- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.821
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun, ikinizde sağsalim çıkın oradan inşallah, bence hastane de olman senin için çok daha güvenli, doktorlara güven sabret, zamanı gelince müdahale edeceklerdir, kolau değil elbette ama sakin olmaya çalış, kızın da iyidir evde merak etme, iyi haberlerini alacağız inşallahInan bunlarin hic birini konusamadik sadece doktorun ultrasyon o seyi gorup sok gecirir gibi davranisi beni korkutmaya yetti. odasindan hemsire ile aldirdi bi anda bende sok oldum herseyi bianda yasadim kizim disarda teyzesiyle ve ben onlara bile haber verditmiyordu. nstde bile sira beklettirmedi bi kac doktoru arayip hemen dogum bolum alindim birsuru evrak soru ardindan perinatoloji incelemesi oldu o doktor ayni seyi gordu. Eve yollayamam evi unut burdasin dedi.hepsine tek tek kizim icin yalvardim. Goreyim son bi opeyim felan diye. dogum kiyafet giydirip servise alindim. Burdada daha doktor gelmedi. Hemsireler soruyorum biz birsey dersek bos olur dedi. Katta hic benim sikayetimle yatan hasta gormedim kata alindimdan beride bi kere nst ve tansiyon bakildi. Sadece ilk kata odama geldimde hungur hungur basladim aglamaya o sira hemsirenin dediklerinden en ufak kanama su bebek hareket azalma agrida hemen sezeryan alincaksin dedi. Bende sabah gelen doktora insallah unutmam ve herbirseyi sorarim. Benim icin cok sitresli bi gundu hastane disinda basima gelmeyen kalmadi.
Yapiyim canim gecmedi hicSıcak suya koy ayaklarini canim. Ya da şişe varsa ona su doldur
Aynen gaz falanda yok epey usuttum dmkcanım geçen bende sancılandım senin gibi..Gece uykudan uyandıracak kadar..adım dahi atamıyordum..sanırım o gün ceyran yaptı ev..ertesi gün yataktan çıkmadım sıcak tuttum kendimi afedersin gaz fln çıkarınca anca rahatladım
Yapiyim canim hemen .gececegi yokşişe varsa pet şişeye doldur öyle koy canım
Ah su devlet doktorlari hic aciklama yapmiolarKizlar ben doktordan hic birsey anlamadim. Farkli dokor geldi soru soramadan gitti dustum pesine diger hastadan cikinca sordum hani doguma kadarmi burdayim diye doktor bi kac gun burdasn ama degisir dedi dogum olabilir dedi gitti ben kalka kaldim. Hic birsey anlayamadim
Canım başka bi hastaneye gidemez misin? Ya durum önemliyse Allah korusun birşey falan olur sonradan pişmanlık yaşama, eşini ara bi söyle bakalım. Burda ilgilenecekleri yok
Stres yapma streste etkiler seni beklemekten baska care yok gibi gözüküyo.. sonu güzel olsun bebek ve sen sağlıklı olun gerisi önemli değil.. dualarımızdasınızzHic cikarmiyolarki burdan bide mecburum baska hastane beni kabul etmiyo nst biraz sancim cikti yeni ama doktor sanirim onu yarin sabah gorur
Canım zaten şu durumda baska bi yere gitmeye calışma. En güvenilir yer şu durumda devlet hastanesi. Biraz sabır güzel haberler verceksin bize inşallah yakın zamanda:) Kendine uğraş bul kafanı dağıtcakHic cikarmiyolarki burdan bide mecburum baska hastane beni kabul etmiyo nst biraz sancim cikti yeni ama doktor sanirim onu yarin sabah gorur
Döner diyor herkes ya bence döner :) bi çok bilmis doktorlar umutsuz konuşur.Dönmesine çok sevindim. Benimki hala dönmedi sanırım çünkü hep olduğu yerden tekmeleri yiyorum :) umarım döner.
Keske ya. 4 e geliyordu uyudugum. 8 de kalktim. 11 e kadar geri uyumaya calistim ama on dk dalip geri kalktim hep.Bende aksine çok fena uykum var ve gün boyu uyusam uyuyasım geliyor uykuya dalmaktada sıkıntı çekmiyorum... bendeki uykuyu yollayabilsem keşke sizede :)
İnsallahhhh :))Aaa çok sevindim ya dönmez inşallah bi daha yaramaz
Orda olmak senin icin de bebek icin de daha guvenli. Sıkma canini. Devlette doktorlar oyle malesef agizlari var dilleri yok. Ama emin ol bircok ozelden daha bilgililer ve ne yapmalari gerektigini biliyorlar. Hicbir turlu ne anneyi ne bebegi riske atacak bir is yapmiyorlar.Hic cikarmiyolarki burdan bide mecburum baska hastane beni kabul etmiyo nst biraz sancim cikti yeni ama doktor sanirim onu yarin sabah gorur
Kızlar bu arada daha doktor beni hiç NST ye sokmadı geçen hamileliğimde de başka hastane doktorlaydım yine 1 ya da 2 kere girdim...Geçen pzt kontrole gittim dogum iznine de ayrıldım ultrasonla baktı 20 gun sonra gel dedi...ben mi çok rahatım siz mi paniksiniz...yoksa bu doktor beni umursamıyor mu acaba gevşek mi anlayamadım yani...kadın doğum hastanesine falan gidip zorla NST ye mi girsem ben de
Kesinlikle dr a iyiyim deyince sorun görmüyor. Benim ki de 2 hafta önce aynı şeyi yaptı . Karnım arada sertleşiyor dedim adam usg de daha dikkatli baktı:) kan akışına bakalım falan dedi. 31. Haftada nst istedi. Sırf arada sertleşme oluyor dedim diye. Bence biraz agrım oluyor falan de. Gerçi o nst de yatmakta işkence gibi geliyor bana. Olan bel ağrım kat kat artıyor
Keşke doğru düzgün açıklama yapsalarmış.insan en ufak şeyi bile merak ediyor bu durumda.canım pozitif düşün sen herhalde takip edecekler.gün içinde nst ile bakarlar bebeğin kalp atışları filan nasıl bir sıkıntı var mı diye.bebek sıkıntıya girerse ya da kanama filan olursa alırlar.hastanede kontrol altındasın en azından acil bir şey olursa hemen müdahale ederler.bebeğin de sen de sağlıkla evinize gidersiniz.Kizlar ben doktordan hic birsey anlamadim. Farkli dokor geldi soru soramadan gitti dustum pesine diger hastadan cikinca sordum hani doguma kadarmi burdayim diye doktor bi kac gun burdasn ama degisir dedi dogum olabilir dedi gitti ben kalka kaldim. Hic birsey anlayamadim
Allah yardımcın olsun canım, ne aceleci çıktı bu mayıs bebişleri.Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Dualarımız seninle canım.Allah’ın izniyle sağlıkla dünyaya gelecek bebeğin.riskli bir durum mu vardı senin hatırlayamadım canım neden erken alınıyor?Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Rabbim yardım etsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin insallah canımKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Geldi mi buluşma ani :) ay hadi inşallah sağlıcakla, hayırlısıyla ikizlerimiz de gelsin ,dualarimizdasinizKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun canım, ne aceleci çıktı bu mayıs bebişleri.
Dualarımız seninle canım.Allah’ın izniyle sağlıkla dünyaya gelecek bebeğin.riskli bir durum mu vardı senin hatırlayamadım canım neden erken alınıyor?
Rabbim yardım etsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin insallah canım
Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Bir sıkıntı mı oldu sanki 12 si diye hatırlıyorum senin için. Neden erkene çektiler.
Geldi mi buluşma ani :) ay hadi inşallah sağlıcakla, hayırlısıyla ikizlerimiz de gelsin ,dualarimizdasiniz
Allah razi olsun. Dun geceden beri böbrek agrisindan kivraniyorum. Agri kesici serumun etkisi bile olmuyor nerdeyse. Bobregim son noktada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?