2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben hep dolaptan icerim bogazim alisik ama gecen gun havaya aldanip kisa kollu giydim simdide burnum tikali zor kuarn okudum
Gecmis olsun canim benimde bogazim hafif siser gibi olmustu onunla birlikte burnun tikandi 10 gunde anca acildi oda yarim yamalak. Vicks koklamak serbestmi bilmiyorum ama o tarz birsey iyi gelebilir belki.

Eki Görüntüle 2132671

Kapi süsümüz nasil olmuş. Surasi su renk olsa dediginiz bir yer var mi? Duvara monte edecegim. Duvarim mavi, oda takimim beyaz.
Cok tatli olmus canim cok begendim ben .duvarda dahada guzel durur
Ya bende soda icmistim dolaptan sanki çok alışık biriymisim gibi. Havaların biraz ısınmasına güvenip ama her zaman temkinli olmakta fayda varmış.
Buaylarda bi sicaklanma basiyo dikkat etmemiz lazim
ben hep dolaptan icerim bogazim alisik ama gecen gun havaya aldanip kisa kollu giydim simdide burnum tikali zor kuarn okudum
Allah kabul etsin .hamilelikten iyice dustu bagisikligimiz hayirlisiyla tekrar grip olmadan bitirsek .ben 3 kere oldum 8 ayda normalde hic olmam

Canım onu anladım da gece boyu doktor görmedim yazmışsın o nasıl oluyor diyorum durumun o kadar riskliyse sürekli kontrol etmeleri gerekmez mi en azından hemşirelerin falan

Onu bende anlamadim zatenn boyleyse eve gitsem ne fark ederdi ki diye dusundum. bu servise perinatoloji bakiyor sanirim fenalasirsak yandaki hasta haber vericek. Bu kadar icin eve gitmeme neden sakinca olsun bu kadar kendimi bende bakarim mesela hala doktoru bekliyorum konusmak icin kanama olan bolgemde agri var mesela bunu hemsire dedim kasilma haric agrilar nstde cikmazmis onemsemediler doktora soylicem bide o agiran bolgemde plasenta kanamasi varmis uzun zamandir cekiyordum bebek asada hani dogum hazirligi diyordum. Dun orasi kanama alani cikti. Sonuc arastirma hastanesi yogunlukdan oturu boyle belkide ama dedin gibi bu kadari evdede olur

Kizlar gunaydin ben bi halt ettim simdi akil verin bna
Ayaklar ciplak gezdim dun sismisti biraz yaniyordu sanki.
Sabaha kadar sanci yapti miyomlarimdan oluyorum.
Napcam nasil gecer bu sanci

canim cok gecmis olsun saglicakla alırsın yavrunu kucagina kizini hic merak etme tayzesi yaninda babadida gelmis bisry olmaz canim sen bebegini ve kendini dusun .. dogum haftanda uygun bisey olnaz Allahin izniyle duamdasin insallh..

Saol canim bende beklemedeyim doktor gelsin goruscem sizede haber veririm. Insallah hepimiz bubsinavi iyi atlatiriz

Günaydın canım.Ayno şeyi iki hafta önce ben de yasadım hatta doğum yapacak gibi inledim sabaha kadar. En son lavoboya gidince rahatladım. Büyük ihtimal gaz olmuştur sende de.Ayağına sıcak bişeyler koy çok rahatlatıyor.

Ayaklarına sıcak su torbası koysan falan geçer mı ki canım acaba ya hiç bilmiyorum ki adet ağrısı gibi mı?

Geçmi olsun canım. Bence bugün her şeyi sor hatta tedirgin olduğunu söyle bence. En azından kafalarındaki planı öğrenirsen ona göre hareket edersiniz. Cok şükür ki hafta olarak baya ilerlemiş yine. Hamilelikte her an her şey olabiliyor gerçekten. Temizliğime dikkat edeyim ben de.

Dönmüş cok şükür. Ama ben benim bebise fazla guvenmiyorum artik. Cunku tekme vurmak yerine taklalar atmayi tercih esiyor hu ara. Heran gerincikabilir kafasi.

Dönmesine çok sevindim. Benimki hala dönmedi sanırım çünkü hep olduğu yerden tekmeleri yiyorum :) umarım döner.

Hanımlar benim bebiş ters (Kafa yukarida) ve 1 tur kordon dolanmış şekilde.. Bu şekilde olan var mı ya da daha döner mi.. Doktor 3 hafta sonra alalım sezeryan ile dedi kafam karıştı..

Aynen dogum yaparim bu sanciyla dedim artik

Ayaklarına sıcak su torbası koysan falan geçer mı ki canım acaba ya hiç bilmiyorum ki adet ağrısı gibi mı?
Sicak su torbamda yok .utuyle havlu isittik oda sogudu hemen

Hanımlar benim bebiş ters (Kafa yukarida) ve 1 tur kordon dolanmış şekilde.. Bu şekilde olan var mı ya da daha döner mi.. Doktor 3 hafta sonra alalım sezeryan ile dedi kafam karıştı..
Kordon dolanmisti yegenime ama ters degildi oyuzden birsey diyemiyorum canim hakkinda hayirlisi olsun ins

Merhabalar. Benimde bebişim ters. Kafası yukarda ama kordon dolanması yok. Yani demedi öyle bişey. Haftaya gidicem kontrole tekrar eğer dönmediyse bana da sezeryan günü verecek... döner diyenler var ama bilemiyorum tabii. Her kafadan bi ses çıkıyor. Doktoruna güveniyorsan onu dinlemek en mantıklısı çünkü en kötü karar kararsızlıktan iyidir düşüncesi içindeyim ki sezeryanda 39. Haftada pek de kötü bi ihtimal gibi değil sanki. Ama keşke normal doğumla gelseler ve umarım dönerler

Ben 32den beri giriyorum canım kızımdada öyle girmiştim

Temizlinize gercekden dikkat edin ben daha var diye bikini temizlim vardi ama az koltuk alti bacak var yok arasiydi dogum zamani agda yapim istiyordum gun verecekler diye dogum kiyafette dize kadar neyse aksam yine kurtuldum da gercekden heran hersey olabiliyor. Evet bende sorucam insallah asistan geldi doktor karar verir dedi. Doktorda daha geldigi yok bende dogum olana kadarmi kalcam ne kadar bekletcek sorucam hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…