- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.361
Ay ne güzel ya maşallah canım Hergün mü içiyorsun sen de. Ben 32 de bırakmıştım ama ödem olmaya başladı içsem mi yaCanım ben bu zamana kadar içtim çok şükür bebekte gerilik olmadı hiç druma sormuştum günde bir fincan içebilirsin demişti
Üşütmüş olabilirsin kasıkların da ağrıyorsa idrar yolu tahlilinde çıkar canım. Ayaklarımı üşütürsem benim de ağrıyor. Devam ederse bebiş de hareketli değilsr doktora sor yine de istersenKızlar doğum yaklaşmışken eşimle aramız feci bozulduçok sinir oldum ve üzüldüm sıktım kendimi ondan mı bilmem sarılı parlak ve bol sulu akıntı geliyor habire.. Bide kasıklarım ağrıyor.. Yrn rv var Allahtan.. Buarada çok giremedim nete.. Geçmişe hızlıca göz attım... Doğum yapan yada hastaneye yatan arkadaşlar geçmiş olsun Allah yavrularınızla sağlıklı analı babalı güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Ben de kilo almıyım diye fırınd yapıyordum hep. Valla hiçbişey yiyemicez bu gidişleYok artıkben patatesi fırında 200 dereceye yakın arıyorum çıtır çıtır olsun diye
Ya ne güzel canım maşallah, yalnız sürekli içenlerin bebişleri hep önde. Bildiğiniz tez çürüttük. Ben bırakarak hata mı ettim ya :)Canım ben sürekli içtim Türk kahvesi.her gün içiyorum 1 tane.bebiş de hiç gerilik olmadı.hatta gelişimi hep önde :)
Ödem olabilir mi acaba ya. 2 haftada 4.5 kilo fazla bencr. Yemiyor musun yemek düzenli dicem dikkat ediyordunKızlar yaaa hayatımda ilk defa kilo almıştım 8 kilo oda geçen hafta 2.5 bu hafta 2 kilo olarak gitti neden acaba veriyorum bebek zaten gelişmiyor sebep bumu acaba çok canım sıkıldı tartıya çukınca
Ay canım valla ben yemek konusunda saldım gitti. Geçen de ben kocaman bardak gazoz içip cips yedim yanına da hatta buraya da yazdım. Hiç pişmanda değilim arada sırada olacak tabiki. Geçen bende senin gibi sıcacık ekmeği gümlettim o kadar güzel geldi ki normalde ekmek yemem bile. Sallayın gitsin bir sıkıntı yoksa arada sırada kaçamak yapmak sorun olmaz bence ohh bebişine kilo olsun inşallah.
Ben de aynı şekilde canım o konuda rahatız. Yatağına alıştırma odasına alıştırma sallamayı bırakma evresi derken bittim şu son ay. Bebek doğmadan alışsın biraz istedim çok yükleme yaptım herhalde :) biraz sıkıntılıyız iki gündür. Bende de ağırlaşma ve ödem başladı ya kilo alıyorum hızla. Son ay önceki hamileliğimde de ızdıraptı şimdi de öyle başladı. Daha da 4 haftam var dolu dolu :) senin normal miydi canımAl benden de o kadar cnm yorucu oluyor:)
Ben gecen yaz verdim tuvalet eğitimini o işten kurtuldum yoksa zor olurdu hem hamilelik hem tuvalet egitimi:)
Çok şükür ii gidiyor ağrılarım oluyor biraz
Sende nasıl gidiyor
Onu bende soyledim de dusuncesiz oluo ciktimBen de hastane için hiç bişey yapmadım.. çikolata bile söylemedim.. eşimi de sıkı sıkı tembihledim sessizce doğurup çıkalım kimseleri arama paralarım seni valla diye :)
Eger ayni seyse bana bu muayeneyi yaptilar kizlar Iki hafta önce camasirimda islaklik hissettim normalinden fazla Acile kostuk hemen dogum odasina aldilar beni ve o yataga yatip malesef iki bacagimi da ayitip beklemeye basladim Hemsire muayeneden once rahatlatici konustu kendini sikma vs.. Diye Fakat ben cok aci hissedip bagirdim hatta ellerini tuttum.hemsirenin Kizim ellerimi birakmazsan muayeneyi bitiremem falan dedi de o zaman birakabildim Bi daha o muayeneyi yaptirmak istemiyorum Ama hemsire normal dogum olacaksa bu muayene defalarca yapilacak alış bence falan dedi
ay cipsi bende çok istiyorum ama hamilelik başından beri 2 kere yedim.her seferinde zararlı diye hatırlatıyorum kendimetatlı hamilelik öncesi ayda bir kere falan yerdim su ara işyerinde tatlı diye sayikliyorum hatta geçen 3 tane ekler pastayı birden yedim birinin tatlı konusunda bana dur demesi lazim
Ben de dün öyleydim dinlenince geçiyor dicem ama dinlenmek ne mümkün. Gece uykusunda geçer inşallah:)Çok yormuşum kendimiii alt tarafım ağrıyor walladaha kızımı almaya gitcem kreşe ama biraz uzanmam lazım bide şimdi parka çıkmak ister oyyy yandım beenn
ay doğru canım da çocuklarına yedirirler en kötü yaKızlar hastane için ve evde gelenlere vermek için hacı şeriften isimli çikolata yaptırıcam ama hastaneye gelen de oruçlu olur . Ellerine tutusturucaz çikolatayı. Ben antalyada yaşıyorum mayıs resmen çok sıcak oluyor. Milletin elinde eriyip gidecek çikolata. Nasıl yapsam ki bu işi, şimdi aklıma geldi
Canım ben ilk hamileliğimde kullanmadım ama bunda kullandim iki kere. Astımda daha çok genetiğin etkisi var havalar bide malûm.gece tozu kullanıyoruz biz 2 yıldır kışın koruyucu olarak.mesela eltimin oğlu 18 yaşında ve geçensene astım baslangici dediler.herseyin hayırlısı canim şimdiden düşünüp canını sıkmaKızlar yaaaa gebelikte antibiyotik kullananların bebeklerinde astım ihtimali yüksek oluyormuş diye okudum.
Normal doğum mis canım. Hiç korkma inan. Zaten vücudun kaldırmayacaksa çatı muayenesinde belli olur doktorun yapmaz. Ama diğer türlü hiç korkma engüzeli rahatı normal doğum. Sancılar çok artınca zaman çok hızlı geçiyor ve kesinlikle dayanılmayacak bir ağrı değil. Ve öyle güzelki çok canın acıyor ama sonra 2 dklık bir rahatlıyorsun. Dinlene dinlene açılıyor. Suni sancı ayrı bir olay tabi. Ve arkadaşım demişti ki çocuk çıktığı an oh be dedim. Çok büyük bir rahatlama hem manen hem fiziken.Kuzlar kontrolden geliyorum 32+0dayız bugun her sey yolundaymış 1950 gram ve yanlis hatirlamiyorsam 42 cm.
Bugun itibariyle resmi dogum iznim basladi gerci ben hafta basindan beri taporluyum zaten
Dogumdan bahsettik normal dogum yolunda ilerliyoruz dedi Hatta ben sezaryen mi normal dogum mu deyince Sezaryen de nerden cikti dedi
Kizlar ama ben normal doğumdan korkuyorum ya Kendi istegimle ameliyat olsam olmaz mı acaba?
Yarin da toplum sağlığı merkezine hamilelik kursuna gideceğim
Canım lokum da var orda lokum yaptırabilirsin onun erime derdi olmaz
Evet mantıklı geldi canım lokum işi. 70 tane çikolata 30 da lokum yaptirsam yeter gibi. Lokumları hastaneye götürürüm çikolataları eve gelene veririm.Ben de dün öyleydim dinlenince geçiyor dicem ama dinlenmek ne mümkün. Gece uykusunda geçer inşallah:)
ay doğru canım da çocuklarına yedirirler en kötü ya
Yetmiyor canım koşup oynamak istiyor çocuklarAslinda cocuklarimiz aksama kadar kreste etknliklerde parkta fazla oluyo doguncada isimiz zor allah yarfimciniz olsun
Kendi ni normal dogumun normalligine adapte edersen bence korkmazsin :) ben de deli gibi sezeryan olmak zorunda kalirim diye korkuyorum. Vajinal dogum doğamızda var. Benim doguma dair tek korkum parmaklanmakKuzlar kontrolden geliyorum 32+0dayız bugun her sey yolundaymış 1950 gram ve yanlis hatirlamiyorsam 42 cm.
Bugun itibariyle resmi dogum iznim basladi gerci ben hafta basindan beri taporluyum zaten
Dogumdan bahsettik normal dogum yolunda ilerliyoruz dedi Hatta ben sezaryen mi normal dogum mu deyince Sezaryen de nerden cikti dedi
Kizlar ama ben normal doğumdan korkuyorum ya Kendi istegimle ameliyat olsam olmaz mı acaba?
Yarin da toplum sağlığı merkezine hamilelik kursuna gideceğim
Delik olmuyor canım.koldan damaryolu açılırken incecik bir plastik kalıyor ya kolun içinde,onun gibi.damaryolu çıktığında da delik filan kalmıyor ya bir farkı yok yani.korkmayın boşuna :)
Nasil agri yani heran dogurabilir misin?ben şok ...Dr tuse yapti dedin o ne demek.acikligi nasil anladiki.valla soka girdim.bende dogutabilirim yani zaten gobegin dusmus dediklerinde bile bana bisey oluyor:))Daha kiyafetler bile hazir degil yikama utuleme.besik kurulacak.odasi geldi 15 gun havalancakmis esya koyulmazmis.koku sinmesin diye.en iyisi su cantayi hazirliyim yarin.bu Arada bende haftasonu cok gelen olur diye cuma istemiyorum.keske kimse gelmese .sevmiyorum kalabalik Ben.bana kalsa kimseye demem bir ay sonra dogurdum dedim:))rnisan 27de alacam tezkereyi kısmetse. doğumu da konuşmadık ama ben de 7si diyorum 38+3 olacaz ilkini de 38+3de doğurmuştumişte izne ayrılıcam 10gün sonra dogurucam artık o 10günde ne yapabilirsem. buarada dün ağrıyla gittim doktora,tuşe yaptı 2cm açıklığım var,nst ye bağladı sancım falan yok ama aslında her an doğuradabilirim 7si bence uygun bi tarih ya bizim için aslında ben 1numarayı cuma dogurmuştum bunu da cuma istiyordum da ya erken oluyor 38+0 ya da bir sonraki cuma ya kalırsa da geç oluyor 39+0. gerçi diyorum yaa belki de haftaya spontan yolla dogururmuşumm ahahaha ne gülerim.eşime tembihledim zaten gece çok derin uyuma heran çişe kalktıgımda çocugun kafasını görüyorum diye tuvaletten seslenebilirim diyeee adama da kafayı yediricem korkudan ahahaha
Canım nedir arabanın marka modeli bende hala karar veremedim biz sürekli uzun yol yapıyoruz travel ama bagajda da az yer kaplayan bir model arıyorum şimdilik bulamadım :/Zaten öyle bişey olmuş ki araba en son bana 1 tane gümrükten 1 tane de aldığım mağazadan gelmiş ve birbirlerinden haberleri yok ben o arabayı birine versem asla ıspat edemezlerdi.. birde götürüp elimle teslim ettim dün taşıdık kazulet gibi kutuyu.. çalışanlar teşekkür ede ede öldü şunu hediye edelim bunu verelim diye döndüler etrafımızda.. :)
Canım bu stokke bagajda az yer kaplayan istiyosan bu olmaz bu epey kaba bi araba.. bugaboo göstermişlerdi bana o daha küçük oluyodu kapanınca ona bakabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?