2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hanımlar normal doğumu kolaylaştıran şeyler neler, valla niyeti bozdum şey yapcam

Canım sıcak suya oturmak diye duymuştum ben hep bana son 1 hafta kala sıcak buhara yada suya otur mutlaka diyor herkes açılmayı doğumu kolaylaştırıyormuş birde pilates topun varsa eğer hareketler var onlardan yap internetten bakıp.

Can'ım ben halıları verdim. Ama temizlik yapılana kadar gelse bile sermeyi düşünmüyorum. Acil bişey olsa ev süpürülüp silinir hemen. Halılar da serilir. Biri yapar yani biz hastanedeyken. Sen de öyle yapabilirsin.

Uygun fiyatli olmasini istiyorsan bugun şok a bebek nevresim takimi gelecekti yanlis hatirlamiyorsam. 30 liraydi fiyati. Bir bak. Tadilat yaptiracaksan da ona yaptirirsin. Fiyati cok uygun.
Can'ım gördüm onu. 40 tl. Çok da ucuz değil aslında. Çok kaliteli olmuyor marketlerin nevresimleri. Zaten üşendim çıkamadım da. Hatta yorumlara falan baktım. Birçok şok a ürünler gitmemiş. Boşuna çıkmayayım dedim :) gidebilseydim çantaya bakacaktım aslında.

Hanımlar normal doğumu kolaylaştıran şeyler neler, valla niyeti bozdum şey yapcam
Can'ım normal Doğum için mi zorlayacaksın?
Sezaryen dememiş miydi sana doktor? Bebek tontiş olduğu için.

Yok anam. Benim kasilmam falan olmaz. Bu gidisle kasilmadan doguracam
Dediginde olabilir gerci. Sonucta hickirik midede geldiginden sirt tarafindan da hissedilir. Neyse kontrolum yarin. Belli olur bakalim.

Kalitesini bilmiyorum valla ben de gidip bakmadim. Dogrudur her subeye gondermiyorlar bazi seyleri.

Canim sebebini ogrenince bana da yazar misin?

Cnm bu haftalarda olursa normal ama 38-39u bulursa doğum başlasa da kafa sıkıntı olabilir dedi bir de sancim da var bunu kullanmak lazım. 4 kiloyu geçerse olmaz o bir haftada olur gibi. Eşinle birlikte olmak da ise yarar dimi ama cnm yanıyor yaa, zeytinyağı falan demeden çok aptalca olur mu

Yap canım, fanfini yani sperm tetikliyormus. Sıcak suda dur azcik. Pilates topunda zıpla. Bol bol çömel dur öyle, adaçayı da sanırım işe yariyormus bi arastir ama
Aynen adaçayina bir araştırmak lazim.

Yap canım, fanfini yani sperm tetikliyormus. Sıcak suda dur azcik. Pilates topunda zıpla. Bol bol çömel dur öyle, adaçayı da sanırım işe yariyormus bi arastir ama
Aynen adaçayina bir araştırmak lazim cnm.
Cnm benim şu gibi akıntim on gündür doğum yaklaşınca olurmuş ama yeşil olmamalı, nisan olsa sümüksü pembe kan olur. Beyaz kokusuz akıntı normal ama bebeğin suyu da sizabilir yeşil ise hemen git doktora

Ay kuvete sığmıyorum artık ama yapcam onuda gelsin bebisim

Haydarinna @Sedossedos92 @esmerhatun66 kardelen384 kızlar bebisleri ve sizler nasılsınız bir arkadaş daha vardı adını unuttum

Canım biberona geçtik çok şükür 1720 olduk 1800 de aşkları yapılacakmış. Bu haftadan sonra anne bebek uyum odasına geçecekmişiz veeee bugün ilk defa emzirdim bebişimi çok şükür tuttu ve çekti :) çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah.. diğer arkadaşların bebeklerine sağlık diliyorum bir an önce hepimizin kavuşması için dua ediyorum

Ayyyy çok sevindim canım yaaa inşallah sütun dahada yarar yavrunaaa emmek daha iyi gelir onada sanada çok.az.kaldi eve çıkmaniza o zaman :)

Ayyyy çok sevindim canım yaaa inşallah sütun dahada yarar yavrunaaa emmek daha iyi gelir onada sanada çok.az.kaldi eve çıkmaniza o zaman :)

İnşallahh canım çok sağolasın Allah razı olsun bi avazda kurtulasın. Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

Enfeksiyon olabilir canım Dr ara istersen yarın kaçta randevun bende akıntı artı Dr verdiği fitili kullanmamıştım bu akşam başlayacağım

Yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam kuzum çok çok çok çok sevindim Allahima çok şükür bugünleri de gördük. Inşallah Allah'ın izniyle eve de cikacaksiniz kuzunla, uyumuyor bunun gazi var diye şikayet edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…