- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.781
Hanımlar normal doğumu kolaylaştıran şeyler neler, valla niyeti bozdum şey yapcam
Yap canım, fanfini yani sperm tetikliyormus. Sıcak suda dur azcik. Pilates topunda zıpla. Bol bol çömel dur öyle, adaçayı da sanırım işe yariyormus bi arastir amaHanımlar normal doğumu kolaylaştıran şeyler neler, valla niyeti bozdum şey yapcam
gebe okulunda söylenen bol hareket gunluk 10 adet hurma cnmHanımlar normal doğumu kolaylaştıran şeyler neler, valla niyeti bozdum şey yapcam
Can'ım ben halıları verdim. Ama temizlik yapılana kadar gelse bile sermeyi düşünmüyorum. Acil bişey olsa ev süpürülüp silinir hemen. Halılar da serilir. Biri yapar yani biz hastanedeyken. Sen de öyle yapabilirsin.şu temzilik konusunda fikir birlğine varırsanız beni de haber edin.. en çok kafamı taktıgım mevzu bu,NEZAMAN ??? benim 18inde mayısın ama sezaryen olacagı için 9unda alırız dedi doktor. ben de 20sinden önce hiç almak istemiyorum hatta mayıs başı olsun diyorum ama sonra ya erken dogurursam dye aklıma geliyor.evim de çok eşya yok erken dogursam bile 2günde baştan aşağı tertemiz temizler annemler ama halılar beni çok sıkıntıya sokuyor,halılarım allah affetsin leş gibi,halıları verince de derin temizliği yapmak istiyorum ortalık boşken ama işte erken yaparsam kesin kirlenir kesin,eşim homeoffice çalışıyor haftanın 5günü nerdeyse full evde ve maşallahı var,e ben de süper özenli titiz ev hanımı sayılmam..ayy içim daraldı bak yine yaaaa
Can'ım gördüm onu. 40 tl. Çok da ucuz değil aslında. Çok kaliteli olmuyor marketlerin nevresimleri. Zaten üşendim çıkamadım da. Hatta yorumlara falan baktım. Birçok şok a ürünler gitmemiş. Boşuna çıkmayayım dedim :) gidebilseydim çantaya bakacaktım aslında.Uygun fiyatli olmasini istiyorsan bugun şok a bebek nevresim takimi gelecekti yanlis hatirlamiyorsam. 30 liraydi fiyati. Bir bak. Tadilat yaptiracaksan da ona yaptirirsin. Fiyati cok uygun.
Can'ım normal Doğum için mi zorlayacaksın?Hanımlar normal doğumu kolaylaştıran şeyler neler, valla niyeti bozdum şey yapcam
Yok anam. Benim kasilmam falan olmaz. Bu gidisle kasilmadan doguracamEvet canım ne çok şey öğrendik
Olur tabi canım. Ben poşet çay olanlar var ya bir de onları söylüyorum. Sallama yani. TaZesi dediğim evet tohumlu olan şey. Çay demliği içine atılan aparat varya canım içine çay koyuyor demliğin üst tarafına atıyorsun. Onun içine koyup sıcak su olan kupada bekletip içiyordum
Hahah başla tabi anca olur zaten kasılma vs arttırı belki:)
Dediginde olabilir gerci. Sonucta hickirik midede geldiginden sirt tarafindan da hissedilir. Neyse kontrolum yarin. Belli olur bakalim.Canım bnce hiç takma hıçkırığa ben bi haftayı kendime zehir ettim döndü mü dye . Hıçkırığı bnde bazen üstlerde hissetmeye başladım o da sırtıdır blki diyorum hıçkırırken hoplayan yer
Kalitesini bilmiyorum valla ben de gidip bakmadim. Dogrudur her subeye gondermiyorlar bazi seyleri.Can'ım ben halıları verdim. Ama temizlik yapılana kadar gelse bile sermeyi düşünmüyorum. Acil bişey olsa ev süpürülüp silinir hemen. Halılar da serilir. Biri yapar yani biz hastanedeyken. Sen de öyle yapabilirsin.
Can'ım gördüm onu. 40 tl. Çok da ucuz değil aslında. Çok kaliteli olmuyor marketlerin nevresimleri. Zaten üşendim çıkamadım da. Hatta yorumlara falan baktım. Birçok şok a ürünler gitmemiş. Boşuna çıkmayayım dedim :) gidebilseydim çantaya bakacaktım aslında.
Can'ım normal Doğum için mi zorlayacaksın?
Sezaryen dememiş miydi sana doktor? Bebek tontiş olduğu için.
Canim sebebini ogrenince bana da yazar misin?Kızlar bi kaç gündür yoğun bi akıntım var.. tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye yoğun sarı-yeşil geliyodu yarın doktora gitcem diye üstünde durmadım. Bugün hafiften adet sancısı gibi bi ağrım var ama çok değil. Bi de dikkat ettim o akıntının içinde hafif kahverengilik var çok çok az neden olabilir?
Cnm bu haftalarda olursa normal ama 38-39u bulursa doğum başlasa da kafa sıkıntı olabilir dedi bir de sancim da var bunu kullanmak lazım. 4 kiloyu geçerse olmaz o bir haftada olur gibi. Eşinle birlikte olmak da ise yarar dimi ama cnm yanıyor yaa, zeytinyağı falan demeden çok aptalca olur muCan'ım ben halıları verdim. Ama temizlik yapılana kadar gelse bile sermeyi düşünmüyorum. Acil bişey olsa ev süpürülüp silinir hemen. Halılar da serilir. Biri yapar yani biz hastanedeyken. Sen de öyle yapabilirsin.
Can'ım gördüm onu. 40 tl. Çok da ucuz değil aslında. Çok kaliteli olmuyor marketlerin nevresimleri. Zaten üşendim çıkamadım da. Hatta yorumlara falan baktım. Birçok şok a ürünler gitmemiş. Boşuna çıkmayayım dedim :) gidebilseydim çantaya bakacaktım aslında.
Can'ım normal Doğum için mi zorlayacaksın?
Sezaryen dememiş miydi sana doktor? Bebek tontiş olduğu için.
Hurmayı yapıyorum hareketi de ağrım oluyor altta ama dayanirim.gebe okulunda söylenen bol hareket gunluk 10 adet hurma cnm
Aynen adaçayina bir araştırmak lazim.Yap canım, fanfini yani sperm tetikliyormus. Sıcak suda dur azcik. Pilates topunda zıpla. Bol bol çömel dur öyle, adaçayı da sanırım işe yariyormus bi arastir ama
Aynen adaçayina bir araştırmak lazim cnm.Yap canım, fanfini yani sperm tetikliyormus. Sıcak suda dur azcik. Pilates topunda zıpla. Bol bol çömel dur öyle, adaçayı da sanırım işe yariyormus bi arastir ama
Cnm benim şu gibi akıntim on gündür doğum yaklaşınca olurmuş ama yeşil olmamalı, nisan olsa sümüksü pembe kan olur. Beyaz kokusuz akıntı normal ama bebeğin suyu da sizabilir yeşil ise hemen git doktoraKızlar bi kaç gündür yoğun bi akıntım var.. tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye yoğun sarı-yeşil geliyodu yarın doktora gitcem diye üstünde durmadım. Bugün hafiften adet sancısı gibi bi ağrım var ama çok değil. Bi de dikkat ettim o akıntının içinde hafif kahverengilik var çok çok az neden olabilir?
Ay kuvete sığmıyorum artık ama yapcam onuda gelsin bebisimCanım sıcak suya oturmak diye duymuştum ben hep bana son 1 hafta kala sıcak buhara yada suya otur mutlaka diyor herkes açılmayı doğumu kolaylaştırıyormuş birde pilates topun varsa eğer hareketler var onlardan yap internetten bakıp.
Haydarinna @Sedossedos92 @esmerhatun66 kardelen384 kızlar bebisleri ve sizler nasılsınız bir arkadaş daha vardı adını unuttum
Ayyyy çok sevindim canım yaaa inşallah sütun dahada yarar yavrunaaa emmek daha iyi gelir onada sanada çok.az.kaldi eve çıkmaniza o zaman :)Canım biberona geçtik çok şükür 1720 olduk 1800 de aşkları yapılacakmış. Bu haftadan sonra anne bebek uyum odasına geçecekmişiz veeee bugün ilk defa emzirdim bebişimi çok şükür tuttu ve çekti :) çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah.. diğer arkadaşların bebeklerine sağlık diliyorum bir an önce hepimizin kavuşması için dua ediyorum
Ayyyy çok sevindim canım yaaa inşallah sütun dahada yarar yavrunaaa emmek daha iyi gelir onada sanada çok.az.kaldi eve çıkmaniza o zaman :)
Enfeksiyon olabilir canım Dr ara istersen yarın kaçta randevun bende akıntı artı Dr verdiği fitili kullanmamıştım bu akşam başlayacağımKızlar bi kaç gündür yoğun bi akıntım var.. tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye yoğun sarı-yeşil geliyodu yarın doktora gitcem diye üstünde durmadım. Bugün hafiften adet sancısı gibi bi ağrım var ama çok değil. Bi de dikkat ettim o akıntının içinde hafif kahverengilik var çok çok az neden olabilir?
Yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam kuzum çok çok çok çok sevindim Allahima çok şükür bugünleri de gördük. Inşallah Allah'ın izniyle eve de cikacaksiniz kuzunla, uyumuyor bunun gazi var diye şikayet edeceksinCanım biberona geçtik çok şükür 1720 olduk 1800 de aşkları yapılacakmış. Bu haftadan sonra anne bebek uyum odasına geçecekmişiz veeee bugün ilk defa emzirdim bebişimi çok şükür tuttu ve çekti :) çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah.. diğer arkadaşların bebeklerine sağlık diliyorum bir an önce hepimizin kavuşması için dua ediyorum
Gözün aydIn canım inşallah eve çıktığınızın haberini de alırız :)Ayyyy çok sevindim canım yaaa inşallah sütun dahada yarar yavrunaaa emmek daha iyi gelir onada sanada çok.az.kaldi eve çıkmaniza o zaman :)
Yazarım tabiiCanim sebebini ogrenince bana da yazar misin?
Amin canım amin hepimiz insallahİnşallahh canım çok sağolasın Allah razı olsun bi avazda kurtulasın. Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?