- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.142
- 133
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.781
Gecmis olsun canim benimde bogazim hafif siser gibi olmustu onunla birlikte burnun tikandi 10 gunde anca acildi oda yarim yamalak. Vicks koklamak serbestmi bilmiyorum ama o tarz birsey iyi gelebilir belki.ben hep dolaptan icerim bogazim alisik ama gecen gun havaya aldanip kisa kollu giydim simdide burnum tikali zor kuarn okudum
Allah kabul etsin inşallah canm. Bende neye güvenip bir cengaverlik yaptim bilmiyorum.ben hep dolaptan icerim bogazim alisik ama gecen gun havaya aldanip kisa kollu giydim simdide burnum tikali zor kuarn okudum
Cok tatli olmus canim cok begendim ben .duvarda dahada guzel dururEki Görüntüle 2132671
Kapi süsümüz nasil olmuş. Surasi su renk olsa dediginiz bir yer var mi? Duvara monte edecegim. Duvarim mavi, oda takimim beyaz.
Buaylarda bi sicaklanma basiyo dikkat etmemiz lazimYa bende soda icmistim dolaptan sanki çok alışık biriymisim gibi. Havaların biraz ısınmasına güvenip ama her zaman temkinli olmakta fayda varmış.
Allah kabul etsin .hamilelikten iyice dustu bagisikligimiz hayirlisiyla tekrar grip olmadan bitirsek .ben 3 kere oldum 8 ayda normalde hic olmamben hep dolaptan icerim bogazim alisik ama gecen gun havaya aldanip kisa kollu giydim simdide burnum tikali zor kuarn okudum
Deniz suyu kullan canim yada tuzlu su geceleri aciyor burnu vshayırlı günler kızlar bene grip oldum maalesef gece uykusu kalmamıştı şimdi hiç kalmadı
Canım onu anladım da gece boyu doktor görmedim yazmışsın o nasıl oluyor diyorum durumun o kadar riskliyse sürekli kontrol etmeleri gerekmez mi en azından hemşirelerin falan
canim cok gecmis olsun saglicakla alırsın yavrunu kucagina kizini hic merak etme tayzesi yaninda babadida gelmis bisry olmaz canim sen bebegini ve kendini dusun .. dogum haftanda uygun bisey olnaz Allahin izniyle duamdasin insallh..
Günaydın canım.Ayno şeyi iki hafta önce ben de yasadım hatta doğum yapacak gibi inledim sabaha kadar. En son lavoboya gidince rahatladım. Büyük ihtimal gaz olmuştur sende de.Ayağına sıcak bişeyler koy çok rahatlatıyor.Kizlar gunaydin ben bi halt ettim simdi akil verin bna
Ayaklar ciplak gezdim dun sismisti biraz yaniyordu sanki.
Sabaha kadar sanci yapti miyomlarimdan oluyorum.
Napcam nasil gecer bu sanci
Ayaklarına sıcak su torbası koysan falan geçer mı ki canım acaba ya hiç bilmiyorum ki adet ağrısı gibi mı?Kizlar gunaydin ben bi halt ettim simdi akil verin bna
Ayaklar ciplak gezdim dun sismisti biraz yaniyordu sanki.
Sabaha kadar sanci yapti miyomlarimdan oluyorum.
Napcam nasil gecer bu sanci
Geçmi olsun canım. Bence bugün her şeyi sor hatta tedirgin olduğunu söyle bence. En azından kafalarındaki planı öğrenirsen ona göre hareket edersiniz. Cok şükür ki hafta olarak baya ilerlemiş yine. Hamilelikte her an her şey olabiliyor gerçekten. Temizliğime dikkat edeyim ben de.Inan bunlarin hic birini konusamadik sadece doktorun ultrasyon o seyi gorup sok gecirir gibi davranisi beni korkutmaya yetti. odasindan hemsire ile aldirdi bi anda bende sok oldum herseyi bianda yasadim kizim disarda teyzesiyle ve ben onlara bile haber verditmiyordu. nstde bile sira beklettirmedi bi kac doktoru arayip hemen dogum bolum alindim birsuru evrak soru ardindan perinatoloji incelemesi oldu o doktor ayni seyi gordu. Eve yollayamam evi unut burdasin dedi.hepsine tek tek kizim icin yalvardim. Goreyim son bi opeyim felan diye. dogum kiyafet giydirip servise alindim. Burdada daha doktor gelmedi. Hemsireler soruyorum biz birsey dersek bos olur dedi. Katta hic benim sikayetimle yatan hasta gormedim kata alindimdan beride bi kere nst ve tansiyon bakildi. Sadece ilk kata odama geldimde hungur hungur basladim aglamaya o sira hemsirenin dediklerinden en ufak kanama su bebek hareket azalma agrida hemen sezeryan alincaksin dedi. Bende sabah gelen doktora insallah unutmam ve herbirseyi sorarim. Benim icin cok sitresli bi gundu hastane disinda basima gelmeyen kalmadi.
Dönmüş cok şükür. Ama ben benim bebise fazla guvenmiyorum artik. Cunku tekme vurmak yerine taklalar atmayi tercih esiyor hu ara. Heran gerincikabilir kafasi.
Uyku tutmuyor yine
Aynen dogum yaparim bu sanciyla dedim artikGünaydın canım.Ayno şeyi iki hafta önce ben de yasadım hatta doğum yapacak gibi inledim sabaha kadar. En son lavoboya gidince rahatladım. Büyük ihtimal gaz olmuştur sende de.Ayağına sıcak bişeyler koy çok rahatlatıyor.
Sicak su torbamda yok .utuyle havlu isittik oda sogudu hemenAyaklarına sıcak su torbası koysan falan geçer mı ki canım acaba ya hiç bilmiyorum ki adet ağrısı gibi mı?
Kordon dolanmisti yegenime ama ters degildi oyuzden birsey diyemiyorum canim hakkinda hayirlisi olsun insHanımlar benim bebiş ters (Kafa yukarida) ve 1 tur kordon dolanmış şekilde.. Bu şekilde olan var mı ya da daha döner mi.. Doktor 3 hafta sonra alalım sezeryan ile dedi kafam karıştı..
Hanımlar benim bebiş ters (Kafa yukarida) ve 1 tur kordon dolanmış şekilde.. Bu şekilde olan var mı ya da daha döner mi.. Doktor 3 hafta sonra alalım sezeryan ile dedi kafam karıştı..
Sıcak suya koy ayaklarini canim. Ya da şişe varsa ona su doldurAynen dogum yaparim bu sanciyla dedim artik
Sicak su torbamda yok .utuyle havlu isittik oda sogudu hemen
Ben 32den beri giriyorum canım kızımdada öyle girmiştimKızlar bu arada daha doktor beni hiç NST ye sokmadı geçen hamileliğimde de başka hastane doktorlaydım yine 1 ya da 2 kere girdim...Geçen pzt kontrole gittim dogum iznine de ayrıldım ultrasonla baktı 20 gun sonra gel dedi...ben mi çok rahatım siz mi paniksiniz...yoksa bu doktor beni umursamıyor mu acaba gevşek mi anlayamadım yani...kadın doğum hastanesine falan gidip zorla NST ye mi girsem ben de
Geçmi olsun canım. Bence bugün her şeyi sor hatta tedirgin olduğunu söyle bence. En azından kafalarındaki planı öğrenirsen ona göre hareket edersiniz. Cok şükür ki hafta olarak baya ilerlemiş yine. Hamilelikte her an her şey olabiliyor gerçekten. Temizliğime dikkat edeyim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?