- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.381
İnşallah canm inşallahAh canım o risk hiç bitmiyor ki boşver mecbur kalınca içiyoruz işte. Doğunca da o havalar öksürük şurupları antibiyotikler hep alerjik astım yapıyor. Sonra emzirme durumu var vs. Doğunca inşallah bol temiz hava sağlıklı yiyecekler az ilaçla müdahale ederiz olmazlar
Kızlar türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz. Bebeğin az beslenmesine neden oluyormuş duydunuz mu. 32 ye kadar hergün içiyordum ödeme iyi geliyor dinç hissediyorum diye. Bir yazı okudum sonra bıraktım gerilik durdu bebişte gerçekten ama canım çok istiyor
uslu uslu yavrularımız olur da inşalah bol bol yazışırız.dedikodu yapmayı özledim valla yahuuuu
Allah'a emanetlerCanım ben ilk hamileliğimde kullanmadım ama bunda kullandim iki kere. Astımda daha çok genetiğin etkisi var havalar bide malûm.gece tozu kullanıyoruz biz 2 yıldır kışın koruyucu olarak.mesela eltimin oğlu 18 yaşında ve geçensene astım baslangici dediler.herseyin hayırlısı canim şimdiden düşünüp canını sıkma
Canım biz banyoya bi vida taktık, küveti de deldik kenarından iki tane, ipi taktık astık onu duvaraKzlar gecmisi okuyorum sohbet muhabbet yetisemiyom vala bugun biraz erken geldim eve kardelenden haber varmi ben goremedim buarada esim a101den banyo setini almis nerye koyacaksam
Canm benim kontrolumde daha bu sabahti. başıda sağa dogru. Doktorum hiç kötü bişey demedi gayet herşey yolunda dedi. Nst ye girdim çok hareketliydi cihaz doğru dürüst algilayamadi bile. Elimle sıkı tutmami istediler biraz daha bağlı kaldım doktoruma gösterdim süper dedi.Kızlar merhaba. Morale ihtiyacım var. Bugün doktora gittim kontrol için. Ultrasonda herşey normal çıktı hatta 1 hafta öndeyiz. 2.700 gr ve 45 cm çıktı sonuçlar. Kafası sağ kasığımda görünüyor. Eğer 2-3 hafta sonra da orada olırsa sezeryan planlarız dedi. Ben arada sancılanıyorum dediğim için NST’ye gir bi bakalım dedi. NST sonucunu gördüğünde yüzü değişti. Biraz taşikarsik gördüm dedi. Değerler 175-190 arasıydı genelde. Tekrar NST istiyorum dedi, bu sefer acile yönlendirdi. Daha yeni bir cihazdı bu sefer. 45 dakika bağlı kaldım. Arada 180’i falan gördük ama genelde değerler 150-165 arasıydı bu sefer. Bu sonucu görünce tmm sorun yok dedi. İlk NST’de bebek yorgun olabilir dedi. Aradaki yükselmeler normal dedi.
Şimdi 2 şey var kafamda; NST sonuçlarının farklı çıkması normal mi? Hangisine inanacagımı bilemedim. Bir de bu haftadan sonra normal doğum pozisyonu alır mı acaba? Sezeryanı asla istemiyorum
Yemezmiyim canım yaaa off yiyorum ama neden gidiyo ki bu kilo aklım almıyor gerçekten bebek etkilenmese umrumda değil ama zaten küçük büyümüyorÖdem olabilir mi acaba ya. 2 haftada 4.5 kilo fazla bencr. Yemiyor musun yemek düzenli dicem dikkat ediyordun
Canım nedir arabanın marka modeli bende hala karar veremedim biz sürekli uzun yol yapıyoruz travel ama bagajda da az yer kaplayan bir model arıyorum şimdilik bulamadım :/
Kızlar mamas&papas ocarro aldık biz de, bagaj için kapanınca küçük valiz kadar oluyor, tek elle açıp kapatabiliyorsun ama @Aarohi senin araba da çok tarz duruyor:) güle güle kullanınCanım bu stokke bagajda az yer kaplayan istiyosan bu olmaz bu epey kaba bi araba.. bugaboo göstermişlerdi bana o daha küçük oluyodu kapanınca ona bakabilirsin..
Canım be bileyim yaa bebek iyice küçüldüğü diye deliriyorum resmen şuan korkuyorum ve çok üzgünümCanım koca evle ve iki çocukla uğraşıyorsun pekte dinlenmiyosun sanırım sen vermen normal bence streste var üstünde oda bazı bünyeye kilo yapar bazasina zayıflık yapar
Bende napcam diye dusunuyorum aklima gelse katlanan alirdim daha dogurusu bilsem yani.bizim ev sahibi fayanslari delersek bizi oyar:)))napcam Ben ya kendi kuvetimizin icinemi koysam. zaten bir odayi ona yaptik.ev kucuk resmen sigistik ikimiz.kucuk hanim icin.canlari saolsun yeterki iyi olsunlar hepside.Canım biz banyoya bi vida taktık, küveti de deldik kenarından iki tane, ipi taktık astık onu duvarakaç hafta ortalarda gezdi öyle insan gibi, son çare bunu buldum, kovasını da içine koyduk hatta
Yeminle sınanıyoruz.. ben aldığım kilolarla sen verdiklerinle.. bebek nasıl biz aldığımızda etkilenmiyosa verdiğimizde de etkilenmiyodur sakın korkma..Yemezmiyim canım yaaa off yiyorum ama neden gidiyo ki bu kilo aklım almıyor gerçekten bebek etkilenmese umrumda değil ama zaten küçük büyümüyor
Canım iki fayansın arasına yapın, eşin bilir onu zarar vermeden takar, katlanan çok pahalı gereksiz geldi bana ama bu da çok yer kaplıyor. Anakucagıydı banyo küveti, arabası, şusu busu :)) evi zaptetdiler resmen şimdidenBende napcam diye dusunuyorum aklima gelse katlanan alirdim daha dogurusu bilsem yani.bizim ev sahibi fayanslari delersek bizi oyar:)))napcam Ben ya kendi kuvetimizin icinemi koysam. zaten bir odayi ona yaptik.ev kucuk resmen sigistik ikimiz.kucuk hanim icin.canlari saolsun yeterki iyi olsunlar hepside.
Tarz ama hantal işte sırf hevesim vardı diye aldım.. inşallah pişman olmam kocam bu sefer kesin boşar beni :) yaaa rabb bir araba nelere sebep! :)Kızlar mamas&papas ocarro aldık biz de, bagaj için kapanınca küçük valiz kadar oluyor, tek elle açıp kapatabiliyorsun ama @Aarohi senin araba da çok tarz duruyor:) güle güle kullanın
Sen kilo veriyosun diye bebek küçülmesi.canim.yarin dimi kontrolun inşallah kilo almıştır minnoşCanım be bileyim yaa bebek iyice küçüldüğü diye deliriyorum resmen şuan korkuyorum ve çok üzgünüm
Herzamanki tartidami tardildin Canim?birde bende kilo almiyorum hatta verdim ama onu etkilemedi.sekerim bar dogru duzgun bisey bile yiyemiyorum.Sen biliyorsun gerci Yemen gerekenleri ama yemeyle ilgisi yok.uzuntu dersen ondan uzak dur.seninde haftan cok iyi biseycik olmicak.kendini uzme lutfen.az kaldi.Canım be bileyim yaa bebek iyice küçüldüğü diye deliriyorum resmen şuan korkuyorum ve çok üzgünüm
Teşekkür ederiz canım, Uzun yürüyüşler yapacağız diye bu koca tekerli şeyi aldım işte, rahat olur diye düşündüm. Malum şekerim yürümek yürümek yürümek lazım, koca göt gitmez yoksa.. çok afedersiniz bambaşka bir kişi gibi arkamdaki yani, belime kadar popom var ya.. yakında sırtımı kaplayacak korkuyorumTarz ama hantal işte sırf hevesim vardı diye aldım.. inşallah pişman olmam kocam bu sefer kesin boşar beni :) yaaa rabb bir araba nelere sebep! :)
Senin arabanda gayet tarz daha kullanışlı duruyo güle güle kullanınn ponçiğinle :)
Kendi ni normal dogumun normalligine adapte edersen bence korkmazsin :) ben de deli gibi sezeryan olmak zorunda kalirim diye korkuyorum. Vajinal dogum doğamızda var. Benim doguma dair tek korkum parmaklanmakkeske onlarin muayenesi olmadan dogurmak mumkun olsa ama o da imkansiz. Hem artik epidural ile agrisiz dogum yapabilirsin. Bunu da bir düşün bence. Ama hala korkularini yenemiyorsan doktorunla konus. Onemli olan annenin tercihi bence.
Benim de gövdemin üstü resmen bağımsızlığını ilan etti! Cicikleri söylemiyorum bile gece tıkıcak beni boğcak.. acz içindeyimTeşekkür ederiz canım, Uzun yürüyüşler yapacağız diye bu koca tekerli şeyi aldım işte, rahat olur diye düşündüm. Malum şekerim yürümek yürümek yürümek lazım, koca göt gitmez yoksa.. çok afedersiniz bambaşka bir kişi gibi arkamdaki yani, belime kadar popom var ya.. yakında sırtımı kaplayacak korkuyorum((
Benim cicikler büyümedi, annem de bakıp bakıp neden büyümedi bunlar diyor sanki benim sucumBenim de gövdemin üstü resmen bağımsızlığını ilan etti! Cicikleri söylemiyorum bile gece tıkıcak beni boğcak.. acz içindeyim
Benim annem de emzirmen bitince kestir şunları biraz diyo sanki saçımı kestircem kadında ki rahatlık beni benden alıyo..Benim cicikler büyümedi, annem de bakıp bakıp neden büyümedi bunlar diyor sanki benim sucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?