2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok yormuşum kendimiii alt tarafım ağrıyor walla daha kızımı almaya gitcem kreşe ama biraz uzanmam lazım bide şimdi parka çıkmak ister oyyy yandım beenn
Bendenzin tatlım birazdan bende oğlumu almaya gidicem ve park diye tutturucak parkta o kadar kalabalık oluyoki gidip Spor aletlerine oturuyorum :))

Aynen canım instagramdan bi hesap buldum detoxlarda ona güveniyorum inşallah

Al benden de o kadar cnm yorucu oluyor:)
Ben gecen yaz verdim tuvalet eğitimini o işten kurtuldum yoksa zor olurdu hem hamilelik hem tuvalet egitimi:)
Çok şükür ii gidiyor ağrılarım oluyor biraz
Sende nasıl gidiyor

Kızlar hastane için ve evde gelenlere vermek için hacı şeriften isimli çikolata yaptırıcam ama hastaneye gelen de oruçlu olur . Ellerine tutusturucaz çikolatayı. Ben antalyada yaşıyorum mayıs resmen çok sıcak oluyor. Milletin elinde eriyip gidecek çikolata. Nasıl yapsam ki bu işi, şimdi aklıma geldi

Canım lokum da var orda lokum yaptırabilirsin onun erime derdi olmaz

Valla super kahramanlik resmen.hamile cocuklu 've calisan kadin olmak.neyseki az kaldi.nezaman izne cikiacaksin canim.birde doktorun gun verdimi sezeryan icin.bizim gunlerimiz ayni seninle.bana 7 mayis gibi dedi.tabi biizim kizlar verecek son karari.
nisan 27de alacam tezkereyi kısmetse. doğumu da konuşmadık ama ben de 7si diyorum 38+3 olacaz ilkini de 38+3de doğurmuştum işte izne ayrılıcam 10gün sonra dogurucam artık o 10günde ne yapabilirsem. buarada dün ağrıyla gittim doktora,tuşe yaptı 2cm açıklığım var,nst ye bağladı sancım falan yok ama aslında her an doğuradabilirim 7si bence uygun bi tarih ya bizim için aslında ben 1numarayı cuma dogurmuştum bunu da cuma istiyordum da ya erken oluyor 38+0 ya da bir sonraki cuma ya kalırsa da geç oluyor 39+0. gerçi diyorum yaa belki de haftaya spontan yolla dogururmuşumm ahahaha ne gülerim.eşime tembihledim zaten gece çok derin uyuma heran çişe kalktıgımda çocugun kafasını görüyorum diye tuvaletten seslenebilirim diyeee adama da kafayı yediricem korkudan ahahaha

Canım acaba suyun mu geldi keşke acile bi gitsen ya beklemeden. Bebek susuz kalır Allah korusun. Her ihtimale karşı bi git bence

Canım açıklık mı var dikkat et bak yorulma çok, bari 36yi falan geç Allah korusun doğmasın şimdilik dursun yerinde

Canım açıklık mı var dikkat et bak yorulma çok, bari 36yi falan geç Allah korusun doğmasın şimdilik dursun yerinde
evet ya maalesef açıklığım var eşşek gibi de çalışıyorum; doktorum ve ben de maşallah akıllara zarar bir rahatlık var çok ta önemsemedik bu açılma işini,doktorum çok sevdiğim bir hekim abim aynı zamanda.başkası olsa sorumluluk almamak için yat aşağıya derdim ama cemre'cim bu işin kitabında açılma varsa yatsan da açılır kalksan da açılır sen biliyorsun dedi,sadece cinsel ilişkiyi yasakladı enfeksiyon açısından ki çok üzüldüm eşimle bayaa minnoş minnoşş şişman insanlar nasıl sevişiyor yaa diye geyik yapa yapa takılıyorduk libidomunda maşallahı vardı bu konuda hani ama yapacak birşey yok hayattaki mottom hep herşey olacagına varır şeklinde oldugu için çok ta üzerine düşünmemeye çalışıyorum napalım ,hepimiz ama erken ama geç yeter ki sağlıkla alalım kucagımıza tek derdim bu

Bende pek hazır sayılmam arkamıda annem görümcem ve kardesim topladı.bebegin kiyafetlerini görümceme istanbuldan aldırdık.annem ve kardesim yıkayıp ütüledi gecen hafta degil bir öncesi.bende yarın çikıp pijamamı bebege biberon emzik sampuan vs alacağım insallah.yakınlarım olmasa zordu bu işler

O seni bırakmayacak çok belli, doğuma da az kaldı. Sonrasında temelli sen onu bırakacaksın :) en fazla 4 5 kez daha azar işiteceğiz. Benim de yarın kontrolüm çok korkuyorum.

Ooo ne dedikodular var burda kocalar kaynanalar bizim küçük çocuklar. Özletme gel 37. Haftada ozaman :)
Kuzum ben her gün içiyorum, hiç gerilik olmadı hatta ileri ya benim minnoş, çok daha fazla kafein miktarı için geçerli senin dediğin, Türk kahvesinde o kadar kafein yok ki
Evet kuzuö bu muallak doktor yorumları mahvetti bizi. Hergün kahve keyfim vardı maalesef bıraktım. Öyle ileri olsa gerilik olmasaydı içerdim ben de iyi yapıyorsunuz valla şifa olsun inşallah

Kızlar yaaaa gebelikte antibiyotik kullananların bebeklerinde astım ihtimali yüksek oluyormuş diye okudum.
Ah canım o risk hiç bitmiyor ki boşver mecbur kalınca içiyoruz işte. Doğunca da o havalar öksürük şurupları antibiyotikler hep alerjik astım yapıyor. Sonra emzirme durumu var vs. Doğunca inşallah bol temiz hava sağlıklı yiyecekler az ilaçla müdahale ederiz olmazlar

Bendenzin tatlım birazdan bende oğlumu almaya gidicem ve park diye tutturucak parkta o kadar kalabalık oluyoki gidip Spor aletlerine oturuyorum :))
Ayy ben onu dusunmemistim ama ben en son 8 mayis ama adanada cok sicak

Aslinda cocuklarimiz aksama kadar kreste etknliklerde parkta fazla oluyo doguncada isimiz zor allah yarfimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…