- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.321
Çok güzel olmuş. Merak ettim de niye herkes ismini değiştiriyoÇok tatlılarrr yaaa. Nasıl da ismiyle uyumlu oldu ikisi de.
Magnetini görmüştüm daha önce. Kapı süsüne de bayıldım Can'ım. Ne güzel yA büyüyünce gurur duyarlar inş bizimle. Bu halde nelerle uğraştık durduk :))
Bende sasiriyorum. Hayir bi de yaşı da baya vardi genc yeni mezun falan da degildi.Gecmis olsun kuzum. Mesleklerinin en kolay isini yapamayan hemsirelere cok sinirleniyorum. Sen daha kan alamiyosun geri kalanini nasil becericeksinki
Sağol canım valla ne uğraştık . Bi doğsalarda ısırsak popolarındanÇok tatlılarrr yaaa. Nasıl da ismiyle uyumlu oldu ikisi de.
Magnetini görmüştüm daha önce. Kapı süsüne de bayıldım Can'ım. Ne güzel yA büyüyünce gurur duyarlar inş bizimle. Bu halde nelerle uğraştık durduk :))
Canım aramasını siliyorum ben, ben diye kimbilir kimi aradı deyip kapatıyorum konuyu.. gelip bakıyor telefona aaa gerçekten seni aramamış diyor safyoksa benimki de gayet süser.. yumuşak diken diyor bana, çaktırmadan insanı dikebiliyorsun sonradan anlıyorum diyor, gülüp geçiyorum napiim
Canım kendime itiraf edemesem de inanki 40a 41e kadar beklemektense ben de dogursam gitse sezaryen falan diyorum, hınzır hınzır düşünceler artik sabırsızlanıyorum aglicam şimdi ya
Kızlar ben iki gündür cocuğun hareketlerini kasıklarımda bi de göğsümün altında hissediyorum.. acaba kanala yaklaştığı için mi kasıklarımda hissediyorum yoksa büyüdü de sığmıyo mu? Ultrasonda kanala girse gözükürdü dimi? Bir dee göbeğimin sarktığını hissediyorum töbe yarabbim oturunca resmen bacağıma sürtüyo.. neden olabilir?
Ben de bir kitapta okumustum bunu. Dişi hayvanlarda yuva yapma içgüdüsü olurmus. Analarda da demek ki temizlik takintisi oluyorAa ilk kez duydumçok mantıklı ama
Çok güzeller güle güle dağıt canım inşallahÇok sağol canımmmmtabi ki atıyorum. Daha önce de atmıştım sanki deneme yaptığımda öyle hatırlıyorum ama Belki de atmamışımdır
Can'ım benim damarlar çok inçe. Hemşire acımasız vs acemiyse kolumdan zaten bulamıyor damarı. Hep elimden alıyor. Morarıyor ve şişiyor her defasında. Bir şey yoktur inş endişelenme.
Ozaman daha var canım korkma :)))Ay benim de küçülmüş ve aşağı inmiş gibi geliyor yaaama hiç enerjik değilim kolum kanadım kırık sanki.
Eşime söyledim bizde onu alicaz.benimde çok içime sindi.sadece online mi satılıyor mağazada yokmu canimHayatGayem naptın anakucagi işini? Dün buraya ekledigim gri olan internette sadece mothercare de var. Baya araştırdım da özelliklerine göre fiyatı çok iyi geldi bana. Hem tam yatıyor hem müzikli titreşimli ve kendi kendine anne kucağındaki gibi hafif sallanıp sakinlestiriyormus . Ben onu almaya karar verdim. O özellikte olan anakucaklarinin fiyatları 500-600 arası. O kalitesine göre baya uygun
Ay nasıl yani kuzum sarılıkla ne bağlantısı varmış, hergün yeni bişey öğreniyorum valla. İnşallah bebişi emer geçer hemen sarılığıKızlar dün bir arkadaşımız Doğum yaptı ben gidemedim de eşiyle konuştuk, bebiş 40 haftayı geçmişti ve hiç gelesi yoktu. Doktor Rahmi delip biraz suyunu boşaltmış, o arada damardan suni sancı vermişler, iki parmağıyla Rahmi genişletmişneyse böylece Doğum başlamış 3500 gr bebişcik gelmiş, iç ve dış dikişleri varmış, doktorun yaptığı bu işlemler bebekte sarılık sürecini tetikliyormuş ki bebecik hemen sarılık olmuş
Karnın düşmüş demekki benim de değiyor :) kafayı kanala sokmuştur kolu bacağı kasıklarında oynuyordur demekki. Benim de öyle. Ayakları dirsekleri dr göğsümün altındaKızlar ben iki gündür cocuğun hareketlerini kasıklarımda bi de göğsümün altında hissediyorum.. acaba kanala yaklaştığı için mi kasıklarımda hissediyorum yoksa büyüdü de sığmıyo mu? Ultrasonda kanala girse gözükürdü dimi? Bir dee göbeğimin sarktığını hissediyorum töbe yarabbim oturunca resmen bacağıma sürtüyo.. neden olabilir?
Benim özel bi sebebi Yok. Önceden bi arkadaşım söylemişti o ismi yazmıştım rastgele. Öylece kaldı. Şimdi oğlumun isminin anlamını koymak istedim. Bazı arkadaşlarında nickinde isimleri vardı o yüzden değiştirmek istediler.Çok güzel olmuş. Merak ettim de niye herkes ismini değiştiriyo
Anladim canim sagolBenim özel bi sebebi Yok. Önceden bi arkadaşım söylemişti o ismi yazmıştım rastgele. Öylece kaldı. Şimdi oğlumun isminin anlamını koymak istedim. Bazı arkadaşlarında nickinde isimleri vardı o yüzden değiştirmek istediler.
Kız ben ne fena kaynana olurum sormaAyy nasi fenasin ya. Kiz yapma bak oglun olucak 25 sene sonrasini dusun. Hahahah. Ben hep boyle seylerde empati ypiyorum. Sonra vicdan yapip pisman olup ertesi gun kendim ariyorum. Tabi bide hamilelik hormonlari etkili sanirim hahaha.
Bilmem ki canım, eşi öyle anlattı, inşallah bir an önce iyi olur ikisi deAy nasıl yani kuzum sarılıkla ne bağlantısı varmış, hergün yeni bişey öğreniyorum valla. İnşallah bebişi emer geçer hemen sarılığı
Canım o bir hafta ölçerken nasıl ölçüyordun acaba diğer diyabetliler 2 saat sonra ölçüyor biz 1 saat sonra ölçüyoruz...aylardır bu kahrolası şekerle uğraşıp duruyoruz...ortada bi semptom da yok tansiyondaki gibi falan o yüzden anlaşılmaz...benim de yüklemede yüksek olduğu halde açlik tokluklar normal çıkıyordu 24-25.haftalarda falan...28-30 dan itibaren kendini gösterdi şeker kadar beyaz ekmek de yükseltiyor ne yazık ki...diyetle her gün yürüyüşle biraz düzene koyduk...ama oğluma hamileyken ben de senin gibiydim karnım kocamandı bebek iriceydi şeker falan yoktu olmayabilir de yani...ve bu haftalardaki ölcümleri de doğru olmayabilir bence 36-37den sonra su da azalıyor galiba düzgün olçemiyorlarSelam kızlar Dr haftaya gel gün veririz dedi. Gebelik şekeri kesin var sende karnı 41 haftalık kadar dedizaten belliydi önden gitmesinden bana bir şeker var bir yok denildi bende çikolata ekmek tatlı dayanamam yedim artık yapacak bişey yok bir hafta diyet sonra hayırlısıyla sağlıkla doğum olur inşallah ..
Bize yakın mothercare mağazası yok canım olsa gidip bakardım. Mağazada görüpte alsak çok iyi olurdu . Senin öyle bir imkanın varsa bence bi bakın. Bakarsan bana da burdan yazar mısınEşime söyledim bizde onu alicaz.benimde çok içime sindi.sadece online mi satılıyor mağazada yokmu canim
Bebeğin durumunu bilen bir çocuk doktoru lazım, fetal riskli gebelik bebekten kaynaklanan risk demek yani yine gebe ile ilgili riskler. Muhakkak ilgilenen çocuk doktoru vardır ama Sneijder dosyanızı falan götür muhakkak sorularının da cevabını al.
İnşallah canım yarın güzel haberler alacağız senden. Benimki de kanalda. İkinci bebeler hep aceleci demekki. İyi düşünelim geçen hafta doktor bulamıyorduk senin paşaya. Yarın güzel bir tedavi süreci başlayacak belki de tedaviye bile ihtiyacı olmayacak kadar sağlıklı doğacak inşallah.
Eline sağlık canım bize fotoğraf da at lütfen
Hayırlı geçsin inşallah annesi şuan kaç kg. Dışarda güzel güzel besler büyütürsün sen onu inşllah
Ay canım etkilenir tabi. Rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. Sizin lehinize hayırlı haberler alın inşallah
Her hafta gidiyorum canim..bu ozel doktor. Burada devlet hastanesi yok. Hepsi ozel. Bu 5dk lik gorusmenin her biri 400er dolar. Sigortam oduyor gerci standart gorusmenin ya da acile gidersem. Ama iste ultrason daha pahali ve doktor gerekli gormezse odemiyor
Yarina denk gelemem belki. Simdiden Sana ve bebisine saglikli ve kolay bir dogum dilerim. Umarim her sey yolunda gider. Bebekte coo operasyon gecirmeye gerek kalmadan taburcu edilir
Canim hic bebegime hangi bolum bakacak diye sikinti yapma. Anneden cok bebege iyi bakiliyor. Yeni dogan bransi doktorlar icin kadin dogumdan daha prsstijli. En azindan amerika da boyle, en basarili doktorlar bebege yoneliyor. Ben bebegime bakarlar bana bakmazoar burda diye korkuyorum.
Fena şişmiş canım yaSagol kuzum buz koydum kolonyayla masaj yaptim falan ama i ih hala gecmedi sisligi ve agriyo. Moraricak kesin. Sag el bide kullanamiorum iptal oldu :/
Yenidoğan sarılığı karaciğer ile alakalı sanırım. bebek hazir olmadan geldiği içinmis olmuş acaba ama doktor işin ehliymis bence doğumu baslatabilmis baksanaKızlar dün bir arkadaşımız Doğum yaptı ben gidemedim de eşiyle konuştuk, bebiş 40 haftayı geçmişti ve hiç gelesi yoktu. Doktor Rahmi delip biraz suyunu boşaltmış, o arada damardan suni sancı vermişler, iki parmağıyla Rahmi genişletmişneyse böylece Doğum başlamış 3500 gr bebişcik gelmiş, iç ve dış dikişleri varmış, doktorun yaptığı bu işlemler bebekte sarılık sürecini tetikliyormuş ki bebecik hemen sarılık olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?