- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.801
Canım biberona geçtik çok şükür 1720 olduk 1800 de aşkları yapılacakmış. Bu haftadan sonra anne bebek uyum odasına geçecekmişiz veeee bugün ilk defa emzirdim bebişimi çok şükür tuttu ve çekti :) çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah.. diğer arkadaşların bebeklerine sağlık diliyorum bir an önce hepimizin kavuşması için dua ediyorum
Ay aglarim ama yaa yerim onu ben cuk cuk emsin inş çok şükür arkadaşım, az daha büyüsün paylaşın da görelim kuzuları yaaa.Canım biberona geçtik çok şükür 1720 olduk 1800 de aşkları yapılacakmış. Bu haftadan sonra anne bebek uyum odasına geçecekmişiz veeee bugün ilk defa emzirdim bebişimi çok şükür tuttu ve çekti :) çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah.. diğer arkadaşların bebeklerine sağlık diliyorum bir an önce hepimizin kavuşması için dua ediyorum
Doğum kanalına sokuyor iyice kendini cnm sırtı genelde solda olurmuş anne için iyiymiş bizim sağda ama sırtıdır poposudur yukarda olan. Büyüdü artık ya kemikleri hissedersinKizlar bebegin durusu hareketleri cok degisti bugun. Karnimda gobegin etrafinda C Harfi seklinde duruyodu. Simdi vajinadan yukari dogru göbek hizasinda dumduz diyaframa kdr canimi yaka yaka hareket ediyo. Arada mesaneye baski yapiyi zipliyorum. Bu ne ola ki ?? Fikri olan varmi. Hep yanlardan vururdu ne rahatmis
Bende de öyle canım bebek nerede anlayamıyorum her yerinden birşey çıkıyor karın etlerim ağrıyor artık çok ters hareketler yapıyor neden olabilir bende anlamadımKizlar bebegin durusu hareketleri cok degisti bugun. Karnimda gobegin etrafinda C Harfi seklinde duruyodu. Simdi vajinadan yukari dogru göbek hizasinda dumduz diyaframa kdr canimi yaka yaka hareket ediyo. Arada mesaneye baski yapiyi zipliyorum. Bu ne ola ki ?? Fikri olan varmi. Hep yanlardan vururdu ne rahatmis
Merdiven çıkmak :)Hanımlar normal doğumu kolaylaştıran şeyler neler, valla niyeti bozdum şey yapcam
Bana sezryande sonda da takmadilar çıkınca depeendi ve pijamalari giymistim bende ikili olanı. Sonda acitiyor muBen sezaryen oldum odaya gelince çıkardılar sondayı alttan falan da bakmadılar...depend külotla pijamalarımı giydim güzelce yürüdüm...nesine bakmışlar ki alttan...
Canim yarin hangi doktora gideceksin benim de cumaydi randevum ama doktordan dolayi iptal oldu..yarin aksam mesai disi vardi galiba ona gideyim diyrm sira alipYok anam. Benim kasilmam falan olmaz. Bu gidisle kasilmadan doguracam
Dediginde olabilir gerci. Sonucta hickirik midede geldiginden sirt tarafindan da hissedilir. Neyse kontrolum yarin. Belli olur bakalim.
Ya canım nasıl sevindim maşallah. Ne güzel bir histir o. Artık daha da hızlı iyileşir yavrun. Annesini de hissetti kokladı oh maşallahCanım biberona geçtik çok şükür 1720 olduk 1800 de aşkları yapılacakmış. Bu haftadan sonra anne bebek uyum odasına geçecekmişiz veeee bugün ilk defa emzirdim bebişimi çok şükür tuttu ve çekti :) çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah.. diğer arkadaşların bebeklerine sağlık diliyorum bir an önce hepimizin kavuşması için dua ediyorum
Ay ondan nefret ediyorum iste yaaMerdiven çıkmak :)
Hadi inş saglikla kucağına al kiz bana da doğurmazsan 24 Nisan da alırız dedi. Ay inş normal gelir hayırlısı ile.teyzeleeerrrrrnasılsınız . bizim bugün kontrolumuz vardı. 3080 gr olmus haftasıyla uyumlu. 24 nısana gun verdi dr umuz artık ben de gun saymaya baslayabilirim. resmen bebek geliyoooo anestezi dryla da görüştük tanıştık neler yapılıcanı anlattı baya tırstım ama artık teslim olup dua etmekten başka yapacak bişe yok Allahım hepimizie sağsalim almayı nsip etsin insallah .
Çok güzel haber maşallah canım size darısı diğer arkadaşların başınaCanım biberona geçtik çok şükür 1720 olduk 1800 de aşkları yapılacakmış. Bu haftadan sonra anne bebek uyum odasına geçecekmişiz veeee bugün ilk defa emzirdim bebişimi çok şükür tuttu ve çekti :) çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah.. diğer arkadaşların bebeklerine sağlık diliyorum bir an önce hepimizin kavuşması için dua ediyorum
Hadi inş saglikla kucağına al kiz bana da doğurmazsan 24 Nisan da alırız dedi. Ay inş normal gelir hayırlısı ile.
Anladım canım. Tabi ki eşle birlikte olmaz hızlandırır. Sperm kasılmalara neden oluyormuş.Cnm bu haftalarda olursa normal ama 38-39u bulursa doğum başlasa da kafa sıkıntı olabilir dedi bir de sancim da var bunu kullanmak lazım. 4 kiloyu geçerse olmaz o bir haftada olur gibi. Eşinle birlikte olmak da ise yarar dimi ama cnm yanıyor yaa, zeytinyağı falan demeden çok aptalca olur mu
Kizlar bebegin durusu hareketleri cok degisti bugun. Karnimda gobegin etrafinda C Harfi seklinde duruyodu. Simdi vajinadan yukari dogru göbek hizasinda dumduz diyaframa kdr canimi yaka yaka hareket ediyo. Arada mesaneye baski yapiyi zipliyorum. Bu ne ola ki ?? Fikri olan varmi. Hep yanlardan vururdu ne rahatmis
Kızlar ben hiç hissetmiyorum böyle seyler. Hareketinde sıkıntı Yok ama sanırım uslu bizimki biraz. Sadece sol kaşığıma kafası baskı yapıyor o acıyor. Bi de oğlumdan bağımsız bi durum var ki sağa sola yatmaktan iki tarafımda çok fena acıyor yatamıyorum artık hiçBende de öyle canım bebek nerede anlayamıyorum her yerinden birşey çıkıyor karın etlerim ağrıyor artık çok ters hareketler yapıyor neden olabilir bende anlamadım
Doğum tarihleri belli olmaya başladı yaaa çok heyecanlı ... Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın İnşallah .. Sonda Bana takmışlardı hatta doktor gelip 2 kere karnıma basarak kanamayı kontrol etti gerçekten acıtıyor oan ama kısa süreli Allahtan ayaklarımın uyuşması biraz geçince sondayı çektiler... Ohh demiştim hepsi olup bitecek biliyorum ama şunuda biliyorum bilmemek Daha güzel bence 2 normalden sonra 1 sezeryan geçirdim tecrübem yoktu herşey anlık oldu şimdi sırasıyla beklicem ama olsun kuzum iyi olsun inşallah
Ben bayadir ayrintili ultrason zamanindan beri eda ülkü karakilic a gidiyorum. Memnunum. Terslemiyor en azindan sorunca cevap veriyor. Bu arada yarin galiba o mesai disi çalışıyor. Randevu alirken aksam saatine de randevusu vardi diye hatirliyorum. Sen normalde hangi doktora gidiyordun?Canim yarin hangi doktora gideceksin benim de cumaydi randevum ama doktordan dolayi iptal oldu..yarin aksam mesai disi vardi galiba ona gideyim diyrm sira alip
Yılın kayınvalidesi ödülünü hak ediyor desene :)Kızlar bu kayınvalidem nekadar hevesli Rabbim torununu doya doya sevmek nasip etsin inş... Kadın bi kapı süsü yapmış bayıldım yaa ... Düşünülmek gerçekten çok güzel bir duygu..... Anamdan görmüyorum ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?