2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun, ikinizde sağsalim çıkın oradan inşallah, bence hastane de olman senin için çok daha güvenli, doktorlara güven sabret, zamanı gelince müdahale edeceklerdir, kolau değil elbette ama sakin olmaya çalış, kızın da iyidir evde merak etme, iyi haberlerini alacağız inşallah

Sıcak suya koy ayaklarini canim. Ya da şişe varsa ona su doldur
Yapiyim canim gecmedi hic
Aynen gaz falanda yok epey usuttum dmk
şişe varsa pet şişeye doldur öyle koy canım
Yapiyim canim hemen .gececegi yok
Ah su devlet doktorlari hic aciklama yapmiolar

Canım başka bi hastaneye gidemez misin? Ya durum önemliyse Allah korusun birşey falan olur sonradan pişmanlık yaşama, eşini ara bi söyle bakalım. Burda ilgilenecekleri yok

Hic cikarmiyolarki burdan bide mecburum baska hastane beni kabul etmiyo nst biraz sancim cikti yeni ama doktor sanirim onu yarin sabah gorur

Hic cikarmiyolarki burdan bide mecburum baska hastane beni kabul etmiyo nst biraz sancim cikti yeni ama doktor sanirim onu yarin sabah gorur
Stres yapma streste etkiler seni beklemekten baska care yok gibi gözüküyo.. sonu güzel olsun bebek ve sen sağlıklı olun gerisi önemli değil.. dualarımızdasınızz

Canım zaten şu durumda baska bi yere gitmeye calışma. En güvenilir yer şu durumda devlet hastanesi. Biraz sabır güzel haberler verceksin bize inşallah yakın zamanda:) Kendine uğraş bul kafanı dağıtcak

oo kızlar ne kadar çok sayfa birikmiş maşallah bu ne hız :) bebişlerimiz olmuş sağlıkla büyüsünler inşallah
weryew çok geçmiş olsun canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

benimde yarın kontrolüm var , bakalım ne diyecek dr, iş yerinde işler çok yoğun o yüzden hiç buraya yazmaya vakit bulamadım, evi zaten otel gibi kullanıyoruz, haftasonu da hep dışarıdaydım alışveriş yaptık çok yorulmuşum , benim günler çok yoğun geçiyor yani

Dönmesine çok sevindim. Benimki hala dönmedi sanırım çünkü hep olduğu yerden tekmeleri yiyorum :) umarım döner.
Döner diyor herkes ya bence döner :) bi çok bilmis doktorlar umutsuz konuşur.
Bende aksine çok fena uykum var ve gün boyu uyusam uyuyasım geliyor uykuya dalmaktada sıkıntı çekmiyorum... bendeki uykuyu yollayabilsem keşke sizede :)
Keske ya. 4 e geliyordu uyudugum. 8 de kalktim. 11 e kadar geri uyumaya calistim ama on dk dalip geri kalktim hep.
Aaa çok sevindim ya dönmez inşallah bi daha yaramaz
İnsallahhhh :))

Orda olmak senin icin de bebek icin de daha guvenli. Sıkma canini. Devlette doktorlar oyle malesef agizlari var dilleri yok. Ama emin ol bircok ozelden daha bilgililer ve ne yapmalari gerektigini biliyorlar. Hicbir turlu ne anneyi ne bebegi riske atacak bir is yapmiyorlar.

Canım benimkide beni sokmadı daha bu cumartesi sokacakmış

Evet ya ben nasıl yatıcam yarım saat geçen dr da 10 dk da belim koptu

Keşke doğru düzgün açıklama yapsalarmış.insan en ufak şeyi bile merak ediyor bu durumda.canım pozitif düşün sen herhalde takip edecekler.gün içinde nst ile bakarlar bebeğin kalp atışları filan nasıl bir sıkıntı var mı diye.bebek sıkıntıya girerse ya da kanama filan olursa alırlar.hastanede kontrol altındasın en azından acil bir şey olursa hemen müdahale ederler.bebeğin de sen de sağlıkla evinize gidersiniz.

Allah yardımcın olsun canım, ne aceleci çıktı bu mayıs bebişleri.

Dualarımız seninle canım.Allah’ın izniyle sağlıkla dünyaya gelecek bebeğin.riskli bir durum mu vardı senin hatırlayamadım canım neden erken alınıyor?

Rabbim yardım etsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin insallah canım

Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Bir sıkıntı mı oldu sanki 12 si diye hatırlıyorum senin için. Neden erkene çektiler.

Geldi mi buluşma ani :) ay hadi inşallah sağlıcakla, hayırlısıyla ikizlerimiz de gelsin ,dualarimizdasiniz

Allah razi olsun. Dun geceden beri böbrek agrisindan kivraniyorum. Agri kesici serumun etkisi bile olmuyor nerdeyse. Bobregim son noktada.

Allah razi olsun. Dun geceden beri böbrek agrisindan kivraniyorum. Agri kesici serumun etkisi bile olmuyor nerdeyse. Bobregim son noktada.

Anladım canım hayırlısı böyleymiş demekki senin sağlığında önemli. Hayırlısıyla gelsin oğulların inşallah. Rabbim güzel günler göstersin hep onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…