- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.821
Aynen adaçayina bir araştırmak lazim.
Adaçayı ve papatya düşüğe neden oluyor rahim ağzı açılıyor ama şimdi vakit geldi artık doğumu başlatır mı neyse ya korkarım bende.doktorum bana adaçayı ve papatya kesinlikle yasak demişti sebebini söylemedi ama iyice araştır derim.cinsel ilişkiyi tavsiye ediyorlar spermler rahmi yumusatiyormus.
Canim onun randevusu vardida bitmis yarn aksam bende eda hanima gitcem sira alcam cuma gunu venhar hanima almistim oda iptal olmus eda hanimada bi kere gittim oncesinde ozlem katirciya gidiyrdm anlican uc doktordan hangisine randevu bulursam ona gidiyrdumBen bayadir ayrintili ultrason zamanindan beri eda ülkü karakilic a gidiyorum. Memnunum. Terslemiyor en azindan sorunca cevap veriyor. Bu arada yarin galiba o mesai disi çalışıyor. Randevu alirken aksam saatine de randevusu vardi diye hatirliyorum. Sen normalde hangi doktora gidiyordun?
Kesinlikle.Kızlar bu kayınvalidem nekadar hevesli Rabbim torununu doya doya sevmek nasip etsin inş... Kadın bi kapı süsü yapmış bayıldım yaa ... Düşünülmek gerçekten çok güzel bir duygu..... Anamdan görmüyorum ahh ahh
doktorum bana adaçayı ve papatya kesinlikle yasak demişti sebebini söylemedi ama iyice araştır derim.cinsel ilişkiyi tavsiye ediyorlar spermler rahmi yumusatiyormus.
Adaçayı ve papatya düşüğe neden oluyor rahim ağzı açılıyor ama şimdi vakit geldi artık doğumu başlatır mı neyse ya korkarım bende.
YouTube saolsun bakıp bakıp ormus :))Çoook tatlılar yaaa
Bilmiyorum ki hiç canım bende çok çabuk yorulmaya başladım ama azmkaldi sabrediyorumKızlar ya bende iki gündür değişik bişey var . Böyle mide yanması değil bu sanki bi lokmaekmek boğazıma takılmış kalmış gibi nefes alamıyorum sanki ara ara geciyor akşamları daha çok hissediyorum . Nedenki acaba bu bebek artık diyaframa baskı yaptığı için mi
Aynen daha mutfak dolaplari buzdolabi var unutmustum.Rabbim guc verirde bitiririz insBen de taşınmayı bekliyordum elimi sürmedim hiçbirşeye. Ama hala ses Yok. Doğuma denk gelecek gibi. O yüzden ben de başladım burda. Halıları verdim bugün. Kıyafetleri dökmüştüm haftasonu. Bebişe dolapta yer açıcam. Dolap almamıştık taşıncaz diye.
Yavaştan mutfak dolapları ve buzdolabını yaparım.
Gerisini ben yapamam zaten. Genel temizliğe yardımcı alabilirim.
Bulursam söylerim Can'ım ama Yok malesef. Sizin sepet beşiklere uygun niye Yok ki anlamıyorum o kadar da çok satılıyor oysaki.
Aynen canım. Benim için yaz önemli. Kışa kendi büyük beşğinde yatar zaten.
Bir de yorgan dedin yA o beşiğe göre de minik yorgan Laz'ım olmaz mı? Diğer yorganlar büyük olur o beşiğe
Saol canim .Ay çok geçmiş olsun canım Allah korumuş
Mesafe kısa da sabah arkadaş kahvaltıya gelmişti yoruldun sonra benim toto yatağa yapıştı kızı okuldan nasıl alacam diye kara kara düşünüyorum şuan :))
Çok sevindim ne güzel bir haber darısı diğer kuzulara olsun inşallah bir tanede benim yerime kokla annesi mis gibi kokuyordur şimdi
Benimde dogum 20 mayis diyor dr.Kızlar temizlik için kadın tutacam ama haftaya karar veremiyorum.doğum 20 mayis gözüküyor.benim döngü hafta başı oluyor 36 hafta bitimi olan 22 nisan da mi yatırsam yoksa 37 hafta bitimi 29 nisan mihafta bazın da düşününce 37 bitimi geçmi olur diyorum,doğum için beklenin 20 mayis diye düşününce 29 nisan geç olmaz diyorum ay karar veremedim bide erken gelirse artik kirimizle otururuz oglusumla
Saol canimBana danoyle geliyor resmen zaman gecmedi :/ 38 e girdim ama sanki daha önümde aylar varmis gibi hissediyorum.
36. Hafta kontrolumde haftaya gel demisti ama ben gitmedim. Yarin iste kontrolum. 35-36 dan sonra haftalik cagiriyorlar.
Ben de 7-8 senedir boya surmuyorum kafama. Ama dogumdan sonra önlerimi bir iki tutam gri boyatasim var. Cok sıkıldim ayni sactan. Ya kestircem ya boyatacamkestirmek de istemiyorum o kadar gec uzuyor ki
Biz gece yil yün yorgani haziranin ortalarinda atmistik üstümüzden. Haziran sonuna kadar battaniye ile ortulup daha sonra çarşaf-pike takildik. Bu sene havalar daha sıcak gidiyor ama bebegim icin ne yapacagima karar vermedim. Halasi ince bir yun yorgan yapti. Aslinda geceleri ortsek ortulur. Ama yavrum cok minik olacak kiyabilir miyim o agir seyi üstüne sermeye bilmiyorum. Cok soguk olmazsa penye battaniye ile gevsek bir kundak yapip ustune kalin battaniye örterim herLde.
Ay cirkeffff. Allah ailelerimizden uzak tutsun soyle insanlari.
O zaman ben baslayim simdidenartik sag salim dogurmak istiyorum cunku.
Canim fazla guvenme onao dogum yaptigi gun yine mankenlige döner. Biz poğaça suratlarimizla kaliriz
Benim de dogum sonrSi alisveris yapmam sart. Hem ayakkabi hem pantolon hem ust. Hatta belki canta bilehamileligimi bahane ederek nerdeyse tum kiyafetlerimi 2. El kiyafet satilan uygulamalardan sattim da esim delleniyor giyecek bir seyin kalmadi diye. Ki hakli gercekten hicbir seyim kalmadi en acili bir spor ayakkabi. Sonra cesitli üstler. Belki pantolonlar bir sure daha idare eder.
Kizin buyuyup kılı tüyü dert edecek yasa gelene kadar ne epilasyonlR cikar canim simdiden dert etme bunu.
Uygun fiyatli olmasini istiyorsan bugun şok a bebek nevresim takimi gelecekti yanlis hatirlamiyorsam. 30 liraydi fiyati. Bir bak. Tadilat yaptiracaksan da ona yaptirirsin. Fiyati cok uygun.
Ben hergun bir yerle ugrasiyorum. Kiler niyetine kullandigimiz küçük bir oda vardi. Oraya dokunmayacaktik güya giren cikan olmuyor diye. Ama bugun gittim orayi derleyip topladim :/
Allah misafirlerin iyiligini versin zaten her sey onlar icinallahtan yatili misafir malzemeleriyle her zaman esim ilgilenir de bir de onu düşünmüyorum. Benim isim misafirler gittikten sonra caraaflarini yikamak olur bi.
Canim bence nisan sonu mayis basini bekle. Bu kadar erken yaparsan kirlenir. Benim camlar perdeler bitti. Yagmur yagdi camlar geri kirlendi. Mutfak perdesini de nasil olduysa kirletmisim yeniden. Yani doguma bir tek halilarim temiz kalacak. Onlarida dogum anina kadar acmayacam. Dogum sancilarim gelince esim ya da gorumcem açsın sersin.
Canim ben bir haftadir banyodan sonra göğüs uclarima ayva cekirdegi jeli suruyorum. Hurma yemeye baslamistim ancak esim dr asiri sevdigi icin cok cabuk tukettik iki kilo hurmayi. Simdinde carsiya gidemiyoruz ben yorgunluktan o calistigindan. Bu ara hurmasizim ama ilk firsatta alip tekrar baslayacagim. Cay icmeye baslamadim. Dogumdan sonra duruma gore baslarim heralde.
Ahh o yorulma bnde de var ki sizin işiniz daha zor bi de çocuk var . Bgün biraz evi temzledim ondan sonra ölü gibiydim valla . Çok yorgun hissettim kndimi bi de nedensiz sinirli hissettim .Bilmiyorum ki hiç canım bende çok çabuk yorulmaya başladım ama azmkaldi sabrediyorum
Masallah canim ne guzel dusunceli .Kızlar bu kayınvalidem nekadar hevesli Rabbim torununu doya doya sevmek nasip etsin inş... Kadın bi kapı süsü yapmış bayıldım yaa ... Düşünülmek gerçekten çok güzel bir duygu..... Anamdan görmüyorum ahh ahh
Masallah canim .cok ciciler saglikla giysin ins .Bunlarda bizim kv'nin marifetleri :)
Canim benimde oyle baski yapiyorlar artik ondan sanirim .Kızlar ya bende iki gündür değişik bişey var . Böyle mide yanması değil bu sanki bi lokmaekmek boğazıma takılmış kalmış gibi nefes alamıyorum sanki ara ara geciyor akşamları daha çok hissediyorum . Nedenki acaba bu bebek artık diyaframa baskı yaptığı için mi
Valla bravo. Gerçi bizimki de örmüştü hakkını yemeyeyim sağolsun ama vermedi daha. Bi de herkese örüyor Zaten. Kendimi özel hissetmiyorum o yüzdenYouTube saolsun bakıp bakıp ormus :))
Tamam canim. İnsallah unutmamCanim onun randevusu vardida bitmis yarn aksam bende eda hanima gitcem sira alcam cuma gunu venhar hanima almistim oda iptal olmus eda hanimada bi kere gittim oncesinde ozlem katirciya gidiyrdm anlican uc doktordan hangisine randevu bulursam ona gidiyrdum..canim bide sana zahmet yarin hastaneye gidince sorar misin aksam mesai disi var mi diye eda hanimin bazen iptal ediyorlar da o yuzden ona gore gideyim
Çocuğum.bana hiç yük değil çünkü babanneci eve gel demesem gelmez o derece ama yinede ev işi yemek okula götür getir derken bide 5. Katta oturunca pilim.bitiyoAhh o yorulma bnde de var ki sizin işiniz daha zor bi de çocuk var . Bgün biraz evi temzledim ondan sonra ölü gibiydim valla . Çok yorgun hissettim kndimi bi de nedensiz sinirli hissettim .
Canım biz altlı üstlü oturuyoruz kıyafet yıkarken bunlarida atayım diye verdi pek örgü ormez aslında ama oglumdada ormustu zamanında heves işte bende hiç sevmem örgü ormeyi :)Valla bravo. Gerçi bizimki de örmüştü hakkını yemeyeyim sağolsun ama vermedi daha. Bi de herkese örüyor Zaten. Kendimi özel hissetmiyorum o yüzden
Yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam kuzum çok çok çok çok sevindim Allahima çok şükür bugünleri de gördük. Inşallah Allah'ın izniyle eve de cikacaksiniz kuzunla, uyumuyor bunun gazi var diye şikayet edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?