2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kafası aşağıda ise kanala giriyordur zaten yavaş yavaş valla benimkinin artık kemikleri geliyor elime. Yerine sığmayınca çok belli oluyor, belim taşımıyor löp löp hareket ediyor çocuk

Yenidoğan sarılığı karaciğer ile alakalı sanırım. bebek hazir olmadan geldiği içinmis olmuş acaba ama doktor işin ehliymis bence doğumu baslatabilmis baksana
Evet kuzum, direk sezeryana da alabilirdi, sonuçta bebişin kilosu da kafası da uygunmuş normal doğuma.. Ankara’daki arkadaşlar bilir Hrs diye bir hastane var, oradaydı ama doktorunu bilmiyorum

Canım makina deterjan gözüne mı koyuyor. Makinaya zarar vermiyor mu
Camasirlarin icine koyuyor güzel beyazlatiyor ama uzun vadede tikayabilir makineyi bebekler için sabun tozu kullanan arkadaşların tikanmisti makinesi annem sadece gömlekleri yikiyorum diyor bisey olmadi onunkine

Ay kız ne fenasın kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdisüper taktik ama ya ..kullanacağım bunu bir ara
Süslenseydin kız. Fön falan çektirseydin şu instagramdaki süslü makyajlı hatunlar gibi girersin Doğuma olursa eğer
planlarımın arasında oda varapar topar bişey olmazsa hani..malum sezeryan an kaçış yok artık bana

canım kan y
Arkadaşlar iyi geceler inş ben de aranıza katılabilirim benim adetim 5 gün geçti umutsuzca yaptığım gebelik testi yarım saat sonra silik çıktı umut var mıdır sizce
canım kan testi yaptır, benim adetimden iki hafta sonra çıktı testte, geç döllenme olmuş. bu işler nasip kısmet işi, şimdi doğuma gün sayıyorum. hakkında hayırlısı olsun, sonuçtan bizi de haberdar et.

Benimde 2 bucuk sene oldu dogum yapali ben devlete gidiyrm persembe kontrolum sorayim bi cvb verirse tabi..arada benimde sizi oluyor korktum acikcasi ins bi sorun olmaz bide doktorlar 39 da alcaz diyorlar hayirlisi bakalim
İnşallah sorun olmaz canım benim dr çok nadir gözüken bir durum dedi

Eee bazı doktorlar da normal Doğum süreci sarılığı ve bir çok olumsuz durumu engelliyor diyor en iyisi hastane falan gitmeden evde doğurmak herkes farklı konuşuyor çünkü Allah şifa versin bebişe de anneye de

Azcık iyileşsin arayayım öğreneyim, ayrıntıları da sorayım sorayım kızı bunaltayım Pek severim Doğum hikayesi dinlemeyi
Aynen cnm biraz toparlanınca aramak en güzeli
Ben sadece bizim topikteki hikayeleri zevkle okuyorum..normalde sevmem...iki lafından biri doğum anını sürekli anlatıp duranları hele...

Kızlar banyomu temizleyeceğim en son orası kaldı artık bitirmek istiyorum banyonun fayanslarını zorlanmadan en kolay neyle silebilirim silip mikrofiber bezle kurulayayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…