2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
doktorum bana adaçayı ve papatya kesinlikle yasak demişti sebebini söylemedi ama iyice araştır derim.cinsel ilişkiyi tavsiye ediyorlar spermler rahmi yumusatiyormus.
Adaçayı ve papatya düşüğe neden oluyor rahim ağzı açılıyor ama şimdi vakit geldi artık doğumu başlatır mı neyse ya korkarım bende.

Arkadaşlar doğum çantasında neler olmalı. Ben 2 gün kalacakmışım hastanede. Anne ve bebek için en gerekli şeyler nelerdir.

Canim onun randevusu vardida bitmis yarn aksam bende eda hanima gitcem sira alcam cuma gunu venhar hanima almistim oda iptal olmus eda hanimada bi kere gittim oncesinde ozlem katirciya gidiyrdm anlican uc doktordan hangisine randevu bulursam ona gidiyrdum..canim bide sana zahmet yarin hastaneye gidince sorar misin aksam mesai disi var mi diye eda hanimin bazen iptal ediyorlar da o yuzden ona gore gideyim

Son düzenleme:
doktorum bana adaçayı ve papatya kesinlikle yasak demişti sebebini söylemedi ama iyice araştır derim.cinsel ilişkiyi tavsiye ediyorlar spermler rahmi yumusatiyormus.

Adaçayı ve papatya düşüğe neden oluyor rahim ağzı açılıyor ama şimdi vakit geldi artık doğumu başlatır mı neyse ya korkarım bende.

Kızlar adaçayını bana da içme diye söyledi ama ben hamileliğimin basından beri papatya çayı içiyorum her gece, doktorun tavsiyesi ile hem de

Bunlarda bizim kv'nin marifetleri :)

Eklentiler

• Screenshot_20180411-221206.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20180411-221202.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20180411-221156.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20180411-221150.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar ya bende iki gündür değişik bişey var . Böyle mide yanması değil bu sanki bi lokmaekmek boğazıma takılmış kalmış gibi nefes alamıyorum sanki ara ara geciyor akşamları daha çok hissediyorum . Nedenki acaba bu bebek artık diyaframa baskı yaptığı için mi

Bilmiyorum ki hiç canım bende çok çabuk yorulmaya başladım ama azmkaldi sabrediyorum

Aynen daha mutfak dolaplari buzdolabi var unutmustum.Rabbim guc verirde bitiririz ins
Saol canim .
Benimde dogum 20 mayis diyor dr.
Cok erken degilmi 29 nisan
Saol canim

Bilmiyorum ki hiç canım bende çok çabuk yorulmaya başladım ama azmkaldi sabrediyorum
Ahh o yorulma bnde de var ki sizin işiniz daha zor bi de çocuk var . Bgün biraz evi temzledim ondan sonra ölü gibiydim valla . Çok yorgun hissettim kndimi bi de nedensiz sinirli hissettim .

Masallah canim ne guzel dusunceli .
Bunlarda bizim kv'nin marifetleri :)
Masallah canim .cok ciciler saglikla giysin ins .
Canim benimde oyle baski yapiyorlar artik ondan sanirim .

Tamam canim. İnsallah unutmam biraz unutkanim da ben ozlem hanima bir sefer acilde denk geldim. Nedense kanim uyusmadi derler ya oyle oldu sevmedim gibi.

Ahh o yorulma bnde de var ki sizin işiniz daha zor bi de çocuk var . Bgün biraz evi temzledim ondan sonra ölü gibiydim valla . Çok yorgun hissettim kndimi bi de nedensiz sinirli hissettim .
Çocuğum.bana hiç yük değil çünkü babanneci eve gel demesem gelmez o derece ama yinede ev işi yemek okula götür getir derken bide 5. Katta oturunca pilim.bitiyo

Valla bravo. Gerçi bizimki de örmüştü hakkını yemeyeyim sağolsun ama vermedi daha. Bi de herkese örüyor Zaten. Kendimi özel hissetmiyorum o yüzden
Canım biz altlı üstlü oturuyoruz kıyafet yıkarken bunlarida atayım diye verdi pek örgü ormez aslında ama oglumdada ormustu zamanında heves işte bende hiç sevmem örgü ormeyi :)

Aminnn inşallah canımmm bugünler geçsin bir an önce gerçekten çok zormuş küvezde yavrusu olan tüm annelere sabır diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…