2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay canım nişan gelmiş olmasın aklıma ilk o geldi. Tekrar mı gitsen acaba. Ya da sancını falan kontrol et. Olursa hemen git

Canım ben gop medicalparka gidiyorum istinye üniversitesi medicalpark oldu şimdi adı değişti ama kadro aynı. Ibrahim celebiye gidiyorum. Orda dusunuyorm doğumu da hayırlısı artık

Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin

Sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Sorunsuz rahat bir şekilde gerçekleşir inşallah doğumun canım. Böbreklerin zorladığı için erkene aldılar değil mı? Inşallah doğum sonrası böbreğin hemen toparlanır çok ağrı çekmezsin canım.

Sancın yoksa muayedendir bence. Nişan olsa acaba sancılı mi oluyor bilen yaşayan arkadaşlar yardımcı olur. Benim oğlumda nişanım falan gelmediği için bilemiyorum. Ne zaman gelecekse gelsin yeter ki hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsin paşan

evet canim.cok az kaldi :)

Kızlar merhâba lar .Bugün bayağı yogunum. 32 . Hafta raporumu aldım artık evdeyim. Tosunumu gordum. 1850 Gr 42 cm olmuş pasam. Doktorum aynı yüzü sana benziyor dedi. Siyah beyaz ben anlamadım ama o anlıyor. Ufak tefek bir iki isim var onları da halledip eve geçip dinlenicem inşallah. Geçmiş mesajları okuyamadim. Okuduktan sonra yazarim. Görüşürüz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…