2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eki Görüntüle 2132671

Kapi süsümüz nasil olmuş. Surasi su renk olsa dediginiz bir yer var mi? Duvara monte edecegim. Duvarim mavi, oda takimim beyaz.
Can'ım ben de bunlardan yaptıracaktım. 100 tl ydi. Sen nereye kaça yaptırıyorsun? En uygun 100 e bulmuştum ben. İstersen o instagram sayfasını söylerim. Arkadaşım da yaptırmıştı. Memnun kalmıştı. Gerçi sizinki hazır artık sanırım.
Emir alp üstte olsa renk bütünlüğü daha iyi olur sanki. Bi de selim mavi yazılmış ya. Duvar da mavi diyorsun. Nasıl görünür bilemedim.

Isigi dahil 130 demişti. Ama bizim 4 isim olunca 180 e geldi. Kargo ucret yok. Emir alp i uste aldik. Duvarda kotu durursa kadin yardimci olacak.

kardelen384 yarin senden kizlar dogum yaptim bende bebeklerimde cok saglikli mesajini istiyorum. Rabbim en kolay en guzel dogumu yasatsin insallah. Kizlar farkindaysaniz hep erken dogumlar kuvezler hastaneye yatislar boyle hikayelerle dogumlar oldu. Herseye sukurler olsun yinede. Ama artik nisan mart anneleri gibi cok kolay dogum oldu bebegim kucagimda eve donuyorum hikayeleri duyalim Allah'ım nolur

Canım her şerde bi hayır var derler ya Allahtan iyi bi dr a denk gelmişsinde farketmiş hemen , ya fark etmezeydi, merak etme oğluşunla eve döndüğünde bol bol öpersin prenses kızınıda

Ins canim benim. Bir sorun cikmaz da sadece kilo alimi icin kuvezde dururlar

Kızlar merhaba
Benim dogumum eylülde olucak ama Dr seçemiyorum. 2 hastane arasında kaldım.
●Medikalpark (gaziosmanpaşa)
●Özel gaziosmanpaşa hastanesi (yeniyuzyil hast.)
Bu hastanelerde doğumunu yapan yada takibini yaptıran var mı ?
Var ise hangi Dr 'a gidiyorsunuz?

Isigi dahil 130 demişti. Ama bizim 4 isim olunca 180 e geldi. Kargo ucret yok. Emir alp i uste aldik. Duvarda kotu durursa kadin yardimci olacak.

Çok güzel gülegüle kullanın , bende yaptırdım birine Allahtan o dolandırıcı çıkmadı ama benimkinde tam içime sinmeyen bişey var bi kopukluk var sanki renklerimde , seninkinde renkler uymazsa nasıl yardımcı olacak

Arkadaşlar hepinize verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim. Ayrı ayrı yazamadım. Bugün hastaneden taburcu oluyorum. Oğluşum yoğun bakımda, oksijen takviyesi yapılıyor, solunum düzene girene kadar hastanede kalacak. Bende günde iki kez süt bırakmaya geleceğim.
Rabbim hepinize zamanında ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Aynen dogum yaparim bu sanciyla dedim artik

Sicak su torbamda yok .utuyle havlu isittik oda sogudu hemen
Can'ım sabah yazmışsın ama geçmiştir umarım. Sıcak su torbası çok tehlikeli Zaten ya ben korkuyorum kullanmaya. Pet şişe varsa çok kaynar olmayacak şekilde onu kullan.
Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Gelsin bakalım minikler. Sen iyi ol annesi yeter ki. O ağrılara iyi bile dayandın.
Seninki de uygunmuş Can'ım. Tabi isim arttıkça fiyat artıyor. Bir de ışık var sizinkinde. Güle güle kullanın. Çok güzel olacaktır odalarına Emin'im.

weryew meryemcim Allah yardımcın olsun Can'ım. Kontrol altında olman en iyisi. Sen evi düşünme şimdi. Bir ağrı sancı olsa Allah korusun hemen müdahale edilir. Bi bağrışın yeter. Ama evde olsan Allah korusun geç olabilir.
Az sabır. Yavrun sağlıkla gelsin yeter ki.

Kızlar akşam kasılmam kesilmeyince acile gideyim dedim ne var ne yok baksınlar diye, nst ye bağlanamadik oğlum hep kaçtı hıçkirdi vurdu on beş dk dalgalandı durdu sonra acilma var mı diye baktı ebe cnm çok yandı yaaa açılmam yokmuş sabah kahve leke geldi muayenedendir değil mi o

Burda bildiğim kadarıyla giden yok. O taraflarda başka hastanelere gidenler vardı ama. Fonetik canım sen nereye gidiyordun?
Bir de medikalparkta İbrahim çelebi ve Yasemin tontuş u duydum. Bi ara gitmeyi düşündüm ben de ama vazgeçtim şonra.

Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin

canım bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah, Allah yardımcın olsun

canım ben de bunlardan yaptırmak istiyorum bi sayfada sordum 130 tl dedi ve ışığıda yok senin önereceğin sayfa hangisi acaba?

Tekrar kargolarim. Kadin cok sevecen, tatli. En kötü ben boyarım, elimden gelir

Canım nişanda olabilir, korkutmak istemem ama ablamında açılma varmı diye bakmışlar akşamına leke gelmiş sabahına da doğurdu. Sen hazırlıklı ol herşeye. Senin doğumun bekleniyor çünkü. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Adabebektasarım Can'ım. Ben yaptırmadım ama oraya. Ben daha uygun bir model yaptırdım. Başka sayfaya. Ama arkadaşım çok memnun kalmıştı. Güzel paketlemiş falan demişti. Bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…