2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağol canım valla ne uğraştık . Bi doğsalarda ısırsak popolarından

Ayy nasi fenasin ya. Kiz yapma bak oglun olucak 25 sene sonrasini dusun. Hahahah. Ben hep boyle seylerde empati ypiyorum. Sonra vicdan yapip pisman olup ertesi gun kendim ariyorum. Tabi bide hamilelik hormonlari etkili sanirim hahaha.

Canım kendime itiraf edemesem de inanki 40a 41e kadar beklemektense ben de dogursam gitse sezaryen falan diyorum, hınzır hınzır düşünceler artik sabırsızlanıyorum aglicam şimdi ya

Ya Allah hayirli zamanda gelmesini nasip etsin ama bende 38de 39 da dogurmak isterim 41e fln kalmaktansa. :/

Canim benim detayli ultrasondan beri bebegin kafasi asagida hic donmedi. Ve gobegimde heo alttaydi. Boyum cok kisa degil ondan belki benim gogsume hic dayanmadi bebis. Dolayisiyla 2 aydir fln oturunca hep bacaklarima degiyodu. Ama ozellikle son 2 3 haftadir dedigin gibi kasikta ve ayaklarinida gogus kafesimi ititirirken hissediyorum. Bugun kontrolum var. Kanala manala girmisse soyler herhalde. 2 haftadir fln daha asagilarda canimi yakiyo ama. Bicak saplanmasi fln.

Aa ilk kez duydumçok mantıklı ama
Ben de bir kitapta okumustum bunu. Dişi hayvanlarda yuva yapma içgüdüsü olurmus. Analarda da demek ki temizlik takintisi oluyor hatta resmini cekip arkadasima yollamistim. Silmediysem buraya da yukleyim

Çok güzeller güle güle dağıt canım inşallah
Ay benim de küçülmüş ve aşağı inmiş gibi geliyor yaa ama hiç enerjik değilim kolum kanadım kırık sanki.
Ozaman daha var canım korkma :)))

Eşime söyledim bizde onu alicaz.benimde çok içime sindi.sadece online mi satılıyor mağazada yokmu canim

Ay nasıl yani kuzum sarılıkla ne bağlantısı varmış, hergün yeni bişey öğreniyorum valla. İnşallah bebişi emer geçer hemen sarılığı

Karnın düşmüş demekki benim de değiyor :) kafayı kanala sokmuştur kolu bacağı kasıklarında oynuyordur demekki. Benim de öyle. Ayakları dirsekleri dr göğsümün altında

Çok güzel olmuş. Merak ettim de niye herkes ismini değiştiriyo
Benim özel bi sebebi Yok. Önceden bi arkadaşım söylemişti o ismi yazmıştım rastgele. Öylece kaldı. Şimdi oğlumun isminin anlamını koymak istedim. Bazı arkadaşlarında nickinde isimleri vardı o yüzden değiştirmek istediler.

Ayy nasi fenasin ya. Kiz yapma bak oglun olucak 25 sene sonrasini dusun. Hahahah. Ben hep boyle seylerde empati ypiyorum. Sonra vicdan yapip pisman olup ertesi gun kendim ariyorum. Tabi bide hamilelik hormonlari etkili sanirim hahaha.
Kız ben ne fena kaynana olurum sorma Aman onlarda yaptırtmasınlar, kötü gelin yoktur sonuçta, kötü niyetli kaynana vardır

Canım o bir hafta ölçerken nasıl ölçüyordun acaba diğer diyabetliler 2 saat sonra ölçüyor biz 1 saat sonra ölçüyoruz...aylardır bu kahrolası şekerle uğraşıp duruyoruz...ortada bi semptom da yok tansiyondaki gibi falan o yüzden anlaşılmaz...benim de yüklemede yüksek olduğu halde açlik tokluklar normal çıkıyordu 24-25.haftalarda falan...28-30 dan itibaren kendini gösterdi şeker kadar beyaz ekmek de yükseltiyor ne yazık ki...diyetle her gün yürüyüşle biraz düzene koyduk...ama oğluma hamileyken ben de senin gibiydim karnım kocamandı bebek iriceydi şeker falan yoktu olmayabilir de yani...ve bu haftalardaki ölcümleri de doğru olmayabilir bence 36-37den sonra su da azalıyor galiba düzgün olçemiyorlar

Eşime söyledim bizde onu alicaz.benimde çok içime sindi.sadece online mi satılıyor mağazada yokmu canim
Bize yakın mothercare mağazası yok canım olsa gidip bakardım. Mağazada görüpte alsak çok iyi olurdu . Senin öyle bir imkanın varsa bence bi bakın. Bakarsan bana da burdan yazar mısın

Dosyam hep yanimda zaten insallah hersey yolunda gider yarin ameliyata girmeden tekrar sorarim bende suana kadar sordumda dogmadan birsey diyemeiceklerini soylediler. Yoksa bende en iyi doktor arastirmasina girecekdim.

Insallah arkadasim o agrilar dayancam dogar dogmaz yuzunu goremicem. Yigit alim dogunca incelemeye alincak ne zaman kokusunu icime cekicem. Ne zaman gorebilcem hic bilmiyorum ama insallah hersey beni korkuttuklari gibi olmazda sizede guzel haberler veririm.

Insallah canim Allah sanada zamaninda kolay dogum nasip etsin hep birlikde guzel haberler verelim

Allah hepimizi gorevini seven iyi doktorlarla karsilastirsn insallah arkadasim

Sagol kuzum buz koydum kolonyayla masaj yaptim falan ama i ih hala gecmedi sisligi ve agriyo. Moraricak kesin. Sag el bide kullanamiorum iptal oldu :/
Fena şişmiş canım ya pamuğa bol kolonya dök elinin üzerine koy.alta da bi kaç yastık koy yüksekte dinlendir.aşağı sarkıtırsan hemen geçmez.canını sıkma ama tehlikeli bir şey değil

Yenidoğan sarılığı karaciğer ile alakalı sanırım. bebek hazir olmadan geldiği içinmis olmuş acaba ama doktor işin ehliymis bence doğumu baslatabilmis baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…