2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah canm inşallah

Canım ben bu hamileligimde kokusuna dayanamıyorum ama oğlumda her öğlen eşimle balkon sefası yapardık kahve ve sigara ile. O hamileligimde sigarayı da bırakmamıştım. Ama oğlum hep istikrarlı olarak gitti. Gerilik falan yoktu.

uslu uslu yavrularımız olur da inşalah bol bol yazışırız.dedikodu yapmayı özledim valla yahuuuu

Ağzından bal damlıyor. Amin inşallah uslu yavrularımız olur.

Allah'a emanetler

Kzlar gecmisi okuyorum sohbet muhabbet yetisemiyom vala bugun biraz erken geldim eve kardelenden haber varmi ben goremedim buarada esim a101den banyo setini almis nerye koyacaksam
Canım biz banyoya bi vida taktık, küveti de deldik kenarından iki tane, ipi taktık astık onu duvara kaç hafta ortalarda gezdi öyle insan gibi, son çare bunu buldum, kovasını da içine koyduk hatta

Canm benim kontrolumde daha bu sabahti. başıda sağa dogru. Doktorum hiç kötü bişey demedi gayet herşey yolunda dedi. Nst ye girdim çok hareketliydi cihaz doğru dürüst algilayamadi bile. Elimle sıkı tutmami istediler biraz daha bağlı kaldım doktoruma gösterdim süper dedi.

Ödem olabilir mi acaba ya. 2 haftada 4.5 kilo fazla bencr. Yemiyor musun yemek düzenli dicem dikkat ediyordun
Yemezmiyim canım yaaa off yiyorum ama neden gidiyo ki bu kilo aklım almıyor gerçekten bebek etkilenmese umrumda değil ama zaten küçük büyümüyor

Canım nedir arabanın marka modeli bende hala karar veremedim biz sürekli uzun yol yapıyoruz travel ama bagajda da az yer kaplayan bir model arıyorum şimdilik bulamadım :/

Canım bu stokke bagajda az yer kaplayan istiyosan bu olmaz bu epey kaba bi araba.. bugaboo göstermişlerdi bana o daha küçük oluyodu kapanınca ona bakabilirsin..
Kızlar mamas&papas ocarro aldık biz de, bagaj için kapanınca küçük valiz kadar oluyor, tek elle açıp kapatabiliyorsun ama @Aarohi senin araba da çok tarz duruyor:) güle güle kullanın

Canım koca evle ve iki çocukla uğraşıyorsun pekte dinlenmiyosun sanırım sen vermen normal bence streste var üstünde oda bazı bünyeye kilo yapar bazasina zayıflık yapar
Canım be bileyim yaa bebek iyice küçüldüğü diye deliriyorum resmen şuan korkuyorum ve çok üzgünüm

Canım biz banyoya bi vida taktık, küveti de deldik kenarından iki tane, ipi taktık astık onu duvara kaç hafta ortalarda gezdi öyle insan gibi, son çare bunu buldum, kovasını da içine koyduk hatta
Bende napcam diye dusunuyorum aklima gelse katlanan alirdim daha dogurusu bilsem yani.bizim ev sahibi fayanslari delersek bizi oyar:)))napcam Ben ya kendi kuvetimizin icinemi koysam. zaten bir odayi ona yaptik.ev kucuk resmen sigistik ikimiz.kucuk hanim icin.canlari saolsun yeterki iyi olsunlar hepside.

Yemezmiyim canım yaaa off yiyorum ama neden gidiyo ki bu kilo aklım almıyor gerçekten bebek etkilenmese umrumda değil ama zaten küçük büyümüyor
Yeminle sınanıyoruz.. ben aldığım kilolarla sen verdiklerinle.. bebek nasıl biz aldığımızda etkilenmiyosa verdiğimizde de etkilenmiyodur sakın korkma..

Canım iki fayansın arasına yapın, eşin bilir onu zarar vermeden takar, katlanan çok pahalı gereksiz geldi bana ama bu da çok yer kaplıyor. Anakucagıydı banyo küveti, arabası, şusu busu :)) evi zaptetdiler resmen şimdiden

Kızlar mamas&papas ocarro aldık biz de, bagaj için kapanınca küçük valiz kadar oluyor, tek elle açıp kapatabiliyorsun ama @Aarohi senin araba da çok tarz duruyor:) güle güle kullanın
Tarz ama hantal işte sırf hevesim vardı diye aldım.. inşallah pişman olmam kocam bu sefer kesin boşar beni :) yaaa rabb bir araba nelere sebep! :)
Senin arabanda gayet tarz daha kullanışlı duruyo güle güle kullanınn ponçiğinle :)

Canım be bileyim yaa bebek iyice küçüldüğü diye deliriyorum resmen şuan korkuyorum ve çok üzgünüm
Herzamanki tartidami tardildin Canim?birde bende kilo almiyorum hatta verdim ama onu etkilemedi.sekerim bar dogru duzgun bisey bile yiyemiyorum.Sen biliyorsun gerci Yemen gerekenleri ama yemeyle ilgisi yok.uzuntu dersen ondan uzak dur.seninde haftan cok iyi biseycik olmicak.kendini uzme lutfen.az kaldi.

Teşekkür ederiz canım, Uzun yürüyüşler yapacağız diye bu koca tekerli şeyi aldım işte, rahat olur diye düşündüm. Malum şekerim yürümek yürümek yürümek lazım, koca göt gitmez yoksa.. çok afedersiniz bambaşka bir kişi gibi arkamdaki yani, belime kadar popom var ya.. yakında sırtımı kaplayacak korkuyorum ((

Canim benim korkum sancidan degil de normal dogum sirasinda olusabilecek tersliklerden cok korkuyorum Bebegin oksijensiz kalmasi vs gibi Okudugum duydugum seylerden cok etkileniyorum Sezaryen bana garanti is gibi geliyor nedense Siz ne dusunuyorsunuz kizlar bu konuda?

Benim de gövdemin üstü resmen bağımsızlığını ilan etti! Cicikleri söylemiyorum bile gece tıkıcak beni boğcak.. acz içindeyim

Kizlar bir de clexane hala devam edenler koldan mi göbekten mi yapiyorsunuz ben hala göbekten yapiyorum kola gecmeye cesaret edemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…