- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.441
kardelen384 ah canim simdiden gozun aydin.anladigim kadariyla buyuk gun bugun.saglicakla kucaklamani diliyorum meleklerini.Allah yar yardimcin olsun
weryew sanada kolayliklar diliyorum canim guzel haberlerini bekliyoruz.hic canini sikma emin ellerdesin kizlarin dedikleri gibi.haftanda cok guzel.insallah saglicakla gelecek kuzun.
Canım senin erken dogum riskin mi var
Buna ne yapsa cözüm bulamayan bi ben varımdır sanırım. Dogumdan 10 gün önce antibiyotike baslamama ragmen bile gittikce cogaldı. Kızılcık suyu iyi geliyor diyorlar ama bi onu denemedm. Sen bi dene istersen araştırıp kuzum
Ben kendimi iyi taniyorum doktorda bunu gordu.kendini bilen hasta diyor:)senin dedigin gibi Ben bisey olur kaygisyla doktor 've ekibide panikletirim yoksa inan aci agri degil derdim.biz ne kadar rahat olursak onlarda islerini o k adar iyi yapar.sogukkanli olabilen arkadaslari tebrik ediyorum yapabilen normal yapsin tabiki ne guzel ama o Ben degilim:)Doktorun ne diyor peki? Bi de ben boype kendi istegimle sezaryen deyince herkes cok sasiriyor annem de cok kiziyor
Canım bebeğin hareketlerini hissediyor musun?Kizlar bu gun taburcu oldum ogleden sonra ama merdiven cikmak bile yasak banyo oturarak felan gibi bir suru sey kanama agri sanci su gelirse bebek hareket azalirsa hemen acile gidicem. Bunlar olmazsa 1 hafta sonra kontrol ama benim asalarda agrim var
Canım bebeğin hareketlerini hissediyor musun?
Aklıma tek şey geldi. Malum skandal haberle ilgili sanırım. Bi tüp bebek merkezinde yaşanan. Başka ne olabilir ki
Hergün düzenli içmiyorum ama dr içebilirsin demişti iki üç güne bir içiyorumAy ne güzel ya maşallah canım Hergün mü içiyorsun sen de. Ben 32 de bırakmıştım ama ödem olmaya başladı içsem mi ya
Üşütmüş olabilirsin kasıkların da ağrıyorsa idrar yolu tahlilinde çıkar canım. Ayaklarımı üşütürsem benim de ağrıyor. Devam ederse bebiş de hareketli değilsr doktora sor yine de istersen
Ben de kilo almıyım diye fırınd yapıyordum hep. Valla hiçbişey yiyemicez bu gidişle
Ya ne güzel canım maşallah, yalnız sürekli içenlerin bebişleri hep önde. Bildiğiniz tez çürüttük. Ben bırakarak hata mı ettim ya :)
Sagol canım benim insallah hepimizin canları iyi olsun kuzumY Yagmurtanesi4 canım iyi olmanıza.cok sevindim dahada iyi olacak inşallah minik kızın
Kızılcık alıp kaynatıp içcen kuzumNerde satılır ki acaba kızılcık suyu hiç içemedim daha önce
Neden riskliymissin peki?Var lml dinlendirilerek haftam beklemek istiyolar
Kızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için doğal yapılacak birşey var mı?
Kızlar Kızlar selamlar. Eloşum ve ben daha iyiyiz. Cok sükür toparlanıyoruz. Emme refleksini ve kilo alımını bekliyoruz. Bugun biraz biberonla beslemişler ama cok güclü değilmiş cenesi. Zamanla oda olacak insallah. Rabbim nerde şifa bekleyen insan varsa şifa versin. Dualarınız ve sordugunuz icin tesekkür ederimayrıca kızlar kiloları hic takmayın 15 günde hicbir sey yapmadan 6 kilo verdim. Üstelik 72.5 ile hamile kalıp 74 ile doguma girmiştim. Catlaklara diyecek lafım yok Spinal sezeryan oldum. Dogumla ilgili merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz seve seve yardımcı olurum
Canim dualarimiz seninle insallah saglikli birsekilde alirsin kucagina kuzulariniKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Yok canim gecmedi canim cikti .su siseside yoktu kivrana kivrana uyudum hareket ettirmedi hicCan'ım sabah yazmışsın ama geçmiştir umarım. Sıcak su torbası çok tehlikeli Zaten yaben korkuyorum kullanmaya. Pet şişe varsa çok kaynar olmayacak şekilde onu kullan.
Gelsin bakalım minikler.Sen iyi ol annesi yeter ki. O ağrılara iyi bile dayandın.
Seninki de uygunmuş Can'ım. Tabi isim arttıkça fiyat artıyor. Bir de ışık var sizinkinde. Güle güle kullanın. Çok güzel olacaktır odalarına Emin'im.
Off of komur gb yaniyorumKızlarrrrr buzluğa atmak için birşeyler hazırlıyor musunuz?
Burdan birbirimize fikir verelim
Benden oyle bi cocuk cikmaz die dusunuyorum acikcsi ilk dogurdugum hastaneyi yikmistiKızlar yaaa ramazanda yemek yapamayacak kadar kötü mü oluruz kitamam ilk günler belki ama sonra toparlanmaz mıyız ki ne bileyim Bebiş uslu uykucu bişey olursa en azından bi iftar hazırlayamayacak mıyız yaa
Yap canim yavastan .bnde yeni yikayip utuluyorum keske daha once yapsaymisimKızlar henüz ne benim ne de bebeğin hastane çantamızı hazırlamadımHatta kıyafetleri bile yıkamadım. Hergün yarın yapıcam diyorum. Bir ben miyim acaba kalan
Canim cok guldum .Bende gaz sancisiyla karistirip gitmekten cok korkuyorum.Kizlar bu arada ben hizla kilo almaya devam ediyorum. 20inci haftadan Ultrasona alinmadigim icin bebegin boyutlarini filan bilmiyorum, ama genel olarak kutumdam buyuk cikacakmis gibi hissediyorum. Komik bir acil maceram oldu onu paylasayim :) Umarim sizde gulersiniz.
Gecen hafta once bebegim haraket etmiyor diye gece nobetci doktoru aradim, basindan savdi beni. Sonra gece yarisi sancilarla uyuyup uyuyup uyandim, ertesi gun doktorumun ofisini aradim, cagirdilar. Isten acil randevum var diye ayrildim. Esim de isinden ayrilmis, hastanede bulustuk. yine beni ayni nobetci doktora yonlendirdiler, NST takti. NST de bir bebek kalp atisi dinleyici ve bir de sanci olcen bir alet taktilar.
Benim saskin bebek NSTnin sanci olcen aletinin baskisindan yatis seklimden filan rahatsiz oldu sanirim, kipirdamiyor dedigim bebek, 10 dakika da 50-60 defa tekme atti sanci olcere. Kalp atislari da cok yuksek sesle hoparlorden yankilaniyor, bu tekmeler sirasinda kalp atisi 130lardan hizlanip 160lara geliyordu tekme atacagi sirada.
Doktor : bebegin tekme atmiyor demistin dun, (niye beni aradin aksam aksam demeye getiriyor)
Kalp atislari: bip _ bip _ bip - bip - bip - bip bipbipbipniippppbip BUMP ( tekme),
Ben: dun hareket etmiyordu, korktum
Kalp atislari: bip _ bip _ bip - bip - bip - bip bipbipbipniippppbip BUMP ( tekme),
Doktor: bence gayet hareketli bebek
Ben: Galiba bu bagladiginiz aletin yerini sevmedi ... ( esim arkada guluyor)
Sanci aleti de sifir sanci gosterdi, grafik olcumde ibrenin kipirdadigi yer sadece bebegin aleti tekmeledigi yerlerdeydi.
Sonra acilma var mi diye alttan bakti,orda da bir sey bulamadilar. cati muayenesi bu mu oluyor? Rahatsiz ediciydi ama hemen iki dakika da bitti. Ilk iliski gibi degil. Eger cati muayenesi buysa cabucak olup bitiyor, o yuzden hic sikinti yapilacak bir sey degildi.
Neyseki hersey yolundaydi. Burda bu yanlis alarmlarla klinige acile filan gidip tipis tipis geri donme islemine "utanc yuruyusu" ( Walk of shame) diyorlar. (Ayni kavrami gece klubu kiyafetiyle muhtemelen geceyi baslasiyla gecirmis, pazar gunu oglen eve donme olayina da diyorlar ). Neyse ben bebegim icin boyle bir utanc yuruyusu yaptim..
İnsallah kuzum insallah. Artık sarılmak koklamak istiyorum kızımıCanım insallah sancıların durur merak etme panik yapma, hayırlı zamanda gelsin kuzun Allah'ın izniyle
Canım ben 1 yemek kasigi elma sirkesi 1 yemek kasigi limon ve yarim cag bardagi suyu karistirip içiyordum önceden ama şu an içemem midem mahvolur sana da tavsiye etmem, bol su içicen mecbur bir de papatya çayı iyi geliyor. Günde en fazla 2 bardak ama
Oyyyy maşallah canım ela kuzumuza yaa bence 10 güne kalmaz emme refleksi de iyice gelişecek Allah'ın izniyle
Ya yiyacektim de baktım çok sıra var gittim başka bi yerde makarna yedimAy ye bebisim ye gitsin sefan olsun
Canim hurmaya bnde baslayacaktim haberleri duydunuzmu hic ne dusunuyosunuz yarasa vs diyeKızlar ben hurma yemeye yeni başlıcam da sizce 3 mü yiyeyim beş mi ?
BideEvBoregi canım sen şu el uyuşması için bi ilaç krem falan kullanıyomuydun . Doktora sormayı unutuyorum hep . Sağ elim felçli gibi kalkıyırum sabah gecede uyuşukluğunu hep hissediyorum . Elimi bi müddet yumruk yapamıyorum snra acılıyor
Bende serbetten tirsiyorum gelen giden dokcek haliya koltuga cay verek icsinler diorum:)Ayyy kızlar ben ne çikolata yaptırdım ne süs yaptırdım ne de mevlüt falan yapcam ya. Bana çok gereksiz geliyor. Annem geldiğinde kv ve gorumcelerle oturup bi yasin okusunlar evimde kuran okunmuş olur hem. Ufak tefek hatıra süs falan da gorumcem yapmis, kapı süsü yaptirmis haberim bile yoktu sağolsun, bi tek lohusa serbeti alırım heralde dışarı cikarsam o da usenmezsem.
Öyle olaylara çok hevessizim ya. Kapı susu begendiydim bi tane o da 120 tl mis abooo dedim onun yerine kendime bi ayakkabı alayım en iyisi
Ya evet o hurclardan yarina kalir ins gidip alicam bndeŞu fotografta görmüştüm böyle çanta hazırlamayı. Madam coco da hurçlar şuan 1 alana 1 bedava en küçüklerinde bi de bi büyüğünden aldım böyle hazırlıcam çantayı düzenli olsun diye.. size de fikir olsun diye atayım dedim gerçi tecrübeli anneler çoooktan biliyodur benim gibi geriden gelenleree :))
Dikkat et canim kendine gecmis olsunKontrolden geldim kızlar. Herşey yolunda çok şükür. Kilo 2700 boy 48 cm olmuş. Gitmiaken boğazım içinde göründüm ne olur ne olmaz diye boğazım epey kizarmis. Antibiyotik verdi largopen. Kullanan olmuş muydu aramızda.
Eyvah turk kahvesi bunu yapiyorsa neskafe neler yapiyordur buara cok canim cekiyorKızlar türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz. Bebeğin az beslenmesine neden oluyormuş duydunuz mu. 32 ye kadar hergün içiyordum ödeme iyi geliyor dinç hissediyorum diye. Bir yazı okudum sonra bıraktım gerilik durdu bebişte gerçekten ama canım çok istiyor
Ayy evet benim de hiç gezesim yok, evin içinde bile yoruluyorum, dizlerim sızlıyor resmen.. evet haftasonu çok kalabalık olur, zaten sıcak ve havasız geliyor orası bana.. sadece orası değil gerçi tüm mağazalar sıcak ve havasızBugün oradaydım sadece Toker bebeye bakabildim hemen yoruluyorum maalesef haftaya artık inşallah hafta sonu çok kalabalık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?