2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Insallah simdilik taburcum sukur

Nerde satılır ki acaba kızılcık suyu hiç içemedim daha önce

Doktorun ne diyor peki? Bi de ben boype kendi istegimle sezaryen deyince herkes cok sasiriyor annem de cok kiziyor
Ben kendimi iyi taniyorum doktorda bunu gordu.kendini bilen hasta diyor:)senin dedigin gibi Ben bisey olur kaygisyla doktor 've ekibide panikletirim yoksa inan aci agri degil derdim.biz ne kadar rahat olursak onlarda islerini o k adar iyi yapar.sogukkanli olabilen arkadaslari tebrik ediyorum yapabilen normal yapsin tabiki ne guzel ama o Ben degilim:)

Kizlar bu gun taburcu oldum ogleden sonra ama merdiven cikmak bile yasak banyo oturarak felan gibi bir suru sey kanama agri sanci su gelirse bebek hareket azalirsa hemen acile gidicem. Bunlar olmazsa 1 hafta sonra kontrol ama benim asalarda agrim var
Canım bebeğin hareketlerini hissediyor musun?

Hergün düzenli içmiyorum ama dr içebilirsin demişti iki üç güne bir içiyorum

Kızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar

Canım insallah sancıların durur merak etme panik yapma, hayırlı zamanda gelsin kuzun Allah'ın izniyle

Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için doğal yapılacak birşey var mı?

Canım ben 1 yemek kasigi elma sirkesi 1 yemek kasigi limon ve yarim cag bardagi suyu karistirip içiyordum önceden ama şu an içemem midem mahvolur sana da tavsiye etmem, bol su içicen mecbur bir de papatya çayı iyi geliyor. Günde en fazla 2 bardak ama

Oyyyy maşallah canım ela kuzumuza yaa bence 10 güne kalmaz emme refleksi de iyice gelişecek Allah'ın izniyle

Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Canim dualarimiz seninle insallah saglikli birsekilde alirsin kucagina kuzularini
Yok canim gecmedi canim cikti .su siseside yoktu kivrana kivrana uyudum hareket ettirmedi hic
Bugun de biraz var ama dunku gb degil sukur
Kızlarrrrr buzluğa atmak için birşeyler hazırlıyor musunuz?
Burdan birbirimize fikir verelim
Off of komur gb yaniyorum
bide o vardi degilmi .annem saolsun sarma yapmis biraz (umarim bukez yaptiklari duzgundur genelde bozuluyo)
Borek vs de yapcaktim ama artik yapamam sanirim .hic gucum kslmadi buara

Kızlar yaaa ramazanda yemek yapamayacak kadar kötü mü oluruz ki tamam ilk günler belki ama sonra toparlanmaz mıyız ki ne bileyim Bebiş uslu uykucu bişey olursa en azından bi iftar hazırlayamayacak mıyız yaa
Benden oyle bi cocuk cikmaz die dusunuyorum acikcsi ilk dogurdugum hastaneyi yikmisti
Kızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadım Hatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan
Yap canim yavastan .bnde yeni yikayip utuluyorum keske daha once yapsaymisim
Canim cok guldum .Bende gaz sancisiyla karistirip gitmekten cok korkuyorum.
Cok sukur ama bebisin saglikli cikmis

İnsallah kuzum insallah. Artık sarılmak koklamak istiyorum kızımı

Canim hurmaya bnde baslayacaktim haberleri duydunuzmu hic ne dusunuyosunuz yarasa vs diye
Bende serbetten tirsiyorum gelen giden dokcek haliya koltuga cay verek icsinler diorum:)
Ya evet o hurclardan yarina kalir ins gidip alicam bnde
Dikkat et canim kendine gecmis olsun
Eyvah turk kahvesi bunu yapiyorsa neskafe neler yapiyordur buara cok canim cekiyor

Bugün oradaydım sadece Toker bebeye bakabildim hemen yoruluyorum maalesef haftaya artık inşallah hafta sonu çok kalabalık oluyor
Ayy evet benim de hiç gezesim yok, evin içinde bile yoruluyorum, dizlerim sızlıyor resmen.. evet haftasonu çok kalabalık olur, zaten sıcak ve havasız geliyor orası bana.. sadece orası değil gerçi tüm mağazalar sıcak ve havasız (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…