2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Saçlarının kıvırcık olması daha güzel Can'ım. Fön çektirmezsin. Güzelce sekil verirsin :) ağlama yaaa. Ne güzel kuzunu kucağına alacaksın inş. Tabi boşa da ağlamış olabilirsin belki de almazlar bugün

Doğum yapan tüm annelerin gözü aydın farısı bekleyenlerin başına inş vaktınde benim erken doğm riskim var serklajlıyım rahım ağzı yetmezliği beneğim 3 gün geri c.trsi 2 kilo çıktı kilo alması için ne yapmalıyım hanimlar

Gecmis olsun kuzum. Mesleklerinin en kolay isini yapamayan hemsirelere cok sinirleniyorum. Sen daha kan alamiyosun geri kalanini nasil becericeksinki

Geçmiş olsun canım.damar patlamış.biraz mor kalır ama sonra geçer.alkollü pamuk koyabilirsin üzerine rahatlatır biraz.elini de yüksekte tutmaya çalış şişliği azalsın.
Sagol kuzum buz koydum kolonyayla masaj yaptim falan ama i ih hala gecmedi sisligi ve agriyo. Moraricak kesin. Sag el bide kullanamiorum iptal oldu :/

Eklentiler

• IMG-20180417-WA0004.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 61

Nasıl canım ya bak bende tırstım şimdi şeker yüklemesi yapılmadımı sana şimdi söylenirmiş ya bu dr lar insanı deli ediyo , şeker yüklemesi temiz çıktı diye kiloyuda önemsemedim yedim durdum hep tatlıları nasıl şimdi söylerler ya

Bende 1 hafta 10 gundur falan o durumdayim kuzum. Oturunca gobegim bacaklarima degiyo mecburen ayaklarimi acarak erkek gibi oturuyorum cunku diger turlu canim aciyo ve bebegi skistiriyomusum gibi hissediyorum. Sanirim artik iyice asagi indiler gobeklerimzi sarkti ben bazen tasiyamiyorum elimle alttan tutup karpuz tasir gibi tasiyorum :)son zamanlar sabir azcik daha. Coook zorlaniyorum ama yapcak bisey yok sikcaz disimizi :/

Canim bir hafta ölçtüm var dedi diye sonra yok dedi. Bende dikkat etmedim o kadar Dr gittim hiçbir Dr bunun dediğini demedi. Karın ondeyse şeker var demekmiş demek ki arastirma hastanesine 4 Dr gittim ama hiç de demedi bişey niye karnı önde dedim ölçüm hatasıdır dedi.

Çok sağol Can'ım. Gerçekten öyle. Gidip gelip bakıyorum Zaten yaptıklarıma
Sanırım kuzularımız gelince de gidip gelip bakıcaz bunu ben yaptım diye
Aynen canım bınlarda bizim yaptıklarımız eşimle magnet ve kapı süsü

N

Ne diye sozunu dinlemiyolarsa uyuz oluyom oyle hemsirelere. Atcan kafayi dank diye
Sorma bende bakiyorum artik gidince neremi delecek diye mslum delik desik donuyorum eve
Sizin saklaminzda problem olur simdi .
Bende anlastim esimle dogumhaneye girmesin k.validem diye .
Bakalim ne kadari uygulanicak en kotu ihtimalle hemsireye soylerim cikarir heralde
Ayy o neymis ya korktum
Asagi inmis demekki canim .
Bnde gogsumun altinda hissediyorum hp artik yeri darlasti demkki
38 desin canim stres yapma hayirlisiyla gelir ins .
Ayy size stres yapmayin diyorumda bende panigim hani

Sen değil yahu, kendin sürersen uyarılmaz ki, beyin yapsın şekerim Benimki yanlışlıkla degse pişman oluyor
Ay aklıma ne geldi bu batları beklerken bnm memişler sürekli asker gibi diyodum senin de eşin farları açık unutmuşsun diyordu

Senin daha var canım beklesin minnak

Sen bir hafta ölçtüğünde nasıl çıkıyordu şekerin, ya şu kadın doğumculardan nefret ettim hepsi somurtuk ağızlarının ucuyla konuşuyo seni önemsemiyo hepsinin ağzına kürekle vurasım var , dün fizik tedavi drna gittim 3 doçentin üçüde hamilesin diye diye şevkatle yaklaştı bana nasıl şevkate hasretsem artık ağlayasım geldi valla , ulen kadın doğumcu özel hast ne de olduğu halde birgün yüzüme bakıp nasılsın bakalım demedi ya

Simdiye kadar niye anlamamislar .uyarmalari gerekiyordu.

Aynen canım bınlarda bizim yaptıklarımız eşimle magnet ve kapı süsü Eki Görüntüle 2137811 Eki Görüntüle 2137812
Canim cok guzel olmus ellerinize saglik
Senin daha var canım beklesin minnak
Evet topikteki erken dogumlardan gaza geliyorum sanirim

Bir kaç gün geçince yapayım diyorum sizce de silik bir çizgi var değil mi ben yanlış görmüyorum acaba dedim çok istediğimden çizgi yerini mi görüyorum diye
Evet çok silik bi çizgi var normalde görünmez. Ayrıca bekletin daha da belirginleşebilir. Ben bir hafta sonra eşimin doğum gününde yaptığımda bile silik bir çizgi vardı hala. Eşime sürpriz yapayım dedim nerdeyse çizgiyi göremeyecekti adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…