2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Haklısın sen neredeydin bilmiyorum ama ben Ankara’ya güvenemiyorum hala yazlık kışlık olayı botlar falan Doğum sonrasına kalabilir onun dışında yapmak istesem bile yapamıyorum bebeğin suyu fazla bende karnım taş gibi oluyor ne eğilebiliyor ne doğrulabiliyorum sol tarafa uzanınca geçiyor ancak

Hey maşallah bee.. ben de yürüyüşe incem içim kan ağlıyo doğurayım 40 gün lohusa yatışı yapcam :)
Ya her gün yürüyüş ve diyet beni de sıktı yani mecbur olmak...hic hoş değil...ve benim ilk sezaryen diye bu da zorunlu sezaryen sabaha kadar yürüsem de doguramıycam ama en azından dinç kalıyorum ve dogumdan sonra daha hızlı toparlanırım diye umut ediyorum...izine ayrildım hemen de kilo almaya başlamışım bu arada öyle böyle 10 kilo oldu bu kadar diyet ve yüruyüsle...onu da yapmasam 1.deki gibi 25 küsürler benim normalim

Kiz bilmislik yapmayan gorumcemi var en azından yardımcı oluyor.
Orasi oyle vok hakkisin :)
Ellerine saglik canim. Enerji varken yapmak lazım ben artik tukendim :)
Boşver kız temizliğini yaptıysa o kadarcık da çok bilmişlik yapıversin...çekilir yani
Cekiyoruz zaten ama yine de yapmasa daha iyi :))
para verip temizlik yaptırdığımız kadınlar yapıyor o bilmişliği oda tuzu biberi olsun artık :)

r niye durduysam
Ay onlarda mi bilmislik yapiyor? Valla hic cekemem

Ben de cok yürüyorum ve diyet yapıyorum ben de durdurulamaz şekilde kilo almaya devam ediyorum.. çok canımı sıkıyo bu durum artık. Üzülüyorum neden böyle diye.. malum herkesin bildiği üzere doktorumda çok kızıyo.. bende daha 5 hafta var en az 22 kilo aldım neyse ineyim de bi 3-5 km yürüyeyim bari napayım baska!

Bursa canım zaten çoğunu rahat edip giyemiyordum epeydir spor ayakkabı vs iyice yün kazaklar falan da giyilmez e 2şer 3 er çift de eşimle oğlumunkiler var...gectim başına artık

Valla istisnasız her gün içiyorum canım.hamileliğin ilk zamanları içememiştim sadece.normalde bayılırım ama ilk zamanlar tiksinmiştim.şimdi sıkıntı yok :) doktorum da günde 1 tane içebilirsin demişti

Canım bünye meselesi yapacak fazla bişey yok...ben oglumda 25 kilodan sonra son 1 ay falan tartılmadım artık aglıyordum tartıya çıkınca aşırı da yemiyordum hamurişi ve tatlilardan falan zaten tiksinmiştim hep sağliklı beslenme hep ölçülu...onda şeker de yoktu...ama alıyordum boşuna üzulme...nasılsa gidiyor...bunda da sadece şeker yüzunden bu kadar dertlendim asıldım yoksa önemli degil yani

Benim de şekerim var dün de dedim sıef canım tatlı istiyo diye diyabetik ürünler yapan bi yere sipariş verdim un şeker yağ yok içinde o da gelmedi bak gelseydi de azıcık yeseydim kendime gelseydim valla mutsuzum yaa.. yiyemedikce alışverişe vurdum kendimi.. faturaları doktora mı göndersem acaba :)

EvBoregi annene güldümdemek gözlüğüyle bakıp ben yolarım diyodikkat et hepten koparmasın kukunu.. Uzaksın yakın olsan bizim dükkana gel diyecem ama ...ben sana yaptıttirirdım...

Valla bir de hastayız gibi davranıyorlar beni deli ediyorlar, ellerine sağlık ama sen de sağlam yormuşsun kendini :) ankarada daha iki yılım dolmadı, bir de bu muhite taşınalı fazla olmadı pek bilmiyorum çevreyi.. neresi iyi neresi kötü onu da bilmiyorum, konu komşu muhabbetim de yok ki tavsiyede bulunsunlar.. neyse halledicem artık bir şekilde

Ben de evlenmeden önce lazere gidiyordum mis gibiydi, evlendim geldim hamile kalıcam kalıyorum derken baya kendime bakamadım, iyi bir yer bulursan bana da tavsiye et canım, ben de gideyim valla

EvBoregi annene güldümdemek gözlüğüyle bakıp ben yolarım diyodikkat et hepten koparmasın kukunu.. Uzaksın yakın olsan bizim dükkana gel diyecem ama ...ben sana yaptıttirirdım...
Sorma canım bir ara onu da düşündüm sorayım da oraya gideyim halimden anlarlar dedim :) yarın Çayyolu tarafına gideyim orda hallederim sanırım.. Kız annem yapsa dilinden kurtulamam benimki böyle değildi pamuk gibiydi falan der şimdi zira kukumu ben bile tanımıyorum şu anda.. tuhaf tuhaf hallere girmiş

Canım gözünaydın miniğin nekadar güçlü maşallah. Ne badireler atlattı öyle darısı emmesine inşallah. Bunları başaran emmeyi hayli hayli inşallah

Evet canım atamıyormuş öyle bişey okudum ben de düzenli vermek nasılmolur. Ama dediğin gibi çay da içiyoruz sonuçta hergün
Yarın randevum var kızlar bizim tontik yüzünü gösterecek mi bakalım.

En önemlisi doğum pozisyonunda mı yoksa ters dönmüş mu meraktan ölcem artik yarın büyük gün
Ay hadi hayırlı hberlerle gel kaçta ramdevun canım. Benim de var randevum yarın. Bebim bıdık dönüp duruyor güya son haftalar dönmez diyorlar. Külliyen yalan
İnsallah kuzum insallah. Artık sarılmak koklamak istiyorum kızımı
Allah nasip edecek inşallah
Değil mi odaha beter ama napalım insanız çekiyor arada canımız öyle şeyler. Ben de bugün günler geçti belki bir ay oldu aburcubur yedim.
Kızlar bende hastanedeyim kasılmalarım vardı ciğer geliştirici vurdular serum taktılar bu gece burdayım dualarınızı bekliyorum
Canım inşllah durur kasılmaların sancın kaç çıkıyor. Sağlıklıca yarın çık hastaneden inşallah

İnş halledersin canım..sonlara doğru iyice şekil değiştiriyorlar..o yapamıyoruz diyenlerde yapmak istemediklerinden..malum şişiyoruz ya hanımlar zorlanıyor...ben hamilelik öncesinde de kıyamıyordum hamilelere daha çok ihtiyaçları var sonuçta..daha özen gösterilmesi lazım

Canim yarin kursada git belki dusuncen degisir .doktorun ne istedgine bagli bildgim kadariyla
Ay bir de kızlar normal doğumda epidural anestezi alanlar var okadar rahat doğuruyorlar ki. Keşke sezeryanlı olmasam kesin epidural normal isterdim.
Benim ilk oyleydi canim :)
Son nst ye inan canim .normal zamani alirmi Allah bilir de sen icini rahat tut canim stres yapma

Gözün aydın canım bnm iyice toparlasada evinize çıksanız hemen bol bol koklasan Elanı :)

Randevum 13.30da canım insallah sen de hayırlı haberlerle gel evet ya takla atıyor içimde resmen inşallah ters değildir çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…