2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla bravo. Gerçi bizimki de örmüştü hakkını yemeyeyim sağolsun ama vermedi daha. Bi de herkese örüyor Zaten. Kendimi özel hissetmiyorum o yüzden
Canım bnmkide yalandan oturduğu ğu yere çağırıyodu bende bişeyler alayım falan diyordu bnde hiç gitmedim . Yani sonuçta cinsiyetini biliyor gidip kendisi alsın hediye olrak diye. Geçen üç beş parça bişey almış getirmiş gayet güzel şeyler ama bir yaş için falan . Zaten bana arkdaşlarımın verdiği kuyafetler var onlarda hep büyük . Küçük kıyafet almak istesem yok onları hediye getirirler diye aldırmıyolarda . Hayır yani kim getircek bu küçük kıyafetleri bn anlamadım herkes büyük alıyor

Sağolasın canım küvezdeki tüm meleklerin annelerine kavuşsun bir an önce

Misss gibi kokuyor cennetten koku sinmiş üzerine

Bir ordu insan olsun gelir beni bulur ısırirlar o kadar insan içinden
Kuzum daha iyiyiz artık evimizdeyiz 3. Günümüz bugun evimizde. Cok sükür bugünümüze. Darısı diğer arkadaşlarımın basına insallah amin
çok sevindim cnm ya....eviniz moral olarak çok daha iyi gelecek..daha hızlı toparlanirsiniz

Uf ya daha halilar var .
Duvarlarda kirlenmis sildirsem kadin birgune sigdirirmi bilmem .
Koltuklarimda fena silinme kurtarmaz bukez esim yikasa
Acaba esime neler yaptirabilirim kapasitesini dusunuyorum
Benim eşim baya geliştirdi kendini maşallahı var ..bu süreç iyi eğitim oldu

Mayıs başı iyi gibi cnm ya..çok erken olursa batar ..son haftalarda bırakmak cesaret ister..3 hafta fln kala iyi gibi sanki

krem sürmeye başladım cnm.yaklasik bir aydır..doktorum başlattı. Hurma aklıma geldikçe yiyorum açıkçası sezeryan olacak çünkü..şifa niyetine...humana çayını hiç denemedim..rezene kullanmayı düşünüyorum..daha almadım..bu hafta alıp başlasam iyi olacak...pijama gecelik konusunu bende bilmiyorum..durumumuza göre bakarız..dikişleri zararı olmazsa pijama daha derli toplu olur sanki

Maşallah cnm..Bol bol sütleri olsun inşallah..yarasın minnoşa

yerleşmeye çalışıyor olabilir kanala

Bana da alan hep kucuk aldi. İnan ki bebegim biraz boylu dogsa hicbiri gelmez hepsi yenidogan kiyafeti.

Kizlar akintim cok oluyordu. Camasir dayanmamaya basladi. Gunluk 3-4 sefer degisiyordum. Baktim boyle olmayacak gunluk ped alayim dedim. Keske hic baslamasaydim gunluk ped e zaten oldum olasi sevmem. Yaklasik iki haftadir gunluk kullaniyorum. Cok sık degistirmeme ragmen galiba mantar yapti. O kadar kasiniyorki inceden inceden

Canım ptesi doktorum bana onu açıkladı gebeliğin son ayında bebiş baskı yaptığı için nefes alımı %60 lara kadar düşebilirmiş. Nefesin boğazında birşey takılmış gibi yetmeyebilir dedi sakince nefes almaya çalış sürekli derin nefes almaya çalışıp yorma kendini alışmaya çalış dedi. Bebek baskı yaptığından oluyormuş yani canım.

Canım günlük pedi kullanmayı bırak hemen o naylon ya ben de zamanında kullanıyordum rahim ağzı yarasını tetiklemisti

Eski atletlerden kes kes koy. Ben öyle yapıyorum bazen de 3 kat havlu peçete koyuyorum normal peçete nemli bırakıyor havlu kupkuru oluyor

Canım gebeligimin ilkmbaslarinda bende mantar olmuştum o zaman günlük pet kullaniyodum o yapmıştır muhtemelen normal de sürekli kullanıyorum ama hamilelikte iyi gelmedi malesef mantar çok zor yarın hemen git ne gece uyutur ne gündüz oturtur

Bana da alan hep kucuk aldi. İnan ki bebegim biraz boylu dogsa hicbiri gelmez hepsi yenidogan kiyafeti.
Ay ne güzel :) ya bnde alayım diye bakıyorum sonra diyorum ki bir sürü zıbın aldın yazın onları kullancak hep . Yeni doğan ve 0-3 aylık takımım toplasan 6-7 tane ancak var

Ay sen öyle diyenlere aldanma. Almak istediğini al. Hediye alırken ben de hep büyük alırım şonra giysin diye. En az 6 aylık alırım yani. Genelde de öyle alırlar Can'ım.

Evet ya sanki nefesim boğazıma takılmış gibi derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum ana medem öyle çok derin nefes almayayım bari :) resmen son haftalarda çürüğe çıktım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…