- 24 Ekim 2017
- 22
- 74
- 3
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.421
Bugün oradaydım sadece Toker bebeye bakabildim hemen yoruluyorum maalesef haftaya artık inşallah hafta sonu çok kalabalık oluyorCanım sen de ankaradaydın, İstanbul yolu sanırım orası gimart diye bi yer var ya oradaki babymall de indirim kampanya vs vardı hatta, anakucagı hediyeydi falan, bi ona bak istersen
Bana da gelmis anlam veremedim bende baktım baktım bulamadım bisey :)
Aklıma tek şey geldi. Malum skandal haberle ilgili sanırım. Bi tüp bebek merkezinde yaşanan. Başka ne olabilir kiAllah Allah ne yazmistin ki
Kaç çıktı sancın canım çok geçmiş olsun serumla durulur. İlk hamilelikte benim dr başıma gelmişti. Serumla geçmiştiKızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
Canım.insallah serum.iyi gelir sancı çıkmazKızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
Olabilir canımAklıma tek şey geldi. Malum skandal haberle ilgili sanırım. Bi tüp bebek merkezinde yaşanan. Başka ne olabilir ki
Canım korkma olur mu? İnsallah sağlıkla bebegine kavuşursun dualarım seninleKızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
ben bacağıma geçtim, daha rahat oldu sanki.Kizlar bir de clexane hala devam edenler koldan mi göbekten mi yapiyorsunuz ben hala göbekten yapiyorum kola gecmeye cesaret edemiyorum ya
Günaydın kizceler,kardelen384 bizi haberdar et canım valla senle uyudum senle uyandım sanki ben dogurcakmisim gibi Y Yagmurtanesi4 ve @Haydarinna sizler de aklimdasiniz, bebisler nasıl?
weryew daha gelişme yok galiba sende canım, sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah
Buna ne yapsa cözüm bulamayan bi ben varımdır sanırım. Dogumdan 10 gün önce antibiyotike baslamama ragmen bile gittikce cogaldı. Kızılcık suyu iyi geliyor diyorlar ama bi onu denemedm. Sen bi dene istersen araştırıp kuzumArkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için doğal yapılacak birşey var mı?
benim de büyümedi, tek umudum hamilelikti. bu da işe yaramadıBenim cicikler büyümedi, annem de bakıp bakıp neden büyümedi bunlar diyor sanki benim sucum
Canım senin erken dogum riskin mi varKizlar bu gun taburcu oldum ogleden sonra ama merdiven cikmak bile yasak banyo oturarak felan gibi bir suru sey kanama agri sanci su gelirse bebek hareket azalirsa hemen acile gidicem. Bunlar olmazsa 1 hafta sonra kontrol ama benim asalarda agrim var
Burun kanamam benimde hala devam ediyor hatta çoğaldı tansiyon normal ama her gebelikte olduğu için normal buluyorum kendimi için.. İnş öyledir ... Vasat nedemek çok anlamadım canım ama sen takılma onlara seni doğum yapmadan bırakmaz onlar bence hiç inatlaşma veya imza ister hiç bir sorumluluk almıyorum tedaviyi reddediyorum diye bütün tedbiri kendi adlarına alıp öyle çıkarırlar ve acil bişey olsa bu defa ilgilenmezler bence sakin ol bekle çok uzun süreceğini sanmam kusa sürede ikinizde İnş ordan sağ salim çıkarsınız canım aklımız ve duamız seninle
Tuvalet dışında kalkma mümkünse kız kardeşin eşin yardımcı olsun evinde kitlenin boşver yeterki bebeğin iyi olsun canımKizlar bu gun taburcu oldum ogleden sonra ama merdiven cikmak bile yasak banyo oturarak felan gibi bir suru sey kanama agri sanci su gelirse bebek hareket azalirsa hemen acile gidicem. Bunlar olmazsa 1 hafta sonra kontrol ama benim asalarda agrim var
kardelen384 kardelen güzel haberler bekliyoruz senden. Bugünden sonra daha rahat olacaksın inş.
weryew doktor gördü mü acaba merak ediyorum inşallah güzel şeyler duyarsın
Canım kafein var bebek kafeini vücudundan atamiyormus ama küçük bir fincan ve az kafein içeriyor. Ben 3-4 günde haftada bir iki içiyorum sonuçta günde 4-5 bardak çay icince de meyve suyunda da cikolatada kafein var dengelemek lazım cokta takilmiyorm ben bebek de iyi şükürKızlar türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz. Bebeğin az beslenmesine neden oluyormuş duydunuz mu. 32 ye kadar hergün içiyordum ödeme iyi geliyor dinç hissediyorum diye. Bir yazı okudum sonra bıraktım gerilik durdu bebişte gerçekten ama canım çok istiyor
O ne demek yaa vasat mi olur, perinatoloji riskli gebelik demek çok şükür haftanda yerinde sağlıkla kucağına alirsin bebişini inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?