- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.401
Aynen zapettiler valla:))arabaniz cok guzel cok begendim hep guzel yerlere gitmek nasip olsun insallah.Canım iki fayansın arasına yapın, eşin bilir onu zarar vermeden takar, katlanan çok pahalı gereksiz geldi bana ama bu da çok yer kaplıyor. Anakucagıydı banyo küveti, arabası, şusu busu :)) evi zaptetdiler resmen şimdiden
Ahhh bu anneler ahh, dün geldi benimki de iki ay bizde kalacak sagolsun.. sen kime çektin benim hiç öyle olmadı hiç böyle olmadı diye geziyor evdeBenim annem de emzirmen bitince kestir şunları biraz diyo sanki saçımı kestircem kadında ki rahatlık beni benden alıyo..
Amin canım çok teşekkür ederim, hepimize sağlıkla huzurla güzel yerlere gitmeyi nasip etsin Allah inşallah.Aynen zapettiler valla:))arabaniz cok guzel cok begendim hep guzel yerlere gitmek nasip olsun insallah.
Bende Aynen senin gibi dusunuyorum zaten yillardir ugrastim bu bebek icin.cok mucadeleli gecti o yuzden bende korkuuorum sezeryan diyorum.Canim benim korkum sancidan degil de normal dogum sirasinda olusabilecek tersliklerden cok korkuyorum Bebegin oksijensiz kalmasi vs gibi Okudugum duydugum seylerden cok etkileniyorum Sezaryen bana garanti is gibi geliyor nedense Siz ne dusunuyorsunuz kizlar bu konuda?
Kız benim annem gelmiş olmasın size?? Yazlığa diye size mi geldi acabaağğ?? Valla benim annem de öyle. Sanki mağarada 9 çocuk doğurmuş gibi anlatmıyo mu ümüğüne çökesim geliyo! Yok biz bunların birini görmedik, yok biz doktor nedir bilmedik, yok biz doğurduk hemen ayağa kalktık nihat doğan gibi biz biz biz kafayı yicektim.. :)Ahhh bu anneler ahh, dün geldi benimki de iki ay bizde kalacak sagolsun.. sen kime çektin benim hiç öyle olmadı hiç böyle olmadı diye geziyor evde
Yarım bir daha sorayım ben de doktoruma canım. Bende de şuan yok içebilirim ama doktordn bir kez daha duymak rahatlatacakCanım ben bu hamileligimde kokusuna dayanamıyorum ama oğlumda her öğlen eşimle balkon sefası yapardık kahve ve sigara ile. O hamileligimde sigarayı da bırakmamıştım. Ama oğlum hep istikrarlı olarak gitti. Gerilik falan yoktu.
Ağzından bal damlıyor. Amin inşallah uslu yavrularımız olur.
Bilemedim acaba olabilir mi :)) heryerime iğneler batıyor zaten, akşam da ağdaya gitçem onun stresiKız benim annem gelmiş olmasın size?? Yazlığa diye size mi geldi acabaağğ?? Valla benim annem de öyle. Sanki mağarada 9 çocuk doğurmuş gibi anlatmıyo mu ümüğüne çökesim geliyo! Yok biz bunların birini görmedik, yok biz doktor nedir bilmedik, yok biz doğurduk hemen ayağa kalktık nihat doğan gibi biz biz biz kafayı yicektim.. :)
Kendini suçlama canım onun için demedim ama stres mi yaptın acaba. Belki sen stres yapınca metabolizma hızlanıyordur. Kontrolün ne zamandı. Baktıki bebiş iyi oh ozaman sorun yokturYemezmiyim canım yaaa off yiyorum ama neden gidiyo ki bu kilo aklım almıyor gerçekten bebek etkilenmese umrumda değil ama zaten küçük büyümüyor
Canım benim ödeme etkisi yok bence kahvenin, çünkü benim ayaklarım mayalı poğaça gibi :)) hep ödemliyim hep ödemliyim haftalardır, yüksege kaldırınca azcık geçiyor, sonra yine oluyor.Yarım bir daha sorayım ben de doktoruma canım. Bende de şuan yok içebilirim ama doktordn bir kez daha duymak rahatlatacak
Benim de gövdemin üstü resmen bağımsızlığını ilan etti! Cicikleri söylemiyorum bile gece tıkıcak beni boğcak.. acz içindeyim
Bende Aynen senin gibi dusunuyorum zaten yillardir ugrastim bu bebek icin.cok mucadeleli gecti o yuzden bende korkuuorum sezeryan diyorum.
Hahah mayalı poğaça mıCanım benim ödeme etkisi yok bence kahvenin, çünkü benim ayaklarım mayalı poğaça gibi :)) hep ödemliyim hep ödemliyim haftalardır, yüksege kaldırınca azcık geçiyor, sonra yine oluyor.
Hmm evet o araba fena onu bagaja koyarsak valizleri eve bırakmamız lazım :))güzel günlerde kullanCanım bu stokke bagajda az yer kaplayan istiyosan bu olmaz bu epey kaba bi araba.. bugaboo göstermişlerdi bana o daha küçük oluyodu kapanınca ona bakabilirsin..
Kızlar mamas&papas ocarro aldık biz de, bagaj için kapanınca küçük valiz kadar oluyor, tek elle açıp kapatabiliyorsun ama @Aarohi senin araba da çok tarz duruyor:) güle güle kullanın
Yüzün lekelenmedi ya diye morali bozulan isanlar var canım yaHahah mayalı poğaça mıay ya kızlar :))))) of benim yüzüm şişmese heryerime razıyım topluluğa girince direk yüzden vuruyorlar. Malum burun çok şişiyor
Canım sen de ankaradaydın, İstanbul yolu sanırım orası gimart diye bi yer var ya oradaki babymall de indirim kampanya vs vardı hatta, anakucagı hediyeydi falan, bi ona bak istersenBende bugün quinny Zapp flex plus modelini inceledim alsında hoşuma gitti ama ön barı olmaması acaba dertti önce sorsam özellikle senin modele de bakardım neyse birde ona bakmaya çıkarım artık :)
Ay allah korusun canim. Cok dusuk ihtimal. Oyle seyler icin sezeryan olma ihtimalini her zaman hazir tutuyorlar hic aklina getirme. Tani bunu diyorum ama benim sezeryan korkum da iceride unutulan gazli bezden geliyorCanim benim korkum sancidan degil de normal dogum sirasinda olusabilecek tersliklerden cok korkuyorum Bebegin oksijensiz kalmasi vs gibi Okudugum duydugum seylerden cok etkileniyorum Sezaryen bana garanti is gibi geliyor nedense Siz ne dusunuyorsunuz kizlar bu konuda?
Bana da gelmis anlam veremedim bende baktım baktım bulamadım bisey :)Ooooo yine mesajlar birikmiş
Kızlar benim bi mesajım silinmiş. Niye anlamadım. Bildirim gelmiş. Yayın yasağı falan diyeniye ola ki.
Ayyy bi de ayaklarım çok fena şişti. İlk kez başıma geldi
Bugün inçe diz altı çorap giymiştim. İnş ondandır
Ooooo yine mesajlar birikmiş
Kızlar benim bi mesajım silinmiş. Niye anlamadım. Bildirim gelmiş. Yayın yasağı falan diyeniye ola ki.
Ayyy bi de ayaklarım çok fena şişti. İlk kez başıma geldi
Bugün inçe diz altı çorap giymiştim. İnş ondandır
Ben diyecektim hay ağzına sağlık, yok tek sayı yiyin hurmayi, yok kıyafete ayet okuyun bide üst üste üç kere, bebeğin ağzına hurma ve zemzem verin falan bunlar hep batıl inanç insanların birbirinden duyarak çoğalan şeyler ben inanmıyorum hiçbirine yüksek lisansimi da türk ıslam edebiyatı olarak marmara ilahiyatta yaptım. Hocalarımız da hep tarikatcilarin ürettiği şeyler olduğunu söylerdi. Ayette yeri yok bunların kaldi ki çoğu hadis bile sahih, gerçek değil. Tabi herkes kendi bilir ben düşüncemi paylaştımCnm o batıl inanç bir kere Kuran'da Hz Meryem'e taze ve olgun olanları ye diyor ayette sayı vermiyor. Allah bilmiyor mu haşa bir sayı varda tövbe tövbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?