2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben bu zamana kadar içtim çok şükür bebekte gerilik olmadı hiç druma sormuştum günde bir fincan içebilirsin demişti
Ay ne güzel ya maşallah canım Hergün mü içiyorsun sen de. Ben 32 de bırakmıştım ama ödem olmaya başladı içsem mi ya

Üşütmüş olabilirsin kasıkların da ağrıyorsa idrar yolu tahlilinde çıkar canım. Ayaklarımı üşütürsem benim de ağrıyor. Devam ederse bebiş de hareketli değilsr doktora sor yine de istersen
Yok artık ben patatesi fırında 200 dereceye yakın arıyorum çıtır çıtır olsun diye
Ben de kilo almıyım diye fırınd yapıyordum hep. Valla hiçbişey yiyemicez bu gidişle
Canım ben sürekli içtim Türk kahvesi.her gün içiyorum 1 tane.bebiş de hiç gerilik olmadı.hatta gelişimi hep önde :)
Ya ne güzel canım maşallah, yalnız sürekli içenlerin bebişleri hep önde. Bildiğiniz tez çürüttük. Ben bırakarak hata mı ettim ya :)

Kızlar yaaa hayatımda ilk defa kilo almıştım 8 kilo oda geçen hafta 2.5 bu hafta 2 kilo olarak gitti neden acaba veriyorum bebek zaten gelişmiyor sebep bumu acaba çok canım sıkıldı tartıya çukınca
Ödem olabilir mi acaba ya. 2 haftada 4.5 kilo fazla bencr. Yemiyor musun yemek düzenli dicem dikkat ediyordun

ay cipsi bende çok istiyorum ama hamilelik başından beri 2 kere yedim.her seferinde zararlı diye hatırlatıyorum kendime tatlı hamilelik öncesi ayda bir kere falan yerdim su ara işyerinde tatlı diye sayikliyorum hatta geçen 3 tane ekler pastayı birden yedim birinin tatlı konusunda bana dur demesi lazim

Kzlar gecmisi okuyorum sohbet muhabbet yetisemiyom vala bugun biraz erken geldim eve kardelenden haber varmi ben goremedim buarada esim a101den banyo setini almis nerye koyacaksam

Kuzlar kontrolden geliyorum 32+0dayız bugun her sey yolundaymış 1950 gram ve yanlis hatirlamiyorsam 42 cm.
Bugun itibariyle resmi dogum iznim basladi gerci ben hafta basindan beri taporluyum zaten
Dogumdan bahsettik normal dogum yolunda ilerliyoruz dedi Hatta ben sezaryen mi normal dogum mu deyince Sezaryen de nerden cikti dedi
Kizlar ama ben normal doğumdan korkuyorum ya Kendi istegimle ameliyat olsam olmaz mı acaba?
Yarin da toplum sağlığı merkezine hamilelik kursuna gideceğim

Al benden de o kadar cnm yorucu oluyor:)
Ben gecen yaz verdim tuvalet eğitimini o işten kurtuldum yoksa zor olurdu hem hamilelik hem tuvalet egitimi:)
Çok şükür ii gidiyor ağrılarım oluyor biraz
Sende nasıl gidiyor
Ben de aynı şekilde canım o konuda rahatız. Yatağına alıştırma odasına alıştırma sallamayı bırakma evresi derken bittim şu son ay. Bebek doğmadan alışsın biraz istedim çok yükleme yaptım herhalde :) biraz sıkıntılıyız iki gündür. Bende de ağırlaşma ve ödem başladı ya kilo alıyorum hızla. Son ay önceki hamileliğimde de ızdıraptı şimdi de öyle başladı. Daha da 4 haftam var dolu dolu :) senin normal miydi canım

Ben de hastane için hiç bişey yapmadım.. çikolata bile söylemedim.. eşimi de sıkı sıkı tembihledim sessizce doğurup çıkalım kimseleri arama paralarım seni valla diye :)
Onu bende soyledim de dusuncesiz oluo ciktim ayip olurmuş, ne derlermis, bir cocuk bizde mi varmis vss vss

Dogum basladiktan sonra yapsinlar ya o zaman sanciyla kavusa telasi ile takacagini zannetmiyoeum. Ama oncesinde ben de istemiyorum hatta bu yuzden cok akintim olmasina ragmen ben de soylemedim doktora.

Ben cipsi 5 6 kere yemişimdir ki normalde de bayılırım cipse. Cips yemek için yemek yemediğimi bilirim ben. Ama yine iyi sıktım kendimi çok yemedim. Tatlıda çok canım isterse yiyorum canım bu hafta artık salmaya karar verdim ondan önce aman yemeyim aman zararlı olmasın diye kendimi frenledim hep. Son 1 ayım kaldı dedim gamsızlığın dibine vurdum valla

Çok yormuşum kendimiii alt tarafım ağrıyor walla daha kızımı almaya gitcem kreşe ama biraz uzanmam lazım bide şimdi parka çıkmak ister oyyy yandım beenn
Ben de dün öyleydim dinlenince geçiyor dicem ama dinlenmek ne mümkün. Gece uykusunda geçer inşallah:)

ay doğru canım da çocuklarına yedirirler en kötü ya

Kızlar yaaaa gebelikte antibiyotik kullananların bebeklerinde astım ihtimali yüksek oluyormuş diye okudum.
Canım ben ilk hamileliğimde kullanmadım ama bunda kullandim iki kere. Astımda daha çok genetiğin etkisi var havalar bide malûm.gece tozu kullanıyoruz biz 2 yıldır kışın koruyucu olarak.mesela eltimin oğlu 18 yaşında ve geçensene astım baslangici dediler.herseyin hayırlısı canim şimdiden düşünüp canını sıkma

Normal doğum mis canım. Hiç korkma inan. Zaten vücudun kaldırmayacaksa çatı muayenesinde belli olur doktorun yapmaz. Ama diğer türlü hiç korkma engüzeli rahatı normal doğum. Sancılar çok artınca zaman çok hızlı geçiyor ve kesinlikle dayanılmayacak bir ağrı değil. Ve öyle güzelki çok canın acıyor ama sonra 2 dklık bir rahatlıyorsun. Dinlene dinlene açılıyor. Suni sancı ayrı bir olay tabi. Ve arkadaşım demişti ki çocuk çıktığı an oh be dedim. Çok büyük bir rahatlama hem manen hem fiziken.

Canım lokum da var orda lokum yaptırabilirsin onun erime derdi olmaz

Ben de dün öyleydim dinlenince geçiyor dicem ama dinlenmek ne mümkün. Gece uykusunda geçer inşallah:)

ay doğru canım da çocuklarına yedirirler en kötü ya
Evet mantıklı geldi canım lokum işi. 70 tane çikolata 30 da lokum yaptirsam yeter gibi. Lokumları hastaneye götürürüm çikolataları eve gelene veririm.

Kendi ni normal dogumun normalligine adapte edersen bence korkmazsin :) ben de deli gibi sezeryan olmak zorunda kalirim diye korkuyorum. Vajinal dogum doğamızda var. Benim doguma dair tek korkum parmaklanmak keske onlarin muayenesi olmadan dogurmak mumkun olsa ama o da imkansiz. Hem artik epidural ile agrisiz dogum yapabilirsin. Bunu da bir düşün bence. Ama hala korkularini yenemiyorsan doktorunla konus. Onemli olan annenin tercihi bence.

Nasil agri yani heran dogurabilir misin?ben şok ...Dr tuse yapti dedin o ne demek.acikligi nasil anladiki.valla soka girdim.bende dogutabilirim yani zaten gobegin dusmus dediklerinde bile bana bisey oluyor:))Daha kiyafetler bile hazir degil yikama utuleme.besik kurulacak.odasi geldi 15 gun havalancakmis esya koyulmazmis.koku sinmesin diye.en iyisi su cantayi hazirliyim yarin.bu Arada bende haftasonu cok gelen olur diye cuma istemiyorum.keske kimse gelmese .sevmiyorum kalabalik Ben.bana kalsa kimseye demem bir ay sonra dogurdum dedim:))r

Kızlar merhaba. Morale ihtiyacım var. Bugün doktora gittim kontrol için. Ultrasonda herşey normal çıktı hatta 1 hafta öndeyiz. 2.700 gr ve 45 cm çıktı sonuçlar. Kafası sağ kasığımda görünüyor. Eğer 2-3 hafta sonra da orada olırsa sezeryan planlarız dedi. Ben arada sancılanıyorum dediğim için NST’ye gir bi bakalım dedi. NST sonucunu gördüğünde yüzü değişti. Biraz taşikarsik gördüm dedi. Değerler 175-190 arasıydı genelde. Tekrar NST istiyorum dedi, bu sefer acile yönlendirdi. Daha yeni bir cihazdı bu sefer. 45 dakika bağlı kaldım. Arada 180’i falan gördük ama genelde değerler 150-165 arasıydı bu sefer. Bu sonucu görünce tmm sorun yok dedi. İlk NST’de bebek yorgun olabilir dedi. Aradaki yükselmeler normal dedi.
Şimdi 2 şey var kafamda; NST sonuçlarının farklı çıkması normal mi? Hangisine inanacagımı bilemedim. Bir de bu haftadan sonra normal doğum pozisyonu alır mı acaba? Sezeryanı asla istemiyorum

tired loveren benim de 2 bebek ama ilkinde de son ay al
Canım nedir arabanın marka modeli bende hala karar veremedim biz sürekli uzun yol yapıyoruz travel ama bagajda da az yer kaplayan bir model arıyorum şimdilik bulamadım :/

Canım bu stokke bagajda az yer kaplayan istiyosan bu olmaz bu epey kaba bi araba.. bugaboo göstermişlerdi bana o daha küçük oluyodu kapanınca ona bakabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…