burda ilgilenecekleri yok

Canım orda durman senin için tabiki daha iyi heran müdahale edebilirler. Bnm ateşim yüksek diye iki gün yatırdılar hastanede düşün ne ilaç ne serum verdiler sadece tansiyon ayeş takibi . Hem evde olsan böyle yatamazsın kızınla ilgilenirsin bişeyler yaparsın evde tehlikeli olur . İnşallah çok güzel haberler alırsın .

Yakının ziyaret saatinde geldiğinde görüşmek istesin onlara daha net anlatıyor doktorlar

J
canım araştırma hastanesi Bira, öyle oluyo başıma geldi malesef hep ayrı doktor gelir hepsi öyle bakar gider ama emin ol sıkıntı olduğu sn müdahale edecektir.. Sen şimdi düşünme ne olcak diye riskin var yatmalısın dedilerse onu düşün yat ordan ameliyat olmadan çıkmazsın artık İnş sağlıklı sıhhatli bebeğin ve sen olarak ordan çıkarsınız dualarım seninle .. Duygularını çok iyi anlıyorum canım sabır İnşallah

Canım kanama riskli değil mi acaba. Bebeğin hreketleri nasıl şuanda. Bir de nst ye bağlı mısın şuanda. Hanimplasenta ayrılmak üzereyken bebek de hareketlerde azalma olmaz mı

Canım sen zeynep kamildesin değil mi merak etme mutlaka nöbetçi 2 veya 3 doktor vardır ama seni yatıran veya perinatolog yoktur onu söylemişlerdir. Koskoca eğitim araştırmada doktor olmadan olur mu

Yok hic birsey yok dese bana evde istiraaat et da cok darlandim ya

Canım ne kadar da olsa hastanedesin seni çok iyi anlıyorum aklın kızında ama demekki kalman gerekiyor eşin doktorla görüşmeye çalışsa bilgi almak için belki ona daha detaylı bilgi verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…