- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.301
Çok sağol Can'ım. Gerçekten öyle. Gidip gelip bakıyorum Zaten yaptıklarımaÇok güzel olmuş el emrği olunca daha bi güzel geliyor insana :)
Saçlarının kıvırcık olması daha güzel Can'ım. Fön çektirmezsin. Güzelce sekil verirsin :) ağlama yaaa. Ne güzel kuzunu kucağına alacaksın inş. Tabi boşa da ağlamış olabilirsin belki de almazlar bugünValla aklıma geldi de şimdi terlerim aglarım neler neler yaparım ben hastanedesaçlarım da kıvırcık ve gür, iki saatte fönü anca biter ama iki dk da bozulur kuaförü delirtmek de istemedim Doğum olursa diye akşam ağladım durdum, başta eşim olmak üzere herkes hadi inşallah olur diyorlar olsa bi türlü olmasa iki türlü
Sen değil yahu, kendin sürersen uyarılmaz ki, beyin yapsın şekerimEvet resmen 38+0 oldukmemişlere hergün krem sürüyorum olmadı aklıma geldikçe oynayayım bari
Gecmis olsun kuzum. Mesleklerinin en kolay isini yapamayan hemsirelere cok sinirleniyorum. Sen daha kan alamiyosun geri kalanini nasil becericeksinki3 hafta onceki randevumda benimde kolumdan kan alamadi. İğneyi soktu tüp e kan akmadi. Sonra baska bir hemsire cagirdi igne oyle kolumda bekledim. Gelen hemsire baska bir yerden aldi neyse. O ilk hemsirenin batirdigi iğnenin yeri hala mor ve hala agriyor.
Sagol kuzum buz koydum kolonyayla masaj yaptim falan ama i ih hala gecmedi sisligi ve agriyo. Moraricak kesin. Sag el bide kullanamiorum iptal oldu :/Geçmiş olsun canım.damar patlamış.biraz mor kalır ama sonra geçer.alkollü pamuk koyabilirsin üzerine rahatlatır biraz.elini de yüksekte tutmaya çalış şişliği azalsın.
Selam kızlar Dr haftaya gel gün veririz dedi. Gebelik şekeri kesin var sende karnı 41 haftalık kadar dedizaten belliydi önden gitmesinden bana bir şeker var bir yok denildi bende çikolata ekmek tatlı dayanamam yedim artık yapacak bişey yok bir hafta diyet sonra hayırlısıyla sağlıkla doğum olur inşallah ..
Bende 1 hafta 10 gundur falan o durumdayim kuzum. Oturunca gobegim bacaklarima degiyo mecburen ayaklarimi acarak erkek gibi oturuyorum cunku diger turlu canim aciyo ve bebegi skistiriyomusum gibi hissediyorum. Sanirim artik iyice asagi indiler gobeklerimzi sarkti ben bazen tasiyamiyorum elimle alttan tutup karpuz tasir gibi tasiyorum :)son zamanlar sabir azcik daha. Coook zorlaniyorum ama yapcak bisey yok sikcaz disimizi :/Kızlar ben iki gündür cocuğun hareketlerini kasıklarımda bi de göğsümün altında hissediyorum.. acaba kanala yaklaştığı için mi kasıklarımda hissediyorum yoksa büyüdü de sığmıyo mu? Ultrasonda kanala girse gözükürdü dimi? Bir dee göbeğimin sarktığını hissediyorum töbe yarabbim oturunca resmen bacağıma sürtüyo.. neden olabilir?
Sagol kuzum buz koydum kolonyayla masaj yaptim falan ama i ih hala gecmedi sisligi ve agriyo. Moraricak kesin. Sag el bide kullanamiorum iptal oldu :/
Canim bir hafta ölçtüm var dedi diye sonra yok dedi. Bende dikkat etmedim o kadar Dr gittim hiçbir Dr bunun dediğini demedi. Karın ondeyse şeker var demekmiş demek ki arastirma hastanesine 4 Dr gittim ama hiç de demedi bişey niye karnı önde dedim ölçüm hatasıdır dedi.Nasıl canım ya bak bende tırstım şimdi şeker yüklemesi yapılmadımı sana şimdi söylenirmiş ya bu dr lar insanı deli ediyo , şeker yüklemesi temiz çıktı diye kiloyuda önemsemedim yedim durdum hep tatlıları nasıl şimdi söylerler ya
Sagol kuzumGeçmiş olsun çok şişmiş gerçekten
Sorma bende bakiyorum artik gidince neremi delecek diye mslum delik desik donuyorum eveN
Ne diye sozunu dinlemiyolarsa uyuz oluyom oyle hemsirelere. Atcan kafayi dank diye
Sizin saklaminzda problem olur simdi .Kızlar gören göbeğin küçülmüş diyordu rv cumadı erkene aldım gittim doktora.. Bebişim 3200gr dayanmış çıkışa doğdu doğacak modunda.. Doktor birsürü şey saydı olursa hemen hastaneye gel die. Büyük sancı kasılma VS. Çıkmadı nts de. Ama acayip hafif ve enerjik hissediyorum kendimi.. Bebişin hareketleri olmasa bi göbeğim var dicem hamilelik bitti gibi sanki. Toplamda 14 kilo aldım. Son bir haftada sürekli bağırsaklarım hareketli yüzüm çöktü resmen. Aşırı terliyorum özellikle geceleri, şişlik bile kalmadı bi yerimde. Bundan sonra doktor daha sık gel dedi. Eşim telaşlı bu aralar, sezeryan mı olsan daha beklemesek mi moduna girdi. Doğuma çağırmak istemiyorum die kayınvalidem görümcem hergün vakitli vakitsiz arayıp yokluyorlar. Az geç açsam teli - noldu neredesin - heyecanı yapıyorlar. Sen ağırlaşmışsındır yerinden kalkamıyorsundur falan konuşuyorlar.. Tam tersi enerjiğim ev işi falan yapıyorum diyorum şaşırıyorlar. Daha doğurmucam diyorum, doğurduktan sonra haberiniz olur diyorum bozuluyorlar
Ayy o neymis ya korktumKızlar dün bir arkadaşımız Doğum yaptı ben gidemedim de eşiyle konuştuk, bebiş 40 haftayı geçmişti ve hiç gelesi yoktu. Doktor Rahmi delip biraz suyunu boşaltmış, o arada damardan suni sancı vermişler, iki parmağıyla Rahmi genişletmişneyse böylece Doğum başlamış 3500 gr bebişcik gelmiş, iç ve dış dikişleri varmış, doktorun yaptığı bu işlemler bebekte sarılık sürecini tetikliyormuş ki bebecik hemen sarılık olmuş
Asagi inmis demekki canim .Kızlar ben iki gündür cocuğun hareketlerini kasıklarımda bi de göğsümün altında hissediyorum.. acaba kanala yaklaştığı için mi kasıklarımda hissediyorum yoksa büyüdü de sığmıyo mu? Ultrasonda kanala girse gözükürdü dimi? Bir dee göbeğimin sarktığını hissediyorum töbe yarabbim oturunca resmen bacağıma sürtüyo.. neden olabilir?
38 desin canim stres yapma hayirlisiyla gelir ins .Bende doğurmak istiyorum artık ya da sancı falan gelsin yadün akşam eşim mayısın on sekizinden snra yıllık izin alamam ona göre söyle ne zaman izne çıkacağımı diyor. Adam bile ümidi kesmiş benden daha doğurmam diye .
Ay aklıma ne geldi bu batları beklerken bnm memişler sürekli asker gibi diyodum senin de eşin farları açık unutmuşsun diyorduSen değil yahu, kendin sürersen uyarılmaz ki, beyin yapsın şekerimBenimki yanlışlıkla degse pişman oluyor
Senin daha var canım beklesin minnakSorma bende bakiyorum artik gidince neremi delecek diye mslum delik desik donuyorum eve
Sizin saklaminzda problem olur simdi .
Bende anlastim esimle dogumhaneye girmesin k.validem diye .
Bakalim ne kadari uygulanicak en kotu ihtimalle hemsireye soylerim cikarir heralde
Ayy o neymis ya korktum
Asagi inmis demekki canim .
Bnde gogsumun altinda hissediyorum hp artik yeri darlasti demkki
38 desin canim stres yapma hayirlisiyla gelir ins .
Ayy size stres yapmayin diyorumda bende panigim hani
Canim bir hafta ölçtüm var dedi diye sonra yok dedi. Bende dikkat etmedim o kadar Dr gittim hiçbir Dr bunun dediğini demedi. Karın ondeyse şeker var demekmiş demek ki arastirma hastanesine 4 Dr gittim ama hiç de demedi bişey niye karnı önde dedim ölçüm hatasıdır dedi.
Simdiye kadar niye anlamamislar .uyarmalari gerekiyordu.Selam kızlar Dr haftaya gel gün veririz dedi. Gebelik şekeri kesin var sende karnı 41 haftalık kadar dedizaten belliydi önden gitmesinden bana bir şeker var bir yok denildi bende çikolata ekmek tatlı dayanamam yedim artık yapacak bişey yok bir hafta diyet sonra hayırlısıyla sağlıkla doğum olur inşallah ..
Canim cok guzel olmus ellerinize saglikAynen canım bınlarda bizim yaptıklarımız eşimle magnet ve kapı süsü Eki Görüntüle 2137811 Eki Görüntüle 2137812
Evet topikteki erken dogumlardan gaza geliyorum sanirimSenin daha var canım beklesin minnak
Ahahha farlar hiç kapanmadı o günden beri ama bir işe de yaramadı yaniAy aklıma ne geldi bu batları beklerken bnm memişler sürekli asker gibi diyodum senin de eşin farları açık unutmuşsun diyordu
Çok tatlılarrr yaaa. Nasıl da ismiyle uyumlu oldu ikisi de.Aynen canım bınlarda bizim yaptıklarımız eşimle magnet ve kapı süsü Eki Görüntüle 2137811 Eki Görüntüle 2137812
Evet çok silik bi çizgi var normalde görünmez. Ayrıca bekletin daha da belirginleşebilir. Ben bir hafta sonra eşimin doğum gününde yaptığımda bile silik bir çizgi vardı hala. Eşime sürpriz yapayım dedim nerdeyse çizgiyi göremeyecekti adam.Bir kaç gün geçince yapayım diyorum sizce de silik bir çizgi var değil mi ben yanlış görmüyorum acaba dedim çok istediğimden çizgi yerini mi görüyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?