- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.501
Çok çok güzel olmuş sağlıkla gelsin yekta bebekk bence de iyi yapmışsın bi de şerbetle mi uğraşcan bak burda yüzyılın üşengeci konuşuyo :)Kapı süsümüz nasıl teyzoslar. Bir de cikolatamiz olacak. Lohusa şerbetide aldım aktaran konsantre imiş 1 bardağa 9 bardak koyuluyormus kaynatma ile ugrasilmaz diye düşündum.
Eki Görüntüle 2133428
Yoğurt suyu icebilirsin ben öyle geçirdim...zencefil de iyi ama günde 1 bardak...bolca da suArkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için doğal yapılacak birşey var mı?
Benim daha o işte duruyor Allah Allah ilk defa duydum niye yapmıyorlarmış herkes son ay son haftalarda yaptırıyor nereye gidiyor o zaman bu millet
Ben zaten öyle şanssızım ki bulurum yani nerede uyuz insan varsa.. yarın bir kaç yere daha bakacağım, umarım bulurum.. korkuyorlarmış gerizekalılarAyyy cidden istemiyorlar mi canıminşallah bulursun ya ben de gittiğim Kuaför e gideyim diyordum istemezlerse napcaz, niye ya ne farkımız var biz alıyoruz sorumluluğu
Yok artık...ne demek istememek...biz kuaförümle öyle bir ayarladık ki agda zamanlarımı hep bikini koltuk altı olarak gidiyordum son sefer de sezaryen randevumdan bikaç gün önce gidicem kol bacak hepsini aldırıcam havalar ısınır bebek küçük olur çıkamam rahatsız olurum diye...esas hamileye yapacak ağdayı hamile kadın nasıl yapsın...kasılma masılma da olmaz şaşırmasınlar yaaaBenim bitti canım şükür, senin de az kalmış. Ayy ben de ağdacı bulamadım, kimse yapmak istemiyor hamile diye
Canım neden tetiklesin, hemşireler de bi alem.. tüy dökücü zararlı, jilet tehlikeli çoğu arkadaş kan sulandırıcı kullanıyor, kaldı ki ben kullanmadığım halde bi yerim kanasa zor duruyor kanaması.. iyice göbeğimiz büyüdü göremiyoruz ki.. ayna bile kullansak çok zor, Doğumdan sonrası içinde şu dönem ağda en mantıklısı.. umarım ağdacı bulabilirim çok gerildim gerçektenBu konuda bilgili olan varmi bende dun hastanede duydum hemsire agdanin erken dogumu tetiklediginu soyledi yani agdadan kalkip suyu gelenler olabiliyomus cok sert cekilmemesi gerekiyomus vs neye dikkat edicez yada alternatif temizlenme yontemi deneyen varmi
Sorma canım çok gerildim gerçekten, kadın kadını anlamazsa nasıl olacak bu işler..Yok artık...ne demek istememek...biz kuaförümle öyle bir ayarladık ki agda zamanlarımı hep bikini koltuk altı olarak gidiyordum son sefer de sezaryen randevumdan bikaç gün önce gidicem kol bacak hepsini aldırıcam havalar ısınır bebek küçük olur çıkamam rahatsız olurum diye...esas hamileye yapacak ağdayı hamile kadın nasıl yapsın...kasılma masılma da olmaz şaşırmasınlar yaaa
Sen ananı beğenmez misin? Kadıncağız gözlüklerini bunurnunun ucuna indirmiş gel yavrum demiş :) şaka bi yana bulursun mutlaka gerilmek için yer aramayalım plss bebekler de stres olmasın..Sorma canım çok gerildim gerçekten, kadın kadını anlamazsa nasıl olacak bu işler..
Bizim de yarım doğumgünü var kreşte oglumun ama sadece pasta siparişi verdik bi de arkadaşlarına birer küçük hatıra hediyesi aldık ben ekstra şapka düdük falan da aldım başka şey yapmıyoruz kendileri börek yapıyorlar kutu meyve suyu yasak kendileri üzüm elma kaynatıyorlar ya da bazen ıhlamur vs valla bana o kadarcık alisveriş bile fazla geldi hayırlisıyla şu doğumgününu bi atlatsam önüme bakıcam...Allah razı olaun görümcenden ben bugün balkonumdaki dolabı ve mini fırınımı temizledim ve sadece kızımı kreşe bırakıp aldım inanki yorgunluktan ölüyorum ağrım desen o derece şuan yatıyorum demem oki artık çok yoruluyoruz bugün bunu anladım ve yarın kızımın kreşte doğum günü var sabah kalkıp popaça yapcam meyve suyu falan almaya gitcem bunları nasıl yapcam bilmiyorum
Boşver kız temizliğini yaptıysa o kadarcık da çok bilmişlik yapıversin...çekilir yaniAynen allah razi olsun. Bir de cok bilmislik yapmasa tadindan yenmez :))
Allah yardimcin olsun zor valla. Benimde canim ne zamandir pogca istiyor usendigimden yapamiyorum.
Hahhha Allah’ın sopası yok haklısın valla :)) yarın hlledeyim inşallah, cumartesi çatı muayenem varSen ananı beğenmez misin? Kadıncağız gözlüklerini bunurnunun ucuna indirmiş gel yavrum demiş :) şaka bi yana bulursun mutlaka gerilmek için yer aramayalım plss bebekler de stres olmasın..
Canım gerçekten saçmalık derinin üstü deki kılla tüyle kasılma sancı erken doğum ne alaka biri erken doğum yapmış da heralde ağdayı bahane etmiş...dün gece 1 e kadar kışlıkları kaldırdım...bugün de bütün gün çizmeleri botları boyadım cilaladım içlerine gazete doldurup poşetledim sandalyenin tepesine çıktım vestiyerin üst boşluğa dizdim...baharlık yazlık ayakkabıları çıkardım...doğuruyom mu...yok...az önce de gene yürüdüm 4km geldim doğuruyom mu...yoooookkk...yani buluttan nem kapacaksak ohoooooo....Sorma canım çok gerildim gerçekten, kadın kadını anlamazsa nasıl olacak bu işler..
Kızılcık hiç görmedim desem bu güne kadar bakayım bir bulursam tarifi netten alırım artıkKızılcık cnm çok işe yarıyor. Bir arkadaşım da yaptı faydasını gördü.
Canım para verip temizlik yaptırdığımız kadınlar yapıyor o bilmişliği oda tuzu biberi olsun artık :)Aynen allah razi olsun. Bir de cok bilmislik yapmasa tadindan yenmez :))
.
Bunları deneyeyim canım teşekkür ederim.Yoğurt suyu icebilirsin ben öyle geçirdim...zencefil de iyi ama günde 1 bardak...bolca da su
Gelmişsin 37 haftaya zaten neyden korkuyorlarmış bende temiz biryer arıyordum birde yapıyormusunuz diye sormamız lazım şimdi zaten canıma tak etti sağ Salim doğsun 4-5 aya hemen lazere başlayacağım bu güne kadar niye durduysamBen zaten öyle şanssızım ki bulurum yani nerede uyuz insan varsa.. yarın bir kaç yere daha bakacağım, umarım bulurum.. korkuyorlarmış gerizekalılar
Hakkaten yaa sen bu tempoya neden doğurmuyosun? Valla sen yazdın ben okurken yoruldum.. bi derin nefes aldım :) kendine bi maşallah falan de..Canım gerçekten saçmalık derinin üstü deki kılla tüyle kasılma sancı erken doğum ne alaka biri erken doğum yapmış da heralde ağdayı bahane etmiş...dün gece 1 e kadar kışlıkları kaldırdım...bugün de bütün gün çizmeleri botları boyadım cilaladım içlerine gazete doldurup poşetledim sandalyenin tepesine çıktım vestiyerin üst boşluğa dizdim...baharlık yazlık ayakkabıları çıkardım...doğuruyom mu...yok...az önce de gene yürüdüm 4km geldim doğuruyom mu...yoooookkk...yani buluttan nem kapacaksak ohoooooo....
Haa vestiyer yerlestirmeden sonra yemek yaptım...bi de dün gece kışlıklardan sectiğim 1 koca çöp poşeti dolusu kıyafeti yüklendim indim çocuğu servisten almaya...poşet de ağırmış neyse biraz yardım ettiler sağdan soldan...benim oğlan servisten iner inmez melisa yla birlikte ciyuuuu koşmaya başladı parka doğru ben de arkalarından melisa nın annesiyle birlikte bak orda bi yarım saat oturdum onlar kopuşurken ama banklar arkalıksızdı ondan da sırtım agrıdı dinlenmem bu kadar...şimdi cayımı aldim ohhHakkaten yaa sen bu tempoya neden doğurmuyosun? Valla sen yazdın ben okurken yoruldum.. bi derin nefes aldım :) kendine bi maşallah falan de..
Maşallah sunhanallah bu arada sen totoyu kaşıHaa vestiyer yerlestirmeden sonra yemek yaptım...bi de dün gece kışlıklardan sectiğim 1 koca çöp poşeti dolusu kıyafeti yüklendim indim çocuğu servisten almaya...poşet de ağırmış neyse biraz yardım ettiler sağdan soldan...benim oğlan servisten iner inmez melisa yla birlikte ciyuuuu koşmaya başladı parka doğru ben de arkalarından melisa nın annesiyle birlikte bak orda bi yarım saat oturdum onlar kopuşurken ama banklar arkalıksızdı ondan da sırtım agrıdı dinlenmem bu kadar...şimdi cayımı aldim ohh
Ne bileyim anacım işte doğurmak öyle kolay değil yok ağdadan doğurmuş yok maydonoz yemiş doğurmuşHakkaten yaa sen bu tempoya neden doğurmuyosun? Valla sen yazdın ben okurken yoruldum.. bi derin nefes aldım :) kendine bi maşallah falan de..
Canım kızılcığı nasıl kullandı ben marmelatını sulandırıp içiyorumKızılcık cnm çok işe yarıyor. Bir arkadaşım da yaptı faydasını gördü.
Ya mecbur yapılacak yani baktım boş boş yatarak bi yere varılmıyor o kazaklar o çizmeler gözüme bakıyor çağırıyor beni...annem gelecek nisan ın 15inden sonra elleme beraner yaparız falan diyor ama ben dayanamadım fazlalik da sevmem o mevsimin giyilmeyenlerini falan hemen vermeliyim birilerine...ondan yaniMaşallah sunhanallah bu arada sen totoyu kaşı
Hey maşallah bee.. ben de yürüyüşe incem içim kan ağlıyoHaa vestiyer yerlestirmeden sonra yemek yaptım...bi de dün gece kışlıklardan sectiğim 1 koca çöp poşeti dolusu kıyafeti yüklendim indim çocuğu servisten almaya...poşet de ağırmış neyse biraz yardım ettiler sağdan soldan...benim oğlan servisten iner inmez melisa yla birlikte ciyuuuu koşmaya başladı parka doğru ben de arkalarından melisa nın annesiyle birlikte bak orda bi yarım saat oturdum onlar kopuşurken ama banklar arkalıksızdı ondan da sırtım agrıdı dinlenmem bu kadar...şimdi cayımı aldim ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?