2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım sen de ankaradaydın, İstanbul yolu sanırım orası gimart diye bi yer var ya oradaki babymall de indirim kampanya vs vardı hatta, anakucagı hediyeydi falan, bi ona bak istersen
Bugün oradaydım sadece Toker bebeye bakabildim hemen yoruluyorum maalesef haftaya artık inşallah hafta sonu çok kalabalık oluyor

Kızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
Kaç çıktı sancın canım çok geçmiş olsun serumla durulur. İlk hamilelikte benim dr başıma gelmişti. Serumla geçmişti

Kızlar Kızlar selamlar. Eloşum ve ben daha iyiyiz. Cok sükür toparlanıyoruz. Emme refleksini ve kilo alımını bekliyoruz. Bugun biraz biberonla beslemişler ama cok güclü değilmiş cenesi. Zamanla oda olacak insallah. Rabbim nerde şifa bekleyen insan varsa şifa versin. Dualarınız ve sordugunuz icin tesekkür ederim ayrıca kızlar kiloları hic takmayın 15 günde hicbir sey yapmadan 6 kilo verdim. Üstelik 72.5 ile hamile kalıp 74 ile doguma girmiştim. Catlaklara diyecek lafım yok Spinal sezeryan oldum. Dogumla ilgili merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz seve seve yardımcı olurum

Kizlar bu gun taburcu oldum ogleden sonra ama merdiven cikmak bile yasak banyo oturarak felan gibi bir suru sey kanama agri sanci su gelirse bebek hareket azalirsa hemen acile gidicem. Bunlar olmazsa 1 hafta sonra kontrol ama benim asalarda agrim var

Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için doğal yapılacak birşey var mı?
Buna ne yapsa cözüm bulamayan bi ben varımdır sanırım. Dogumdan 10 gün önce antibiyotike baslamama ragmen bile gittikce cogaldı. Kızılcık suyu iyi geliyor diyorlar ama bi onu denemedm. Sen bi dene istersen araştırıp kuzum

Kizlar bu gun taburcu oldum ogleden sonra ama merdiven cikmak bile yasak banyo oturarak felan gibi bir suru sey kanama agri sanci su gelirse bebek hareket azalirsa hemen acile gidicem. Bunlar olmazsa 1 hafta sonra kontrol ama benim asalarda agrim var
Canım senin erken dogum riskin mi var

Bu gun agrilarimdan oturu ultrasyon alindim kanala giren bebegim donmus makat gelisi olmus. Sartli taburcu yapti ama bn kendimi riske atmadim doktor boyle yapti. Acayip yogun bi hastane 2 gun kalmak bile iyi yonde etki saglamis

Tuvalet dışında kalkma mümkünse kız kardeşin eşin yardımcı olsun evinde kitlenin boşver yeterki bebeğin iyi olsun canım

Canım kafein var bebek kafeini vücudundan atamiyormus ama küçük bir fincan ve az kafein içeriyor. Ben 3-4 günde haftada bir iki içiyorum sonuçta günde 4-5 bardak çay icince de meyve suyunda da cikolatada kafein var dengelemek lazım cokta takilmiyorm ben bebek de iyi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…